• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ayy evet hemen rezervasyon yaptım canım yaaa çok sağol walla:1::1: Ayyy ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum tatlım yaaa, ayyy hemen hayal kurdum enişte bey tuzlu kahve içmeye hazırlansın:9::9::9:

Yaaa tuzlu kahvesiz olmaz amaaaa, bi yudum bari içsin çocuklarınıza anlatacak anınız olur:9::9: Ayyy ben de senin gibiyim hiç topuklu giyemem, ama artık topuklu ayakkabılar da rahat ya düşmezsin bence canım ama öncesinden bi kaç defa giy ayağın alışsın

Midesi baya hassas valla bir kaza çıkmasından endişe ediyorum, bunca yıl beklemişiz o günü de hasta geçirmesin diyorum ama belli de olmaz:34: O yapacağım diye biliyor zaten:9: Hatta ellerinden tuzlu kahve içmeyi sabırsızlıkla bekliyorum diyor :69::9::9:
Yumuşak bir ayakkabı bulmalıyım sanırım. Saatlerce ayakta duracağım sonuçta.O elbisemin altına lacivert bir ayakkabı bulsam:31:

Midesi baya hassas valla bir kaza çıkmasından endişe ediyorum, bunca yıl beklemişiz o günü de hasta geçirmesin diyorum ama belli de olmaz:34: O yapacağım diye biliyor zaten:9: Hatta ellerinden tuzlu kahve içmeyi sabırsızlıkla bekliyorum diyor :69::9::9:
Yumuşak bir ayakkabı bulmalıyım sanırım. Saatlerce ayakta duracağım sonuçta.O elbisemin altına lacivert bir ayakkabı bulsam:31:

Hmm neyse ki o içeyi kabul ediyor bu bile yeter dimi ellerinden tuzlu kahve içmeyi dört gözle bekleyen birine kıyamazsın tabi kiii:9::9::9: Bulursun canım yaaa kolay o, o zamana kadar giyersin ayağında alışır, zaten o heyecanla ayağın acısı aklına bile gelmez:9::9:

Hmm neyse ki o içeyi kabul ediyor bu bile yeter dimi ellerinden tuzlu kahve içmeyi dört gözle bekleyen birine kıyamazsın tabi kiii:9::9::9: Bulursun canım yaaa kolay o, o zamana kadar giyersin ayağında alışır, zaten o heyecanla ayağın acısı aklına bile gelmez:9::9:

Aynen öyle Nejlam :69: :69: kıyamıyorum.:1:
Haklısın önceden alıp alıştırma yapayım.Kurabiye de yaptırmayı düşünüyorum Nejlam,ne dersin?
Modellerde çok kararsız kaldık ama sonra şöyle bir şeyi çok beğendim, şık buldum. kk.dan bir arkadaşın kurabiyesiydi
$büyük gül kurabiye.jpg

nasıl sence?

$gül motifli.jpg

$cicek-kalp-kurabiye.jpg

$renkli papatya.jpg

$papatyalý.jpg

Bunlar da var.... Gelin damat motifli şeyleri çok beğeniyordum başta. Ama daha ağır, şık bir şey olsun dedim

Son düzenleme:
Haklısın önceden alıp alıştırma yapayım.Kurabiye de yaptırmayı düşünüyorum Nejlam,ne dersin?
Modellerde çok kararsız kaldık ama sonra şöyle bir şeyi çok beğendim, şık buldum. kk.dan bir arkadaşın kurabiyesiydi
Eki Görüntüle 809465

nasıl sence?

Ayyyyy bu çooook harikaa amaaa:16::16::16: bak bu konuda Çağla, Lavin,Pelin Elis, Nuray çook tecrübeliler bence onlara bi sor onlar ne yapmışlar ne vermişler ve sonra bana da söyle ki ben de kendim için hayal kurmaya başlayayım:1::1::1:

Ayyyyy bu çooook harikaa amaaa:16::16::16: bak bu konuda Çağla, Lavin,Pelin Elis, Nuray çook tecrübeliler bence onlara bi sor onlar ne yapmışlar ne vermişler ve sonra bana da söyle ki ben de kendim için hayal kurmaya başlayayım:1::1::1:

Büyük ihtimalle yani inşallah bunu yaptıracağım kuzum.Renk konusunda kararsızım sanki. Bu tonlar harika da, acaba güllerde mi mor olsa diyorum.
Bizim kızları da görmüyorum ki kaç zamandır, özledim de.
Sözde hediyelik olarak sadece kurabiye dağıtayım diyorum tatlı bir başlangıcımız olsun anlamında :69:
Nişanda farklı hediyelikler düşünüyorum tabii...
Kızlara da danışacağım çok şey var, ne ikram etmeli, napmalı diye..:52:

Tatlım ben çıksam olur mu? Ekrana bakmaktan başım ağrıdı, uykum geldi:8:
Renk konusunda yine danışmış oldum sana, fikir verirsen memnun olurum :16:
Görüşelim yine:54:

Büyük ihtimalle yani inşallah bunu yaptıracağım kuzum.Renk konusunda kararsızım sanki. Bu tonlar harika da, acaba güllerde mi mor olsa diyorum.
Bizim kızları da görmüyorum ki kaç zamandır, özledim de.
Sözde hediyelik olarak sadece kurabiye dağıtayım diyorum tatlı bir başlangıcımız olsun anlamında :69:
Nişanda farklı hediyelikler düşünüyorum tabii...
Kızlara da danışacağım çok şey var, ne ikram etmeli, napmalı diye..:52:

CAnım en güzeli ilk yolladığın peki nereye yaptırıyorsun bunları??? Ya renkleri falan çok güzel çok beğendim :16::16:

Tatlım ben çıksam olur mu? Ekrana bakmaktan başım ağrıdı, uykum geldi:8:
Renk konusunda yine danışmış oldum sana, fikir verirsen memnun olurum :16:
Görüşelim yine:54:

Nihancıııım görüşürüz tatlııım kendine iyi bak :16::16::16: bu arada bence bu tonlar böyle kalsın hepsi mor olursa sanki özelliğini kaybeder gibi geldi

Son düzenleme:
CAnım en güzeli ilk yolladığın peki nereye yaptırıyorsun bunları??? Ya renkleri falan çok güzel çok beğendim :16::16:

Canım kk.dan bir arkadaşla aynı şehirdeyiz. O da yeni yeni başladı ama çok güzel şeyler yapıyor. Ona yaptıracağım inşallah, sağ olsun çok da yardımcı oluyor. Ben de en çok ilkini beğendim. Çok şık bence de.:16:

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... ÂŞIK GELİNLER'in 2012 modeliyim ben kızlar. :9:

Görünce ufak bi fikir vermek istedim.

Eki Görüntüle 809492

Şekerli versiyonunu nikah şekeri olarak kullandım. Güzel yorumlar almıştım.

hepinizin sözü, nişanı, yuvası hayırlı, sağlıklı, huzurlu olsun inşallah. :54:

Ayyy ne kadar şirin bunlar, çok hoşlar.
Bu tarz bir şey de çok güzel olabilir, nişanda yaparım belkiiiiiiiiiiiii, şeker de olur, kurabiye de. Çok teşekkür ederim fikir için de, güzel dilekleriniz için de.

alttan 2. yi beğendim bende isim yazmalı bence diye düşünüyorum ben :31: aynısı bile yaptırılabilir bence de
ama diğer kızlara sormak lazm çoğu yaptırdı bunlardan tecrübeliler konuşsun bence :9::9:

Sibelcim sağ ol canım, isim mi olsa, harf mi olsa ne olsa bilemedim ben de :9:

tecrübeli kızçeler bir akıl verin kuzular:26:

Kurabiyeyi yapan kişiye sorarsın canım ya,ama sıkış tepiş de güzel durmaz.:44:

Evet canım bir de incelerden ziyade kalın harfleri daha çok beğeniyorum,o zaman hiç hoş durmaz sanki sıkışık sıkışık:31:
Sanırım o ilk eklediğim pembe güllüleri yaptıracağım ama kalplerin kenarları düz olacak

Eki Görüntüle 809465

nasıl sence?

merhaba :) bende 2013 geliniyim başka topikte baya aktifim ama buraya hiç yazmamışım :) kurabiye arayışına girmişsin sanırım tatlım benim nişanda dağıttığım magnetleri göstermek istedim fikir olsun sana diye hem kurabiyeden daha kalıcı herkesin buzdolabında asılı :D $68055_451140464921883_963436201_n.jpg

Back