• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Sağolasın Elisim, sana da çok geçmiş olsun tatlım.

Muhakkak biliyorsundur belki ama uykusuzluk, kafein, peynir ve kokulu şeylerin migreni tetikleme olasılığı yüksektir...

Canım biliyorum ama işte hiçbirine engelde olamıyorum açıkçası.Uykuyu bir nevi ayarlayabiliyorum ama kafein alımı olsun,peynir olsun tüketiyorum.Parfümsüz zaten yapamıyorum.Ama uykusuz kalınca inanılmaz derecede şiddetli oluyor.Bide ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bu aya kadar o da tetikledi diye düşünüyorum.Doktor kesmemi söylemişti.Önermiyoruz migren hastalarına dedi.Şimdi bu ay nuvaring diye bir kontrol yöntemi var ona geçtim bakalım.Lavişimden duymuştum.Şuan iyi gidiyor bakalım.

teşekkür ederim hatuncuklarım fikirler için... herkes konuşmam yönünde fikir beyan etmiş ama bilemiyorum annemi o psikolojiye sokmak zor gibi.. Eşimle de konuştum bu konuyu o da "anlıyorum biliyorum babamla aranızda farklı bir bağ var ama kimse bunu öyle görmez babama yaparsak kardeşler de anneler de herkes bekler... Bunu sadece annen degil kimse aranızdaki bağa yormaz askım," dedi.

Haklı sanırım :31: Ben herkesten benim gibi düşünmelerini istiyorum ama zor :31:

Belki böyle çok ses getircek büyük bir şey yapmam ama illaki yapıcam biseyler cok tepki almadan :9: bikere de ben onu sasırtıyım mutlu ediyim istiyorum neden bu kadar zooor :33::33:

hasta gelinciklere gecmişler olsun... nazar gibi pis bir sey yok Allahım esirgesin benim de en korktugum seylerin basında düğün uzeri az buz sey yasamadım... Sorun cıkmayan sey cok azdı yani ama neyseki atlattık... Dikkat edin kuzucuklarım

Özlusum merak etme cakarsın civi falan bizim kiracı deliklerini kapama zahmeti bile gostermeden kevgir gibi duvarlarla bıraktı bize evi hiçbişey diyemedik :31::31:

Misafirlerim de geldik her sey cok guzeldi... Bahsettigim kisiler degildi tabi gelenler baska arkadasları geldi esimin... Bir de minicik kırkı yeni cıkmıs bir bebekcik vardı kiii sormayın güzeller güzeli :16::16: hasta oldugum icin yanına yaklasamadım ama olsun evimizde o mis kokusunu duymak bile güzel oldu :16:

diğer bahsettigim kişi sanırım gelmeyecek bize hicbir zaman.... baskalarıyla da takısmıs bu sebepten herkesten elini etegini cekmişler ailecek en son boyle bir duyum aldık :27::27:

teşekkür ederim hatuncuklarım fikirler için... herkes konuşmam yönünde fikir beyan etmiş ama bilemiyorum annemi o psikolojiye sokmak zor gibi.. Eşimle de konuştum bu konuyu o da "anlıyorum biliyorum babamla aranızda farklı bir bağ var ama kimse bunu öyle görmez babama yaparsak kardeşler de anneler de herkes bekler... Bunu sadece annen degil kimse aranızdaki bağa yormaz askım," dedi.

Haklı sanırım :31: Ben herkesten benim gibi düşünmelerini istiyorum ama zor :31:

Belki böyle çok ses getircek büyük bir şey yapmam ama illaki yapıcam biseyler cok tepki almadan :9: bikere de ben onu sasırtıyım mutlu ediyim istiyorum neden bu kadar zooor :33::33:

hasta gelinciklere gecmişler olsun... nazar gibi pis bir sey yok Allahım esirgesin benim de en korktugum seylerin basında düğün uzeri az buz sey yasamadım... Sorun cıkmayan sey cok azdı yani ama neyseki atlattık... Dikkat edin kuzucuklarım

Özlusum merak etme cakarsın civi falan bizim kiracı deliklerini kapama zahmeti bile gostermeden kevgir gibi duvarlarla bıraktı bize evi hiçbişey diyemedik :31::31:

Misafirlerim de geldik her sey cok guzeldi... Bahsettigim kisiler degildi tabi gelenler baska arkadasları geldi esimin... Bir de minicik kırkı yeni cıkmıs bir bebekcik vardı kiii sormayın güzeller güzeli :16::16: hasta oldugum icin yanına yaklasamadım ama olsun evimizde o mis kokusunu duymak bile güzel oldu :16:

diğer bahsettigim kişi sanırım gelmeyecek bize hicbir zaman.... baskalarıyla da takısmıs bu sebepten herkesten elini etegini cekmişler ailecek en son boyle bir duyum aldık :27::27:

Çağlamiko :3:

Yaa kötü kadın müzeyyen olmak istemiyorum ama "layığını bulmuş" dicem şimdi eşinin arkadaşının hanımı için

Demek ki neymiş, boyundan büyük laflar etmemek lazımmış :33:

Bebeklere bayılıyorummm, evlenince 1 yıldan daha fazla beklemem herhalde :49: Tabi Mevlam hayırlısını versin de, bebekler ve çocuklara bayılıyorummm, mesleğimi yaparken hiç zorlanmıyorum bu yüzden :emir_bebek:

Bence de layığını bulmuş kurabiyem...:1::1: Doğum günü konusu için de inşallah gönlüne göre olur.:16:

Nurayım ve Elisom geçmişler olsun...:50:

Tatlım ben markafoniden almadım, oturduğum semtteki bir züccaciyeden aldım hem de markafoni ve diğer sitelerdeki fiyattan daha uyguna. Bazen piyasayı iyi araştırmakta fayda var, bazı şeyler dışarıda daha ucuza bulunabiliyor kuzum :31:

İşte bunun için de piyasası olan bir yerde olmak lazım kuzum:27::37::9::9:
Burda ne arar cupcakeli tabak filan:25:
Geçen ikeanın internet sitesinden alayım dedim bir sürü istediğim şey var.Ama hiçbiri stokta yoktu çooooook üzüldüm...
İstanbulda olmak çeyiz aşamasında çok daha güzel:9::34:

İşte bunun için de piyasası olan bir yerde olmak lazım kuzum:27::37::9::9:
Burda ne arar cupcakeli tabak filan:25:
Geçen ikeanın internet sitesinden alayım dedim bir sürü istediğim şey var.Ama hiçbiri stokta yoktu çooooook üzüldüm...
İstanbulda olmak çeyiz aşamasında çok daha güzel:9::34:

Evet tatlım İstanbulda istediğin şeyi bulmak bir çok açıdan çok kolay ama çeşit o kadar fazla ki onu da şunu da alayım derken yığınla eşya oluyor çeyizinde.. Durduramıyorsun kendini sonra benim gibi çeyizkolik olup çıkıyorsun :52:

Çağloomm bu tip insanlar zaten çoğunlukla kimseyle anlaşamazlar.Kendi içlerindeki sorunları başkalarınada farklı şekillerde yansıttıkları için arkadaş bulmaları olan arkdaşlarınıda çevrelerinde tutmaları zor oluyor.O da layığını bulmuş işte Allah'ım büyüktür bebeim :54:

Mervemmm çok sağol kuzuşum :54:

Kızçelerim günaydın :16: Nerelerdesiniz??? bakıyorum bakıyorum kıpırtı arıyorum nerdesiniz nerdeeeee bal küpücüklerim :16:

hayırlı cumalar bebeklerim.
mis gibi huzur dolsun kalplerinize :16:

çağloşkom çok yoğun çalışıyomuş yine ondan gelemiyo sanırım. izin bile kullanmamış 3 haftadır. lavin kuşta yoğunum demiş. nazlışta yoğun. allahım kolaylıklar versin.. mervem sana da :16: derslerinde kolaylıklar.
ben de artık ders çalışmaya başlasam çok iyi olcak, sınavıma az kaldı. 23 kasımdaydı aslında ama ertelendi 14 aralığa, hala bekliyorum. sanırım yumurtanın gelmesini :1:

Ben buralardayım, biraz yoğunum ama her zaman kk'ya giriyorum.

:14::14::14:

Eski günler ne güzeldi,okumaya yetişemezdik sayfaları.:5:

Kızçelerim günaydın :16: Nerelerdesiniz??? bakıyorum bakıyorum kıpırtı arıyorum nerdesiniz nerdeeeee bal küpücüklerim :16:

Günaydııııın Elisoom.:16::16: Nurayım fitili ateşledi...:52::52:

hayırlı cumalar bebeklerim.
mis gibi huzur dolsun kalplerinize :16:

çağloşkom çok yoğun çalışıyomuş yine ondan gelemiyo sanırım. izin bile kullanmamış 3 haftadır. lavin kuşta yoğunum demiş. nazlışta yoğun. allahım kolaylıklar versin.. mervem sana da :16: derslerinde kolaylıklar.
ben de artık ders çalışmaya başlasam çok iyi olcak, sınavıma az kaldı. 23 kasımdaydı aslında ama ertelendi 14 aralığa, hala bekliyorum. sanırım yumurtanın gelmesini :1:

Hayırlı cumalar bebeklerim.Dualarınızı eksik etmeyin.:16::16: Çok teşekkür ederim...:17::29:

Başla ama bir an önce.:20::20:

çok tembel oldum. kahvaltı sofram duruyo hala. kalkıyım toparlıyım biraz mutfagı. sonra biraz başlıyım inşallah mervem

Evet yetişemezdik vallahi 1 gün girmeyeyim sayfalarca yazı olurdu zor okurdum.İşlerin yoğunluğu aldı sezonlar açıldı.Arı gibiyiz :27:

Çok çalışkan gördüm bizi:9:

Okulda işler çok yoğun gidiyor, çocuklaar 28-29 kasımda sınava girecek de sanki ben de gireceğim öyle bir tempo var.

Pazar günü de veli toplantım var.

Pazartesi tüm iş arkadaşlarım gelecek, 20 kişi:31: Haftasonu temizlik+hazırlık modunda olacağım.

Eve bile yeni geldim akşam da arkadaşıma yemeğe davetliydik.

Karman çorman yaşıyorum, bu saate kalmam mucize 9'da uyuyakalıyorum genelde:52:

herkese selaammm:3::3:

çok tembel oldum. kahvaltı sofram duruyo hala. kalkıyım toparlıyım biraz mutfagı. sonra biraz başlıyım inşallah mervem

Nurayım sen isg sınavına gireceksin sanırsam. bende çok kararsızım bu konuda gelecek sınava girsem mi bilemiyorum. buna da çok fazla rağbet oldu benim gibi yeni mezun işsizlerden ve nette araştırıyorum da iş olayını artık bunda bile tecrübe istemeye başladılar. bu sebeplerden bu sınava girmedim ben. sınava girip sertifikayı alıp tekrar işsiz kalırsam düşüncesinden dolayı. ilerki senelerde de çok gerekli olacak kamuya da alım olacak vs. deniliyor. öyle ikilemdeyim yani.:26: birde asıl kpss ye hazırlanmak istiyorum. benim bölümümden almasalar da sertifikalarla vs. belki atanma imkanım olur diye. eğer isg ye hazırlanırsam sınav şubatta. 3ayımı ona vermem gerek gibi görünüyor. çalışma anlamında ne kadar süre yeterli sence, devamlı sınava kadar çalışmam gerekir mi??

bütün dertlerimi de sana yazdım resmen:30::30:

Son düzenleme:
Çok çalışkan gördüm bizi:9:

Okulda işler çok yoğun gidiyor, çocuklaar 28-29 kasımda sınava girecek de sanki ben de gireceğim öyle bir tempo var.

Pazar günü de veli toplantım var.

Pazartesi tüm iş arkadaşlarım gelecek, 20 kişi:31: Haftasonu temizlik+hazırlık modunda olacağım.

Eve bile yeni geldim akşam da arkadaşıma yemeğe davetliydik.

Karman çorman yaşıyorum, bu saate kalmam mucize 9'da uyuyakalıyorum genelde:52:

Allah kolaylık versin Lavinim.Çalışan kadının haftasonu temizlikle geçiyor resmen.Zaman yetmiyor.Aynen bende akşamları yorgunluktan uyuyakalıyorum.

Son düzenleme:
hakikaten kızceler hızımıza kımseler yetişemezdi instagram kk'nın yerini aldı :1::1:

Ben gelinlik bakınmalarıma devam ediyorum kızcelerım buguun hayatımın aşkı olabılıcek bi gelinlikle karşılaştım nihayet :16: balık model istediğimi artık hepiniz biliyosunuz ama üstümde nasıl duracagıyla ilgili tereddütlerim vardı birde ne zaman balık gelinlik desem aklındakinden başkasını alıp cıkarsın diyorlardı. Aklımda kalmasın diye her gelinliği denedim kalçadan oturtmalı, A model, prenses model, veee en son Balık model :16: Çok şükür hayal ettiğimdende güzel durdu hatta balık gelinliğe karsı olan arkadasım bile kuğu gibi oldun dedi :1: artık tamamen balık modele yogunlasarak aramaya devam ediciimm onumuzdekı cumartesi nişantası, pazarda bagdat caddesindekileri gezicez :8: bugun denediğim kalbimin baş köşesinde durucak tabiiiiiiki :1:

Birde kızcelerim ben ikeadaki tabaklara bayılıyorum ve kahvaltı setimle normal günlüğü oradan almayı düşünüyorum. Daha önce alanınız var mı? çeyiz olduğu için saklamam gerekicek ama sanırım kapalı kutuda verilmiyor bardaklarım gibi kırılırlarsa cok üzülürüm :14: saklama için fikir önerisi olan olursada cok seviniriiimm :31:

Back