- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hay cenenizi seviyimmmmm yaaaaa ne kadar cok konusmusunuzzzzzyetişemedimmm geçmişe görebildiklerime cevap veriorum hemennn
özgişim ve ezgotum ve mediyle bu tarz sorunlar yasayanlar... Sorununuz dikkat ve konsantrasyon eksikligi olabilir hayal edemiorsanız eger...
Kabus gorenler... Korkmayın bilinacaltınız temizleniyor bu iyiye işaret... Ben bu gibi seyler yasamıorum pek sebebi de enerjiyle uzun yıllar calısmıs olmam.. Su an bu meditasyon bana hafif kalıyor ama sizle baslayıp devam etmek istedigim icin ben de bu mediyi dinliorum hem beni de cok zorlamıyor....
Yeni baslayanlarda bilinc altı temizligi esnasında boyle seyler olur.. bu işe yaradıgını gosteriyor!Özgecim yogunlasmaya calıs cunku kendini orada hissetmen lazım icinde bulundugun fiziki dunyayla bagını koparmalısın ki bu dunyanın getirdiklerinden uzaklasabil... Biraz caba isteyebilir sakın vazgecme inan cok kolay dugununu hayal etmek gibi!
Elifikommmm ucus ucus derken kastım tül agırlıklı gelinliklerdi... Yani dantel yogunlugu fazla olmayan nispeten etekleri tülden ucus ucus olan gelinlikler... Bana o tarz gelinlikler böle ucarı kız, lolita gelinlikleri gibi gelir hep sunlar olabilir ornek belkimm
KIZLAR
80 tl o oval set. kargoyu ben ödücem buna dahil..
antartika set. 55 60 gibi bişey canım
bunlardan hepsinden sadece birer tane sipariş verebiliyorum
hepsinin tül kalitesi güzel görünüyor alt detayı tülllü olursa seni daha çok gösterir çağlam daha zengin görünürsün hani boyun nişanlınana göre kısa yaa böyle gelinlik daha iyi olur mesela balık yada altı hafif olan modeller gitmez gibi kuzu
burda paylaştığın tarz altı tül üstü dantel gelinliği güzel taşıcağna inanıyorum :)))))))))))
sondan önceki 2 gelinliğide sevdim güzelde olur sana ben 1 ve 2 gelinliğide sevdim lazer kesim kullanılmış onda ama işte çok kaliteli olması gerekiyor onunda tülde kalite tuturmak zor değilde lazwer işlemelerde dantel gibi zor yahuu
Antartika almam lazım benim
Kurabiyeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm eklediğin gelinlikleri yerim
Benim kesim olarak tam istediğim bölge bel-göbek deliği hizası.
Bende ole bakıorum, bi kuşak ve fiyonk ooyhh yerim gelinliğimi
Biliyoruumm biyerlerde beni beklioo
gizomm bunları örnek olsun diye koydummm hiçbiri hayalimdeki gelinlik değil yoksabenim hayalimde işte bu! dedigim bişey yok zaten sorun orda..
gidip gezmeden uzerime giymeden de olmayacak diye dusunuyorum
altı tül üstü dantel olursa da dedigin gibi tülün çok yogun olması gerek
ben de seni yerimmmm
ben sanırım daha yuksek bel istiyorum pelommm... gobegin ustunden bollasan gelinlikler hosuma gidiyo galiba boyumu da uzun gosterirmiş ole gelinlik
adama yetişcem diye maymun oldum yaaa resmennapcamı sasırdım hos napsam yetişemicem de neyse en azından kapatabildimiz kadar kapatalım
kuzu senin kendi tasarladığın gelinlikte sana olur hatta onu uygun maliyetlide yaptırabilirsin gelinlikçilerde git birkaç moda evinde dene
dantel bende çok istiyordum ama dantelli gelinlik giyen çoğu arkadaşımın fotolarına bakıyorumda boğmuşlar kendilerii ağırlaştırmışlar tüllerle daha uçarı olunuyor ve alt tarafı böyle gelinlikler fiziğinede uygun olucaktır .)))))))))
ben de seni yerimmmm
ben sanırım daha yuksek bel istiyorum pelommm... gobegin ustunden bollasan gelinlikler hosuma gidiyo galiba boyumu da uzun gosterirmiş ole gelinlik
adama yetişcem diye maymun oldum yaaa resmennapcamı sasırdım hos napsam yetişemicem de neyse en azından kapatabildimiz kadar kapatalım
onun üstü danteldi kus... altında da dantel serpmeler var o benim icin cok da ucarı degil su an o bile cok agırmıs gibi gelio...
dantel gelinlikleri cok seviodum ama abartıldı artık son yıllarda her yerden dantel fıskıro dedigin gibi bana da agır gelmeye basladı.. Benim icimdeki cocuk ruhunu yansıtsın diorum gelinligim
ama prenseslerin giydigi agır katedral gelinlikleri de hosuma gidebilio.. Kateinki mesela
ayyy valla cok karısıgım ben
Bel kıvrımının o hizası ya da 2 parmak aşağısı uygundur benim için kurabiyem ayyy bi bulsak ya Allahım çok heyecan basıyor beni
Onlara yetişmemiz mumkun değil kuşum hiç kasmayalım boşu boşunaBen hesapladım aramızda 26 cm var neyseki topuklu ile kapanıyor biraz da olsa bu açık
ben katenin gelniliğine aşığım annişiminde gelinliği öyle çünkü hatta foto eklerim çekip çok seviyorum ne bileyim hayal etsem o gelinlikle hayal ediyorum ama altını beğenmiyorum artık
dantel gelinlikle rçok abartıldı çağlam banada son amanalr ağır ve pahalı geliyor .))))))))))))
benim arkadaşiım dantel gelinlik die gitti gelnilçiye prenses aldı bide balrein topuz duvak varyaaaaaa pembik kurdeleyle çocuklar gibi olduuuu o kadar yakıştı ki biz şok olduk tarzı değildi bide.)
Muhabbetiniz bol olsun kızlar
Size şey soracaktım. Aslının önerdiği kitap neydi?
kuzum aslı burda kitap önermedi :26:
lavin okuduğu kitaptan bahsetti onun da adı jane eyre
yemisim denizciyi elifim yaaabana ona uniformanı giy diorum giymio hain böörtlen
üniformasını giydirebilsem kesin Kate in gelinligi olcaktı zaten ama istemio... Ona da hak veriorum
"Askım zaten yıllardır giyiyorum bu uniformayı ama hayatımda bi kez damat olcam ve damatlık giymek istiorum diyo..." O da haklı hevesi var işte damat olsun dedim ben de
berfo ortada gelinlik bilem yok ki dikimi olsun kız
Çağla sen dantel gelinlik almayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum?:44:
yemisim denizciyi elifim yaaabana ona uniformanı giy diorum giymio hain böörtlen
üniformasını giydirebilsem kesin Kate in gelinligi olcaktı zaten ama istemio... Ona da hak veriorum
"Askım zaten yıllardır giyiyorum bu uniformayı ama hayatımda bi kez damat olcam ve damatlık giymek istiorum diyo..." O da haklı hevesi var işte damat olsun dedim ben de
berfo ortada gelinlik bilem yok ki dikimi olsun kız
Hain böörtlen çok tatlı yaa
Çağlamik üniforma bıkkınlığı nedir iyi bilirim, enişteye inanılmaz katıldım şimdiiii
Ama ben zorunlu gibi bişii sanıyodum değil mi ki?
Hatta Anadolu kartallarında giyiyolardı, gerçi onlar havacıydı ama
Arkadaşları da giymişti, pek bi farklı duruyodu güzeldi aslında
Evet ya, damatlık da bi kere oluyo aslında gelinlik gibi:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?