- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Günaydınnn pamuk şekerlerrrr
Pelotttt şarkıyı paylaşan parmaklarına kurbannnn
Özgişşş ayakkabılarınaaa bayıldımmm çiçeğinle çok uyumlu olmuş,ayakların da çok sexy bu arada
Çağlammm akşam ödevimi yaptımmmmm,çok az uykum vardı ama dinleniyim diye yatmıştım nasıl gevşediysem medi bitince uyumuşum Akşam olsun yine o yamacıma koşarak çıkmak istiyorumm benn
ayy seksi mi kız ben hiiiç beğenmem ayaklarımııı
kuru kuru şeyler ya
Gülmiikk bende senin parmaklarını yerimmm bebeğim benim
Özgem şimdi baktım ayakkabılarına geçen paylaşmıştın alsam mı diye iyiki de almışsın kuşum çok güzel bi ayakkabı ayrıca cok da ucuza hallettin bu işi helal olsun meleğimm Hem düğünle sınırlı kalmayacak daha sonra giyebileceğin tarzda yani ben giyerdim
Sana bi önerim olcak ben öyle yapmayı düşünüyorum... 2 ayakkabı alıcam ben bi dolgu topuk bir de platform... Dolgu topuk zaten cok yoran ve düşmeyi engelleyen bi topuk hani kolay gelio bana.. Takıda falan dolgu topuk giyicem ben. Takıdan sonra direk platforma geçerim hemde ayağım agrımamıs olur...
Baştan babet giyerim die düşünüodum ama bizim boy farkımız biraz fazla oldugu için sevdiceğimle kuzenlerim olmaz şbabet yerine dolgu topuk giy dediler e tamam madem dedim bende
Senin de aklında bulunsun kuşum.. şayet takıda platformlarını giyersen çok ağrır ayacıkların
vovvv süpper fikir pelinim
ben babet aldım ama oynarken herkes topuklu olucak falan ben minnak kalıcam yanlarında diye düşünüyodum
bu harika bi fikir olduuuu
teşekkür ederimmm
lila dolgu aramasına başlıyım ben