- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.901
Mervem gönül kimi severse güzel odur derler, sen beğenmişsin ki sevmişsin öyle değil mi?
Lafta önemli olan huydu hani?Niye bu söylediklerini, öğütlediklerini görmüyorlar ki...
Mecnun'a sormuşlar Leyla'nın nesini beğeniyorsun ki, hiç de söylediğin kadar güzel değil. Mecnun da "Siz bir de benim gözümden görebilseydiniz onu" demiş. Annen şimdi sizin birbirnizi nasıl sevdiğinizi bilmiyor ki... Ruhunu tamamlayanın o olduğunu anlayamaz hemen. Bence erken olduğunu düşündüğü için bunları söylüyor. Kendince seni korumaya çalışıyor, üzülm lütfen
biraz hızlı olduğu içindir annendeki bu önyargı sanırım canım :26:
nihanın dediği gibi birbirinizi nasıl sevdiğinizi kenetlendiğinizi bilemez annen
çirkin demiş... o dünyanın en mükemmel insanı değilmi senin gözünde ?
daha ne peki..üzülme bence kuzum aldırış etme derim ki sabır sende atanıcaksın hayırlısıyla...
Tatlım anneler böyledir kızlarına oğullarına kimseyi yakıştıramaz, belki de acele ettiğini düşündüğü için böyle saçma sebep söylemiş. Bak benim bi arkadaşım vardı kızın annesi çocuğa neler söyledi neler, ne hakaretler etti hatta çocuğa şunu bile dedi " sen benim kızımın kredi kartı borcunu bile ödeyemezsin" çocuğun ailesine hakaretler etti ama kız ve çocuk onu dinlemedi, kulaklarını kapadılar sabrettiler evlendiler ve şimdi kızın annesi kıza diyor ki kızım çok şanslısın harika bir eşin varyani galiba sabretmek gerek biraz.
Bilmiyorum kızçelerim,ben cidden sıyırmak üzereyim artık.Ya 3 gün öncesi yere göğe sığdıramıyordu,şimdi yerin 7 kat dibine sokuyor. Lütfen dua edin bana.
Çünkü 3 gün önce damat adayı olduğunu bilmiyordu canım. İş ciddi değildi onun için ama o şimdi tekrar senin üzülmenden endişe edip paniklemiştir. Dualarımızdasın tabiii.
Ne çekilecek çilemiz varmış be Nihanım.Çek çek bitmedi.
Öyle be MervemAllah daha beterinden saklasın tabi de bitmiyo yanii
Amin canım benim,Allah çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş.
Her sıkıntı bi kenara seviyorsunuz ve seviliyorsunuz ne güzel değil miiiiiiii
Her sıkıntı bi kenara seviyorsunuz ve seviliyorsunuz ne güzel değil miiiiiiii
çileyi derdi çekerkende sizi anlamaya çalışan size kat kat değer veren sizi delicee seven aşklarınız var ama hayatlarınızda kızlar
herşeyin üstesinden gelinir elbet
Öyle tabi nejloşum çok şükür... Aşk yanımda olmasaydı ben böyle hıçkıra hıçkıra ağlarken o gözyaşlarımı taa uzaklardan sözleriyle silmeye çalışmasaydı nasıl dayanırdım ki ailemin bu tepkisine.Aşka geldim, özledim 3 aydır görmüyorum zaten nasıl özledim herşeyimi been... Allah yokluklarını göstermesin
Aminnnnn canım Aminnnn. Eeee ne zaman görüşeceksiniz nihancııım artık atandı sık sık gelip gitseniz gerçi mesafe uzak ama
Tatlım nasılsın, ne var ne yok?selam verdim görmedin galiba.
Aramızda birkaç saat var tatlım oda doğuda, biz kaldık buralarda öyle görünüyor
Ama işte eğitimi vardı ev taşıyor şu an. Bir düzen kurana kadar çok zor görünüyor.
Sonrasında da haftasonları seminerleri başlayacak.
Yani en iyi ihtimal kurbanda geldiklerinde biz de birbirimizi göreceğiz.
Ona da 27-28 gün kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Ayyy görmedim Nihancııım yaaa. Sağol tatlım iyiyim çok şükür işte okul sıkıntıları var bi onlarla uğraşıyorum.Sen naptın canım? O atandı ya artık biraz daha rahatsınızdır sabretmek daha kolay gelir dimiSeminerler kalkmadı mı yaa, biz seminere gitmedik hiç Eeee kurbanda gelecekleri kesin mi canım?
Hayırdır canım ne sıkıntı var? Ben de okul işleriyle uğraşıyorum canım plan filan çıkaramadım daha bu hafta baya yoğun olacağım.Tabi tatlım böyle en azından o da okuluna gidiyor, mutlu ya o yeter. Ne zaman kalktı seminerlerBiz gittik yaa... 1 aya sıkıştırılmıştı yazın ve inanılmaz sıkıcıydı. Eğitim bilimlerini anlatıyorlar zaten çoğunlukla Bi yönetmeliği biraz öğreniyorsun onu sevmiştim. Oryantasyon eğitimi de ilk haftaydı, tam bir hafta sürmüştü Geçen yıl atanan arkadaşlarda ekimden ocağa kadar her hafta sonu gitmişti. Sizde niye yok bakiiim, ah doğuda her şey zor
Kurbanda gelecekleri de babam nedeniyle kesin değil tatlım ama bilet bulmak çok zor olduğu için bilet almışlar bileeAz daha ben de bulamıyordum beni bensiz isterlerdi artık
Aman canım bizim idare çok sıkıntılı, herkes okuldan kaçıyorBen artık sessiz kalıyorum ve uzak duruyorum.
Arkadaşa sordum canım da 2010 aralıkta atandık biz, o sene galiba sadece bizim ilde pilot uygulama gibi bişi oldu herhalde diyor çünkü diğer tüm iller seminer vermiş, yani sadece biz kursa gitmemişizşans işte naparsın
Anammmmm biletler alındı mııııııı, ayyy çok heyecanlı yaa inanmıyorum bu arada iyi ki hatırlattın antalya ya bi tane yer kalmış
İyi ki gitmemişsiniz canım çok büyük bir eksiklik değil kesinlikleVerimli olmuyor çünkü.
Bizim idare de bazen sinirlerimi bozuyor doğrusu canım. O da kesinlikle şans işi buna inanıyorum
Eveeet biletleri aldık dediğinde beni görmeliydin Nejlam anamm dedim gerçekten geliyorlar yaa
Yeni yeni idrak ediyorum sanırım.
Bak hatırlatmakla çok iyi yapmışım canım ben çok zor buldum arefe günü gidebileceğim ancak.
Ayy evet hemen rezervasyon yaptım canım yaaa çok sağol wallaAyyy ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum tatlım yaaa, ayyy hemen hayal kurdum enişte bey tuzlu kahve içmeye hazırlansın
Tuzlu kahve yapmaya kıyarmıyım bilmiyorum amaaaÇok da hassas zaten
Ben de çok heyecanlanıyorum düşündükçe. Bir de topuklu giycem epey ve ben hiç alışık değilim. Düşmekten çok korkuyorum nejlaaa:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?