• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

berfoo yüklemedim onu demeye çalışıyorum bende:9: saklıyoruz sevdicekle:26:
iyi geceler canım Allah rahatlık versin özleme işinide bi düşüneyim:27:
bende çıkıyorum gelinciklerim..iyi geceler tatlı rüyalar aşk dolu ve gerçekleşecek hayaller diliyorumm hepinizi kokulu kokulu öpüyorumm

aminn çağlammm aminnn. o ablada mutluluğu öyle hakdiyor kii...hep şöyle dua eder Allah razı olsun " kızım Rabbim gönlündekini ömrüne ve ahiretine nasip etsin inşallah" diye...Rabbim sizin gönlünüzdekileride ömrünüze ve ahiretinize nasip etsin inşallah canlarım. bu akşam baya konuştuk mevlana'dan falan hatırladıkça yazarım.birde dediki çağlam yazmış ya ruh ikizini buldu diye hayatta herkesin bir eşi vardır mutlaka.ama onu bulamadıysa ya bulmadan vefat etmiştir ya kürtajla alınmıştır veya bi şekilde ruhu bedende can bulmamıştır dedi.rahmetli babasıda dermişki "gönlüne ilk doğan doğrudur.ikincisi insanların fesatı üçünsüde şeytanın ta kendisidir"...

ne kadar gzel seyler solemıs yaaaa ne kadarrrrrrrrrrrrr :16:

cok degerli birine benziyor canımm dostlguunuz daim olsunnnn

kız berfoo sana şiirler feda olsun :9::9: ama ben önce senin de askına yazmak istiorum mimkinseee olcakk da inanıorumm :54::54::54:

gizotum benim de enerji calısmalarıyla basardıgım bicok sy varrr kilit nokta inanmak... calısmaya katılanlar arasında da inananlar basarılı oluyor zaten :34::34:

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle:16::54::16::54:
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN:16::54::16::54:
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN:16::54::16::54:
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN:16::54::16::54:
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size:16::54::16::54:
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler :16::54::16::54:

Günaydııııınnnn cupcake topiciminnn tatlı ve şeker hamuru yürekli insanlarıııı :9::9::9:

:16:

[video=youtube;4A3poKE6qnM]http://www.youtube.com/watch?v=4A3poKE6qnM[/video]

Enerji versin bize bu şarkııı :24:

Günaydııııınnnn cupcake topiciminnn tatlı ve şeker hamuru yürekli insanlarıııı :9::9::9:

:16:

[video=youtube;4A3poKE6qnM]http://www.youtube.com/watch?v=4A3poKE6qnM[/video]

Enerji versin bize bu şarkııı :24:

şeker hamuru yürekli tabirini yerim seniinnnnn
şarkı için sağol Pelinim favorim bu şarkı benim bi ara fena takmıştım:36:

günaydın kızlarrrr

peloşum ben de reklamda dinlediğimde çok beğenmiştim bu şarkıyıı :52:

Günaydınnn pamuk şekerlerrrr :16:

Pelotttt şarkıyı paylaşan parmaklarına kurbannnn :9:

Özgişşş ayakkabılarınaaa bayıldımmm çiçeğinle çok uyumlu olmuş,ayakların da çok sexy bu arada :23::23::23:

Çağlammm akşam ödevimi yaptımmmmm,çok az uykum vardı ama dinleniyim diye yatmıştım nasıl gevşediysem medi bitince uyumuşum :9: Akşam olsun yine o yamacıma koşarak çıkmak istiyorumm benn :16:

şeker hamuru yürekli tabirini yerim seniinnnnn
şarkı için sağol Pelinim favorim bu şarkı benim bi ara fena takmıştım:36:
:9::9:
Eveeet benim şeker hamurlarımsınız :56::9:
Aynen ezgim bende bi ara fena takmıştım :9:
günaydın kızlarrrr

peloşum ben de reklamda dinlediğimde çok beğenmiştim bu şarkıyıı :52:

Aynen özgem :9::24:

Çok güzelki ama eğlenceli bi şarkı :24:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pelommm sarkıyı goremiorum ben nedense :5:

naposunuz pisiciklerrr:-)
ne cok konusuyosunuz siz patronlariniza mail atcam :-P

kız büşüüü gelinligi nereyle anlasıcaksın didimmmmmm yaaaaaaa gec saatte geliosun hiç gormuosun :52:

bu sabah ben kendimi resmen yataktan kazıdımmm gözlerimi zor acıorum yeaaa :50:

Gülmiikk bende senin parmaklarını yerimmm bebeğim benim:56:

Özgem şimdi baktım ayakkabılarına geçen paylaşmıştın alsam mı diye iyiki de almışsın kuşum çok güzel bi ayakkabı ayrıca cok da ucuza hallettin bu işi helal olsun meleğimm :16: Hem düğünle sınırlı kalmayacak daha sonra giyebileceğin tarzda yani ben giyerdim :9:

Sana bi önerim olcak ben öyle yapmayı düşünüyorum... 2 ayakkabı alıcam ben bi dolgu topuk bir de platform... Dolgu topuk zaten cok yoran ve düşmeyi engelleyen bi topuk hani kolay gelio bana.. Takıda falan dolgu topuk giyicem ben. Takıdan sonra direk platforma geçerim hemde ayağım agrımamıs olur...

Baştan babet giyerim die düşünüodum ama bizim boy farkımız biraz fazla oldugu için sevdiceğimle kuzenlerim olmaz şbabet yerine dolgu topuk giy dediler e tamam madem dedim bende:9:

Senin de aklında bulunsun kuşum.. şayet takıda platformlarını giyersen çok ağrır ayacıkların :50:

günaydınn elifcan hosgeldin :16::16:

pelott valla bana da super bi fikir verdin suan ben de babet ya da converse giyemicem malum boy farkından dolayı... Napim artık agrıya katlancam diyodum

dolgu super fikirmiş yeaaaaaaaaaaaaa :52::52::52:

çağlam mediden mi artık bilmiyorum nasıl uyuduysam sabah kalkamadım yaa bayılıyordum uykudan

olabilir kusummm aynısı bende de var...

bu iyiye işaret ama... enerji temizliklerinde bir süre bedende bu tarz etkiler gorulebiliyor

biz daha once ses frekansları ile de calısmıstık ezgotum.. onunkiler daha fazlaydı bas agrısı mide bulantısı vs gibi... ama o te yandan sonucları harika oluyordu tabii

bir süre vucut asırı gevsedigi icin sabahları uyanmakta zorluk cekme problemi yapabilir...

katlancaz artıkın :9::9: Arınma meselesi cidden detaylı bi mesele aslında... O enerjilerden arınmak o kadar kolay olmuyor ama basarcaz :9:

bazı sabahlar da acaip mutlu ve cevik uyanırsın mesela... Buna dalgalanma diyoruz

yasayabilirsiniz bunları takılmadan devam edin :54:

Back