Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Suçlu hissetmene hiç gerek yok bitanem çünkü tek soran sen değildin

Yay burçları çok şanslı olurmuş inşallah şansımız hep yaver gider aşktan yana

Oo nejlacım sen de epeydir bekliyormuşsun canım benim, Allah bekleyen herkese sabır sebat versin inşallah

Sen ben sibel nihan ve merve hep beraber gün sayarız artık burada

Hoşgeldin canım benim nerelerdesin sen özlettin kendini çokça

güzel bir tatil yapmışsın sende şimdi enerji ve moral pik yapmıştır

İnşallah ben de bu topikteki evli ve mutlu grubuna tez zamanda dahil olurum

Oo nejlacım sen de epeydir bekliyormuşsun canım benim, Allah bekleyen herkese sabır sebat versin inşallah

Evet tatlım bayaaa oldu sabır Allahtan inşallah. Nihan ve merve inşallah seneye gelin olurlar veee biz 2015 gelinleriyiz galiba Sibel iseeee beyaz atlı prensi hemen karşısına çıkarsa bizi de geçer belki

Evet tatlım bayaaa oldu sabır Allahtan inşallah. Nihan ve merve inşallah seneye gelin olurlar veee biz 2015 gelinleriyiz galiba Sibel iseeee beyaz atlı prensi hemen karşısına çıkarsa bizi de geçer belki

Canım 2014 olmaz bizim de sanırım ama Rabbim bilirim yine de. 2015 diye tahmin ediyorum ben de.

Siboşşşş nerelerdesinnn duy sesimizi

kulaklarını çınlatıyoruz bolca

özleeeemmm ne dion yiaa çok mutlu oldum bu güzel haberi duyunca uykulu uykulu girdim nete bakıyım bi diye gözlerim açııldı çok mutlu oldum fıstıkkk hayırlı olsun ve kalbin evet dediyse zaman çok önemli mi ki :26: bambaşka olur inşallah bu sefer mutlu sonla biter hı ? belli mi olur kuzummm çok sevindimm çokk
pelincimmmm bi gelişme yok kuzum istemiyorum açıkcası kendimi hazır hissetmiyorum ısınamıyorum içimden gelmiyo yinede nasip kısmet herşey tabisi

ezgimm
dualarımdasınn bebeğimmm

hihiiiiiii sizi gidiler sizden önce gidermiyim be
önümde engelim yoktu hiç ama bende artık hedef belirledim biliosunuz tek aşkım kpss oldu kitaplar oldu hayırlısı herşeyin
ama hayat bi sürpriz kutu içinden ne çıkıcağı hiç belli olmaz..

Günaydın kızçelerimmmm Pelmikkkk gelmiş hoşgelmiş çok özlettin kendini kuzum bu kadar ara verme aşırı hasret kaldık sana facebooklardan gördüm gerçi ooohh bütün yorgunluğunu attın eriklide tatilede doyulmuyor ki arkidiş

Annaaammm ne çok yay varmış burda bende sizdenim kızlar

Ayyyyyyy ne güzel şeyler duyuyorum senin ağzından, çok çok mutlu oldum senin de mutluluğu tatmana.

Allah'ım tamamına erdirsin, aranızdaki aşk büyüsünü hiç mi hiç bozmasın

Sibelto valla haberleri vermeke biraz geç kaldım sanırım ama kendimden ve gidişattan emin olmadan burada paylaşmak istemedim,

Biliyorsunuz benim son iki ilişkimin de sonu hep hüsranla bitti ne yazık ki

Umarım bu sefer dikiş tuttururum

Anladım ki sen arayışa girmeyince hayat seni süprizleriyle daha hızlı ve daha güzel bir şekilde karşılaştırıyor

Sabırla beklemek lazım, hayırlısını dilemek lazımm :109:

Elisooo sen de mi yaysın cidden ne ka çok yay varmış burada

Aslında yaylar dünya genelinde sıklığı en az olan burçmuş, yay doğmak ayrıcalıktır derler

Ayyyyyyy ne güzel şeyler duyuyorum senin ağzından, çok çok mutlu oldum senin de mutluluğu tatmana.

Allah'ım tamamına erdirsin, aranızdaki aşk büyüsünü hiç mi hiç bozmasın

Sağolasın aminnn

Lavinn dua bekliyorum sizlerden, bu da hayal kırıklığı olursa cidden kendime olan özgüvenimi kaybedicekmişim gibi geliyor

İnşallah başladığı gibi güzel devam eder ve mutlu bir beraberlik olur canım

benim tatlı bebekleriiimm Nasısınızz bakiiimm??

oyyyyy kuzuuuummm çook sevındım adına bu topikçiik ne mucizelere tanıkk olduu ahh ahh bu arada bende yayım ve gercekten şanslı oldugumuzu düşünüyoorum

miniğinin kardeşkosu yerim seni hoşgeldiiin Atlaticiiizzz aybik eniştemlede konustuk kuzumm kurbaamı aramak için nömerasını aldı iyi bacanak oldular

cok sagol laviniiimm, inan zaten artık faceyi kapamayı falan düşünüyorum çok korktummmm artık

Pufummm sağolasınnn demek sen de yaysınn

valla yay olduğumu söylemesem bu toikte bu kadar yay olduğunu bilemeyecektim hee

Tatlım dualarım hep seninle, sevdiceğin atanınca hooop diye gelicek kollarına, kavuşacaksınız inşallah. Bu hasret insanı çok zorluyor ama yaşadığın aşkı da kıymetlendiriyor. Ben aşka da diyorum, biz mutluluğu, bu aşkı hakediyoruz Allah da nasip etsin inşallah. Sevdicek atanıyor inşallah da askerliğimiz var kuzum. O bu sene olursaa stajerliği kalkmayacak ertelenecek,bi ara seneye yapayım asker öğretmen olarak dedi ama tayin olmaz o zaman da... Yani sıkıntılar bitmiyor ama aşama aşama gidiyoruz bakalım. Evlendikten sonra asker yolu beklemek de çok zor, babam yumruğunu masaya vurursa tabi gider nişanlıyken mecbur Bu ara benden dualarınızı eksik etmeyin ailem mevzuyu kapattı gitti

Pelitom sağ ol fıstığım inşallah diyorum can-ı gönülden.

Şimdi kendimi çok şanslı ve özel hissettim Aslan ve yay da aşkta en uyumlu çiftmiş diye duydum doğru mu?
Sevidcek de aslan da

Evet kuzum birlikte gün sayacağız. Benim hiç belli olmaz 1 yıl mıı, 2 yıl mııı...
Ama dua edelim hayırlısyla bu yaz olsun

Elisim iş durumunuz olmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah bol kazanç versin.

Ezgişim dualarım sizinle de.Allah hayırlı, bereketli kapılar açsın

Evet kuzum yaylar en iyi yay aslan ve sonra da koçlarla anlaşır; ama en ideali yay-yay ve yay-aslan dır zira koçun dik başlılığı ve dediğim dedik halleri yayın relax tarzına pek uygun değil

Sizleri bilmem ama ben tam bir tipik yayım; dışa dönük, eğlenceyi seven, gezmeye bayılan, kafaya çok şey takmayan ve dost canlısı :82:

Kafaya takmamakla hiiiç aram yok malesef, her şeyi kafama takarım
Dışa dönüklük de zaman zaman değişir.
Aslan ve yay uyumuna da çok sevindiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…