• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bugun ikitane boydan elbise aldım :1::1:
bitanede pardüse aldım:1::1: kardeşimde evde deniyor şimdi. üşenmiyor yahu bide:9::9::9:
giyme uleynnn onlar benim dimek istiyorum:9::9::9::9:
sizde hayırlı olsun diyin:)

minnak senin nişanında giydiğin elbiseyi my friend çok begenmiş. nerden nasıl niçin almış diyor:44::44:

pabucumu yeeee pabucumuu yeee yok öle davaaaa :9::9::9::9:

bu topik hepimizinnnn bikeremm herkes elini tasın altına koycekkk

işte o kaddaaa :9::9:

benim elim minicikk:9::9: onamı göz koydun hayin papatya bkz: tek yaprağı olmadıgından sevmiyor diye çıktı diye hayin papatya adını almıştır :52::52::52:

berfooooooooo seni yerim mıncırırımmm yogururummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gül gül catlattın beni yine :9:

gule gule giy ciciklerii :24:

ezggiiii :27::27::27: nişan resimleriniz çok tatlııı:16::16::16: hangisiydi favori pozunuz:9::9::9:

senin arkaya oturdugun sür arabacı dediğinmii:52::52::52:

bitanede pardüse aldım:1::1: kardeşimde evde deniyor şimdi. üşenmiyor yahu bide:9::9::9:

minnak senin nişanında giydiğin elbiseyi my friend çok begenmiş. nerden nasıl niçin almış diyor:44::44:
hayırlı olsun berfom. yerinde duramıyosun kiii azcık dur kız :9:

nurayy görüyorum sankii:21::21::21::21::21:

nasıl oldun kuzum kv kp rahat duruyorlarmı:20::20::20:
amaaann boşver onları. banane.
:9:

noldu bana bilmiyorum. meditasyon fikri bile enerji dolu yaptı beni. :10:

hayırlı olsun berfom. yerinde duramıyosun kiii azcık dur kız :9:

amaaann boşver onları. banane.
:9:

noldu bana bilmiyorum. meditasyon fikri bile enerji dolu yaptı beni. :10:

meditasyonu bu akşam almıyayımm:52::52::52: yoksam içimdeki canavar dışarı çıkcak:52:

kızlar şaka bi tarfa:50:
demin alt kata amcama indim.. yengem vefat etmiş.. kuzenim var 20 yasında.. babası camdan başını çıkarmaya bile izin vermiyor:50::50: kendime aldıgım cicilerimi gördü yarın banada alalımmı dedi. bende yarın gel çarşıya alalım dedim.. babasına söyledi babası yarım agızla tamam demiş:50::50::50::50: geldi ağladı:43::43::43: sarıldım sabret dedim.güzel günler olcak dedimm
içim parçalandı.. annem yok dedi.. kardeşim beni bırakıp kocaya kaçtı dedi.. babam yüzümüze bakıp bizle konuşmuyo dedi:43::43::43:
ben bunu neden yazdım.. 1 elimizdekilerin kıymetini bilelim.. yani herzaman kötünün kötüsü vardır.. bide aklınıza geldikçe kuzenime dua edersiniz:43::43:
benim annem çok başkadır.. bu yüzden biz ailedeki kızlardan hep farklı olduk:50::50:

Son düzenleme:
kuzularımmmm ben bambinin lila ayakkabısı bulup hemen almıştım trendyoldan
bugün gelmişler.. pek umudum yoktu renk konusunda ama acayip uydu yaa
bakım çiçeeemle foto çektim nasıl oldu sizce?
bi de tabanda pembe var ya çiçeğimin de kurdeleleri var arasında pembe de var ama ben daha canlı pembe bi kurdele daha eklicem

Eki Görüntüle 636462

annemmm çok güzelmiş bunlar..
hani bunlar begenmezsem yenisini alırım para bende dediğin papuçlarmı:52::52::52:
özge senden 2 adımıda yazmanı istiyorumm:52::52::52: birinden biri silinir mutlakaa:52::52::52:

evet yaa benden cok telasına dustu anne benm gelinligim yok ortada senin gibi acele etmiorm diorummm

hanımcık gelin annesiymişşş en guzel o olmalıymıs... çimen gözlüm benim zaten dunya guzelisin sen dedimm :9::9: bi kabardı anlatamam :60:

ogrenilir kuzucummm yemek dedigin nedir ki yeaa :9:

bole cok titizlenenlerinki genelde sorunlu olur mervosum sakınan goze cop batarmısyaa

umarım öle olmam :9:

rica ederim kusummmmm

amin insallah artık rengin onemi kalmadı bana bebişimmm ayakkabıya gore cicege de karar veririm diorum napim :32:

asklarrr her derde deva dimi meleimmmmmmmmmmmm :16: ah onlar olmasa napardıkk resmen kafayı yemekten kurtarıorlar biziiiiiii

ben mediyi sana da gondercemmmm hatta pelotada yolııyımmm... aksam yatmadan once dinleyinnn kafalar rahat olsunn :16::16::16:

nurayım ve lavimmmm

biz kişisel gelisim bölümünde enerjilerimizi birleştireli topiğinde birkac kisi toplanıp her aksam birbirimizin dileklerine dualar gonderiorduk yaaa

yine yapacagız o calısmayı ama bu sefer bi on hazırlık yapıoruz

enerji topiğinde genelde hepimiz dusuk enerjiden yakınıp duruoduk... Ben de dedim ki ARINMANIN VAKTİ geldi...

nazar dedigimiz sey bile kotu enerji sonucta onlar uzerimizdeyken elimiz kolumuz kalkmıyo... içimizi guclendirelim ki dısımız da guclu olsun bu yuzden de yapabilceimiz herseyi yapmaya karar verdik

meditasyon calısmalarıyla basladık... kızlara yolladıgım medi özel.. yeni baslayanlar icin

uyumadan hemen once yatagınıza uzanıp kulaklıklarınız takıp dinlemek ve sesin size solediklerini yapmak tek gereken

zamanla bu medi calısmalarına gunluk olumlama ve sukur calısmaları eklicez

sonra dilek calısmalarına baslıcaz

ardından topraklama vs gibi ust kademe yontemlerle hem arınmaya hem de pozitif dusunmeyi ogrenmeye calısıcaz

bir yandan da temizledigimiz enerjilerimizi birleştircez

durum budur......

ÇAğlacım ben bu meditasyon işinde çok amatörüm sen bunun olumlu sonuçlarını da görmüş bir insnsın o yüzden yararına senden dolayı inanıyorum.

Şu kronikleşen ve yer yer delileşen baş ağrılarına da aslında meditasyon öneriyorlar ama ben bilmiyorum ki nerden balşanır ve nasıl yapılır?

Bir de daha önce hangi topicte yapıyordunuz ki? Galiba geçen yıl yapıyordunuz ben bazı aralarda size katılamamıştım o zamanlarda hep olumlamışsınız maşallah:nazar:

Ama şimdi bayılmak üzereyim,ekranı çift değil dört görüyorum ama mutlaka cevabını sabah okuyacağum kurabişim:16:

Öptüm tüm gelin kızlarımı:54::54::54::54::54::54:

hahahahhha fınndııııgııım ya cılgın mısın nesın seeen :1::1:

kuzucuuum erdemmm dıyee bı magzadan aldım yaa hatta hep kıro seyler satıo dıye dalga gectıgım yerın ıcıne bı gırdımkı vıtrın resmen yanıltıomus ınsanıı cennete dustuuum resmeeen sımdı her ay bısı alıorum ordan :1::1:

ayy bi gelincik bana iyi dilekmi dilemiş bana. bu yorumu kaçırcam diye ödüm kopuyoduu:9::9::9:
minnakım öyle.. o zaten beni i lav yu yap öyle geleyim diyor:9::9::9: ben nasıl görmeden seveyim:9::9::9:
saol fındıgım inşALLAH rabbim burdaki bütün gelinciklere nasip eder

amiiiinnn fındık kurduuuuuu :54:

Back