• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

canım kuzguncukla pendik uzak baya...ben düğünde (başka daha iyi yer bulmazsam) burayı seçicem. çünkü makyajı gerçekten çok beğendim.tam istediğim karardaydı ne eksik ne fazla. mac in ürünleriyle çalışıyorlarmış zaten. saç içinde memnun kaldım. postişsiz olarak benim o incecik azıcık saçımı gayet iyi kabartabildi:9: zaten düğünde gittiğimde oranın sahibine yaptırıcam saçımı o adam süper. bide çalışma şekilleri çok hoşuma gitti.profesyoneller ilgi falan güzel adını burdan yazsam mı? link verebiliyor muyuz ki? dur msj atayım

ezgim nişan eğlencenizde gittin buraya dimi?
bayılmıştım sana zaten :16: maşallah maşallah bitanemeee :nazar:
senden de onay aldı kuaför, biraz erken giderim madem napalım. burayı listeme alıyorum direk. başka yer önerisi olan olursa hepsini değerlendiririz birlikte dimi ezgimmm :16:

nurayım kuzguncuğun evleri meşhurdur ayrıca beykoz ve civarında foto çekimi için oldukça güzel yerler var örnek çok sevdiğim hidiv kasrııı :)))))))

ay bende heidiyi düşündüm bu kadar olur!!1:9: ve sevdiceğimde yanımdaydı tek başıma korktum çünkü:17:
:9: ezgim ben bugün peter i götürmicem. yalnız gitmeliyim orayaaa :9:
bakalım beni dinliycek mi petercik

nurayım kuzguncuğun evleri meşhurdur ayrıca beykoz ve civarında foto çekimi için oldukça güzel yerler var örnek çok sevdiğim hidiv kasrııı :)))))))
gizim fotografcımız kuzguncuk u seçti.
2 saatlik çekim.
aslında ben adada da istiyorumm ya. böyle kuzguncuktan sonra vapurla geçelim adaya. vapurda da olsun fotograflarımız. onun için 4 saatlik bi paket falan istememiz gerekir heralde . bu da çok çok daha pahalı olabilir diye ses etmiyorum :31:

ezgim nişan eğlencenizde gittin buraya dimi?
bayılmıştım sana zaten :16: maşallah maşallah bitanemeee :nazar:
senden de onay aldı kuaför, biraz erken giderim madem napalım. burayı listeme alıyorum direk. başka yer önerisi olan olursa hepsini değerlendiririz birlikte dimi ezgimmm :16:

evet nurayımm araştırıpta gittim ve ilk kez gitmiştim çok memnun kaldımm.beğenmene çok sevindimm fıstıklı lokumum:16:
değerlendiririz tabii komşu olcaz kısmetsee:32:

kızlar ben de de var o sorun genelde yanımda clarkı da goruyorumm

ama yalnız oldugunuzu hayal etmeye calısınnn olesi daha verimli

Ben de bi sorun var galba ben özellikle tek hayal ettim kendimi tamamen sıkıntılardan uzaklaşmak için :14:

sen dogrusunu yapmısın gulibigimm ben de ole yapmaya zorluyorummm iki gundur basarılı da oluyorum :16::16:

bu ayakkabılara bayıldımm iştee bundan istiyorumm beeeennn ve buna uycak bi gelinlik :35::35::35:

yuksek-topuklu-platform-beyaz-puanli-yavru-agzi-kurdeleli-ayakkabi.jpg

kızlar geçen diğer topikte sordumda kaynadı sanırım:1::1:

arkaşım 170 boyunda göğüsleri hiç yok:50: ama gerçkten hiç yok. geçn az bi üsten baktım hiç bişey yok :50::50: ağustosa evlencek..
göğüs büyütme hapımı ne varmış..
duydunuzmu hiç
varmıdır bunun çaresi

nurayım bu link işine yarıcaktır hatta bir çift özgem gibi düğün öncesi pozlar çektirmiş buyrunuz

KUZGUNCUK | Caravan Wedding Photography
gizom fotografçımıza güveniyorum. kuzguncuk olsun diye kendi söyledi bize zaten. bide klasik araç kiralayabilirseniz çok iyi olur dedi. kiraladık. onu da gelin damat fırsatı mı ne vardı, ordan çok uyguna hallettik(piyasaya göre yani)

evet nurayımm araştırıpta gittim ve ilk kez gitmiştim çok memnun kaldımm.beğenmene çok sevindimm fıstıklı lokumum:16:
değerlendiririz tabii komşu olcaz kısmetsee:32:
komşummm :16:

sen dogrusunu yapmısın gulibigimm ben de ole yapmaya zorluyorummm iki gundur basarılı da oluyorum :16::16:

bu ayakkabılara bayıldımm iştee bundan istiyorumm beeeennn ve buna uycak bi gelinlik :35::35::35:

yuksek-topuklu-platform-beyaz-puanli-yavru-agzi-kurdeleli-ayakkabi.jpg
ay bayılıcam :52: harika.
peloooşşşş seninde özge için yolladıklarından ikincisine bi çığlık attım :9: çok cicik.
çağlam kesinlikle uçuşan tüller.
gelinlik için bütçe sıkıntısı olmasa nişantaşı akay da neler var neler. banu akayın koleksiyonunda.
....
gülinimmm sen en iyisini yapmışsın çağlamın dediğine göre. ben de bugün peterpanı götürmicem işte :9:

youtubeye
beyaz şow engin altan

çok komik yaaa:52::52::52::52:

çağlaaaa çok tatlı yaaa o papuç bende bende bendee istiyorummm:52:

Son düzenleme:
gel kel sna çare buldum:1::1:
bende hapa karşıyım. alcaktı 100tl ye aldırmadım

ay ne caresi buldunn :1:

kusum ben kilo alsam dolar zatennn suan vucuduma goreler bu vucuda koca gogus sacma olurdum... ilerde buyucekler nasılsa

benim kuzeniinde yoktu hiç bi evlendi offf simdi masallahı var :)

gizom fotografçımıza güveniyorum. kuzguncuk olsun diye kendi söyledi bize zaten. bide klasik araç kiralayabilirseniz çok iyi olur dedi. kiraladık. onu da gelin damat fırsatı mı ne vardı, ordan çok uyguna hallettik(piyasaya göre yani)

peloooşşşş seninde özge için yolladıklarından ikincisine bi çığlık attım :9: çok cicik.
gelinlik için bütçe sıkıntısı olmasa nişantaşı akay da neler var neler. banu akayın koleksiyonunda.
....
gülinimmm sen en iyisini yapmışsın çağlamın dediğine göre. ben de bugün peterpanı götürmicem işte :9:

ya ben de bayıldımmm bunu bulmam lazımm ama nerden :((( gören duyan haber versin satısını bulamadımm

gelinligim uyarsa kesin bunu alcamm bennn

bir de pelotun ikinci gonderdiginin yavru agzını bulursam tamamdır benim işim :1:

....

canım zaten iyi şeyler çıkacaktır valla kuzguncuk çok güzel bir yer çekilen fotolarıda beğendim ilham olur senin içinde :))))))klasik arabayla harika olucaktır vallla nurayım onu günlükmü kiraladınız yoksa sadece foto içinmi

kız berfo benmde öyle dümdüz asfalt yol gibi ayyy çok kötü durumlar bende

Back