- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Yok canım cinsellikle alakalı aslı hem dini hemde bilimsel bir kitap önermişti ya notlarımın arasında bulamadım.
Akşam konuşabilirsem inşallah aşka onuda almasını söyleyeyim.
bitane vardıya yani açıktı enişte olsun istememişti
öyleydi canımmm ama artık dantel göre göre sıkıldımmm yine dantel olabilir tabi bilmiorum gidip gormeden bisey diyemiyorum
ama tül yogunlugu agır olan ucarı gelinlikler de hosuma gitmeye basladı...
biraz daha gidip gelinlik bakmazsam... Önü kısa arkası uzun Punk zamanlarımdan kalma hayallerimden bi gelinlik begencem diye korkmaya da basladım
ama cidden herkeste dantel gormekten sıkıldımmm galiba
Sağol canım aradığım buyduheee bu topikte paylaşmadı bişi onu kastettiydim ben
buydu sanırım kitap
kitapyurdu: kitap - Evlilik ve Cinsel Hayat - Asım Uysal, ,
ihihihi
yok kusum yaa zorunlu degil keske olsaydıama degil benim kuzen de denizci onun esi de cok istedi hatta annesi de cok istedi ama yok naptıysak giydiremedik
evlenen arkadasları da hiç giymedi böörtlenin
genelde bi bıkkınlık oluyo onlarda ozel gunlerde tercih etmiolar... zaten toplantıları sunları bunları oluyo hep o zamanlarda giyiyolar
ben de zorlamıorum böörtlenimi napim giymesin
Düşünüyorum o halde param yoktamam özge ben size gösteriyorum falanya hani ısrarla almanız için deil..
fiyatları düşünüyor faydalanın diye söylüyorum:)
pelincik düşündüğün zaman titret beni
İnşallah ElifcanÇağlamiiikkkk
Eveeeettt seni baya eskiden görmüştüm,hatırladığım kadarıyla sana bööyle bi gelinliği dantelden daha çok yakıştırdım gibi olduuuu
Hem senin ruhun cıvıl cıvıl neşeli ya tam olur gibi
Ama denizci eşi olduğun için dantel de gidebilir sana, bilemedim şimdi:26:
İnşAllah bulursun gönlünden geçeniiii
Pelintoo sendeeee
Ne zaman bakacaksınız bakalım?
Düğünlerinize eccük kaldıııııı:123:
bana nedense bulcakmısım gibi de gelmio... Ben derdimi biliorum Türk gelinlikcilere nedense guvenmiyorum onca facia gelinlik gordukten sonra
bizim de 28 cm var aramızda kusumm, böörtlen de öle diyo askım ne diye kasıosun ne yapsan olmıcak nasılsa diyo
ben de ayagımın altına kaldırım monte ettircem böörtlen sen gör dedim
Çağla bende ya bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu artık gidip bakiyim diyorum.
Aşk bu konuda yavaştan aldığım için evliliğe hala hazır hissetmiyor musun modunda konuşuyor.
Hem onun gönlü olsun hemde şuda aradan çıksın biraz daha kafam rahat etsin diye düşünüyorum.
Lakin bence sende dantel çok güzel olurdu diye düşünüyorum ama tabi denemeden insan fikir sahibi olamıyor.
Sağol canım aradığım buydu
Yerim seni araştırmacı, yazar gözünden de bişi kaçmıyor herşeyi hatırlıyorsun.
Krizsavarada söyleyeyim sormuştu. Öpüldün kuzum
Düşünüyorum o halde param yok
İnşallah Elifcan
Çok azıcık kaldıııııBiz ya bu haftasonu ya da onumuzdeki hafta İzmir'e yolcuyuz çuff çufff çuuufff
Bana da hiç ole gelmio valla diktirmek zorunda kalcam ve son ana kaldığı için istediğim gibi olmıcak gibi gelio
Ben dantelden vazgeçemiyoruummÇok yoğun dantel kullandırmıcam eteklerinde ekleme dantel olucak ama parça parça.. Büstiyer kısmı dantel ve kalp yaka olucak şekilde mesela şunu çok beğeniyorum ama straplez olmıcakk
Eki Görüntüle 637625
Bunun da hem kesimini hem kollarını beğeniyorum
Eki Görüntüle 637626
Düşünüyorum o halde param yok
İnşallah Elifcan
Çok azıcık kaldıııııBiz ya bu haftasonu ya da onumuzdeki hafta İzmir'e yolcuyuz çuff çufff çuuufff
Bana da hiç ole gelmio valla diktirmek zorunda kalcam ve son ana kaldığı için istediğim gibi olmıcak gibi gelio
Ben dantelden vazgeçemiyoruummÇok yoğun dantel kullandırmıcam eteklerinde ekleme dantel olucak ama parça parça.. Büstiyer kısmı dantel ve kalp yaka olucak şekilde mesela şunu çok beğeniyorum ama straplez olmıcakk
Eki Görüntüle 637625
Bunun da hem kesimini hem kollarını beğeniyorum
Eki Görüntüle 637626
Çok güzelmiş bu gelinlik kurabiyemmm çook beğendim
kalp yaka ben de cok seviorum pelossss ama onun icin gogus lazım azcık o da ben de gokk
ben su gelinligi gordugumden asıgım aslında dantel sevdamdan vazgecirdi diyimsaclarına varana kadar istedigim goruntu bu ama bu gelinlik Türkiye de nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anca diktircem onu da maymuna cevirirler
Pelincim sen İstanbul'da değil misin?
Herkes genelde İstanbul olunca öyle zannetim de ben
Tarihine de çok azıcık kaldııı, gidin de hallediverin inşAllah hemen:97:
Bu arada 2. gelinliğin kollarına bittim, sırt detayı ne kadar şık
Bende kalp yaka + dantel düşünüyorum bakalım
Daha hiç denemedim, duruşuna da bağlı tabii
Mine nin gelinliğinin de eteklerini beğeniyorum
kalp yaka ben de cok seviorum pelossss ama onun icin gogus lazım azcık o da ben de gokk
ben su gelinligi gordugumden asıgım aslında dantel sevdamdan vazgecirdi diyimsaclarına varana kadar istedigim goruntu bu ama bu gelinlik Türkiye de nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anca diktircem onu da maymuna cevirirler
Çok güzelmiş bu gelinlik kurabiyemmm çook beğendim
hatta kollarından dolayı kaydettim de gelinliği kesim olarak da tatlıymsı ben biraz daha A seklinde değil de prenses kabarıklığını seviyorum -abartı olmıcak sekilde-
ya da olabilir de içinde nasıl mutlu olcaksam
Canımcııııım ben Edirne'deyim
Daha doğrusu bi ilçesinde
İnşallah halledicez canımmm inşallah, endişelndirmemeye calısıyorum kendimi
Bende 2.nin sırtına kollarına ve danteline bayılıyorum çok hoş değil mi
1.nin göğüs kısmını seviyorum
Ben denedim...
4-5 model denemiştim.
O yuzden göbek deliği hizasında bu denli kararlıyım ya zaten
elifikooo ben sana mail atcam simdik
sen benim kısmetli dilek balonlarını da görmedinnnn onu da atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?