• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

yok kusum bulamadım valla amaa gecen sene yana yakıla aradıgım bı turlu bulamadıgıım kalpli tavamı buldum :1:

resimdekinin siyahıı hoşşgelmiş sefa gelmişş çeyiiimee :16:

Eki Görüntüle 929162

annemm çok güzelmiş buu bende istiyorum banane banane :33: güle güle kullan pufimm
nihancım sende güle güle kullan:16:
ya kızlar bende deli gibi bir heyecan başladıki sormayınn. kalp atışlarım falan normale dönmüyor:52::52::52:

Lavinim sende tupperın peynir dünyası vardı memnun musun gerçekten fark ediyor mu? Bazıları memnun değilmiş alacaktım aklım karıştı.Mutlaka almalısın dediğin bir ürün var mı?

Son düzenleme:
annemm çok güzelmiş buu bende istiyorum banane banane :33: güle güle kullan pufimm
nihancım sende güle güle kullan:16:
ya kızlar bende deli gibi bir heyecan başladıki sormayınn. kalp atışlarım falan normale dönmüyor:52::52::52:

ezgotum o heycandan bendede var cuma günü testlerimizi yaptırdık evraklarımızı tamamladık sonuclar pazartesi cıkıyo hafta içine iznini ayarlicak kurbik alıcaz günümüzü :61: biz cuma testleri yaptırdıktan sonra bi delilik yaptık :17: evlilik yüzüğü parmamıza isimlerimizi yazdırdııııkkk :52::17::16: sonsuza deeeeekkk kalbimizde ve parmakcıklarımızda olucak aşkımız:17::16:

ezgotum o heycandan bendede var cuma günü testlerimizi yaptırdık evraklarımızı tamamladık sonuclar pazartesi cıkıyo hafta içine iznini ayarlicak kurbik alıcaz günümüzü :61: biz cuma testleri yaptırdıktan sonra bi delilik yaptık :17: evlilik yüzüğü parmamıza isimlerimizi yazdırdııııkkk :52::17::16: sonsuza deeeeekkk kalbimizde ve parmakcıklarımızda olucak aşkımız:17::16:

ayyyy pufummmmm adım adımmmm yaklaşıosunuzz evliliğeee :123::123::123::123:
ve ve hep benimde yapmak-yaptırmak istediğim bişeyi yaptırmışssınızz ne kadar güzel ya inşallah Allahım hep musmutluu kılar sizi hiç pişman olmazsınızz :16::16::16::16:

Kızlaaar bugün lavanta keselerim hazırlanmış, fotoğraflarını gördüm. Orda ismimiz yazıyor ya nasıl heyecanlandım :52::52::52:
Sanki onlar biz değiliz, çok başka bir his bu ya. Şükürler olsun Rabbime.
Rabbim bir dert keder mani vermezse çok az kaldı:52:.Güzel dualarınıza ihtiyacım var bebeklerim nolur dua edin, hayırlısıyla, sağlıkla olsun.

Pufum hayırlı olsun, aldınız mı gününüzü?

ayyyy pufummmmm adım adımmmm yaklaşıosunuzz evliliğeee :123::123::123::123:
ve ve hep benimde yapmak-yaptırmak istediğim bişeyi yaptırmışssınızz ne kadar güzel ya inşallah Allahım hep musmutluu kılar sizi hiç pişman olmazsınızz :16::16::16::16:

Nerdesin sen fıstık ya, özletme kendini.

Merhaba kızlarrrrrrr
Nihannn tatil başlıyorrr inşallah mutlu bir hayat için ilk adımınız atılacak değil miii:16::16:

Nejlam daha çok gel hep gel:21::21:
İnşallah başlıyor kuzum ve inşallah Rabbim nasip ederse ilk adımımızı atıcaz:52::52::52:
Şu an babam müstakbel nişanlıcanımla yemekte, noluyo ne konuşuluyo hiç bilmiyorum:18::18:
Bir de bizim nişan tarihinde filan değişiklikler oldu, abimin de nişanı olabilir hayırlısıyla. Bu yüzden ilk haftaya çektik baya koşturcaz ama olsun aşkıma kavuşayım da:16::16:
Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo çok özledim sohbetini.

Lavin eşinin ataması noldu, geliyor mu yanına?

Pufum hayırlı olsun, aldınız mı gününüzü?

Nerdesin sen fıstık ya, özletme kendini.

Nejlam daha çok gel hep gel:21::21:
İnşallah başlıyor kuzum ve inşallah Rabbim nasip ederse ilk adımımızı atıcaz:52::52::52:
Şu an babam müstakbel nişanlıcanımla yemekte, noluyo ne konuşuluyo hiç bilmiyorum:18::18:
Bir de bizim nişan tarihinde filan değişiklikler oldu, abimin de nişanı olabilir hayırlısıyla. Bu yüzden ilk haftaya çektik baya koşturcaz ama olsun aşkıma kavuşayım da:16::16:
Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo çok özledim sohbetini.

Lavin eşinin ataması noldu, geliyor mu yanına?

Bu konuşmanın sonuçları itinayla beklenir:16: İnşallah çok güzel haberlerle döneceksin bize, çok çok sevindim bu güzel gelişmelere.

Sonunda sevgili eşim yanıbaşıma atandı, evimize de yakın bir okula tayini çıktı çok şükür köy sayfamız kapandı şimdilik. Artık hayırlısı olur inşallah.

Bu konuşmanın sonuçları itinayla beklenir:16: İnşallah çok güzel haberlerle döneceksin bize, çok çok sevindim bu güzel gelişmelere.

Sonunda sevgili eşim yanıbaşıma atandı, evimize de yakın bir okula tayini çıktı çok şükür köy sayfamız kapandı şimdilik. Artık hayırlısı olur inşallah.

Çoooook sevindim canım ya, hadi gözünüz aydın dua etmiştim size şükür rahatladınız Allah hayırlısını versin daima.
Bizim de yaza tayn isteyişimiz sıkıntıya girecek gibi lavinim.
Sevdiceğin branşından giden oldu ama atamayla dolar herhalde. Çok üzüldüm onun gelmesini istiyoruz,inşallah hayırlısıyla gelir o da bulunduğum yere.:31:
Konuşmanın neticesini ben de bekliyorum, henüz ses seda yok:18::18:

Çoooook sevindim canım ya, hadi gözünüz aydın dua etmiştim size şükür rahatladınız Allah hayırlısını versin daima.
Bizim de yaza tayn isteyişimiz sıkıntıya girecek gibi lavinim.
Sevdiceğin branşından giden oldu ama atamayla dolar herhalde. Çok üzüldüm onun gelmesini istiyoruz,inşallah hayırlısıyla gelir o da bulunduğum yere.:31:
Konuşmanın neticesini ben de bekliyorum, henüz ses seda yok:18::18:

Hayırlı haberlerle dönsünler inşallah.

Sevdiceğinin branşı neydi canım?

İl emrinin kaldırılmasıyla eş durumu mağduriyetleri çok çoğaldı. Ama şöyle bir durum var ki, 1. aşama sonucu belirlenen muhtemel kadrolar da açılacağından sürprizler olabilir.

Son düzenleme:
Hayırlı haberlerle dönsünler inşallah.

Sevdiceğinin branşı neydi canım?

İl emrinin kaldırılmasıyla eş durumu mağduriyetleri çok çoğaldı. Ama şöyle bir durum var ki, 1. aşama sonucu belirlenen muhtemel kadrolar da açılacağından sürprizler olabilir.

Felsefe canım, ilçede sayı olarak az olacağından o mağdurlardan olabiliriz Allah korusun. Ben gitmek istemiyorum çünkü o memnun değil yerinden.:50:

Felsefe canım, ilçede sayı olarak az olacağından o mağdurlardan olabiliriz Allah korusun. Ben gitmek istemiyorum çünkü o memnun değil yerinden.:50:

Evet gerçekten ataması zor bir bölüm ama Allah nasip ederse her türlü olur, sen şimdilik kötü düşünme. İnşallah gelir yanı başına.

Evet gerçekten ataması zor bir bölüm ama Allah nasip ederse her türlü olur, sen şimdilik kötü düşünme. İnşallah gelir yanı başına.

İnşallah Lavinim inşallah. Rabbim ayrı gayrı koymasın yeniden:50: dua istesem yine olur muu:17:
İnşallah gelir hayırlısıyla:31:

Nihannn inanmıyorum yaaa maşallah baya bir ilerleme olmuş. Maşallah maşallah:nazar::nazar: Bak ne kadar umutsuzdun ama Rabbim ne kadar büyük ne güzel kalpleri yumuşattı. Ay inşallah yemek süper gidiyordur :52::52: Eeee yaza düğün var düğün desene :21::21: Eş durumunu düşünme tatlım o da bir şekilde hallolur inşallah

LAvinciiiim sana da hayırlı olsun ne güzel artık eşinin yakınındasın ve evini de yakınsın ay inşallah bizlerin de öyle olur yaa:52::52:

iyi geceler hepinizeee :16:
ay ne güzel gelişmeler olmuş burda nihanım nasıl nasıl sevindim mutluluğunu okuyunca demek aşıldı sorunlar ve adımlar atılıcakk nekadar mutlu oldum anlatamamm çok sıkıntı çektin rabbim gülmüş yüzüne kuzumm yaa hayırlı olsun şimdiden bundan sonra musmutlu günleriniz olsun inşaallahh :nazar::nazar::nazar::nazar:

lavinimmm eşin atanmış seninde hadi gözün aydın canım yaa seninde sıkıntıların gitmiş ne güzel :16:

ezgitommm harıl harıl çeyizcikler alıyooo galibaa :52: feystteenn gördüğün kadarıylaann ne kadar az kaldı pufumaa sanaa :nazar:
nihannımızda gidioo ay tek evde kalmışıyım resmen topiğinnn :52::52::52:

nihanımm paso ders çalışıyorumm ben evdeyim 1 ay olucak 3 yıldır çalıştıgım işimden istifa ettim bende daha sıkı çalışıyım kafam rahat olsun diye falan filan işte kitaplar içinde boğuşmakla geçiyo benim zamanım aşk meşk yok istemiyorumda :52:

öpüyormmmm hepiiniiziii hayırlı geceler :16:

Nihannn inanmıyorum yaaa maşallah baya bir ilerleme olmuş. Maşallah maşallah:nazar::nazar: Bak ne kadar umutsuzdun ama Rabbim ne kadar büyük ne güzel kalpleri yumuşattı. Ay inşallah yemek süper gidiyordur :52::52: Eeee yaza düğün var düğün desene :21::21: Eş durumunu düşünme tatlım o da bir şekilde hallolur inşallah

LAvinciiiim sana da hayırlı olsun ne güzel artık eşinin yakınındasın ve evini de yakınsın ay inşallah bizlerin de öyle olur yaa:52::52:

Evet kuzum yaa ben de inanamıyorum doğrusu. Öğlen sevdicekle babam buluşmuş, babam biraz sevdiceğin bna karşı nasıl davranmasını istediğini filan konuşmuş sanırım.Akşam da sevdiceğin ailesine gitmişler amcalarımla. Normal sohbet muhabbet edilmiş bizden mevzu olmamış..Söylemiyo aşk zaten, çatladım. Buna da bin şükür diyoruz.Rüya gibi babam sevdiceğin e-vin-dey-di...:53::53:
İnşallah bi mani olmazsa yaza düğün büyük ihtimalle kuzum. Eş durumuna da inşallah, dua edin noluuuyyy:54:

ay ne güzel gelişmeler olmuş burda nihanım nasıl nasıl sevindim mutluluğunu okuyunca demek aşıldı sorunlar ve adımlar atılıcakk nekadar mutlu oldum anlatamamm çok sıkıntı çektin rabbim gülmüş yüzüne kuzumm yaa hayırlı olsun şimdiden bundan sonra musmutlu günleriniz olsun inşaallahh :nazar::nazar::nazar::nazar:

lavinimmm eşin atanmış seninde hadi gözün aydın canım yaa seninde sıkıntıların gitmiş ne güzel :16:

ezgitommm harıl harıl çeyizcikler alıyooo galibaa :52: feystteenn gördüğün kadarıylaann ne kadar az kaldı pufumaa sanaa :nazar:

nihanımm paso ders çalışıyorumm ben evdeyim 1 ay olucak 3 yıldır çalıştıgım işimden istifa ettim bende daha sıkı çalışıyım kafam rahat olsun diye falan filan işte kitaplar içinde boğuşmakla geçiyo benim zamanım aşk meşk yok istemiyorumda :52:

Tatlım kolay gelsin, sınava girenlerimiz arttı, Allah yar ve yardımcınız olsun, iyi yapmışsın ayrılmakla yoğunlaşırsın dersine böylece.
İnşallah öyle olur kuzum gerçekten çok yorulmuştum, yorulmuştuk, Rabbim inşallah nasip edecek. Ben olayları hala idrak edemiyorum, sanki bunlar şaka, rüya gibi... Bir garibim inanamıyorum yani. Babamın ağzından eveti duymadıkça da inanamıycam sanırım.Dua edin olur mu hayırlısıyla olsun. Sana da bol başarılar ve kolaylıklar diliyorum kuzum. Çok güzel kapılar açar inşallah Rabbim ve hemen gelirsin sen de ardımızdaan:52:

oo hadi bakalım pufumm.şimdiye belli olmuştur tarih. hayırlı uğurlu olsunn:16::16:
Kızlaaar bugün lavanta keselerim hazırlanmış, fotoğraflarını gördüm. Orda ismimiz yazıyor ya nasıl heyecanlandım :52::52::52:
Sanki onlar biz değiliz, çok başka bir his bu ya. Şükürler olsun Rabbime.
Rabbim bir dert keder mani vermezse çok az kaldı:52:.Güzel dualarınıza ihtiyacım var bebeklerim nolur dua edin, hayırlısıyla, sağlıkla olsun.
yaa maşallah subhanallahh..çok çok mutlu olarak okudum nihanım yazdıklarını. herşey çok güzel olacak inşallah. çok az kaldı dahada mutlu olacağınız günlere:16:

gözünaydın lavincimm. çok sevindim. İnşallah hep böyle gönlünüze göre olur

sen nerelerdesin bakimmm:20::20::20: özledik seni yaa.tamam ders çalışıyorsun ama bizide ihmal etme:19:
bende aynen dediğin gibi harıl harıl alışveriş yapıyorum. kafayı yemiş durumdayım:52::52::52:
nejlacım sende yoksun kaç zamandır.gelin bol bol

Back