- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.881
İnşallah canım, inan gözyaşımın akmadığı gün yok hala hiçbir şey düzelmiş değil. Ve babam dün yine kabul etmedi... Artık napacağımızı şaşırdım
Ayy ne güzeeeellllll valla tam aslında benim seçmem gereken meslekmiş Özlemiimm:97::97::97: bizim aileye sürekli bir terapi lazım çünkü Kuzum valla ben babamı ikna edebilirsem gelelim sizin merkezeee
Benim net ortamında kendimi açma korkusu vardıOkurdum sadece burayı siz iyi kötü yaşadıklarınızı anlattınız birbirinize destek oldunuz belki tanıyorsunuz birbirinizi ama tanımayanlar da vardır bilmiyorum güvendim bende tanımadan sevdim sizleri valla
İnşallah günler su gibi akıp geçer tüm sevip de kavuşmayı bekleyenler için
Benim de az kaldıı şükürler olsunbugün balayı ile uğraştım ama emin olamadım tur şirketinden burada adını verebiliyor muyuz? Belki sizin bildiğiniz vardır hakkında çok araştırdım nette ama ne olumlu ne olumsuz bişicik bulamadım Özlemim yaa :26::26:
Belli bir sebebi yok aslında... Yani söylemiyor da neden istemediğini ama mevzuyu açmamızı bile istemiyor, olmaz diyor.
Zahmet olmadan rahmet olmaz Nihanım, imtihanın zor ama kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş Mevlam,
Biraz daha sabır.. Sabır acıdır ama meyvası tatlıdır. Hayırlı güzel haberler vereceksin bize eminim ben
Sana kıyamıyodur canım yaa hala küçük kızı olarak görüyo seni sanırımŞimdi ne desem bilemedim kiii :97: Sen mi konuşsan babanla canım böyle böyle bir olay olmuştu sen istememiştin babacım ama bana hiç sormadın falan gibi kızar mı acaba :18::18:
İsim vermende bir sakınca yok zannımca nurişim, Allah kolaylıklar ihsan etsin, sorunsuz halledin tüm işlerinizi inşallah
Sen de ne meraklıymışsın kızım demesin sonraŞaka bir yana canım aslında güzel fikir de. Diyebilecek bir cesaret olmalı o da bende yok
Bu arada abim çok olumlu tepki vermiş ben kırılmam gücenmem beni sorun etmesinler demiş, seviyorum abimi yaa
Annen söylesinn o zaman ben söyleyemediğim şeyleri hep ona söyletirim Allah affetsin
Büyük bir ihtimal öyle olur, abim söylese nasıl olur ki
O da aklıma gelmişti canımm ama ilişkilerini bilemediğim için yazmadım olabilir valla bi gün yemeğe ya da yürüyüşe çıkarsaa alttan alttan söylese olur yaniiii
Bakalım canım olabilir aslında. Ne olacak yaşayıp göreceğiz
İnşallah çok güzel şeyler olacak baban kabul edecek sen de bize heyecanla anlatıcaksınnn :132: :118: Allah yardımcın olsun canım
Az önce bir arkadaşla da bunu konuştuk canım, bu da bizim imtihanımız sevdicekle. Zor olacağını düşünüyorduk, yıllardır bu stresi yaşadık gizliden gizliye ve bugün artık yüzleşme zamanındayız... Belki de aşkın asıl sınavı şimdi. Rabbim alnımızın akıyla, kimseyi kırmadan, kırılmadan birlikte bu sınavı aşmayı nasip etsin. Dua edin bana canım olur mu gerçekten ihtiyacımız var.
Saol canımmm inşallah
O zaman söylüyorumm Kuzey Tur canımcım... Bu tur şirketi hakkında bilgisi olan varsa güvenilir mi vs söylerse çok sevinirim...
Aminn inşallah herşey gönlünüzce olur nihanım.. her zaman olduğu gibi yine birbirimize dua ediyoruzz
iyi geceler bebişlerr
şölee hızlıcana bi geçmişee baktım geldimm
canı sıkılaaan miniklerr gördümmmrabbim tez zamanda alsın sıkıntılarınız inşallaahh
--------
nihanımmm seninde inşallah yoluna girer tez zamanda kuzumm yaa çok çok hak ediyosun artık bunu
sabır ve dua her zaman güzel kapılar açılsın inşallah sizede
----
vee özleeemm
ne çok sevindimmm musmutlu olmana hep böyle yolunda ve seyrinde gider bu ilşkin umarım canımm
sende fazlacanaaa hakk ediyosunn artık bölee apaaşıkk muusmutlu olmayııı kuzucukk
---
iyi gecelerr öpüyorummm hepiciğinizii
Yine ben...
Annem bir ton laf söyledi.''Çirkin bir çocuk o,ne bu acelen senin,sana yakışmıyor o,ayrıl yol yakınken,istemiyorum ben.'' dedi.
Atanamadım işte atanamadım,gidemedim buralardan.
Yine ben...
Annem bir ton laf söyledi.''Çirkin bir çocuk o,ne bu acelen senin,sana yakışmıyor o,ayrıl yol yakınken,istemiyorum ben.'' dedi.
Yine ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?