• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nurisscim ilk aylar hapı tercih etmiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum baska secenek de yok en dogrusu ve saglıklısı esinin korunması... baska yöntem tavsiye etmiyorum ben şahsen ki ben dogumm kontrol hapının kilodur vs dir gibi etkilerini hiç yaşamadım.. sadece regl olamıyordum yani olmuyor gibiydi neredeyse ve bu bana hiç sağlıklı gelmedi bıraktıktan sonra fark ettim baska yonlerden de etkiliyormuş beni aslında kısacası bıraktıgım icin gayet mutluyum keske hiç bulaşmasaydım..

Anladım canımcım çok sağol kullanmicam ben de bi daha pişman oldum başladığıma ve bu kadar kullandığıma ama doktora güvendim işte... Benim reglde de azalma yaptı kistte en ufak bir değişim olmadı... O zaman dediğin gibi korunmayı da kocacıktan isticez artık yapcak bişi yok :23:

:1::1: araştırmalarla kanıtlandıysa fazla söze gerek yok o zaman eve gidince eşime bir daha sarılayım :9::9:

ay çok sevindimmm valla çok şanslısın :9: gerçekten uyumlu ılımlı romantik adamlar... Benim kayınbabiğim hala bu yaşta kayınvalideme süprizler yapar :16: kayınvalidemle kayınbabamın aşkı meshurmus yasadıkları yerde hala oyleler... hala mektup yazar yastıgının altına koyar yemege giderler bas basa... babadan ogula miras kalan genler sanırım Tokatlılardaki :9::9:

Ooo senin kayınbabik baya romantikmiş cidden :9: darısı bizim başımıza inşallah :16:

merhaba kızçelerim...
baya uzak kaldım sizlerden. nasıl özledim nasıl...
1 aydır hem iş yoğunluğu hemde ailece bazı manevi zorluklar yaşadık (hala geçmedi ama atlatmaya çalışıyoruz). bu sebeplerle gelemedim yanınıza.
biz sevdicekle ofisimizi açtık. 1 aydır 7-24 beraberiz. çok zevkli oluyor yüzden.elele gelip açıyoruz ofisi.güle oynaya geçiyor vakit.
hatta onun yüzünden geçmişi rahat okuyamadım. sabote ediyor beni sürekli.şarkı söylüyor kaldırıyor beni dans ediyoruz :) çocuk gibi eğleniyoruz. yazdıklarımı okumakla tehdit ediyor bide zıpır. daha evlenmeden aynı ortamı paylaşmaya başladık nasıl olacak bakalım merak içindeyim :) patroniçem diyor bana aşkına yandığım :p
hızlıca okumaya çalıştığım için nihancımın haberini gördüm ve çok ama çooook çok sevindim.ve hemen sona gelmeye çalıştım babanın tepkisini merak ettim.herşey gönlüne göre olacak inşallah canım benim.
pufumda mekan bakmaya başlıyor hadi hayırlı olsunn
nurayım saçlarını çok beğendim güle güle kullan.
siboş,çağloş,bugu,özlem,nejla,lavin hepinizi öpüyorum kuzucuklarım

merhaba kızçelerim...
1 aydır hem iş yoğunluğu hemde ailece bazı manevi zorluklar yaşadık (hala geçmedi ama atlatmaya çalışıyoruz). bu sebeplerle gelemedim yanınıza.
biz sevdicekle ofisimizi açtık. 1 aydır 7-24 beraberiz. çok zevkli oluyor yüzden.elele gelip açıyoruz ofisi.güle oynaya geçiyor vakit.
hatta onun yüzünden geçmişi rahat okuyamadım. sabote ediyor beni sürekli.şarkı söylüyor kaldırıyor beni dans ediyoruz :) çocuk gibi eğleniyoruz. yazdıklarımı okumakla tehdit ediyor bide zıpır. daha evlenmeden aynı ortamı paylaşmaya başladık nasıl olacak bakalım merak içindeyim :) patroniçem diyor bana aşkına yandığım :p
hızlıca okumaya çalıştığım için nihancımın haberini gördüm ve çok ama çooook çok sevindim.ve hemen sona gelmeye çalıştım babanın tepkisini merak ettim.herşey gönlüne göre olacak inşallah canım benim.

Ezgişim nasılsın:16::16:
Hayırlı olsun işiniz ne güzel iş hayatının o stresini aşkla silebilmek, o huzuru işde de tadabilmek.:nazar::nazar::nazar: Tadını çıkarın canım, her anı dolu dolu yaşayın inşallah.
Yüreği güzel ezgişim sevincini inan burdan hissedebiliyorum, çok sağ ol:54:
Amaaaa.... Maalesef söz olmayacak kuzum, yine yarım kaldı benim hayallerim, aslında şaşırmamalıyım,biz yine boşuna umutlandık aşkla. Yüzüğümü bile almıştı biliyor musunuz? :14::14::14:

Slm kızlaarr, uzun bir aradan sonra geldimm, malum benim hazırlıklar hızlandı her günüm dolu hatta her anım, dışarıda olmasa netten araştırıyorum bi şeyler... Ama okuyorum burayı da arada...

Nihancım senin durumlarda bir gelişme var mı merak ediyorum baktım ama göremedim :26:

Merhaba Nuris, nasılsın, nasıl gdiyor hazırlıklar...
Benim durumlarda bir gelişme yok gibi...Hayaller yandı, bitti, kül oldu... şimdilik diyelim:31::50:

Ezgiciiiim ne güzel yaaaa aynı ofisi paylaşmak sevdiğin kişiyle:16::16:Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnnnn

Nihaaaaaaaaaaannnnnnnnn of ama yaaaaa babandan izin çıkmadı demek ki:43::43:Ama üzülme tatlım yaaa vardır bi hayır.Çok şükür atandınız geç de olsa Allah sağlık verdiği sürece söz de nişan da düğün de olur. Yeter ki Rabbim sağlık versin hepinize sıkma canını tatlım nolur

merhaba kızçelerim...
Ayyyy ne güzel aynı iş yerinde çalışmak. Biz de aynı okulda tanıştık, keşke yine aynı yerde olsak:31:

Hayırlı olsun işiniz ne güzel iş hayatının o stresini aşkla silebilmek, o huzuru işde de tadabilmek.:nazar::nazar::nazar: Tadını çıkarın canım, her anı dolu dolu yaşayın inşallah.
Amaaaa.... Maalesef söz olmayacak kuzum, yine yarım kaldı benim hayallerim, aslında şaşırmamalıyım,biz yine boşuna umutlandık aşkla. Yüzüğümü bile almıştı biliyor musunuz? :14::14::14:

Benim durumlarda bir gelişme yok gibi...Hayaller yandı, bitti, kül oldu... şimdilik diyelim:31::50:

Yapma nihanımm yaaa:26: Halbuki ne de yakındı rüyalarınız gerçek olmaya:(

[/COLOR][/B]
Sağol canım benim teşekkür ederim.
Ne dedi baban? nasıl tepki vermiş? çok üzüldün biliyorum ama elbet vardır alnımıza yazılı bir zaman, demek henüz gelmedi. canım benim ya kıyamam..inşallah o zaman en çabuk şekilde gelir

Ezgiciiiim ne güzel yaaaa aynı ofisi paylaşmak sevdiğin kişiyle:16::16:Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnnnn

Nihaaaaaaaaaaannnnnnnnn of ama yaaaaa babandan izin çıkmadı demek ki:43::43:Ama üzülme tatlım yaaa vardır bi hayır.Çok şükür atandınız geç de olsa Allah sağlık verdiği sürece söz de nişan da düğün de olur. Yeter ki Rabbim sağlık versin hepinize sıkma canını tatlım nolur
Amin canım teşekkür ederimm
Ayyyy ne güzel aynı iş yerinde çalışmak. Biz de aynı okulda tanıştık, keşke yine aynı yerde olsak:31:

inşallah olursunuz lavicimm

Canım benimmm belli olmaz bu işler belki baban ilk tanışmadan sonra söz olsun diyecek... O da haklı hiç tanımıyor mustakbel damadı da ailesini de e kızını kime emanet edicek bilemiyo, onun için bence hemen söz olmasın demiştir... Tanıdıktan sonra bence bayram tatili devam ederken gelsinler söz yapsınlar der... Umudunu kaybetme moralini bozma canım.. Her şey güzel olacak :54:

Benim hazırlıklar da son sürat devam ediyor canım haftaya kına-düğün olacak memlekette onun heyecanı bastı beni... Biraz önce de nikah şekerlerim geldi :16::16:

Son düzenleme:

Sağol canım benim teşekkür ederim.
Ne dedi baban? nasıl tepki vermiş? çok üzüldün biliyorum ama elbet vardır alnımıza yazılı bir zaman, demek henüz gelmedi. canım benim ya kıyamam..inşallah o zaman en çabuk şekilde gelir

Canım benimmm belli olmaz bu işler belki baban ilk tanışmadan sonra söz olsun diyecek... O da haklı hiç tanımıyor mustakbel damadı da ailesini de e kızını kime emanet edicek bilemiyo, onun için bence hemen söz olmasın demiştir... Tanıdıktan sonra bence bayram tatili devam ederken gelsinler söz yapsınlar der... Umudunu kaybetme moralini bozma canım.. Her şey güzel olacak :54:

Benim hazırlıklar da son sürat devam ediyor canım haftaya kına-düğün olacak memlekette onun heyecanı bastı beni... Biraz önce de nikah şekerlerim geldi :16::16:

nihaaannnnn !
noldu ki? anlatsana canım
:26:

Fıstıklarım hepinize desteğiniz için çook teşekkür ederim. Çok hayal kurmuştum, kıyafetiydi, kurabiyesiydi, yüzüğüydü filan diye...
Canparem yüzüğümü almıştı... :14: Ama işte başka bahara kaldı. Bir aydır bu mevzu konuşuluyor babamın ilk hayır diyişini biliyorsunuz zaten. Sonrasında günlerce babamla bu konunun sakince konuşulmasını bekledim. Ama hep bir ertelenişle karşı karşıya kaldım. Sevdiceğin aileside 18 saatlik yol gelecek sonuçta, yer ayıtmak istiyorlar, hazırlık yapmak istiyorlar ama daha gelmelerine izin yok, bekliyoruz denilmemiş. Sinirlerim çok yıpranmış durumda, arada kalmak çok kötü.Bazen fevri davranıp annemi de üzüdüm bu yüzden çok da üzgünüm aslında:14: En sonda babam gelsinler bir tanıyayım ama söz filan yok demiş. Neye göre hayır dediğini de çözemiyorum olumsuz bir durum da yok çok şükür ortada.Tabi bu bile iyi bir adım ama ben çok üzüldüm.Sonuçta annemle söz olur diye konuşmuştuk:14: Ve bizim burda izinlerimiz de çok problemli... Gidelim arada yaparız durumumuz yok yani çok zor.Babam ne kadar düşünür ne zaman sonra kabullenir hiç bilmiyorum.

selamm bebeklerrr iyi geceler :16::16:

ezgimmmm öncelikle hayırlı olsun yeni işiniz canımmm Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallahh kuzumm :nazar::nazar: bide ne üzerine işiniz çok merak ettim ?? :26::9:

nihanımmm çok üzüldümm olanlara canım heycanını mutluluğunu hepimiz olduğumuz yerlerden hissettik emin ol .. ama baban neden hayır dedi çok merak ediyorum .. en azından hani şu yüzden olmaz vs sebepler sunarak açıklama yapsaydı keşke.. hakkınızda hayırlıısı olsun canımm inşallah tez zamanda hayallerine kavuşursun kuzum sende :16::16::16:

Kızlarr bal küpücüklerim nasılsınız çok özledim sizleri bal döken ağızlarınızı parmacıklarınızı :54:

İşlerim çok yoğun yoğunluk arasında birde rahatsızlandım maalesef migren ataklarım çoğaldı.Onun için koşturdum günlerce.Şuan iyiyim ama yaşasın:52: Siz özlediniz mi bakim beni:27: Nihanım yazdıklarından anladığım kadarıyla babadan izin çıkmamış zamanla yumuşayacaktır hel bir gelip tanışsınlar.Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum bebeklerim:54:

selamm bebeklerrr iyi geceler :16::16:

ezgimmmm öncelikle hayırlı olsun yeni işiniz canımmm Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallahh kuzumm :nazar::nazar: bide ne üzerine işiniz çok merak ettim ?? :26::9:

nihanımmm çok üzüldümm olanlara canım heycanını mutluluğunu hepimiz olduğumuz yerlerden hissettik emin ol .. ama baban neden hayır dedi çok merak ediyorum .. en azından hani şu yüzden olmaz vs sebepler sunarak açıklama yapsaydı keşke.. hakkınızda hayırlıısı olsun canımm inşallah tez zamanda hayallerine kavuşursun kuzum sende :16::16::16:

Canım öyle mutluydum kİ söz olacak diye.. heyecanla günleri sayıyordum şu kadar kaldı diye. Olmayacağını duyduktan sonra çok üzüldüm. Hani en başından sadece tanışma olacak denilseydi ben de bu kadar hayal aleminde yaşamaz, böyle heveslenmezdim. Bohça yaparız belki filan diyorduk saf saf sevdicekle... Babam erken olduğunu düşünüyormuş canım, sebep bu. Bir de ben iyice araştırmadan düşünmeden kız vermem demiş. Yani ben ona düşünmesin, araştırmasın evet demek zorunda demedim ki. Ama bir aydır bu mevzu var istenilse pek ala araştırabilir ki aileyi az çok tanıyorlar memleketten.:31:

Kızlarr bal küpücüklerim nasılsınız çok özledim sizleri bal döken ağızlarınızı parmacıklarınızı :54:

İşlerim çok yoğun yoğunluk arasında birde rahatsızlandım maalesef migren ataklarım çoğaldı.Onun için koşturdum günlerce.Şuan iyiyim ama yaşasın:52: Siz özlediniz mi bakim beni:27: Nihanım yazdıklarından anladığım kadarıyla babadan izin çıkmamış zamanla yumuşayacaktır hel bir gelip tanışsınlar.Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum bebeklerim:54:

Elis'cim geçmiş olsun, özledik tabii özlenmez misin :54: Evet izin çıkmadı kuzum, başka bahara kaldı hayaller:31::50: Artık 2-3 ay mı sürer bilmiyorum

Canım öyle mutluydum kİ söz olacak diye.. heyecanla günleri sayıyordum şu kadar kaldı diye. Olmayacağını duyduktan sonra çok üzüldüm. Hani en başından sadece tanışma olacak denilseydi ben de bu kadar hayal aleminde yaşamaz, böyle heveslenmezdim. Bohça yaparız belki filan diyorduk saf saf sevdicekle... Babam erken olduğunu düşünüyormuş canım, sebep bu. Bir de ben iyice araştırmadan düşünmeden kız vermem demiş. Yani ben ona düşünmesin, araştırmasın evet demek zorunda demedim ki. Ama bir aydır bu mevzu var istenilse pek ala araştırabilir ki aileyi az çok tanıyorlar memleketten.:31:

Nihancımmm sıkma tatlı canını tatlımmmm Rabbım hayrlısı neyse onu nasıp etsın ınslahh babacında razı olur kavusrsnz sevdıcegnzee çok zor bılıyorum ama benım durumumuda bılıyosn yınede sabırrr Rabbım yardımcın olcaktrr canım benımmm

Nihancımmm sıkma tatlı canını tatlımmmm Rabbım hayrlısı neyse onu nasıp etsın ınslahh babacında razı olur kavusrsnz sevdıcegnzee çok zor bılıyorum ama benım durumumuda bılıyosn yınede sabırrr Rabbım yardımcın olcaktrr canım benımmm

Teşekkürler canım, evet hayırlısı olsun en çok bunu istiyorum Rabbimden. Siz de barışmışsınız çoook sevindim, inşallah sorunsuz kavuşursunuz :16::16::16:

Bayramlar bayram ola fıstıklarım:16::16::16: Hepimizin bayramı mübarek olsun.
Nasılsınız, nasıl geçiyor bakayım bayram:34:
Benim hem yorucu, hem heyecanlı...
Yarıııııın sevdicekler yola çıkıyor:52::52::52: İnşallah 3. gün bize gelecekler.
Tanışma ve isteme olacak inşallah nasıl heyecanlıyım, nasıl korkuyorum:52::18::18:
İçimde binbir duygu tarifi zor.
Dua edin bana olur muuu:31:

Back