• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

günaydınlar :16:
nihanımm sabrının mükafatı sanırım bu güzel günler canım benim yaaa :nazar:
güzel dileklerin içinde teşekkür ederimmmm hayırlısı herşeyinn :16:

ezgitoo bileklik değişik güzel fikir olmuş :34:
buralardayımm kiiiii artıkk bendee :9::54: tatlı telaş içinde herkes ayyhh ne güzell :52:

oo hadi bakalım pufumm.şimdiye belli olmuştur tarih. hayırlı uğurlu olsunn:16::16:

yaa maşallah subhanallahh..çok çok mutlu olarak okudum nihanım yazdıklarını. herşey çok güzel olacak inşallah. çok az kaldı dahada mutlu olacağınız günlere:16:

gözünaydın lavincimm. çok sevindim. İnşallah hep böyle gönlünüze göre olur

sen nerelerdesin bakimmm:20::20::20: özledik seni yaa.tamam ders çalışıyorsun ama bizide ihmal etme:19:
bende aynen dediğin gibi harıl harıl alışveriş yapıyorum. kafayı yemiş durumdayım:52::52::52:
nejlacım sende yoksun kaç zamandır.gelin bol bol

Ezgisim evet insallah az kaldi.Rabbim nasip etsin hayirlisiyla.Su an yoldayim annemlere gidiyorum.Yol aldikca heyecanim da artiyo.Dua edin bana bebekleriimm... Bu arada bilekik süper fikir :16: :52:

buralardayımm kiiiii artıkk bendee :9::54: tatlı telaş içinde herkes ayyhh ne güzell :52:

Canim insallah öyledir, ödüm kopuyor hala bi sey olcak diye. Bizimkiler filan da hep yolda, sevdicek de sali günü gelecek alısverise cıkacagız.Dualarinizi esirgemeyin olur mu? :16: :16:

Ezgisim evet insallah az kaldi.Rabbim nasip etsin hayirlisiyla.Su an yoldayim annemlere gidiyorum.Yol aldikca heyecanim da artiyo.Dua edin bana bebekleriimm... Bu arada bilekik süper fikir :16: :52:

Canim insallah öyledir, ödüm kopuyor hala bi sey olcak diye. Bizimkiler filan da hep yolda, sevdicek de sali günü gelecek alısverise cıkacagız.Dualarinizi esirgemeyin olur mu? :16: :16:

fikri beğenmenize çok sevindimm:16: instagramda paylaştığım o bileklikler kına için yaptıklarım.
siboşumm gell gell hep gell. biliyosun uğurludur topiğimiz sanada bulaşıcak bu heyecanlar:16:
nihancım yaa inşallah çok güzel olacak, muradınıza ereceksiniz:nazar::nazar:

biz dün mobilyalarımızıda aldık çok şükür. ne büyük rahatlıkmış yaa:32:

Mobilyalarınız hayırlı olsun fıstıgım, biz de görelim ama merak ederiz sonra :) Güle güle kullanın insallah :16: :16:

Burda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii :16: nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz :17: Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin :16:

minikk pufummm benimmm :16::16::16::16: hayırlı olsun tarihiniz ve çabucakk geçsinnn zamannn sonnnaa :9::52::52: :123::123::123::123::119::119::119::124::124::124:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Ben geldiiiiiiiiimmm.... :17: Ben nisanlı bir hatunum artıııkk... :16: Cok sükür Mevlama hala inanamiyorum.Nisanımız cook güzel gecti cok sükür. Yüzügüme, resimlerimize bakmaya doyamıyorum.Allah'ım daim etsin.Bütün bekleyen kızcelerimize nasip etsin.Nisanlı olmak harika.

Burda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii :16: nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz :17: Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin :16:

Pufuum hayırlı olsun tarihiniz..Bir an evvel gelsin o tarih :16:

Son düzenleme:
Ben geldiiiiiiiiimmm.... :17: Ben nisanlı bir hatunum artıııkk... :16: Cok sükür Mevlama hala inanamiyorum.Nisanımız cook güzel gecti cok sükür. Yüzügüme, resimlerimize bakmaya doyamıyorum.Allah'ım daim etsin.Bütün bekleyen kızcelerimize nasip etsin.Nisanlı olmak harika.

Nihayet,çok şükür....:nazar::nazar::nazar::nazar:

cok cok sevindim nihancım cok sükür
sana özel msj attım bi bak istersen :109:

Canım nihayet hak ettiğin mutluluğa kavuştun, Allah tamamina erdirsin.

Çok tebrik ederim:-)

Nazlııım hayırlı olsun düğün tarihiniz çok sevindimm:16::16:

Nihancıııııııııııııııııımmm inanamıyorum yaaaaaa çok ama çok svindim yaaa süperr Rabbim dualarını kabul etti sabrının mükafatını verdii:64::64::119::119::119:

Son düzenleme:
Nazlııım hayırlı olsun düğün tarihiniz çok sevindimm:16::16:

Nihancıııııııııııııııııımmm inanamıyorum yaaaaaa çok ama çok svindim yaaa süperr Rabbim dualarını kabul etti sabrının mükafatını verdii:64::64::119::119::119:

Bu arada fotoğraffff istiyorum Nihancıııım görmek istiyorum o mutluluğunu:16::16:

Canım, Nejlacım sevincini burdan hissettim inanki.Cooook tesekkürler tatlım. Darısı hayırlısıyla basınıza insallah.Cok istiyorum sizin güzel haberlerinizi de duymayı.Dualar ettim size.Ayagımızı sürümüs olalım insallah :) Tatlım buraya resmimizi eklememi istemiyor sevdicegim.Şu meshur sitede hesabın var mı kuzum oraya ekledik.Ceyiz topigime de tepsimizi, bohcamizi ekliycem eve gidince insallah.

nihanımmmm çoook şükür gerçektennn :nazar::nazar::nazar:
fotolar harikaa maşallahhh :69:
tekrar hayırlı olsun canımmmm :nazar:
geç yazdım biraz ama k bakma tatlımmm :17:

sanırım tek ben kaldım artık burda yuh banaa :27::52::9::9:

öptümmm hepinizi biiirrr birrr :54::16::16:

Son düzenleme:
Back