• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nazlım biz pendik istiyoruz semtimizi değiştirmek istemiyoruz.
nihancım şimdi anladım tamam:9: ayrıca verme tencereni ya boşver kullanırken dikkat etmicekler zaten şimdi tek tek olduğu için laf ediyorlar:33:
bende istiyorum şu english home battaniyesi. alıcam bi ara inşallah

Evet kuzum vazgeçtim mis gibi işte tencerelerim, sevdim aldım yani:9::9:
Evet yaa ben de vazgeçemiyorum ondan tatilde englesh home çıkartması yapıceğim inşallah:9::9:

bizde göztepe, bostancı tarafı bakınıyoruz ama en aşaa 1500den baslıyo kiralar kuusumm :50:

ben bugunde ıns bornozları halledıcem begendıgım bısı cıkarsa karsımaa :16:

canım ben bornozda hep taç bambu bornozlar iyi diye duydum ama bakınmışsındır sen şimdi naptın aldın mı tatlım?

Evet kuzum vazgeçtim mis gibi işte tencerelerim, sevdim aldım yani:9::9:
Evet yaa ben de vazgeçemiyorum ondan tatilde englesh home çıkartması yapıceğim inşallah:9::9:

canım ben bornozda hep taç bambu bornozlar iyi diye duydum ama bakınmışsındır sen şimdi naptın aldın mı tatlım?

yook kuzum bulamadııım hiiiç bu aksamda bakıcam cıktıgımda taçı bende cok duydum ama sade modeline denk gelemedim bi türlü nakış falan ben pek sevmiyorum :50:

yook kuzum bulamadııım hiiiç bu aksamda bakıcam cıktıgımda taçı bende cok duydum ama sade modeline denk gelemedim bi türlü nakış falan ben pek sevmiyorum :50:

Yaa ben hiç bakmadım modellerine ama yeri iyiymiş dediler. İnşallah bulursun gönlüne göre kuzum

Yaa ben hiç bakmadım modellerine ama yeri iyiymiş dediler. İnşallah bulursun gönlüne göre kuzum

yok kusum bulamadım valla amaa gecen sene yana yakıla aradıgım bı turlu bulamadıgıım kalpli tavamı buldum :1:

resimdekinin siyahıı hoşşgelmiş sefa gelmişş çeyiiimee :16:

$mudotava.jpg

yok kusum bulamadım valla amaa gecen sene yana yakıla aradıgım bı turlu bulamadıgıım kalpli tavamı buldum :1:

resimdekinin siyahıı hoşşgelmiş sefa gelmişş çeyiiimee :16:

Eki Görüntüle 929162

Aaa ben de bundan almak istiyordum( her şeyi de ister gibi oldum ama :17::26: )
Ama göremedim bi ara nette papillanındı galiba.. Bi de bunun tam boy tek kalplisi vardı. Hangisi iyi olur ki diyordum. Bunda parçalar rahat çevrilir çıkar di mi canım:44: Bi de kulpu çıkıyor mu? Hayırlı olsun bu aradaa:16: :)

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar nazlı bornoz yormunu görünce geldim daha alınacak bir sürü şey varken bornoz gibi birşeye takılmak yahu al işte birtane bak ben bornozda krem rengi olsun bambu olsun ekru tonlarda olsun diyordum ki kayınvalidem bohça alışverişi sırasında işte bornoz setide almak gerekiyor diyince ben aaa araştırmadığım yerden geldi demiştim :1:ki taçtan beğendiğim bornoz setinin adını bilmiyordum eminönnde baktık baktık yok en son taçın mağazasını bulduk girdik artık aldık benimki böyle

http://www.dekoryon.com/tac-bambu-aile-seti-simple--3126?ref=akakce&v=1.24.5

daha sonra bunuda beğendim ama nişanlım bizim aldığımızın güzel olduğuna ikna ettti çünkü krem yada beyaz tercih edecektim en başından beri

http://www.tac.com.tr/p/17264/tac-banyo-aile-bornoz-seti-marietta

inan daha çok eksik çıkacak al ve kafan rahatlasın kafanı kurcalayacak enerjini harcayacağın çok şey var şimdi eksik listesi yaptım o mutfak yatak odası vs vs hariç oralardan yoktur diye düşünüyorum ama onların haricinda yapmamız gereken şeyler :1::1::1::1::1::1: aşırı derecede ayrıntı var

inşalllah sağ salim kazasız belasız çıkarız bu süreçten öyle dışardan baktığmda çok kolay geliyor du ama değilmiş :1::1::1::1::1::1:g:1:gülerek halletmek mühim olan

kızlar iyi akşamlar nazlı bornoz yormunu görünce geldim daha alınacak bir sürü şey varken bornoz gibi birşeye takılmak yahu al işte birtane bak ben bornozda krem rengi olsun bambu olsun ekru tonlarda olsun diyordum ki kayınvalidem bohça alışverişi sırasında işte bornoz setide almak gerekiyor diyince ben aaa araştırmadığım yerden geldi demiştim :1:ki taçtan beğendiğim bornoz setinin adını bilmiyordum eminönnde baktık baktık yok en son taçın mağazasını bulduk girdik artık aldık benimki böyle

http://www.dekoryon.com/tac-bambu-aile-seti-simple--3126?ref=akakce&v=1.24.5

daha sonra bunuda beğendim ama nişanlım bizim aldığımızın güzel olduğuna ikna ettti çünkü krem yada beyaz tercih edecektim en başından beri

http://www.tac.com.tr/p/17264/tac-banyo-aile-bornoz-seti-marietta

inan daha çok eksik çıkacak al ve kafan rahatlasın kafanı kurcalayacak enerjini harcayacağın çok şey var şimdi eksik listesi yaptım o mutfak yatak odası vs vs hariç oralardan yoktur diye düşünüyorum ama onların haricinda yapmamız gereken şeyler :1::1::1::1::1::1: aşırı derecede ayrıntı var

inşalllah sağ salim kazasız belasız çıkarız bu süreçten öyle dışardan baktığmda çok kolay geliyor du ama değilmiş :1::1::1::1::1::1:g:1:gülerek halletmek mühim olan

kuzumm güzelmiiş seninkidee güle güle giiyiinn :61: ya benım sevgılıcık bornoz kullanmıyo ben sadece kendıme alsam garip olucak en düşüğü 293ten baslıo ozdılekte bılee bıtane ccoook begendım 419du o kadar harcama yapmak ıstemıorum :50:

eminönü çıkartmasında belkı bende bulurum guzel bişii kuzum :61: haklısın fena eksıkler var benım ozellıkle mutfaktaa hallolucak inş hepsii tatlım :61:

Aaa ben de bundan almak istiyordum( her şeyi de ister gibi oldum ama :17::26: )
Ama göremedim bi ara nette papillanındı galiba.. Bi de bunun tam boy tek kalplisi vardı. Hangisi iyi olur ki diyordum. Bunda parçalar rahat çevrilir çıkar di mi canım:44: Bi de kulpu çıkıyor mu? Hayırlı olsun bu aradaa:16: :)

yeriim senii valla bitanecik kalmıstı bende kaptım hemen yoksa alırdım sanada yarıın :50:

kulpu cıkıo kuzum benımkı mudodan , bende döndürme olayını düşündüm umarım sekli boulmadan yapılıodur krepler yapiiciim sevgiliiime :61:

yeriim senii valla bitanecik kalmıstı bende kaptım hemen yoksa alırdım sanada yarıın :50:

kulpu cıkıo kuzum benımkı mudodan , bende döndürme olayını düşündüm umarım sekli boulmadan yapılıodur krepler yapiiciim sevgiliiime :61:

Sağ ol tatlıım almış gibi oldun :16::16:
Tatilde bakayım ben de belki bulurum. Kulpu çıkan tavaları çok seviyorum çok kullanışlı yer açısından.
Güzel güzel krepler yapın yiyin aşkla:16::16:

Sağ ol tatlıım almış gibi oldun :16::16:
Tatilde bakayım ben de belki bulurum. Kulpu çıkan tavaları çok seviyorum çok kullanışlı yer açısından.
Güzel güzel krepler yapın yiyin aşkla:16::16:

benımde aklımda artık kusum radarlarım açık dolaşıcaam bulursam haber vericem hemen sanada :61:

Kızlar günaydın nazlı inan madam coco englısh home bornozları görünüşte güzel ama kalitei olurm. Bilmem taçtan özdilekten şaşmam derim ama jua die bir mark var orda tek kişilik bornozlar var Eminönü'nde ise sade bulmak imkansız kürkçü handa baktım baktım yoktu düşün

benımde aklımda artık kusum radarlarım açık dolaşıcaam bulursam haber vericem hemen sanada :61:

Tatlı gelinciğim yaaa utandırdın beni:17: Çok teşekkürler, evet bulursan söyle bana ben de kalpli kalpli yurmurtalar, krepler yapayım paşama:17:

Kızlar günaydın nazlı inan madam coco englısh home bornozları görünüşte güzel ama kalitei olurm. Bilmem taçtan özdilekten şaşmam derim ama jua die bir mark var orda tek kişilik bornozlar var Eminönü'nde ise sade bulmak imkansız kürkçü handa baktım baktım yoktu düşün

Günaydın giz:3: Nedense ben de english homeun havlularına, bornozlarına karşı ön yargılıyım:26: Modelleri çok hoş ama almaya gelnce elim gitmiyor, emin olamıyorum kalitesinden.
Ben de bornozda taç ve sonra özdilek düşünüyorum, umarım gönlüme göre bulurum:31:

Nazlııııııı buldum ben galiba tavayı.:52: Sabah bana mail gelmiş evimnetten mutfakta indirim diye, bir bakayım dedim, tavaların arasında gördüm. ama kulpu seninki gibi değil düğmesi var gibi ama küçük. Çıkıyordur değil mi sapı:44:

Kızlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ben nişanda muffin yapmak istiyorum da, şu yağlı kağıtlarda servis ediliyor ya öyle...
Bunun için bir de kalıp gerekli. Hem sonra da kullanırım diyorum.
Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.

Bu silikon kalıp mı iyi? Ölçüleri 36x25x3
$yeþil muffin kalýbý.jpg

Yoksa bu teflonlar mı?
$Cooker-12-Bolmeli-Teflon-Kek-Kalibi-Muffin-Kek__101541150_0.jpg

$essenso.jpg

nhanımm o dugmeden çıkıo eveetttt yuppik ok sevındım buldugunaa :16:

Gizoooşşş jua iyi miii buldum çunku tam aradıgım gibi sadeciiikk :61:

nhanımm o dugmeden çıkıo eveetttt yuppik ok sevındım buldugunaa :16:

Gizoooşşş jua iyi miii buldum çunku tam aradıgım gibi sadeciiikk :61:

Evet pufum buldum alcam birazdan, işte aynı sitede şu yeşil silikon kek kalıbı da var alayım mı yaa.... Silikon teflondan daha mı rahat olur:31:

Kızlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ben nişanda muffin yapmak istiyorum da, şu yağlı kağıtlarda servis ediliyor ya öyle...
Bunun için bir de kalıp gerekli. Hem sonra da kullanırım diyorum.
Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.

Bu silikon kalıp mı iyi? Ölçüleri 36x25x3
Eki Görüntüle 929362

Yoksa bu teflonlar mı?
Eki Görüntüle 929364

Eki Görüntüle 929365
teflon al kuşum bencee burda pastanede sıcak sıcak cıkarırlarken gordum teflon derin kaptan cıkardılar :61:

teflon al kuşum bencee burda pastanede sıcak sıcak cıkarırlarken gordum teflon derin kaptan cıkardılar :61:

al al all :16: pazar sabahlarııı cicik kahvaltılar hazırlicaaz kociklere :16:

Aldım fıstığıım... Benim de çok cici bir tavam var artık. Gelsin aşklı kahvaltılar:17::21::21: İndirimle 11e liraya geldi:9:

Back