• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Günaydın güzelllikler

Gülçin canım ben 4 senedir izliyorum ilk vizyon tarihinden beri yaZında eski sezonları tekrar tekrar izliyordum en favori dizim yani şaşırmadım sana hızlıca izlemene dizi güzel bide damoncumusun ben
stefçiyim Özge damoncu ahahaha tellioğlu seferoğlu durumu var bende supernaturali hızlıca izlemiştim

Arnica merlin alayım bende morungüzeldi kızçeler

Canım bende kararsızım ya hangisini sevdiğimden elena gibi :9::9: Damon'un onun için her şeyi gözünü kırpmadan yapması yanlış bile olsa hoşuma gidiyor ama stef daha masum seviyor sanki ya bir de ilk o sevdi şimdi o yüzden hani damonun kendini frenlemesi gerekiyor sanki :)

Aslında evet çok fark yok orada sanki çok inmiş gibi gözüküyor biraz daha beklenilebilir bana göre de...

Özge supernatural ı bir kaç bölüm izlemiştim ama net yok diye izleyemiyordum bilgisayarımda çok yavaştı şimdi tabletten izliyorum. Onu da listeme ekledim daha çok izlemek istediğim var.

Ben Game of Thrones ve Spartacus (fazla kanlı ve cinsel içerikli olsa da) izlemiştim. How I met your mother bunuda seviyorum. Sen The Walkind Dead i izledin mi peki o da güzel mi acaba?

Şunlarıda merak ediyorum izleyen var ise fikrini söylesin :)

-True Blood
-Arrow
-The Following (yeni dizi çok övüyorlar)
-Banshee
-Teen Wolf

canım walking dead i çok seviyoz biz, nişanlımla beraber izliyoz onu artık
how i met i de birlikte izliyoz ve onu daha da çok seviyoz :9:
ben yazdıklarından true blood u izledim.. ilk sezonlar çok cinsel :30: ama bi süre sonra bünye alışıyo :9:
zamanla da azalmıştı sanki o sahneler :26: ben sevdim onu zaten vampir olaylarını severim
başrol kız çok gıcık ama zamanla ona da alıştım :9:
çok uzun ara veriyo işte.. sezon bölümleri de az ve 1 sene bekletiyolar resmen

Aslında evet çok fark yok orada sanki çok inmiş gibi gözüküyor biraz daha beklenilebilir bana göre de...

Özge supernatural ı bir kaç bölüm izlemiştim ama net yok diye izleyemiyordum bilgisayarımda çok yavaştı şimdi tabletten izliyorum. Onu da listeme ekledim daha çok izlemek istediğim var.

Ben Game of Thrones ve Spartacus (fazla kanlı ve cinsel içerikli olsa da) izlemiştim. How I met your mother bunuda seviyorum. Sen The Walkind Dead i izledin mi peki o da güzel mi acaba?

Şunlarıda merak ediyorum izleyen var ise fikrini söylesin :)

-True Blood
-Arrow
-The Following (yeni dizi çok övüyorlar)
-Banshee
-Teen Wolf

şu sıralar biraz genç kız filmi olan pretty little liarse taktım izliyorum bide intikamın yabancı versiyonunu bitirdim hafta hafta bekliyorum intikamıda izlemiyorum o yüzden .)))))))

bide how ı met your mother yılllardır izlerdim 2 yıldır bıraktım

game of thrones bende seviyorummmmmmm kiiiiiiii :))))

özgem oval sette kuru bakliyatlar saklanıyor benim yok şu anda mercimek nohut fasulye aklına ne geliyorsa koyabilirsin

kurabiyeler içinde ben su set aldım ona koycam :))))))

gizim sence tupper mı almalıyım bakliyat için yoksa cam kavanozlarda mı saklamalıyım
sen napçan?

Canım bende kararsızım ya hangisini sevdiğimden elena gibi :9::9: Damon'un onun için her şeyi gözünü kırpmadan yapması yanlış bile olsa hoşuma gidiyor ama stef daha masum seviyor sanki ya bir de ilk o sevdi şimdi o yüzden hani damonun kendini frenlemesi gerekiyor sanki :)

ahhh ahhh stef masum işte bende onun o masumluğuna vurulmuştum inan

4. sezonda stefım üzülsede elenasız daha mutlu ,

ayyy özgem walking dead ilk sezon izlemiştim inanmırısn bir ara korkuyordum yaa böle şeler olsa naparız ne ederiz dieee böle abuk sorularla boğuşuyordum kafamda

gizim sence tupper mı almalıyım bakliyat için yoksa cam kavanozlarda mı saklamalıyım
sen napçan?

özgem ben çok tupper aldım doldurdum ama bunu kullananlar çok memnunlar bence alll ben batışlarda olmasaydım alırdım çağlamda almıştı oval set bildiğim kadarıyla valla maddi açıdan çökmeseydim berfidne alırdım bana fiyatı iyide geldi acelem yok die almıyorum ama alırsam oval setle tuppera kapanış yapacağım

Özge, the walking deadi ofisten bir abimiz izlemiş rüyalarıma girdi izleyemiyorum dedi bana o yüzden gözüm korkmuştu :9: True bloodı da izleyeyim o zaman.

Gizem pretty little liaries de çoook güzel ben onuda izlemiştim, uzun bir ara verdiler diziye sonra tekrar başladı, oda listemde benim. Game of Thrones ta çok güzel kitabınıda okumuştum ben.

Bir de revolution var oda güzel, kanal d de cumartesi günleri veriyorlar. Ben flashforwardı da beğenmiştim ama devam ettirmediler.

Günaydıın ballı kaymaklarıımmmm :54:

Özgişim dün akşam yazamadım sanaa ayakkabılarını yeriiimmm çok ciciklerrr

Ezgimm ben sizi göremedim ama :(

Tubimm faceleşelim senle eğer kullanıyorsan yoksa mail atarım kuzumm
ya özge gizo gülçin benimde canım çekti bende izliycem hiç bişey izleyemiyorum ne zamandır bi muhteşem yüzyıl var sürekli izlediğim:9: siz eski sezonları netten mi izliyorsunuz?

ahhh ahhh stef masum işte bende onun o masumluğuna vurulmuştum inan

4. sezonda stefım üzülsede elenasız daha mutlu ,

ayyy özgem walking dead ilk sezon izlemiştim inanmırısn bir ara korkuyordum yaa böle şeler olsa naparız ne ederiz dieee böle abuk sorularla boğuşuyordum kafamda

Bunu duyduğum iyi olmadı ya bende her bölümde yakınlaşıyorlar öp şu kuzu diye sinirleniyorum demek daha 4.sezon da böyle devam edecek, o zaman Damon ile mi yakınlaşıyorlar üzüldüm şimdi :9:

Ezgicim evet internetten izliyorum eğer android telefonun yada tablet var ise HD Dizi İzle diye bir uygulama var yada DiziTv onları indirip takılmadan izleyebilirsin, kolay oluyor, ben ondan izliyorum.

Özge, the walking deadi ofisten bir abimiz izlemiş rüyalarıma girdi izleyemiyorum dedi bana o yüzden gözüm korkmuştu :9: True bloodı da izleyeyim o zaman.

Gizem pretty little liaries de çoook güzel ben onuda izlemiştim, uzun bir ara verdiler diziye sonra tekrar başladı, oda listemde benim. Game of Thrones ta çok güzel kitabınıda okumuştum ben.

Bir de revolution var oda güzel, kanal d de cumartesi günleri veriyorlar. Ben flashforwardı da beğenmiştim ama devam ettirmediler.

canım eğer öyle vahşet sahnelerini sevmiyosan zorlanırsın
ben severim öyle manyak şeyleri :9: mesela testere serisini çok severim ben
ama gerçekten kimi sahneler iğrenççç kafasını eziyolar falan :9:

Tubimm faceleşelim senle eğer kullanıyorsan yoksa mail atarım kuzumm
ya özge gizo gülçin benimde canım çekti bende izliycem hiç bişey izleyemiyorum ne zamandır bi muhteşem yüzyıl var sürekli izlediğim:9: siz eski sezonları netten mi izliyorsunuz?

kuzum ben türk dizisi izlemiyom ama son zamanlarda hürreme bakıyom :9:
ben mesela güney kore aşığıyım :69: mutlaka izlediğim dizim olur
yabancılardan da supernatural, the walking dead, the vampire diaries, how i met your mother, big bang theory izliyom şuan
bitenler de var :9: fringe mesela.. true blood bekliyom falan
güzel şeyler yabancı diziler
sevdicekle en büyük rotak noktamız :69:

ben de maddi çöküşlerdeyim çok fena.. hatta sevdicek kızıyo tupper almama :14: alırsam ondan habersiz alcam :27:
ne acele ediyon evlenince de alırız diyo bana.. bilmiyom alasım da var.. en son ona belki cam alırım demiştim sevinmişti :9: daha ucuza mal olcak diye

canım prettyi izleyen birini bulmak aşırı sevindirdi etrafımda kimse izlemiyor öyle gizemli diziyi nasıl kaçırırlar ben netten i,zliyorum ısnırsız netim

ezgim benim sevgilicik askere gidince başlaıdm normalde her hafta izlediiğim dizi the vampire diareisti ama günler bopş olunca bende diziye vurdum kendimi ve izledim ıskıldım bıraktım en son bu dizilerde karar verdim evde durduğum vakit dizi izledim ve 158 günü yedim 1 ay supernaturelle sürdürdüm eylül osnuna kadar sonra vampirleri izledim eski sezonlarını özlemiştim

böyle böyleee günler kovaladı ve dizi kolik oldum muhteşeme felan bakamıyorum tv izlemiyorum varsa yoksa netten kk yı okurken bile minik ekranda dizimi izliyorum o drece .)

Bunu duyduğum iyi olmadı ya bende her bölümde yakınlaşıyorlar öp şu kuzu diye sinirleniyorum demek daha 4.sezon da böyle devam edecek, o zaman Damon ile mi yakınlaşıyorlar üzüldüm şimdi :9:

Ezgicim evet internetten izliyorum eğer android telefonun yada tablet var ise HD Dizi İzle diye bir uygulama var yada DiziTv onları indirip takılmadan izleyebilirsin, kolay oluyor, ben ondan izliyorum.

ahhh gülçin ahhhh varyaaaa ben stefa üzülüp bir ara izlemedim 4 ten 8 e kadar izlemedim 4. sezonu ilk kez sinirlenip ara evrdim yediremedim kendime o derece bağlıyım bu diziye bütün arkadaşlaırmda damoncu tartışıyoruz hepiciğiylee artık bende oluruna bıraktım çok kaptırdım kendimi gülçin ben

sanki onlar gerçekmiş gibi stefa bunu nasıl yaparlar çok masum diyip yedim kendimi ahhh ahhh halada hüzünleniyorum ben onların çoğu sahnesinde ağlamışımdır bee zorunlu olarak lausun etkisinde oldğnda elenayı mecburen terkediş sahnesinde çalan şarkı felan

özge satıcıyım diye söylemiyorum ama fiyatı ciddn uygun:9::9: sen bilirsin haber verirsin artık kuzum:9:

nekaa yogunum yahu bugun

ahhh gülçin ahhhh varyaaaa ben stefa üzülüp bir ara izlemedim 4 ten 8 e kadar izlemedim 4. sezonu ilk kez sinirlenip ara evrdim yediremedim kendime o derece bağlıyım bu diziye bütün arkadaşlaırmda damoncu tartışıyoruz hepiciğiylee artık bende oluruna bıraktım çok kaptırdım kendimi gülçin ben

sanki onlar gerçekmiş gibi stefa bunu nasıl yaparlar çok masum diyip yedim kendimi ahhh ahhh halada hüzünleniyorum ben onların çoğu sahnesinde ağlamışımdır bee zorunlu olarak lausun etkisinde oldğnda elenayı mecburen terkediş sahnesinde çalan şarkı felan

Canım bende sınırsız internet aldım, tableti de aldım beni kimse durduramıyor günde 4-5 bölüm bitirmeden uyuyamıyorum ya acayip sardı bana da bende o sahnede çok duygulandım yaaaa (hani onu ısırmak zorunda kaldı ya) çok mutsuz oldum şimdi bende galiba stefçiyim senin gibi o daha masum seviyor yaaa barışsınlar ya.

Pretty little liaries evet ya o dizide çok hoşuma gidiyordu benim arayı kapatmak için bir sürü dizim var benim ya iyi oldu bu :)

Bu arada kzılar biz dizi muhabbetine daldık bu konu bitmez, en iyisi kapatalım izlemeyenler sıkılabilir.

Canım bende sınırsız internet aldım, tableti de aldım beni kimse durduramıyor günde 4-5 bölüm bitirmeden uyuyamıyorum ya acayip sardı bana da bende o sahnede çok duygulandım yaaaa (hani onu ısırmak zorunda kaldı ya) çok mutsuz oldum şimdi bende galiba stefçiyim senin gibi o daha masum seviyor yaaa barışsınlar ya.

Pretty little liaries evet ya o dizide çok hoşuma gidiyordu benim arayı kapatmak için bir sürü dizim var benim ya iyi oldu bu :)

Bu arada kzılar biz dizi muhabbetine daldık bu konu bitmez, en iyisi kapatalım izlemeyenler sıkılabilir.

canım ben ağladım hatta 4. sezon elenayla stefın çatıda oturdukları sahnedede ağladım duygulandım hep aslında küs değiller gülçincim izlede gör bende günde 10 bölüm izliyordum hele birgün eve cuma girdim pazartesi sabah çıktıkm prettynin 1 sezonunu bitirdim

şimdi 1 bölüm bilem izleyemiyorum gülçin her akşam dışarda olmaktan dizileri özliceğim hiç aklıma gelmezdiiii

güle güle kullan tabletinide canım

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

hay cenenizi seviyimmmmm yaaaaa ne kadar cok konusmusunuzzzzz :52: yetişemedimmm geçmişe görebildiklerime cevap veriorum hemennn

özgişim ve ezgotum ve mediyle bu tarz sorunlar yasayanlar... Sorununuz dikkat ve konsantrasyon eksikligi olabilir hayal edemiorsanız eger...

Kabus gorenler... Korkmayın bilinacaltınız temizleniyor bu iyiye işaret... Ben bu gibi seyler yasamıorum pek sebebi de enerjiyle uzun yıllar calısmıs olmam.. Su an bu meditasyon bana hafif kalıyor ama sizle baslayıp devam etmek istedigim icin ben de bu mediyi dinliorum hem beni de cok zorlamıyor....

Yeni baslayanlarda bilinc altı temizligi esnasında boyle seyler olur.. bu işe yaradıgını gosteriyor! :52: Özgecim yogunlasmaya calıs cunku kendini orada hissetmen lazım icinde bulundugun fiziki dunyayla bagını koparmalısın ki bu dunyanın getirdiklerinden uzaklasabil... Biraz caba isteyebilir sakın vazgecme inan cok kolay dugununu hayal etmek gibi! :16:

Elifikommmm ucus ucus derken kastım tül agırlıklı gelinliklerdi... Yani dantel yogunlugu fazla olmayan nispeten etekleri tülden ucus ucus olan gelinlikler... Bana o tarz gelinlikler böle ucarı kız, lolita gelinlikleri gibi gelir hep sunlar olabilir ornek belkimm

Fantasy-FairyLike-Lace-Bridal-Dresses.jpg
tumblr_mfd0ctAFBr1r5vnc3o1_500.jpg

1.0x0.jpg
Fairy-Wedding-Dresses.jpg

Free-shipping-Promotion-new-fashion-Sleeveless-Crystal-Yarn-Wedding-Gown-Fairy-wedding-Evening-Prince-line-Bridal.jpg
lazaro-bridal-tulle-strapless-gown-lace-sweetheart-natural-waist-silk-flowers-chapel-train-3962_zm.jpg

tulle-strapless-ball-gown-wedding-dress-with-lace-appliques.jpg
lazaro-bridal-tulle-ball-gown-pleated-silk-satin-organza-floral-jewel-natural-waist-circular-chapel-train-3108_x1.jpg

bridal-gown-wedding-dress-77623.jpg

Anne+barge%EF%BC%9Afairy+wedding+dresses+10.jpg
fairy+wedding+dresses+3.jpg

canım ben ağladım hatta 4. sezon elenayla stefın çatıda oturdukları sahnedede ağladım duygulandım hep aslında küs değiller gülçincim izlede gör bende günde 10 bölüm izliyordum hele birgün eve cuma girdim pazartesi sabah çıktıkm prettynin 1 sezonunu bitirdim

şimdi 1 bölüm bilem izleyemiyorum gülçin her akşam dışarda olmaktan dizileri özliceğim hiç aklıma gelmezdiiii

güle güle kullan tabletinide canım

Evet evet anlatma izleyip göreyim ama çook ta merak ediyorum, küs değiller belki ama eskisi gibi değiller ben öyle olsunlar istiyorum,

saol cnm çok uyguna aldım tableti ve çok memnunum şükürrr.

Back