- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #6.141
hakikaten kızceler hızımıza kımseler yetişemezdi instagram kk'nın yerini aldı
Ben gelinlik bakınmalarıma devam ediyorum kızcelerım buguun hayatımın aşkı olabılıcek bi gelinlikle karşılaştım nihayet balık model istediğimi artık hepiniz biliyosunuz ama üstümde nasıl duracagıyla ilgili tereddütlerim vardı birde ne zaman balık gelinlik desem aklındakinden başkasını alıp cıkarsın diyorlardı. Aklımda kalmasın diye her gelinliği denedim kalçadan oturtmalı, A model, prenses model, veee en son Balık model Çok şükür hayal ettiğimdende güzel durdu hatta balık gelinliğe karsı olan arkadasım bile kuğu gibi oldun dedi artık tamamen balık modele yogunlasarak aramaya devam ediciimm onumuzdekı cumartesi nişantası, pazarda bagdat caddesindekileri gezicez bugun denediğim kalbimin baş köşesinde durucak tabiiiiiiki
Birde kızcelerim ben ikeadaki tabaklara bayılıyorum ve kahvaltı setimle normal günlüğü oradan almayı düşünüyorum. Daha önce alanınız var mı? çeyiz olduğu için saklamam gerekicek ama sanırım kapalı kutuda verilmiyor bardaklarım gibi kırılırlarsa cok üzülürüm saklama için fikir önerisi olan olursada cok seviniriiimm
Eminim mükemmel bir gelin olmuşsundur Pufingom İkeadan bende tabak aldım sürekli onları kullanıyorum nerdeyse baya kullanışlı geniş makarna tabakları süper ben balonlu naylonla sarmıştım kat kat.Köpükleyip balonlu naylonla sarabilirsin pufim
Son düzenleme: