- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #6.101
mervosummm bence de cok iyi oluyo valla ama su an tam anlamıyla kurtulamadım yine acmak zorunda kalıyorum arada bankalara falan bu numarayı vermisiz... sinir oldu böğürtlencik son düzenlemeleri de yapıp sanırım turkcelli arıcam kapatın bunu diye... avea ya gectim zaten oh mis
pufulikommm ezgitom sizi böle gordukce bidaha evlenesim geliyo gerci hiç gitmio o istek benden de Neden böleyim ben ya anlamadım heralde 100 kere daha evlen deseler bastan evlenebilirim... onca sıkıntı stres diyodum onları bile cekerim balayına tekrar gitmek ev kurma heyecanlarını yasamak dugun gunune uyanmak icin manyak mıyım neyim Hayatımın en güzel yazıydı bittigine cok uzuluyorum
Bu arada sizden fikir soracağım Kayınbabikime olan derin sevgim malumunuz Doğumgünü geliyor birkaç aya... Kendisi bana kaç kez supriz yaptı sayamam bu yuzden benim de aklımda kendisine buyuk bir supriz yapmak var tebiki esim de o zamanlarda evde olabilirse 43:)
Bizim evde buyuk bir parti dusunuyorum... Esimin kuzenleri amcaları vs kısacası babişkomun sevdigi insanları toplıcam bir araya. Öncesinde de aile bireylerine mikrofon uzatıp kameraya cekicem dogum gunu mesajlarını iclerinden ne geciosa soylemelerini isticem
Sonra onları bir guzel kolajlayıp herkes bizde toplandıgı gun pastayı getirmeden once "Hadi bizim dugun slaytını izleyelim" diyerekten bu cekimi koyucam televizyona ve bummm :) Eminim aglamaktan izleyemicek ama olsun
Öte yandan cekincem de su benim ailem kırılır mı diyorum Babam boyle kutlamadır falandır filandır pek sevmez sevse ona da yaparım... Anneme de daha once yapmıstık böle bir sey ama biliyorum simdi bana yapmıstınız demez o... Hemen alınır ya da alınacak bir sey mutlaka bulur "bak bak neler de yapıyo kayınbabasına onlar mı seni buyuttu bu yasa getirdi" falan der annemi tanıyorum
O yuzden bu durumun onune gecebilmem gerek ne yapsam da alınmasa, yanlıs anlamasa ve ben de hayalimi gercekleştirsem acaba
yavrucumm ben de aveaya geçicem. çok avantajlı bi paket gördük, sevdiceğimde geçicek hatta. yeni numaran hayırlı ugurlu olsun. hep cici, mutlu haberler al
kayınbabikine yapacağın süpriz harika. arkadaşım sevgilisine buna benzer bi evlilik teklifi yapmıştı.annenlere gelince ben de ezgito gibi düşündüm. annenle konuş, kayınpederim sağolsun hep bana karşı çok anlayışlı çok düşünceli, kızı olsam anca bu kadar severdi. doğum gününde ben ona bi süpriz yapmak istiyorum. sevinmesini istiyorum. verdiği değeri bildiğimi bilmesini istiyorum gibilerinden...