Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağlam nasıl bu kadar iyi niyetlisin yaa ? Resmen o... demiş bana.

Annem de yine kızdı,yine yanlış yoldasın,yine acele ettin diye.

ay bebişim ben cidden anlamadım ondan

kırmızı halı lafından dolayı mı öyle düşündün... hey allahım ya resmen içine oturmuş saldırganlığı o yüzden

Sakın kafana takıp da üzüleyim deme işte belli hazmedemediği çok şey var

Çağlam nasıl bu kadar iyi niyetlisin yaa ? Resmen o... demiş bana.

Annem de yine kızdı,yine yanlış yoldasın,yine acele ettin diye.

Nasıl bir insanmış bu böylee... Gerçekten iyi ki kurtulmuşsun canım

Annen konusunda da bişey diyemiyorum canım ama gördüğüm kadarıyla sen mutlusun sevdiceğinle, zaten acele olması önemli değil 1 sene görüşmesen kimseyle beklesen değişen bir şey mi olacak bu süre içinde ilişkinizi geliştirirsiniz ilişki içinde tanırsınız birbirinizi, güzel oluur

Ex'ten gelen mesaj...

''Selam yavrum nediyon la.Gataya sevk ettiler beni.Kartaldasın sen demi ? Akşama yanına gelcem kırmızı halıyı hazırla.''

Bkz : kartal genelevleri ile meşhurmuş.

Merveciiiiiim lütfen seni üzmesine izin verme yaaa, lütfen. Belki onu kastetmedi. Hadi diyelim senin dediğini kastetti, şükret o zaman ayrıldın yol yakınken bu hatadan döndün.

Sakın ona cvp verme, o daha böyle msjlar atar sana ama senin sallamadığını görünce zamanla o da bırakır. Bak çok şükür şu anda güzel giden bir ilişkin var o kişiyi de eğer kötü niyetli yazdıysa bu msjı Allaha havale et çünkü resmen iftira oluyor bu msjı

Çağlacıııım ve Özlemcimm ohhh ne güzel aşklarınıza nazar değmesin aşk neler yaptırıyor insana değil mi? Mutluluk saçan bir iksir gibi. Rabbim aşklarınızı daim etsin inşallahhh

Aşk manyaklaştırıyor deseydin

Allah onları başımızdan aşklarını da kalbimizden eksik etmesin

Çağlacıııım ve Özlemcimm ohhh ne güzel aşklarınıza nazar değmesin aşk neler yaptırıyor insana değil mi? Mutluluk saçan bir iksir gibi. Rabbim aşklarınızı daim etsin inşallahhh

Aminn Nejlacımm darısı isteyen istemeyen herkesin başına inşallah

Kızçelerim çook teşekkür ederim.

Daha iyiyim cevap falan da atmadım. Topiğin aşk kokan havasını bozdum,özür dilerim.

Ne güzel Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin Nurişimm, ben de belki seneye yazın nişanlı bir hatun olabilirim bakalım nasip

Aminn canımm :123:

Aa ben seni evli sanıyodumm Özlemmim ya öyle anlamışım hatta dedim ne güzel okulun bitmesini beklemeden evlenmişler İnşallah diyorum o zaman sen de sevdiceğine hayırlısıyla çabucakk kavuşursun :132::132::132::132::123:

Sen ne iş yapıyosun canım? Orayı da atlamışım okuduğumu da anlamaz oldum yaa akşam vakti

Son düzenleme:

Özlemcim teşekkür ederim canım, bakalım nasip kısmet olur mu olmaz mı belli değil henüz.
Size de maşallah Allah kumbaranıza da bereket versin

Merve o anlamda yazmışsa o mesajı otur kalk şükret kuzum, kurtulmuşsun diye

Ben çocuk ve aile psikoloğuyum nurişim, erkek arkadaşım tıp 5. sınıf öğrencisi
Tus sınavında uzmanlığını belirledikten hemen sonra evlenmeyi düşünüyoruz inşallah
2 yıl var yani evlenmemize en az

Buradaki birçok ballı gelin bekledi, kimisi 1 yıl kimisi 2 yıl kimisi daha fazla...

Hala bekleyenler de var, beraber gün sayıyoruz işte

Çeyizler alıyoruz, hayal ediyoruz evimizde kullandığımız günlerin gelmesi için dua ediyoruz :109:

Hele düğün tarihi yaklaşınca gör sen buradaki cümbüşü

Burası sayesinde bekleyişler daha katlanılır oluyor, yaşasın KK

Allahım inşallah baban rıza gösterir de bu zorlu bekleyiş sona erer Nihanımm

Ayy ne güzeeeellllll valla tam aslında benim seçmem gereken meslekmiş Özlemiimm :97::97::97: bizim aileye sürekli bir terapi lazım çünkü Kuzum valla ben babamı ikna edebilirsem gelelim sizin merkezeee

Benim net ortamında kendimi açma korkusu vardı Okurdum sadece burayı siz iyi kötü yaşadıklarınızı anlattınız birbirinize destek oldunuz belki tanıyorsunuz birbirinizi ama tanımayanlar da vardır bilmiyorum güvendim bende tanımadan sevdim sizleri valla

İnşallah günler su gibi akıp geçer tüm sevip de kavuşmayı bekleyenler için

Benim de az kaldıı şükürler olsun bugün balayı ile uğraştım ama emin olamadım tur şirketinden burada adını verebiliyor muyuz? Belki sizin bildiğiniz vardır hakkında çok araştırdım nette ama ne olumlu ne olumsuz bişicik bulamadım Özlemim yaa :26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…