• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nurayımm arnicanın kac bin oldugunu hic bilmiorum yaa :26: 240 yada 260 lı biseye aldım kusumm

bizim beyaz esyacı hediye vercekmiş ne vercegini de bilmiorum o yuzden mikser ve tost makinesini bıraktım en sona

onun dısında sac kurutma, merlin bir de azurum eksik

cok varmıs daha yea prff :27:

neee 200 e mi dusuo :53::53: ay duserse bi yerde soleyin ben de 200 e falan dusse diye bekliorum azuruuu

lavim sen kaca aldın

Kızlar Selam :)

Yeni topik hayırlı olsun Azur kamupanyada 210 lira kızlar bence gayet uygun ama ben kazanlı ütü almayı planlıyorum philipsin ayarlama yapmana gerek kalmadan her kumaşta kullanabilinen ütüsünü alıcam :)))

Vodafone Kamupanya

Kızlar Selam :)

Yeni topik hayırlı olsun Azur kamupanyada 210 lira kızlar bence gayet uygun ama ben kazanlı ütü almayı planlıyorum philipsin ayarlama yapmana gerek kalmadan her kumaşta kullanabilinen ütüsünü alıcam :)))

Vodafone Kamupanya

canım gerçekten burda çok uygunmuş normal fiyatına göre yüzde 50 yani.
bu ütüyü ilk defa bugün duydum. kampanyalarda kaça kadar iniyo bilmiyorum ama bundan daha fazla iner mi ki?
beklesek mi acaba

yine yanlızları oynuyorumm:35::35::35::35:

ben gidiyorum:35::35::35: :35:

yarın görüşürükk
çok kaynakmayın:41::41::41::41::41:

Son düzenleme:
berfi nere gidiyorsun daha karpuz kesicektim ben geldim dışarda fena yağmur var yahuuu

gülçincim vadafone kampanayasıyla ilgili bilgilendirmilş hemen konuya el atıyorum vadafonde kampanya var ve hisarın çkb leri felan çoğu kız yarı fiyatına çeyizine aldı hatta çeyiz kampanya topikinden bir arkadaş kod veriyordu bizlere alabilende alıyordu

vadafonden alabilirseniz alınız çünkü fiyatı çok uygun

nurayıum ütüde phılıps azur diyorum hatta ilk çeyizim olacağdı kendisi taaa 2011 den beri bu ütünün peşindeyim ve fiyatı dşmüyor arkadaş cidden ödülllü ütü kullannanlar aldırdıklarm çok memnun

açılınn açılınn bennn geldimmmmmmm :9::9: çok büyüyüğüm ya ondan ezerim sizi :60:

zehrosss ve gulcın topikcanımıza hos geldinizzzzzzzzzzzz

gulcıncımmm bu kampanya icin vodafone hat gerekiyor mu acabaaa :26:

ben de meraklardayım acaba daha uyguna bulurmuyuzkine :52:

Çeyiz topikindeki kızlar nerelere kayboldu diye düşünüyordum ki baktım hepiniz buradasınız :10:

Çağlacım yeni topikin hayırlı olsun tatlım :16: ev sahibesi olarak beni de kabul ederseniz çok sevindirik olurum :9:

Çeyiz topikindeki kızlar nerelere kayboldu diye düşünüyordum ki baktım hepiniz buradasınız :10:

Çağlacım yeni topikin hayırlı olsun tatlım :16: ev sahibesi olarak beni de kabul ederseniz çok sevindirik olurum :9:

hoş geldin canım teşekkür ederizzz :16:

elbette kabul ederiz seni deeee :29:

senin düğün ne zamana bu arada sonbahar gibi mi dusunuyorsunuz :12:

hoş geldin canım teşekkür ederizzz :16:

elbette kabul ederiz seni deeee :29:

senin düğün ne zamana bu arada sonbahar gibi mi dusunuyorsunuz :12:

Teşekkür ettim kocamannn :16:

Canım bizimkiler Ramazan-ı Şerif'ten sonra olsun istiyorum, bitaneciğim de tutturdu illa haziran olsun diye :27:

Şuan için büyük bir ihtimalle ağustos ayında olacak gibi görünüyor ama çok ufak da olsa öne alınma ihtimali var, tam tarih nişana kadar belli olur, nişanım da 23 nisan da bu arada :17:

Canlarııımmm ben geldiiimm :16:

Ooohh miss gibi sporumu yaptım da geldim :8::9:

Philips Azur diyorsanız bende Azur diyorum o halde alayım üstelik vodafoneluyum sanırım bu ütücan 210 TL ye benim olabilir ye huu :10::9:

Özleemm hoşgeldin aramıza :16:

Teşekkür ettim kocamannn :16:

Canım bizimkiler Ramazan-ı Şerif'ten sonra olsun istiyorum, bitaneciğim de tutturdu illa haziran olsun diye :27:

Şuan için büyük bir ihtimalle ağustos ayında olacak gibi görünüyor ama çok ufak da olsa öne alınma ihtimali var, tam tarih nişana kadar belli olur, nişanım da 23 nisan da bu arada :17:

haziran olsun hazirannn seni de haziran gelini yapalımm :9:

hayırlısı olsun tabii canım... Nişanı bi atlatın da cok az kalmısss :16: Gonlundeki gibi olur insallah her sey :34:

Philips Azur diyorsanız bende Azur diyorum o halde alayım üstelik vodafoneluyum sanırım bu ütücan 210 TL ye benim olabilir ye huu :10::9:

hos gedlinnn sporcu kuss :10:

illa vodafone mu lazım kiii yaaa bir de vodafone bulsak da nası kullancaz ki? biri bana acıklasın :27:

rihannam hos geldin ben de seni operim kiii :54:

vodafone buldum ben dee askım sag olsun :27: ama nası alcaz bunu simdik? mesaj atıp kod mu isticez napcaz burdan hiç alısveriş yapmadım ben :44::44::44:

hayırlısı olsun tabii canım... Nişanı bi atlatın da cok az kalmısss :16: Gonlundeki gibi olur insallah her sey :34:

hos gedlinnn sporcu kuss :10:

illa vodafone mu lazım kiii yaaa bir de vodafone bulsak da nası kullancaz ki? biri bana acıklasın :27:

Hoşbuldumm kurabiyeeemmm :16:

Bilmiyorum ki kuşum ne lazım acaba ? :26:

teşekkürler pelincimmm hoşbuldummm :16:

hayırlısı artık kuzumm hele bir nişanı atlatalım da hayırlısıyla :6:

aslında ben de istiyorum bitaneciğimle haziranda evlenmeyi, yazın başında daha iyi olur ama gel gör benim babişko diretti erken de erken diye anlamadım ki neden :27:

haberleri veririm ben buradan, dua edin de babam rıza versin haziran ayında evlenmemize :9:

SIFRE yazıp 1414’e mesaj atınca kamu şifreni yolluyorlar canım. Şifre yarım saat geçerli. Almak istediklerini sepete attıktan sonra alışverişi tamamlamadan önce sana kodunu soruyorlar bu şifreyi yazıyorsun canımmm :16:

özlem canım hoşgeldin bende şimdi şifreyi sölicektim yalnız bu kamu üyelere özel kampanyaydı demi çeyiz kampanya topiğidnen arkadaştan alıyordu herkes şifreyi

o arkadaşı uzun zamandır göremedim yahuuu bir ara yazışmıştık

insallah babişkon razı olur tatlımmmmm :16: hayırlısı hangisiyse o tarih olsun hakkınızda :54:

ay cok tesekkur ederimmm bu bilgi içinnn peki bu kampanyaların süresi oluyor mu mesela bu ütü suan yarı fiyatında nerdeyse, ne zamana kadar bole kalıyo bir suresi var mı yoksa istedigimiz zaman alabilrmiyiz

özlem canım hoşgeldin bende şimdi şifreyi sölicektim yalnız bu kamu üyelere özel kampanyaydı demi çeyiz kampanya topiğidnen arkadaştan alıyordu herkes şifreyi

o arkadaşı uzun zamandır göremedim yahuuu bir ara yazışmıştık

sağol gizcim hoşbulduk canım :16:

en son 14 şubat nedeniyle tüm vodafone hattı olanlar kullanabiliyordu, hala geçerliyse her vodefonlu şifre alabilir, bittiyse sadece kamu hattı olanlar alabilir

Forumdan tgc vardı benim bildiğim ama :26:

Back