- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
evet kusum var mailin
gereksiz bir insan zehrosumm yaaakendisi benim uzun yıllardır arkadasım ama beni kk dan takip ediyo ... en son sevgilisine Benjamin demeye basladı
Ben clark diom yaBenjamin de spidermanin adı
bi de o yıllardır diomus ole dioyuzugunu de deiştirdi... Zaten deiştircekmişşş dugundee one cekmişler..
Allahın salatalıgı yaaa ben de deiştircem zaten bas bas bagırdım dugunde deiştircem suanki taslı onu ozel gunlerde kullancam diye onu okumamıs demek
enemmmhadi beğenirsin anlarımda taklit etmek ne ola kii düğün tarihlerinizde aynı değil diii
Çağlamiiiikkk sizinle ilgili yorumu mailde ilettim gelinlik yorumunu unutmuşum buradan yapayım
Kız minyon tipli ve ona cidden yakışmış gelinlik, beli ince durduğundan mıdır yoksa öyle mi bilmem ama omuzları geniş durmuş
Ve göğüs kısmı da
Buda benim gibi seninde işine gelir
Ama böyle bi gelinlikte tül kalitesi bence önemli bir rol oynuyor
Tüllerden pek anlamam ama iyice araştır kuzum eğer böyle bişeye karar verirsen
Ki araştırıyorsundur ve araştırmışsındır zaten
Ve son olarak eniştecan izin verecek mi böyle bişeye, bilemedim şimdiiiii
çağlacım. gösterdiğin tarzda gelinlik modelinden bulman zor değil. ben bir kaç yerde rastladım ve denedim hatta telefonumda var. bilgisayara aktarıp sana gönderirim.
straplezdir belki sen kol ekletirsin.
3 boyutlu çiçekler, lazer işlemeyle yapıştırılmış oluyo bunlarda.
fiyatlarıda 2000-2500 arasıydı genelde.
gerçekten iyi gelinlikçiler de var kadıköyde.
sen gezmeden umutsuzluğa kapılma
inceliyim aksam eve gidince hemen sagol ezgotummm bu arada tickera takıldı gozumm
siz nisanlanalı 1 ay mı olcak yaazaman ne kadar cabuk geciyor boyleeee
Sana çooook yakışcaktır kurabiyemm eminimmmpelott benim kabarıklıgın baslıcaı yer tam bu gelinlikteki işteeeeeeee böle istiorummm
yerim ben bu gelinligiiii keske bi yerde apaynısı cıksa karsımaböörtlen buna acık dediii ama bulursam direk alırım o da pabucumu yer
bana yakıscak bu sekilde bilmiorum tabi ama giymiş olan kız da minyon gibi duruyor... olur diye dusunuyorum
sen yine denemisin ben sıfır...
Ah su ellerim öyle bakir ki!! Daha bir gelinlige bile dokunmadı!
Kitabın tekinden bir replikti de bu
tam beni anlatıoooooooooooo suan
Canım İzmir'de olsa İstanbul'da olsa bana istediğim kalite ve modeli verecekse eyvallah diyorum.Ben gelinliği göremiyorum yaaaaaaa
İş yeri neden böyle ilginç şeyleri yasaklar anlamam
İnşAllah kuzum, koca İzmir nihayetinde
Bulunur mutlaka gönlüne göre bir yer
Hazır mı alacaksın diktirecek misin peki sen?
İzmir-Edirne provaya gidip gelmek zor olur sanki sana
Evet vücuda göre kabarıklığın başladğı yer çok önem kazanıyo cidden
Daha belin altından kabarıklaşanlar bana olmaz mesela bence
Çünkü alt bedenim daha kalın üstüme göre
Pelinimm anlattığın gelinlik tam benim hayallerimdeki gibi kuşumm.tek farkı benimki uzun kol olabilir..inşallah çağlamda sende bulursunuz istediğiniz gibi kuşlarımm
bizim burayada 4-5 katlı Akay gelinlik açıldı. zor tutuyorum kendimi içeri dalmamak içintarihim seneye bile olsa gidip denemek istiyorum orda ama tabi aklım halaa pronoviasta
çağlam buarada nişantaşında güzel dikim evleri var. arkadaşım ablasının düğünü için pronoviasın bir modelini diktirdi ve çokta güzel yaptılar. o kadar karamsar olma kuzuumm
ben hala nişanlandığıma inanamıyorum kurabiyem vakit geçip gidiyor bana daha dün gibi geliyor. inşallah düğünümüzüde bu sene yapmak hayırlı ve nasip olur...
aminn ezgotum insallahhhh
kusum pelommm bööörtlen daha görmedi bunu ki bundan daha kapalı gelinlige bıtbıtladı ooo... bunu görse krize girer adamımgöğüs dekoltesi böörtlene göre fazla malesef
kuzularrr
ben bunu çok beğendim 50 tl indirimim de var
sizce nasıl yahu bu markayı hiç bilmiyom
Cucinox JS1801YG Narenciye Sıkacağı js1801yg narenciye sikacagi - Morhipo
İnşallah kurabiyemaynen pelommm benim adamım kıskanclıkta sınır tanımıyo ama cok begenirsem bir sey demez ikna ederim onu ben insallah bulurum bole bişsey ve bana yakısır
özgişimmm narenciye sıkacagına 100 lira verecegine o parayla katı meyve sıkacagı alsan butun meyveleri sıkarsın
bunla sadece narenciye sıkabilirsin ama...
aynen pelommm benim adamım kıskanclıkta sınır tanımıyo ama cok begenirsem bir sey demez ikna ederim onu ben insallah bulurum bole bişsey ve bana yakısır
özgişimmm narenciye sıkacagına 100 lira verecegine o parayla katı meyve sıkacagı alsan butun meyveleri sıkarsın
bunla sadece narenciye sıkabilirsin ama...
Sana çooook yakışcaktır kurabiyemm eminimmm
Amaaa böörtlen eniştem buna açık demiş ama açık değilkiiii :26:
Canım İzmir'de olsa İstanbul'da olsa bana istediğim kalite ve modeli verecekse eyvallah diyorum.
Hazır mı olur diktirir miyim bilemiorum bebeğim.. Bunu oraya gidince görücez ama diktirme olacak yuksek ihtimal ve tülünden danteline kadar herşeyi kendim seçicem.
Ben işten çıkıyorum Elifim o yuzden problem olmaz prova da. Giderim. Kuzenlerim falan da orada üniversiteden arkadaslarım varKalcak yer sorunum yok
Ama yine de gönlüme göre bulurum inşallah kuzum
Ezgitommm ben uzun kollusunu denedim full dantel
hatta resmimi ekleyeyimSana da fikir olsun
Eki Görüntüle 637897
Gelinlik yakışmıştı ama A seklinde acılıodu ve cok dusuk durdu bendeKollarını falan çok sevmiştim
Benimde gönlüm pronovias'ta ama belki daha güzelini bile bulurum
sıkılıo diye biliorum tatlım ben böörtlene portakal sıkcam diye ilk aldıgım elektroniklerdendi hatta kendisi
portakal suyu manyagı cunku benimki butun meyveleri sıkabiliosun onlarda diye biliorum
amin pelosummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?