• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

berfinnn :54:
elifim benim bildiğim silikon tabancasıyla yapıştırılıyo.
çağlammm ben de puanlıya bayıldımm.

:16::16::16:
Eveett Elifim pembe beyaz düşünüyorum hatta instagram da gordukce telefona kaydediyorum bak sana da gösteriyim begendiğim çiçekleri :16:
Eki Görüntüle 636692
Eki Görüntüle 636693

:9:
Evett fındığım çok şekeeer:16:
İnşallah olur olmazsa da ben yapıcam :9:

Ayy bu ayakkabı çok tatlıymış lokumumm
japon style mı?
çok güzel duruyo :17:

Sanırım şeker laviiimmm:9::56:
ne style hiç bilmiyorum :9: kimbilir ne zaman nerden bulmuşum da arşivime atmışım.
böyle ayakkabı bulabilcek miyim acaba :31:
bide şuna çok takığım, gelinliğim straplez. benim omzum, kollarım çok zayıf. iki tane oklava gibi duruyo :( gelinlikçi senin vucudun tam buna uygun dese de inanmıyorum, uygun değil işte :(
yüz kere gelinlik video mu izledim.
insanın gelinliğinin içine sinmesi ne kadar önemli. bu süreçte yaptığı herşeyin hatta.
:31:

Son düzenleme:
çağloşum sen gelinlik olaylarına ne zaman girişçennn :52:
sabırsızlıkla bekliyom senin gelinliğini ben

selvi boylu kaptanım suan izmit tarafında... Cuma günü kosucak gelicek ama

sabah kavga ediodukkk :9: En çok kim özledi diye

Hayır ben Hayır Bennn derkennn en sonunda pes etti :9:

Tamam askım en birinci sen ol, birincilik telini sana veriyorum... Sen de bunun karsılıgında bana öpücük verirsin anlasırız dedi

Tamam dedim ben de :9:

Cok iyi anlasıırız böle hep.. Rusvetci böörtlen :9::nazar:

evet kusummm bildigin silikon tabancasıyla cırt cırt yapıstırıosunn :16::16::16:

gizom biara alıodum hatta tam ben su incili ve dantelli olanı ama sonradan vazgectim gelinligimi gormem gerek :31:

dantel agırlıklı bi gelinlige puanlı ayakkabı giyemem mesela... eger ucus ucus tül agırlıklı olursa puanlı olcak ama bu model degil topugu daha ince rengi de ucuk pembe olur

tabi ole ayakkabı bulursam :31:

Canım çok doğru tespitlerde bulunmuşsun belkide uçuş uçuş tülünü gelinlik çok yakışacaktır ve pembe puanlı harika olur altına

Nurayım paylaştığın harika canım çok beğendim çok güzel

Tamam askım en birinci sen ol, birincilik telini sana veriyorum... Sen de bunun karsılıgında bana öpücük verirsin anlasırız dedi

maşallah kuşuma :nazar:
birincilik teli dedin de aklıma gelin teli geldi :52:
ben gelin teli istiyorum.
hani telli duvaklı gelindeki tel işte :9:
duvağa takmazsam çiçeğe takarım. çiçeğe takmazsa kınada takarım saçıma :9:
ya bide kuaför sorunu var. nerden bulucam ben kuaför yahu. ve son olarak saçlarımı açık bırakıp rapunzel olmaya karar verdim :9: gerekirse postişle daha da uzatayım. e o zaman sıcakta yanar mıyım ki :26:

olabilir kusummm aynısı bende de var...

bu iyiye işaret ama... enerji temizliklerinde bir süre bedende bu tarz etkiler gorulebiliyor

biz daha once ses frekansları ile de calısmıstık ezgotum.. onunkiler daha fazlaydı bas agrısı mide bulantısı vs gibi... ama o te yandan sonucları harika oluyordu tabii

bir süre vucut asırı gevsedigi icin sabahları uyanmakta zorluk cekme problemi yapabilir...

katlancaz artıkın :9::9: Arınma meselesi cidden detaylı bi mesele aslında... O enerjilerden arınmak o kadar kolay olmuyor ama basarcaz :9:

bazı sabahlar da acaip mutlu ve cevik uyanırsın mesela... Buna dalgalanma diyoruz

yasayabilirsiniz bunları takılmadan devam edin :54:

bak baak bizim kurabiye nelerde bilirmiişşşş:12:
sevdicek msj atmış çağlakim diyor pek beğenmiş yazdığını:9:
Pelinimm o ayakkabı ne şeker öyle yaaa ayrıca dolgu topuk süper fikirr tebrikler sana gelsiinn:46:

marinadalarmı şimdi:52::52: koşsam yetişirmiyimm çağlaaaa :9::9:

ya bide kuaför sorunu var. nerden bulucam ben kuaför yahu. ve son olarak saçlarımı açık bırakıp rapunzel olmaya karar verdim :9: gerekirse postişle daha da uzatayım. e o zaman sıcakta yanar mıyım ki :26:

benim de açık ve postişli olcaaaak :52:
yansam da bozulsa da napayım katlancam
topuz istemiyorum çünkü nurayım :50:

çağla mativasyonşeysini şimdi gördüm..
börtlenlisi yokmu acabaa:27::27::27:

napcam bunumu dinliyim.. kimi düşüneyim dinlerken:52::52:

gelinlik teli nasıl bişe nurayım? ben kınamda hürrem gibi taç veya taşlar takmak istiyorum saçıma:9:
buarada pendikte istersen eğer süper bir kuaför keşfettim nişanda gittiğim yerden çok memnun kaldım.kesinlikle önerebilirim sanada

benim de açık ve postişli olcaaaak :52:
yansam da bozulsa da napayım katlancam
topuz istemiyorum çünkü nurayım :50:

özgem sen yandan falan toplatıcaktın galiba :26:
ben komple açık olsun hafif dalgalı olsun diye düşündüm. hem çöp gibi olan omuzlarımı kapatır :9:
zaten haziranda aman aman bi sıcak olmaz heralde ya

nurayım bende saçıma gelin teli takayım dmeiştimde benmki şok olmştu bende takcam biryere

bu arada berfin bu yazdıklarmı gör muhakak antartika set 2 kargo geldi bana fazlamı gönderdin kız 2 set istemedim şoklardayım şekşek ve antartika geldi ayrı bir koli daha geldiii kızzzzzzzz

nurayım bende saçıma gelin teli takayım dmeiştimde benmki şok olmştu bende takcam biryere

bu arada berfin bu yazdıklarmı gör muhakak antartika set 2 kargo geldi bana fazlamı gönderdin kız 2 set istemedim şoklardayım şekşek ve antartika geldi ayrı bir koli daha geldiii kızzzzzzzz

yok tek kargoydu benim. diğerini geldiğinde içinde ne oldugu hiç önemli diel bana göndrebilirsin:9:

özgem sen yandan falan toplatıcaktın galiba :26:
ben komple açık olsun hafif dalgalı olsun diye düşündüm. hem çöp gibi olan omuzlarımı kapatır :9:
zaten haziranda aman aman bi sıcak olmaz heralde ya

eve tek omuza dökülcek benimki canım

kız berfo benim antartikayı yoksa gize mi yolladınnnn :52:

Son düzenleme:
özgiişimmm ben gelinlik konusunda cidden cok karmasıgımmm ve umutsuzum nednese

aklımda net bişey yok... ne bilim olsa da sanki bu gelinlikciler yapamıcak gibi gelio ve cok korkuyorummm yeter artık diyip de mutsuz olcaım bişey almaktan

hayırlısı artık acele etmemeye sıkılmadan bunalmadan karar vermeye calısıcam en guzli olur insallah

gelinlik bi belli olsa ona gore sac modelime ayakkabıma cicegime karar versemmm pufff :31:

kuaför bende de sorun kendi kuaforum var ama ne bilim bilemiorumm o da makyajı beceremio ayrıca makyöz bulmam gerekio

her sey sıkıntı kafayı yicem haa :9:

benim saclarda acık olcak en basından diodum zaten topuzla duramam ben malesef... postişin de kaliteli olması lazımmm ay amaaannnn vallaaa hof yani :36:

ben gercekten bagırcam 3 haziran sabahı dunya varmıs diye bakın gorun :9:

bak baak bizim kurabiye nelerde bilirmiişşşş:12:
sevdicek msj atmış çağlakim diyor pek beğenmiş yazdığını:9:
Pelinimm o ayakkabı ne şeker öyle yaaa ayrıca dolgu topuk süper fikirr tebrikler sana gelsiinn:46:

tesekkurlerimi ilet sevdicegine kusummmm :16:

bebişim benn bu konu uzerinde baya calıstım... universitede arastırma grubundaydım gonullu olarak yurtdısında egitimciler seminerler calısmalar

sonra bıraktım ama o yuzden kızıorum kendime cunku ciddi anlamda daha enerjik bi insandım o donemlerde

şimdi hatırladıklarımı paylasıcam sizlenn :54:

yok tek kargoydu benim. diğerini geldiğinde içinde ne oldugu hiç önemli diel bana göndrebilirsin:9:

kuzu geldiii ikisi aynı anda geldi zaten şirket dolabım tıklım tıkış benim çeyizlerle doldu herkes gülüyor burdan davulla zurnayşlaa seni uğurlucaz die koskoca dosya dolabı ayakkbı ve çeyizlerle dolmştu ki tupper koline eyr kalmadııı kızzzz aşıkmısın yavru

iki tane antarttikkka setim var :)))))))) göndertcemmmmm gödnertcemmm

:16::16::16:
Eveett Elifim pembe beyaz düşünüyorum hatta instagram da gordukce telefona kaydediyorum bak sana da gösteriyim begendiğim çiçekleri :16:
Eki Görüntüle 636692
Eki Görüntüle 636693

:9:
Evett fındığım çok şekeeer:16:
İnşallah olur olmazsa da ben yapıcam :9:

Ayy bu ayakkabı çok tatlıymış lokumumm
japon style mı?
çok güzel duruyo :17:

Sanırım şeker laviiimmm:9::56:

Pelinim sen benim nişanlıkçığımı görmedin galiba,tam hatırlayamadım ama:26:
O da toz pembişti, ben hem nişan hem düğün aynı çiçek kullanayım diyorum da
Araları da az nasıl olsaaa:26:
Gerçi tam karar da veremedim:44:

ama senin özellikle 2. çiçeğe bitttim:69:

Günaydın kızlar aşk dolu güzel günler dilerim
Çağlam paylaştıkların çok güzel canım

Elifim ben babet giymek istiyorum ve ilerde gelinliğin kumaşından yaptırcam çok güzel oluyo ve tabi pembe Converse zaten Converse aşığıyım iş gelirken bile klasik pantolonların altında olur gelinlikteee beni yalnız bırakmasın

Beyaz converse de süsleyebilirim evet:9:
Gerçi bende her şeyi yapacak oluyorum,annemler dalga geçiyo artık:9:
Gelinliğin kumaşından yapılıyo mu öyleee:26:

evet kusummm bildigin silikon tabancasıyla cırt cırt yapıstırıosunn :16::16::16:

gizom biara alıodum hatta tam ben su incili ve dantelli olanı ama sonradan vazgectim gelinligimi gormem gerek :31:

dantel agırlıklı bi gelinlige puanlı ayakkabı giyemem mesela... eger ucus ucus tül agırlıklı olursa puanlı olcak ama bu model degil topugu daha ince rengi de ucuk pembe olur

tabi ole ayakkabı bulursam :31:

Silikon tabancası almak gerek, 404 le olmaz diyosun yani:9::9:

Bence de gelinliği almadan alma ayakkbını kuzum
İnsan bi anda bambaşka bişeye karar verebiliyo çünküü

Nuraaayyyyy beeennnnnnnn:52::52:
Hatta bi tarz getircem nişanda kullanacam ben tel:9:
Kayınanniş aldı, eminönünden galiba
Burada bulamadım da ben:26:
Metreyle satılıyormuş tel

kuzu geldiii ikisi aynı anda geldi zaten şirket dolabım tıklım tıkış benim çeyizlerle doldu herkes gülüyor burdan davulla zurnayşlaa seni uğurlucaz die koskoca dosya dolabı ayakkbı ve çeyizlerle dolmştu ki tupper koline eyr kalmadııı kızzzz aşıkmısın yavru

iki tane antarttikkka setim var :)))))))) göndertcemmmmm gödnertcemmm

nasıl yani 2 tanemi geldi benden?
hayrı ben adresleri farklı yazdım..
olurmu öyle şey ..

Back