• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Günaydınnn pamuk şekerlerrrr :16:

Pelotttt şarkıyı paylaşan parmaklarına kurbannnn :9:

Özgişşş ayakkabılarınaaa bayıldımmm çiçeğinle çok uyumlu olmuş,ayakların da çok sexy bu arada :23::23::23:

Çağlammm akşam ödevimi yaptımmmmm,çok az uykum vardı ama dinleniyim diye yatmıştım nasıl gevşediysem medi bitince uyumuşum :9: Akşam olsun yine o yamacıma koşarak çıkmak istiyorumm benn :16:

ayy seksi mi :9: kız ben hiiiç beğenmem ayaklarımııı
kuru kuru şeyler ya :9:

Gülmiikk bende senin parmaklarını yerimmm bebeğim benim:56:

Özgem şimdi baktım ayakkabılarına geçen paylaşmıştın alsam mı diye iyiki de almışsın kuşum çok güzel bi ayakkabı ayrıca cok da ucuza hallettin bu işi helal olsun meleğimm :16: Hem düğünle sınırlı kalmayacak daha sonra giyebileceğin tarzda yani ben giyerdim :9:

Sana bi önerim olcak ben öyle yapmayı düşünüyorum... 2 ayakkabı alıcam ben bi dolgu topuk bir de platform... Dolgu topuk zaten cok yoran ve düşmeyi engelleyen bi topuk hani kolay gelio bana.. Takıda falan dolgu topuk giyicem ben. Takıdan sonra direk platforma geçerim hemde ayağım agrımamıs olur...

Baştan babet giyerim die düşünüodum ama bizim boy farkımız biraz fazla oldugu için sevdiceğimle kuzenlerim olmaz şbabet yerine dolgu topuk giy dediler e tamam madem dedim bende:9:

Senin de aklında bulunsun kuşum.. şayet takıda platformlarını giyersen çok ağrır ayacıkların :50:

vovvv süpper fikir pelinim
ben babet aldım ama oynarken herkes topuklu olucak falan ben minnak kalıcam yanlarında diye düşünüyodum
bu harika bi fikir olduuuu
teşekkür ederimmm
lila dolgu aramasına başlıyım ben :9:

kulaklığım bozulmuştu ben de telden kulaklıksız dinledim ama bugün kulaklık alıcam akşam öyle dinlicemmm
kadının sesi çok duru, gerçekten gevşetiyo insanı
bi de ben hayal kurmakta zorlanıyorum sanırım ya :9: yamaç falan canlandıramadım bi süre gözümde :53:
ama kendimi daha da verirsem olucak, kulaklık olmadığı için dış sesler dikkatimi bozdu az

günaydınn elifcan hosgeldin :16::16:

pelott valla bana da super bi fikir verdin suan ben de babet ya da converse giyemicem malum boy farkından dolayı... Napim artık agrıya katlancam diyodum

dolgu super fikirmiş yeaaaaaaaaaaaaa :52::52::52:

Hoşbulduuukkk:16:

Ayakkabı cidden güzel fikir olmuuşşş, her kimse alkış alkıışşş:46:

Bende foto çekimi için babet süslemek istiyorum ama nasıl yapacam hiç bir fikrim yok:26:

Günaydın canlarım

kusummm enerji topiimizi de takip ett ben sana da gondericem mediyi

aksamları uyumadan once yatagına uzandıgında dinle ve uyu

gelişmeleri yavas yavas anlatıcam zaten size ben smdilik bu mediyle devam :52:

iyi geceler tatlımcımmmm

berfooo cidden cok uzuldummm yaaa canımmm Allah yardımcısı olsunn insallahhh :50:

Çağloşum benim mailim var mıydı ki sende? Bana da at müzikleri nereden indireceğim bilmiyroum, topic neresi onu da bilmiyorum ham şu baş ağrılarıma da iyi gelir ben 1.5 aydır çalışamıyorum bile. İleri derece negatif enerjim var.

Günaydınlar gelincikleeerrrr:69:
Bol Aşk'lı günler olsuuunnn:69:
Günaydın canımm hoşgeldinn :16:
günaydınn elifcan hosgeldin :16::16:

pelott valla bana da super bi fikir verdin suan ben de babet ya da converse giyemicem malum boy farkından dolayı... Napim artık agrıya katlancam diyodum

dolgu super fikirmiş yeaaaaaaaaaaaaa :52::52::52:
Aynen Çağlam babet ve converse cıx malesef :25:
dolgu hiç ağrıtmıcak ayaklarımızı oooh miiss:16:

ben babet aldım ama oynarken herkes topuklu olucak falan ben minnak kalıcam yanlarında diye düşünüyodum
teşekkür ederimmm
Yok kuşum dolgu topuk alırsın çok da rahat edersin :16:
Bende görürsem haber veririm sana bebişim

Benim istediğim ayakkabı bu: PEMBE DANTELL TASARIM GELNLK AYAKKABISI | 37 numara ayakkab,bayan ayakkab,ayakkab sat,ayakkab sat,ayakkab modelleri,bayan ayakkab modelleri,gelin ayakkabs,topuk ayakkab,dolgu topuk ayakkab,babet,izme,platform bayan ayakkab,spor ayakkab,ayakkab markas
bir de dolgu topuğunu bulursam tadından yenmeyecek :17:

Hoşbulduuukkk:16:

Ayakkabı cidden güzel fikir olmuuşşş, her kimse alkış alkıışşş:46:

Bende foto çekimi için babet süslemek istiyorum ama nasıl yapacam hiç bir fikrim yok:26:

cok guzel tokalar oluyor bijuterilerde incili kurdelalı sapkalı vs...

onlara bakabilirsin canım tokanın süs kısmını alıp silikonla yapıstırcaksın mesela:34: ayrıca özel olarak babet uzerine cizimler suslemeler yapan yerlerde vardı nette

Günaydın canlarım

Çağloşum benim mailim var mıydı ki sende? Bana da at müzikleri nereden indireceğim bilmiyroum, topic neresi onu da bilmiyorum ham şu baş ağrılarıma da iyi gelir ben 1.5 aydır çalışamıyorum bile. İleri derece negatif enerjim var.

lavimm bana mailini atsana özelden sen :54:

Günaydın canımm hoşgeldinn :16:

Aynen Çağlam babet ve converse cıx malesef :25:
dolgu hiç ağrıtmıcak ayaklarımızı oooh miiss:16:

Yok kuşum dolgu topuk alırsın çok da rahat edersin :16:
Bende görürsem haber veririm sana bebişim

Benim istediğim ayakkabı bu: PEMBE DANTELL TASARIM GELNLK AYAKKABISI | 37 numara ayakkab,bayan ayakkab,ayakkab sat,ayakkab sat,ayakkab modelleri,bayan ayakkab modelleri,gelin ayakkabs,topuk ayakkab,dolgu topuk ayakkab,babet,izme,platform bayan ayakkab,spor ayakkab,ayakkab markas
bir de dolgu topuğunu bulursam tadından yenmeyecek :17:

Pelin inanmıyoruuummmm:52:
Benimde hayalimde olan buuuuu:97:
Greenalmond du galiba ismi,onda görmüştüm bendeeee:16:

Çiçeğini pembeli beyazlı mı düşünüyosun yoksa sendee?:16:
Çok çok şık zarif!
Tam gelin gibiiiii:69:

teşekkür ederimmm

Hiçte bilemmmm çok seeksüüülerrr :23::9:

pelin ayakkabıya bayıldım nasıl bi şekerdir öyle yahuu
inşalllah dolgu topuklusuda olur:52:

günaydııınnnn :16:
Gülmiikk bende senin parmaklarını yerimmm bebeğim benim:56:

Özgem şimdi baktım ayakkabılarına geçen paylaşmıştın alsam mı diye iyiki de almışsın kuşum çok güzel bi ayakkabı ayrıca cok da ucuza hallettin bu işi helal olsun meleğimm :16: Hem düğünle sınırlı kalmayacak daha sonra giyebileceğin tarzda yani ben giyerdim :9:

Sana bi önerim olcak ben öyle yapmayı düşünüyorum... 2 ayakkabı alıcam ben bi dolgu topuk bir de platform... Dolgu topuk zaten cok yoran ve düşmeyi engelleyen bi topuk hani kolay gelio bana.. Takıda falan dolgu topuk giyicem ben. Takıdan sonra direk platforma geçerim hemde ayağım agrımamıs olur...

Baştan babet giyerim die düşünüodum ama bizim boy farkımız biraz fazla oldugu için sevdiceğimle kuzenlerim olmaz şbabet yerine dolgu topuk giy dediler e tamam madem dedim bende:9:

Senin de aklında bulunsun kuşum.. şayet takıda platformlarını giyersen çok ağrır ayacıkların :50:

pelinimm şarkı süper ben de çok seviyorum :16:
ayakkabı konusunda bana gelinlikçim dolgu topuk önermişti, kır düğünüyse kesinlikle dolgu topuk demişti.platform giyme çimenlere batarsın zor olur demişti :) gerçi pist çimen değil taş. babetlede paldır küldür yürürsün hoş durmuyo gelinlikle dedi..
dolgu topuk ama fazla yüksek olmayan bişey alıcam ben de.
topuk boyu şöyle olabilir
$487584_428405277194873_1518346354_n.jpg

ben de bunları beğeniyorumm (puanlının baska rengi olabilir )

ama annemle arkadaslarım gelinligi görelim önce dedii... o yuzden simdilik vazgectimm :31: annemin pek icine sinmedi giibi geldi

puanlıyı begendi daha cok falan aman karısık işte :9:

$12360-Fusya-Puantiye_1369_2.jpg $02-729-pudra-incili_1079_1.jpg $02-729-pudra-incili_1079_3.jpg

elif bak bu babeti de ornek olsun diye yukluorum onundeki bildigin toka mesela

$36-300-sapkali-bej-gupur_1396_1.jpg

nie kisme benle ilgilenmiyor :52::52:52:

hayin papatlayalar:52:52:

dün akşam özleyin beni dedim dımı okadar:21::21:

bukadarcıkmı özlediniz:9::9:

illa kızmam lazım dımı:20::20:

Çağlam ben tüm ayakkabılara bayıldııımmm:69:

Resmen sabah sabah moralim bozuktu, canlandım yahuuuu:52:

Doğru diyosun bildiğin toka buuuu:9:
Babete bende inciler felan da ekleyeyim diyorum
Acaba bunları silikon tabancasıyla mı yapmak gerekir ki?

Pelin inanmıyoruuummmm:52:
Benimde hayalimde olan buuuuu:97:
Greenalmond du galiba ismi,onda görmüştüm bendeeee:16:

Çiçeğini pembeli beyazlı mı düşünüyosun yoksa sendee?:16:
Çok çok şık zarif!
Tam gelin gibiiiii:69:
:16::16::16:
Eveett Elifim pembe beyaz düşünüyorum hatta instagram da gordukce telefona kaydediyorum bak sana da gösteriyim begendiğim çiçekleri :16:
$Screenshot_2013-02-08-11-56-51.jpg
$Screenshot_2013-02-17-00-39-14.jpg
pelin ayakkabıya bayıldım nasıl bi şekerdir öyle yahuu
inşalllah dolgu topuklusuda olur:52:
:9:
Evett fındığım çok şekeeer:16:
İnşallah olur olmazsa da ben yapıcam :9:
günaydııınnnn :16:

pelinimm şarkı süper ben de çok seviyorum :16:
ayakkabı konusunda bana gelinlikçim dolgu topuk önermişti, kır düğünüyse kesinlikle dolgu topuk demişti.platform giyme çimenlere batarsın zor olur demişti :) gerçi pist çimen değil taş. babetlede paldır küldür yürürsün hoş durmuyo gelinlikle dedi..
dolgu topuk ama fazla yüksek olmayan bişey alıcam ben de.
topuk boyu şöyle olabilir
Eki Görüntüle 636687
Ayy bu ayakkabı çok tatlıymış lokumumm
japon style mı?
çok güzel duruyo :17:

Pelin o ayakkabı mı yoksa şeker mi:52:

Sanırım şeker laviiimmm:9::56:

Günaydın kızlar aşk dolu güzel günler dilerim
Çağlam paylaştıkların çok güzel canım

Elifim ben babet giymek istiyorum ve ilerde gelinliğin kumaşından yaptırcam çok güzel oluyo ve tabi pembe Converse zaten Converse aşığıyım iş gelirken bile klasik pantolonların altında olur gelinlikteee beni yalnız bırakmasın

Çağlam ben tüm ayakkabılara bayıldııımmm:69:

Resmen sabah sabah moralim bozuktu, canlandım yahuuuu:52:

Doğru diyosun bildiğin toka buuuu:9:
Babete bende inciler felan da ekleyeyim diyorum
Acaba bunları silikon tabancasıyla mı yapmak gerekir ki?

evet kusummm bildigin silikon tabancasıyla cırt cırt yapıstırıosunn :16::16::16:

gizom biara alıodum hatta tam ben su incili ve dantelli olanı ama sonradan vazgectim gelinligimi gormem gerek :31:

dantel agırlıklı bi gelinlige puanlı ayakkabı giyemem mesela... eger ucus ucus tül agırlıklı olursa puanlı olcak ama bu model degil topugu daha ince rengi de ucuk pembe olur

tabi ole ayakkabı bulursam :31:

Back