- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.421
nazlım biz pendik istiyoruz semtimizi değiştirmek istemiyoruz.
nihancım şimdi anladım tamamayrıca verme tencereni ya boşver kullanırken dikkat etmicekler zaten şimdi tek tek olduğu için laf ediyorlar
bende istiyorum şu english home battaniyesi. alıcam bi ara inşallah
bizde göztepe, bostancı tarafı bakınıyoruz ama en aşaa 1500den baslıyo kiralar kuusumm
ben bugunde ıns bornozları halledıcem begendıgım bısı cıkarsa karsımaa
Evet kuzum vazgeçtim mis gibi işte tencerelerim, sevdim aldım yani
Evet yaa ben de vazgeçemiyorum ondan tatilde englesh home çıkartması yapıceğim inşallah
canım ben bornozda hep taç bambu bornozlar iyi diye duydum ama bakınmışsındır sen şimdi naptın aldın mı tatlım?
yook kuzum bulamadııım hiiiç bu aksamda bakıcam cıktıgımda taçı bende cok duydum ama sade modeline denk gelemedim bi türlü nakış falan ben pek sevmiyorum
yok kusum bulamadım valla amaa gecen sene yana yakıla aradıgım bı turlu bulamadıgıım kalpli tavamı buldum
resimdekinin siyahıı hoşşgelmiş sefa gelmişş çeyiiimee
Eki Görüntüle 929162
kızlar iyi akşamlar nazlı bornoz yormunu görünce geldim daha alınacak bir sürü şey varken bornoz gibi birşeye takılmak yahu al işte birtane bak ben bornozda krem rengi olsun bambu olsun ekru tonlarda olsun diyordum ki kayınvalidem bohça alışverişi sırasında işte bornoz setide almak gerekiyor diyince ben aaa araştırmadığım yerden geldi demiştimki taçtan beğendiğim bornoz setinin adını bilmiyordum eminönnde baktık baktık yok en son taçın mağazasını bulduk girdik artık aldık benimki böyle
http://www.dekoryon.com/tac-bambu-aile-seti-simple--3126?ref=akakce&v=1.24.5
daha sonra bunuda beğendim ama nişanlım bizim aldığımızın güzel olduğuna ikna ettti çünkü krem yada beyaz tercih edecektim en başından beri
http://www.tac.com.tr/p/17264/tac-banyo-aile-bornoz-seti-marietta
inan daha çok eksik çıkacak al ve kafan rahatlasın kafanı kurcalayacak enerjini harcayacağın çok şey var şimdi eksik listesi yaptım o mutfak yatak odası vs vs hariç oralardan yoktur diye düşünüyorum ama onların haricinda yapmamız gereken şeyleraşırı derecede ayrıntı var
inşalllah sağ salim kazasız belasız çıkarız bu süreçten öyle dışardan baktığmda çok kolay geliyor du ama değilmişg gülerek halletmek mühim olan
Aaa ben de bundan almak istiyordum( her şeyi de ister gibi oldum ama:26: )
Ama göremedim bi ara nette papillanındı galiba.. Bi de bunun tam boy tek kalplisi vardı. Hangisi iyi olur ki diyordum. Bunda parçalar rahat çevrilir çıkar di mi canım:44: Bi de kulpu çıkıyor mu? Hayırlı olsun bu aradaa:)
yeriim senii valla bitanecik kalmıstı bende kaptım hemen yoksa alırdım sanada yarıın
kulpu cıkıo kuzum benımkı mudodan , bende döndürme olayını düşündüm umarım sekli boulmadan yapılıodur krepler yapiiciim sevgiliiime
Sağ ol tatlıım almış gibi oldun
Tatilde bakayım ben de belki bulurum. Kulpu çıkan tavaları çok seviyorum çok kullanışlı yer açısından.
Güzel güzel krepler yapın yiyin aşkla
benımde aklımda artık kusum radarlarım açık dolaşıcaam bulursam haber vericem hemen sanada
Kızlar günaydın nazlı inan madam coco englısh home bornozları görünüşte güzel ama kalitei olurm. Bilmem taçtan özdilekten şaşmam derim ama jua die bir mark var orda tek kişilik bornozlar var Eminönü'nde ise sade bulmak imkansız kürkçü handa baktım baktım yoktu düşün
Kızlar günaydın nazlı inan madam coco englısh home bornozları görünüşte güzel ama kalitei olurm. Bilmem taçtan özdilekten şaşmam derim ama jua die bir mark var orda tek kişilik bornozlar var Eminönü'nde ise sade bulmak imkansız kürkçü handa baktım baktım yoktu düşün
nhanımm o dugmeden çıkıo eveetttt yuppik ok sevındım buldugunaa
Gizoooşşş jua iyi miii buldum çunku tam aradıgım gibi sadeciiikk
teflon al kuşum bencee burda pastanede sıcak sıcak cıkarırlarken gordum teflon derin kaptan cıkardılarKızlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ben nişanda muffin yapmak istiyorum da, şu yağlı kağıtlarda servis ediliyor ya öyle...
Bunun için bir de kalıp gerekli. Hem sonra da kullanırım diyorum.
Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.
Bu silikon kalıp mı iyi? Ölçüleri 36x25x3
Eki Görüntüle 929362
Yoksa bu teflonlar mı?
Eki Görüntüle 929364
Eki Görüntüle 929365
teflon al kuşum bencee burda pastanede sıcak sıcak cıkarırlarken gordum teflon derin kaptan cıkardılar
Hııım teflon daha sağlıklı olabilir o zaman evetO zaman cici tavamı alayım ben kuşum
teflon al kuşum bencee burda pastanede sıcak sıcak cıkarırlarken gordum teflon derin kaptan cıkardılar
al al allpazar sabahlarııı cicik kahvaltılar hazırlicaaz kociklere
Aldım fıstığıım... Benim de çok cici bir tavam var artık. Gelsin aşklı kahvaltılarİndirimle 11e liraya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?