- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #6.381
Hahahaha çok tatlısın yaaa. Yalnız değilmişim iyi bari.
Kuzum çok güzel evleriniz olacak sizin. Hepsi bir araya gelince alakasız da olmaz bence.Dünya,zıtlıklarla güzel kaymak pufum.
ah inş prensesiiimmm cicik evlerimize kavusalım bian öncee benim belirli bi tarzım yok kuzum yani genel olarakta böyle kararsızlıktan dolayı değil bu tek bir şeye sıkışmak istemiyorum benim giysi dolabım bile öyledir bi gün sporun dibinde bi gün topukluların tepesindeyim ruh hali derler ya aynen ondan evimide öyle yapmak istiyorum bugün canım kırmızı cekiyosa kırmızılarımı sereyim maviyse mavi pembeyse pembee ama hiçbiri erkek rengi değil minnoş şeyler kurbikin isyanıda bundan
Ha ha ay pufum sen de benim gibisin, benim de evim şimdi öğrenci evi gibi... Bi yatak bi çekyat bi dolap iki tencere filan
Ama ben de diyorum evlenince her şeyim olsun diye Gittim bi dolu tenceresi olan bi çelik set aldım mesela Bugün de diyorum oturma grubum yumuşacık olsun çekyatım sert ya
Sen zorlanmazsın da evlendiğinde kuzum işte ne güzel.
L koltuklar çok güzeeel, belki iki oda yaparsak l koltuk alırım ama sevdicek pek sevimiyo onu da. Şimdi de pembiş tabaklarıma taktı hep pembeymiş aldıklarım...Döşemişim goldları daha ne istiyo aaa
Aaaa valla süpermiş bu canım çok çok iyi almışsınız. Buzdolabının kapağını alabilirim o parayla ben ancak
bendekide bu öğrenciliğin aç gözlüğü işteee kuzuummm delice saldırıyorum bi oyana bi buyanaa yarın dökücem neyim var neyim yok eksiğim ne gediğim ne ? Sona artıkım mantıklı alışverişlere başliciiim ayrıca bencee bizim sevgiliciklerin % 90 pembeee düşmanıı bi yandan kıyamıyorum öyle acınacak halde diyo ki banaa yapılır mı buuu diye şapşirikimi yerim ya
Şapşirik diyiince demeyii unuttum kızlaaar sevgilicik bana doğum günüşümde minik şapşik bir köpek almış henüz kavuşamadık daha annesinden ayrılmadı ama büyük bir aşk yaşıyoruz adı Şirik çünkü o tam bi şapşirik bişii toplu foto cekmişler yavruları herkes düz dururken benimki dönmüş totoyu ya yeriiim anneye poz verdiği fotolarıda komedi gibi baksanıza teteleriiii