• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hehe şunu söyleyeyim de daha da gülün :9:
ormanda yürüyorum ya mesela sonra hooop kendimi okuduğum ortaokulun bahçesinde buluyom :53: yol hep ona çıkıyo :53:
ortaokulda yaşadığım bişey bilinçaltıma mı etki etmiş naapmış acaba :9:

inanmıyorumm benimde kabuslarımda hep ilkokulumun bahçesi olur:53::53::53:
naptılar bize ordaki böyle etkilenmişiz:9:

Özgemmm sana bi yuh çekebilirmiyim. Biz senle aynı zamanlarda yeniledik hesapları.. Mesaj sayılarına bak birde. Çok gevezesin çok :35:

Son düzenleme:
Benim kabuslarımda okula terlikle gitmektir:60:
Ayy hadi eskiden korkuyodum da hala devam mı ediyo:9:
Nasıl içime işlediyse artık:9::9:

Hep aynı sahne:9:
İlkokul,ben ve terlik:9::9:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :))

Kamupanya da ben vodafone smart tab aldım 740 küsürdan 249 TL ye düşmüştü ve çok çok memnunum. Bu arada gizem ve özge bende the vampire diariese başladım 2 hafta da 3. sezon 20.bölüme geldim kendimi durduramıyorum dün 2 de yattım çok güzel ya :9: Siz hangi sezondasınız?

Kamupanya ya dönücek olursak, 14 Şubat dolayısıyla bu hafta tüm vodafonelulara açık ayrıca bir şifreyi başka kişilerde kullanabiliyor yada bir kaç kere kendinizde kullanabilirsiniz yarım saat içinde.

Ben kazanlı philips almayı düşünüyorum yoksa bende alırdım. Diğer beyaz eşya ve mutfak gereçlerinin fiyatları da gayet uygun onlara da bakabilirsiniz.

KIZLAR
80 tl o oval set. kargoyu ben ödücem buna dahil..

antartika set. 55 60 gibi bişey canım :16:

bunlardan hepsinden sadece birer tane sipariş verebiliyorum:1::1:

Son düzenleme:

Kamupanya da ben vodafone smart tab aldım 740 küsürdan 249 TL ye düşmüştü ve çok çok memnunum. Bu arada gizem ve özge bende the vampire diariese başladım 2 hafta da 3. sezon 20.bölüme geldim kendimi durduramıyorum dün 2 de yattım çok güzel ya :9: Siz hangi sezondasınız?

Kamupanya ya dönücek olursak, 14 Şubat dolayısıyla bu hafta tüm vodafonelulara açık ayrıca bir şifreyi başka kişilerde kullanabiliyor yada bir kaç kere kendinizde kullanabilirsiniz yarım saat içinde.

Ben kazanlı philips almayı düşünüyorum yoksa bende alırdım. Diğer beyaz eşya ve mutfak gereçlerinin fiyatları da gayet uygun onlara da bakabilirsiniz.

kızçelerimmm
ben şimdi netten baktım o azur ütünün fiyatı piyasada da 240 civarı :26: akakçe de var tüm siteler çok fark yok arasında yani

gülçincim ben yeni bölümle eşit gidiyom :16:
4. sezon 15. bölümü bekliyom yaniiii
bağımlılık yapıyo evet..eğer supernatural i izlemiyosan onu da seversin sen :16:

kızçelerimmm
ben şimdi netten baktım o azur ütünün fiyatı piyasada da 240 civarı :26: akakçe de var tüm siteler çok fark yok arasında yani

Aslında evet çok fark yok orada sanki çok inmiş gibi gözüküyor biraz daha beklenilebilir bana göre de...

Özge supernatural ı bir kaç bölüm izlemiştim ama net yok diye izleyemiyordum bilgisayarımda çok yavaştı şimdi tabletten izliyorum. Onu da listeme ekledim daha çok izlemek istediğim var.

Ben Game of Thrones ve Spartacus (fazla kanlı ve cinsel içerikli olsa da) izlemiştim. How I met your mother bunuda seviyorum. Sen The Walkind Dead i izledin mi peki o da güzel mi acaba?

Şunlarıda merak ediyorum izleyen var ise fikrini söylesin :)

-True Blood
-Arrow
-The Following (yeni dizi çok övüyorlar)
-Banshee
-Teen Wolf

Günaydın güzelllikler

Gülçin canım ben 4 senedir izliyorum ilk vizyon tarihinden beri yaZında eski sezonları tekrar tekrar izliyordum en favori dizim yani şaşırmadım sana hızlıca izlemene dizi güzel bide damoncumusun ben
stefçiyim Özge damoncu ahahaha tellioğlu seferoğlu durumu var bende supernaturali hızlıca izlemiştim

Arnica merlin alayım bende morungüzeldi kızçeler

Günaydıın ballı kaymaklarıımmmm :54:

Özgişim dün akşam yazamadım sanaa ayakkabılarını yeriiimmm çok ciciklerrr

Ezgimm ben sizi göremedim ama :(

özgem oval sette kuru bakliyatlar saklanıyor benim yok şu anda mercimek nohut fasulye aklına ne geliyorsa koyabilirsin

kurabiyeler içinde ben su set aldım ona koycam :))))))

Back