Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hepsinin tül kalitesi güzel görünüyor alt detayı tülllü olursa seni daha çok gösterir çağlam daha zengin görünürsün hani boyun nişanlınana göre kısa yaa böyle gelinlik daha iyi olur mesela balık yada altı hafif olan modeller gitmez gibi kuzu

burda paylaştığın tarz altı tül üstü dantel gelinliği güzel taşıcağna inanıyorum :)))))))))))

sondan önceki 2 gelinliğide sevdim güzelde olur sana ben 1 ve 2 gelinliğide sevdim lazer kesim kullanılmış onda ama işte çok kaliteli olması gerekiyor onunda tülde kalite tuturmak zor değilde lazwer işlemelerde dantel gibi zor yahuu

KIZLAR
80 tl o oval set. kargoyu ben ödücem buna dahil..

antartika set. 55 60 gibi bişey canım

bunlardan hepsinden sadece birer tane sipariş verebiliyorum

Antartika almam lazım benim

Kurabiyeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm eklediğin gelinlikleri yerim

Benim kesim olarak tam istediğim bölge bel-göbek deliği hizası.
Bende ole bakıorum, bi kuşak ve fiyonk ooyhh yerim gelinliğimi
Biliyoruumm biyerlerde beni beklioo

gizomm bunları örnek olsun diye koydummm hiçbiri hayalimdeki gelinlik değil yoksa benim hayalimde işte bu! dedigim bişey yok zaten sorun orda..

gidip gezmeden uzerime giymeden de olmayacak diye dusunuyorum

altı tül üstü dantel olursa da dedigin gibi tülün çok yogun olması gerek

ben de seni yerimmmm

ben sanırım daha yuksek bel istiyorum pelommm... gobegin ustunden bollasan gelinlikler hosuma gidiyo galiba boyumu da uzun gosterirmiş ole gelinlik

adama yetişcem diye maymun oldum yaaa resmen napcamı sasırdım hos napsam yetişemicem de neyse en azından kapatabildimiz kadar kapatalım

kuzu senin kendi tasarladığın gelinlikte sana olur hatta onu uygun maliyetlide yaptırabilirsin gelinlikçilerde git birkaç moda evinde dene

dantel bende çok istiyordum ama dantelli gelinlik giyen çoğu arkadaşımın fotolarına bakıyorumda boğmuşlar kendilerii ağırlaştırmışlar tüllerle daha uçarı olunuyor ve alt tarafı böyle gelinlikler fiziğinede uygun olucaktır .)))))))))

onun üstü danteldi kus... altında da dantel serpmeler var o benim icin cok da ucarı degil su an o bile cok agırmıs gibi gelio...

dantel gelinlikleri cok seviodum ama abartıldı artık son yıllarda her yerden dantel fıskıro dedigin gibi bana da agır gelmeye basladı.. Benim icimdeki cocuk ruhunu yansıtsın diorum gelinligim

ama prenseslerin giydigi agır katedral gelinlikleri de hosuma gidebilio.. Kateinki mesela

ayyy valla cok karısıgım ben

Bel kıvrımının o hizası ya da 2 parmak aşağısı uygundur benim için kurabiyem ayyy bi bulsak ya Allahım çok heyecan basıyor beni

Onlara yetişmemiz mumkun değil kuşum hiç kasmayalım boşu boşuna Ben hesapladım aramızda 26 cm var neyseki topuklu ile kapanıyor biraz da olsa bu açık

ben katenin gelniliğine aşığım annişiminde gelinliği öyle çünkü hatta foto eklerim çekip çok seviyorum ne bileyim hayal etsem o gelinlikle hayal ediyorum ama altını beğenmiyorum artık

dantel gelinlikle rçok abartıldı çağlam banada son amanalr ağır ve pahalı geliyor .))))))))))))

benim arkadaşiım dantel gelinlik die gitti gelnilçiye prenses aldı bide balrein topuz duvak varyaaaaaa pembik kurdeleyle çocuklar gibi olduuuu o kadar yakıştı ki biz şok olduk tarzı değildi bide.)

tamam özge ben size gösteriyorum falanya hani ısrarla almanız için deil..
fiyatları düşünüyor faydalanın diye söylüyorum:)
pelincik düşündüğün zaman titret beni

Çağlamiiikkkk
Eveeeettt seni baya eskiden görmüştüm,hatırladığım kadarıyla sana bööyle bi gelinliği dantelden daha çok yakıştırdım gibi olduuuu
Hem senin ruhun cıvıl cıvıl neşeli ya tam olur gibi
Ama denizci eşi olduğun için dantel de gidebilir sana, bilemedim şimdi:26:

İnşAllah bulursun gönlünden geçeniiii

Pelintoo sendeeee

Ne zaman bakacaksınız bakalım?
Düğünlerinize eccük kaldıııııı:123:

bana nedense bulcakmısım gibi de gelmio... Ben derdimi biliorum Türk gelinlikcilere nedense guvenmiyorum onca facia gelinlik gordukten sonra

bizim de 28 cm var aramızda kusumm, böörtlen de öle diyo askım ne diye kasıosun ne yapsan olmıcak nasılsa diyo

ben de ayagımın altına kaldırım monte ettircem böörtlen sen gör dedim

herkes öle dio zaten gizot... unut sen kafandakileri git denemeye basladı daha cok deişcek fikrin diolar

daha ne kadar deişebilir bu kadar karmasık bir fikir onu da bilmiorum ya neyse

hayırlısı artık :26:

çağlaa gelinlikler çok hoşmuş..
dantelleri çok güzelmiş. fransız dantelimi onlar

sen kendikini diktirmeye verdinmii

yemisim denizciyi elifim yaaa bana ona uniformanı giy diorum giymio hain böörtlen

üniformasını giydirebilsem kesin Kate in gelinligi olcaktı zaten ama istemio... Ona da hak veriorum

"Askım zaten yıllardır giyiyorum bu uniformayı ama hayatımda bi kez damat olcam ve damatlık giymek istiorum diyo..." O da haklı hevesi var işte damat olsun dedim ben de

berfo ortada gelinlik bilem yok ki dikimi olsun kız

Hain böörtlen çok tatlı yaa
Çağlamik üniforma bıkkınlığı nedir iyi bilirim, enişteye inanılmaz katıldım şimdiiii
Ama ben zorunlu gibi bişii sanıyodum değil mi ki?
Hatta Anadolu kartallarında giyiyolardı, gerçi onlar havacıydı ama
Arkadaşları da giymişti, pek bi farklı duruyodu güzeldi aslında

Evet ya, damatlık da bi kere oluyo aslında gelinlik gibi:123:

Çağla sen dantel gelinlik almayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum?:44:

öyleydi canımmm ama artık dantel göre göre sıkıldımmm yine dantel olabilir tabi bilmiorum gidip gormeden bisey diyemiyorum

ama tül yogunlugu agır olan ucarı gelinlikler de hosuma gitmeye basladı...

biraz daha gidip gelinlik bakmazsam... Önü kısa arkası uzun Punk zamanlarımdan kalma hayallerimden bi gelinlik begencem diye korkmaya da basladım

ama cidden herkeste dantel gormekten sıkıldımmm galiba

bitane vardıya yani açıktı enişte olsun istememişti

ihihihi

yok kusum yaa zorunlu degil keske olsaydı ama degil benim kuzen de denizci onun esi de cok istedi hatta annesi de cok istedi ama yok naptıysak giydiremedik

evlenen arkadasları da hiç giymedi böörtlenin

genelde bi bıkkınlık oluyo onlarda ozel gunlerde tercih etmiolar... zaten toplantıları sunları bunları oluyo hep o zamanlarda giyiyolar

ben de zorlamıorum böörtlenimi napim giymesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…