- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.741
Memurlara ya da müstakbel memurlara ve onların müstakbel eşlerine devlet baba dan güzel haberler var kızlar
Göz atmak isterseniz bir göz atın paylaştığım habere
Yeniler Kendini Hayat: 657' ye Tabi Olanlara Müjde!
Memurlara ya da müstakbel memurlara ve onların müstakbel eşlerine devlet baba dan güzel haberler var kızlar
Az önce okumuştum ben de bu haberi bir yerde. Çoook sevindim doğrusu, evlilik arefesinde 8000 küçümsenecek bir rakam değil pek çoğumuz için. Kesinleşir umarım.
vay beememur değilim ama olma çabasındayımm ama güzel bi haber olmuş inşallah kabul edilir
Memur ol siboşummm bakk memur olmak bazen işe yarıyor
inşallah çoğu kişinin işine yarar valla sevindim ya
bu arada beğen butonu nereye gitmiş ya :26:
Erzurum yolları göründü sevdiceğime...
Merveee hayırlı olsun tatlıım
Nihan nerelerdeeee
Elis hayırlı olsun işiniz canım Rabbim utandırmasın
beğen yapmak istiyorummm amaa yapamıyorum :84: hayırlı olsunn kuzumm hadi gözünüz aydın bakalım
Biz de gördük canım haberi ama kaçırdık mı acabalarda kaldıkBize de ancak doğum izinlerinin süresinin uzatılması yarar artık
Gerçi benim hiç bu tasarının gerçekleşeceğine de inancım yok ama
Hadi hayırlı olsunnn
Biz de gördük canım haberi ama kaçırdık mı acabalarda kaldıkBize de ancak doğum izinlerinin süresinin uzatılması yarar artık
Gerçi benim hiç bu tasarının gerçekleşeceğine de inancım yok ama
Günaydın bal küpücüklerimNerde kaldı bizim beğen butonumuz ya beğenicem aranıyorum heryerde buton nerde diye Öncelikle dualarınız için çok teşekkürederim kızçelerim Anlaşmaya varıldı bakalım hayırlısı olur inşallah ailemiz için.Rabbim herkese kendi işini kurmayı nasip etsin.Burç konusuna gelince kesinlikle şanslıyız yaylar olarak
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şükürler olsun Rabbime, binlerce kez, milyonlarca kez şükürler olsun.
Sevdiceğim, ruh eşim, can yoldaşım atandıııııııı
Ağrı merkeze atandııı.
Onun o mutlu sesini duymak nasıl güzel. Çok bekledik bugünü, çok dua ettik hep birlikte. Dualarımızla oldu kızçeler, Allah nasip etti.
Bir yanım çığlık çığlığa sevinmek istiyor bir yanım ağlamak... ama mutluluktan. Geçen yılki sıkıntıyı hiç kimseye yaşatmasın Allah.
Mervecim tebrik ederim tatlım Erzurum Ağrı'ya çok yakın.Yolunuz düşerse bekleriz.
Elis'cim hayırlı olsun işiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?