- Konu Sahibi Cookie_Dough
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hay cenenizi seviyimmmmm yaaaaa ne kadar cok konusmusunuzzzzz yetişemedimmm geçmişe görebildiklerime cevap veriorum hemennn
özgişim ve ezgotum ve mediyle bu tarz sorunlar yasayanlar... Sorununuz dikkat ve konsantrasyon eksikligi olabilir hayal edemiorsanız eger...
Kabus gorenler... Korkmayın bilinacaltınız temizleniyor bu iyiye işaret... Ben bu gibi seyler yasamıorum pek sebebi de enerjiyle uzun yıllar calısmıs olmam.. Su an bu meditasyon bana hafif kalıyor ama sizle baslayıp devam etmek istedigim icin ben de bu mediyi dinliorum hem beni de cok zorlamıyor....
Yeni baslayanlarda bilinc altı temizligi esnasında boyle seyler olur.. bu işe yaradıgını gosteriyor! Özgecim yogunlasmaya calıs cunku kendini orada hissetmen lazım icinde bulundugun fiziki dunyayla bagını koparmalısın ki bu dunyanın getirdiklerinden uzaklasabil... Biraz caba isteyebilir sakın vazgecme inan cok kolay dugununu hayal etmek gibi!
Elifikommmm ucus ucus derken kastım tül agırlıklı gelinliklerdi... Yani dantel yogunlugu fazla olmayan nispeten etekleri tülden ucus ucus olan gelinlikler... Bana o tarz gelinlikler böle ucarı kız, lolita gelinlikleri gibi gelir hep sunlar olabilir ornek belkimm
hepsinin tül kalitesi güzel görünüyor alt detayı tülllü olursa seni daha çok gösterir çağlam daha zengin görünürsün hani boyun nişanlınana göre kısa yaa böyle gelinlik daha iyi olur mesela balık yada altı hafif olan modeller gitmez gibi kuzu
burda paylaştığın tarz altı tül üstü dantel gelinliği güzel taşıcağna inanıyorum :)))))))))))
sondan önceki 2 gelinliğide sevdim güzelde olur sana ben 1 ve 2 gelinliğide sevdim lazer kesim kullanılmış onda ama işte çok kaliteli olması gerekiyor onunda tülde kalite tuturmak zor değilde lazwer işlemelerde dantel gibi zor yahuu