- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #6.461
buarada söylemeyi unuttum nazlimuu ben kınada bileklik dağıtmaya karar verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo hadi bakalım pufumm.şimdiye belli olmuştur tarih. hayırlı uğurlu olsunn
yaa maşallah subhanallahh..çok çok mutlu olarak okudum nihanım yazdıklarını. herşey çok güzel olacak inşallah. çok az kaldı dahada mutlu olacağınız günlere
gözünaydın lavincimm. çok sevindim. İnşallah hep böyle gönlünüze göre olur
sen nerelerdesin bakimmm özledik seni yaa.tamam ders çalışıyorsun ama bizide ihmal etme
bende aynen dediğin gibi harıl harıl alışveriş yapıyorum. kafayı yemiş durumdayım
nejlacım sende yoksun kaç zamandır.gelin bol bol
günaydınlar
nihanımm sabrının mükafatı sanırım bu güzel günler canım benim yaaa
güzel dileklerin içinde teşekkür ederimmmm hayırlısı herşeyinn
ezgitoo bileklik değişik güzel fikir olmuş
buralardayımm kiiiii artıkk bendee tatlı telaş içinde herkes ayyhh ne güzell
günaydınlar
nihanımm sabrının mükafatı sanırım bu güzel günler canım benim yaaa
güzel dileklerin içinde teşekkür ederimmmm hayırlısı herşeyinn
ezgitoo bileklik değişik güzel fikir olmuş
buralardayımm kiiiii artıkk bendee tatlı telaş içinde herkes ayyhh ne güzell
Ezgisim evet insallah az kaldi.Rabbim nasip etsin hayirlisiyla.Su an yoldayim annemlere gidiyorum.Yol aldikca heyecanim da artiyo.Dua edin bana bebekleriimm... Bu arada bilekik süper fikir
Canim insallah öyledir, ödüm kopuyor hala bi sey olcak diye. Bizimkiler filan da hep yolda, sevdicek de sali günü gelecek alısverise cıkacagız.Dualarinizi esirgemeyin olur mu?
Mobilyalarınız hayırlı olsun fıstıgım, biz de görelim ama merak ederiz sonra :) Güle güle kullanın insallah
Burda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin
Burda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Ben geldiiiiiiiiimmm.... Ben nisanlı bir hatunum artıııkk... Cok sükür Mevlama hala inanamiyorum.Nisanımız cook güzel gecti cok sükür. Yüzügüme, resimlerimize bakmaya doyamıyorum.Allah'ım daim etsin.Bütün bekleyen kızcelerimize nasip etsin.Nisanlı olmak harika.
Pufuum hayırlı olsun tarihiniz..Bir an evvel gelsin o tarih
Ben geldiiiiiiiiimmm.... Ben nisanlı bir hatunum artıııkk... Cok sükür Mevlama hala inanamiyorum.Nisanımız cook güzel gecti cok sükür. Yüzügüme, resimlerimize bakmaya doyamıyorum.Allah'ım daim etsin.Bütün bekleyen kızcelerimize nasip etsin.Nisanlı olmak harika.
:) :) eveet nihayeett : nazar:Nihayet,çok şükür....
cok cok sevindim nihancım cok sükür
sana özel msj attım bi bak istersen :109:
Canım nihayet hak ettiğin mutluluğa kavuştun, Allah tamamina erdirsin.
Çok tebrik ederim
Nazlııım hayırlı olsun düğün tarihiniz çok sevindimmBurda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin
Nihancıııııııııııııııııımmm inanamıyorum yaaaaaa çok ama çok svindim yaaa süperr Rabbim dualarını kabul etti sabrının mükafatını verdii:119::119::119:Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Nazlııım hayırlı olsun düğün tarihiniz çok sevindimm
Nihancıııııııııııııııııımmm inanamıyorum yaaaaaa çok ama çok svindim yaaa süperr Rabbim dualarını kabul etti sabrının mükafatını verdii:119::119::119:
Bu arada fotoğraffff istiyorum Nihancıııım görmek istiyorum o mutluluğunu