• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Hoşgeldin pufum teşekkür ederim inşallah diyorum.İyi olmanıza çok sevindim tatlım, Allah nazarlardan sakınsın, eskilerin deyimiyle Allah muhabbetinizi arttırsın:nazar:

Babamla böyle bir konuşmayı yapacak cesaretim yok nurayım, yakın değilim bu konuları konuşacak kadar. :50::14:
Ben de bunu diyorum yapacak olan her durumda yapar... Hem dediğin gibi iş ciddiye binince herkes biliyor, ayıp olmasın diye yine dikkatli olcaz. Üstelik bakalım tayini nerede olcak uzak olacağız belki. Hem yarim "kavuşmamıza, nişana izin versinler söz gelmem yanına nişanlıyken izinsiz" dedi... Bu bizim için ne kadar zor bir karar aslında. Ama umurlarında değil, samimi, inandırıcı gelmiyor onlara hiçbir şey. :14::14:

amin tatlım beniiim :61:

Böyle durumlarda en iyi ara bulucu anneler oluyo kuzum, anneni ikna ettikten sonra geriye kalan herşey çorap söküğü gibi gelicektir. Aşkınıza inancını kazanmaya çalış, üzüldüğünü biliyo şimdi ve daha fazla üzülmene dayanamaz asla vazgecme :49:

amin tatlım beniiim :61:

Böyle durumlarda en iyi ara bulucu anneler oluyo kuzum, anneni ikna ettikten sonra geriye kalan herşey çorap söküğü gibi gelicektir. Aşkınıza inancını kazanmaya çalış, üzüldüğünü biliyo şimdi ve daha fazla üzülmene dayanamaz asla vazgecme :49:

Evet ben de annem yardımcı olur diye düşünmüştüm, ağladı üzüldü ben sizi düşünüyorum yardım ediyorum dedi ama...Of bilmiyom kuzum gerçekten bilmiyorum artık:14:

ay gecmise kacamak kacamak donunce bole oluyor...

ezigişimmmm bebişimmmm kusummm hayırlı olsunnn mekanınız istedigin gun ve yer olmasına coook sevindimmmm :16:

mervosum senin de sevdicegin geliyormus nasıl gidecegim diye dusunuyorsun sanırım.. allah sevenlere yardım eder bir yolunu bulup gorursun insallah bi bahane uydurursun kusum ya :44:

arada kim kaldı atladım mı bilmiorum cok detaylı okuyamadım :44:
çağloşum teşekkür ederim canımmm:16: buarada dikiş kursuna git bencede baktın olmuyor bırakrsın. hep çok istemişimdir dikiş öğrenip elbise dikmeyi. evlenince kayınannemden öğrencem ama inşallah

ezgitommmm ne güzel ve özel bi tarih olmuş :16::16: :nazar: sonunda seninde belli oldu hayırlı olsun bebekimm :16:
gerçektende sonunda belli oldu artık siboşum :) hayatına yöne vermene, güzel ve sağlıklı kararlar almana inan çok sevindim. hep yanındayız canım benim
evim merkezi bi yerde olsa, etrafında kurs falan geçtim, minibüse güvenle gidip binebileceğimi bilsem başka semte falan da giderim. ama sitenin dışı nasıl köpek kaynıyo anlatamam. yanlış anlaşılmasın sakın sevmediğimden demiyorum ama çok korkuyorum. kocaman köpekler, arabayla geçerken bile saldırıyolar.
ben belediyeye mail atıcaktım şimdi iyiki aklıma geldi bilgisayar başındayken, yazıyım hemen.
bunun bi önlemi alınmalı bence. üst kattaki komşuyu ısırmışlar. kadın uzun bi sopayla gidip geliyo dışarı.
bense asla tek başıma sitenin dışına adım atamam.. gardiyanımın işten gelmesini bekliyorum akşamları :) onunla çıkabiliyorum sadece.
haklısın nurayım korkmakta. inşallah bir çare bulurlar. ohh yarın kavuşuyoruz tekrar nasipse:16:
kızlaar şööle üstenceneek bi geçmişe baktım hazır vakitliyken :61:

Önceliklee Orkideecim evli mutlu kervanına girmişşsin Allah huzur dolu yuvanda bi ömür mutlulu versin sizee:61:

Ezgootumm düğüün mekanını tuttmussunuzz cok mutlaandımmm :16:

Nihan'ım Allah tez zamanda sıkıntılarını gidersin senindee :61: Bugubugumm sede sevdiceğinee kavuş hemencicikk :16:

Lokumum, pastam , sibooşuumm vee bizi unutmadan sormayıı eksik etmeyeenn eliiskooommm sizii çooookkk özleediiimm :54:

Bizim kurbikle aramız coook sukurki tamamen düzeldi birbirimizin degerini kıymetini coook iyi anladık Bi daha yasatmasın kotu gunler Rabbim :61: Haftasonu pelimimleyydikk minikcik bi tatil yaptııkk eriklidee keyfi yerinde maşallahh :61: Allah hepimizi nazarlardan korusun :nazar::nazar:

pufimm hoşgeldinn:16: çok ama çok sevindim herşeyin yoluna girmesine.:nazar::nazar: hadi bakalım sende tut mekanı geri sayıma devam edelim:21:
bugu bugum kıskanma annem senlede kavuşuruz inşallah:16:
nihancım benim babamda hastaydı. hemde kalp krizi falan değil 2 yıl kanser tedavisi gördü. anlıycağın daha zor bir durumdaydı. ben hep bekledim yeter ki o iyi olsun diye ve yine korka korka söyledim üzülüp hastalığı tekrar eder mi diye düşündüm hep. neler neler...kendi beynimi yedim resmenailemle konuştukça cesaretimi kırıyorlardı babama söyleme konusunda. sonra birgün herkesten habersiz msj attım babama ve 1 hafta sonra nişanım oldu.sna diyeceğim o ki olacağı varsa önünde dağ olsa durmaz. babam hala tepkisini bozmuş değil, nişanlımla doğru dürüst konuşmuşluğu yok. ama sabrediyorum elbet düzelecek evlenince. ablamada aynısını yaptı çünkü. ama şimdi maşallahı var eniştemi oğlu gibi görüyor:nazar::nazar:
iyice cesaretini topla kararını ver ve konuşmadan önce 7 ayetel kürsi okuyup babana üfle. aklınızda olsun kızçelerim zor durumlarda bunu yapın. çok işe yarıyor. bi abla söylemişti bana. babama mesaj yollamadan önce okumuştum. bazen en imkansız zamanlarda patrondan izin istemeden önce okuyordum ve sorgusuz sualsiz izin veriyordu :)
bu arada düşündümde 7 aydır nişanlıyım, 8 ay sonra düğünüm var. toplam 15 ay. askerlik gibi yaa tezkere bekliyoruz resmen:27:

çağloşum teşekkür ederim canımmm:16: buarada dikiş kursuna git bencede baktın olmuyor bırakrsın. hep çok istemişimdir dikiş öğrenip elbise dikmeyi. evlenince kayınannemden öğrencem ama inşallah

gerçektende sonunda belli oldu artık siboşum :) hayatına yöne vermene, güzel ve sağlıklı kararlar almana inan çok sevindim. hep yanındayız canım benim

haklısın nurayım korkmakta. inşallah bir çare bulurlar. ohh yarın kavuşuyoruz tekrar nasipse:16:

pufimm hoşgeldinn:16: çok ama çok sevindim herşeyin yoluna girmesine.:nazar::nazar: hadi bakalım sende tut mekanı geri sayıma devam edelim:21:
nihancım benim babamda hastaydı. hemde kalp krizi falan değil 2 yıl kanser tedavisi gördü. anlıycağın daha zor bir durumdaydı. ben hep bekledim yeter ki o iyi olsun diye ve yine korka korka söyledim üzülüp hastalığı tekrar eder mi diye düşündüm hep. neler neler...kendi beynimi yedim resmenailemle konuştukça cesaretimi kırıyorlardı babama söyleme konusunda. sonra birgün herkesten habersiz msj attım babama ve 1 hafta sonra nişanım oldu.sna diyeceğim o ki olacağı varsa önünde dağ olsa durmaz. babam hala tepkisini bozmuş değil, nişanlımla doğru dürüst konuşmuşluğu yok. ama sabrediyorum elbet düzelecek evlenince. ablamada aynısını yaptı çünkü. ama şimdi maşallahı var eniştemi oğlu gibi görüyor:nazar::nazar:
iyice cesaretini topla kararını ver ve konuşmadan önce 7 ayetel kürsi okuyup babana üfle. aklınızda olsun kızçelerim zor durumlarda bunu yapın. çok işe yarıyor. bi abla söylemişti bana. babama mesaj yollamadan önce okumuştum. bazen en imkansız zamanlarda patrondan izin istemeden önce okuyordum ve sorgusuz sualsiz izin veriyordu :)
bu arada düşündümde 7 aydır nişanlıyım, 8 ay sonra düğünüm var. toplam 15 ay. askerlik gibi yaa tezkere bekliyoruz resmen:27:

kesinliiikle katılıyoruuummm ezgotumaa dua dua duaaaaa :61: Alah ol dedikten sonra hangi kulun gücü yeter oldurmamaya ...

Ezgotummm bi tarihe karar verseek tutucaz mekanıdaa kafamızda deli sorulaar var tarih acısından :1: Siz nereyi tuttunuz tatlikom? bide kaç gaymeyee :1:

kızlaar şööle üstenceneek bi geçmişe baktım hazır vakitliyken :61:

Önceliklee Orkideecim evli mutlu kervanına girmişşsin Allah huzur dolu yuvanda bi ömür mutlulu versin sizee:61:

Ezgootumm düğüün mekanını tuttmussunuzz cok mutlaandımmm :16:

Nihan'ım Allah tez zamanda sıkıntılarını gidersin senindee :61: Bugubugumm sede sevdiceğinee kavuş hemencicikk :16:

Lokumum, pastam , sibooşuumm vee bizi unutmadan sormayıı eksik etmeyeenn eliiskooommm sizii çooookkk özleediiimm :54:

Bizim kurbikle aramız coook sukurki tamamen düzeldi birbirimizin degerini kıymetini coook iyi anladık Bi daha yasatmasın kotu gunler Rabbim :61: Haftasonu pelimimleyydikk minikcik bi tatil yaptııkk eriklidee keyfi yerinde maşallahh :61: Allah hepimizi nazarlardan korusun :nazar::nazar:

Sağ olasın pufuumm.:16::16::16: Çok sevindim,hep böyle olun e mi ? :nazar::nazar:

Buraya da her fırsatta gel,özlüyoruz.:14:

nurayım ezgitomuza selam söyleee benim böğürtlen zaten sanırım sefere gidicek :5: yakında sizle olacak bol bol vaktim olacak böğürtlen yerine size sarılcam :5::5:

pufuuuummm cok özlediiiikkk arayı bu kadar acma... sizin eskisi gibi olmama sansınız zaten yoktu gercek asklar ne yaparsan yap asla küllenmezler yok olmazlar sizinki de öyle :16::16::16:

hepinize de tunaydın bebişkolar...

bugun cok uykusuzum beeen gece hiç uyumadım sanırım. Kabuslar gordum durdum. Sonra yataga oturdum uyuyan eşime bakıp bakıp agladım. Bilincaltım bu ara cok hassas sanırım :31:

Kurabiyem beniimm,kıyamam.:50: Hani 2 ay gitmişti düğünden önce yine öyle uzun süreli bir şey mi ? :44: Canını sıkma diyeceğim ama çok saçma bir cümle oldu farkındayım.:25: İnşallah zorunlu hizmet süresi bittikten sonra hayırlısıyla hep senin yanında olacağı bir iş bulur.:16:

ezgişim biz kızların günahı ne böyle, hepimizin ailesi sorunlar çıkarmış ya... İnşallah ben de sizler gibi güzellikle atlatabilirim. Babacığına çok çok geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin, tekrarlatmasın.Babalar kızlarını çok zor veriyor anlaşılan. Ablamda da çok üzülmüştü babam. Aklımda bir şey var ama bakalım sonucu ne olacak. Dualarınızı esirgemeyin.Ben de okuyayım 7 ayetel kürsi, Ya Vedud da aynı şekilde çok iyiymiş kızlar. Annemle konuşmadan önce de 40 besmele çekip üflemiştim:9:
Pufumuzun dediği gibi Allah nasip ederse hiçbir kul engel olamaz. İnşallah Rabbim nasip etmiştir hayırlısyla

nurayım ezgitomuza selam söyleee benim böğürtlen zaten sanırım sefere gidicek :5: yakında sizle olacak bol bol vaktim olacak böğürtlen yerine size sarılcam :5::5:

pufuuuummm cok özlediiiikkk arayı bu kadar acma... sizin eskisi gibi olmama sansınız zaten yoktu gercek asklar ne yaparsan yap asla küllenmezler yok olmazlar sizinki de öyle :16::16::16:

bugun cok uykusuzum beeen gece hiç uyumadım sanırım. Kabuslar gordum durdum. Sonra yataga oturdum uyuyan eşime bakıp bakıp agladım. Bilincaltım bu ara cok hassas sanırım :31:

Günaydın çağloşum hayırdır noldu bizim tatlı gelinciğimize.
Bunaldığında la havle çek tatlım, felak nas oku rahatlarsın.
Eşin de gidecek ya ona mı üzülüyorsun kuzum:31:

Bu arada Lavincim sizin tayin işi olmuyormuş sanırım çok üzüldüm ama gider gelir herhalde eşin değil mi?sen merkezde o köyde miydi?:26:

pelintoşumuz nerdeee... İş durumu noldu acaba:44:

Bu arada Lavincim sizin tayin işi olmuyormuş sanırım çok üzüldüm ama gider gelir herhalde eşin değil mi?sen merkezde o köyde miydi?:26:

Evet canım köyde, zaten öyle gidiş geliş yapacak ama çok yoruyor günde 3 saat yol onu. Üzülüyorum bir taraftan ama elimden bir şey gelmiyor. İnşallah seneye ben il dışına tayin isteyince o da tayin isteyebilecek.

oyy kurabiyelerrr prensesimizz yaa :38: evli olunca daha da zor olur eminim evli olmadan nası zordu beklemek :26: şimdi çok başka olur Allahh tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin :16:

sağ olun prenseslerim :5:

off bilmiyorum cok kötü bir şeymiş.. Dün akşam yemekteyken söyledi sesi titreye titreye... Uzun bir seyir olabilir henüz kesinleşmedi söz ver kendini üzmeyeceksin dedi

Ama ne çare

burnum sızlıyor her aklıma geldiginde :14: Ben onsuz ne yaparım o koca evde :14:

Nöbetçi kaldığında tek bir geceye bile dayanamıyorum

Evet sibelcim evli olunca katbekat daha zormuş... Bir evin yuvanın sıcaklıgını paylasmaya alısınca

hayırlısı artık hakkımızda ne diyeyim

dua ediyorum her gün. Rabbim aile kavramını kutsal kılmamış mı... Bize de yardım edecektir inşallah

Evet canım köyde, zaten öyle gidiş geliş yapacak ama çok yoruyor günde 3 saat yol onu. Üzülüyorum bir taraftan ama elimden bir şey gelmiyor. İnşallah seneye ben il dışına tayin isteyince o da tayin isteyebilecek.

Bunda da vardır bir hayır lavincim, daha güzel bir yere gidebilirsiniz belki.

sağ olun prenseslerim :5:

off bilmiyorum cok kötü bir şeymiş.. Dün akşam yemekteyken söyledi sesi titreye titreye... Uzun bir seyir olabilir henüz kesinleşmedi söz ver kendini üzmeyeceksin dedi

Ama ne çare

burnum sızlıyor her aklıma geldiginde :14: Ben onsuz ne yaparım o koca evde :14:

Nöbetçi kaldığında tek bir geceye bile dayanamıyorum

Evet sibelcim evli olunca katbekat daha zormuş... Bir evin yuvanın sıcaklıgını paylasmaya alısınca

hayırlısı artık hakkımızda ne diyeyim

dua ediyorum her gün. Rabbim aile kavramını kutsal kılmamış mı... Bize de yardım edecektir inşallah

Çağlacım ama bir de şöyle düşün seferden döner dönmez yine koşa koşa sana gelecek, her an yine senin yanında olacak inşallah.
Sayılı gün çabuk geçer hemen döner inşallah eşin

kesinliiikle katılıyoruuummm ezgotumaa dua dua duaaaaa :61: Alah ol dedikten sonra hangi kulun gücü yeter oldurmamaya ...

Ezgotummm bi tarihe karar verseek tutucaz mekanıdaa kafamızda deli sorulaar var tarih acısından :1: Siz nereyi tuttunuz tatlikom? bide kaç gaymeyee :1:
neymiş o deli sorular bakayımm:27: biz bu sene yapılmış bir salon tuttuk canım. 6000 tl ye. 3 tane salon yanyana en küçük olanı kına için tuttuk. mail atarım şimdi sana mekanı. biz çok kalabalık olcağımız için ancak salon paklardı bizi. burasıda yeni ve klasik salonlara göre çok şık. içime sindi bu yüzden:16:

aleyküm selam kuşumm:16: bol bol kulaklarını çınlattık. eniştenin seferde olduğu bir haftasonu sana koşmayı planladık bizde.
inşallah uzun süreli gitmez canım ya. Allah ım yardımcınız olsun çağloşum ya:5:

ezgişim biz kızların günahı ne böyle, hepimizin ailesi sorunlar çıkarmış ya... İnşallah ben de sizler gibi güzellikle atlatabilirim. Babacığına çok çok geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin, tekrarlatmasın.Babalar kızlarını çok zor veriyor anlaşılan. Ablamda da çok üzülmüştü babam. Aklımda bir şey var ama bakalım sonucu ne olacak. Dualarınızı esirgemeyin.Ben de okuyayım 7 ayetel kürsi, Ya Vedud da aynı şekilde çok iyiymiş kızlar. Annemle konuşmadan önce de 40 besmele çekip üflemiştim:9:
Pufumuzun dediği gibi Allah nasip ederse hiçbir kul engel olamaz. İnşallah Rabbim nasip etmiştir hayırlısyla

Günaydın çağloşum hayırdır noldu bizim tatlı gelinciğimize.
Bunaldığında la havle çek tatlım, felak nas oku rahatlarsın.
Eşin de gidecek ya ona mı üzülüyorsun kuzum:31:

pelintoşumuz nerdeee... İş durumu noldu acaba:44:

inşallah dahada iyi atlatırsın canım. dualarımız seninle. o aklındaki şeyde umarım çok güzel sonuçlanır

biz bugün nurayimikomla çok güzel vakit geçirdik :)) haftaya ayarlayabilirsek yine beraberiz inşallah ama bu sefer aşkıcanlarımızda olucak :))

Son düzenleme:
Pufingooommm hoş geldin sefalar getirdin oohh miscik Pelinikoyla mini bir tatil yapmışsınız resimlerinizi çok çok beğendim ki :54:

Çağlom seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bazen benim eşimde geceleri nöbetçi kalıyor evde olmayınca uyuyamıyorum.Allah yardımcın olsun Çağlom o da geçer inşallah.Üzülmemek elde değil ama elden sabretmekten başka hiçbir şey gelmiyor.Çok öpüyorum seni kuşum güzel yüreğinden :54: sakın üzülme olur mu???

merhaba tatlışlarımaa :16:
nazlı lokumum ben de gördüm fotograflarınızı, çok cicik görünüyodu minnak tatiliniz :46: siz ne zaman düşünüyosunuz düğünü?
ezgimin düğün ve kına mekanını gördüm ben, çok çook beğendim :16: hele kına mekanı pembiş pembiş çok romantikkk bi yer :16: çok eğlenicez orda.
mis gibi çeyizlerine baktık, sohbetler ettik :16: sanki yıllardır yüz yüze görüştüğüm arkadaşım gibi yaa, öyle tatlı kiiiii bu şeker ezgiş :16:
dün ben bide miniş bi lokum sevdim, defneyle tanıştım :16: o nasıl bal bi bebek allahımmmm :nazar: anneciği, ablacığı da çok tatlı ki ezgim gibiii. beni çok içten karşıladılar sağolsunlar.

çağlamm, inşallah sefer çok kısadır. ayrılığın her türlüsü çok zor ama en azından kısa olmasıyla teselli bulursun. hem biz de yalnız bırakmayız seni.

Çağlam kıyamam ben sana :5: Üzülme kuşum, sağ salim gidip gelecek böörtlen enişte inşallah

Çok üzme kendini hasta olursun Allah korusun :20:

mini mini kuzular siziiiii bolcana koklaşmışsınız yine

bizim yerimize de yeseydin o bal bebişi nurayımm :emir_bebek:

bilmiorum ki kızlar... kafam baya karışık. Biz aynı evin içinde olmaya çok alıştık bir dakika bile ayrıılmıyoruz birbirmizden. Ayrı odalarda olmaya bile tahammülümüz yok.. Bir gün uzakta olsa ben hayatımı normal idame ettiremiyorum. Aklım sürekli onda evdeki hallerimizde. Habire hata yapıorum bişeyleri unutuyorum.

O da aynı şekilde.

Aylarca uzakta olacağını düşündükçe aklım çıkacak gibi oluyor. Anlatmaya çalışıyorum da anlatamıyorum zaten işte... Anlatılacak gibi bir şey değil zira..

Boş verin siz beni böyle bir hayatı olacağını bilerek evlendik. Başa gelen çekilir :34:

mini mini kuzular siziiiii bolcana koklaşmışsınız yine

bizim yerimize de yeseydin o bal bebişi nurayımm :emir_bebek:

bilmiorum ki kızlar... kafam baya karışık. Biz aynı evin içinde olmaya çok alıştık bir dakika bile ayrıılmıyoruz birbirmizden. Ayrı odalarda olmaya bile tahammülümüz yok.. Bir gün uzakta olsa ben hayatımı normal idame ettiremiyorum. Aklım sürekli onda evdeki hallerimizde. Habire hata yapıorum bişeyleri unutuyorum.

O da aynı şekilde.

Aylarca uzakta olacağını düşündükçe aklım çıkacak gibi oluyor. Anlatmaya çalışıyorum da anlatamıyorum zaten işte... Anlatılacak gibi bir şey değil zira..

Boş verin siz beni böyle bir hayatı olacağını bilerek evlendik. Başa gelen çekilir :34:

Şu kırmızılı yer...:31: Ne anlama geldiğini gerçekten yaşamayan bilemez. Hep eksiksin,hep yarımsın.Ruhun bedenini terk edip gidiyor. Nefes alıyorsun ama yaşamıyorsun.İştiyorsun ama duymuyorsun. Bomboş oluyorsun.Çevrende,yanında bir sürü insan var ama hiçbiri acını dindirmiyor.Teselli,avuntu sözleri daha da canını sıkıyor.:14:

Sarsıla sarsıla ağlamak istiyorum.Çok doluyum.:14:

Şu kırmızılı yer...:31: Ne anlama geldiğini gerçekten yaşamayan bilemez. Hep eksiksin,hep yarımsın.Ruhun bedenini terk edip gidiyor. Nefes alıyorsun ama yaşamıyorsun.İştiyorsun ama duymuyorsun. Bomboş oluyorsun.Çevrende,yanında bir sürü insan var ama hiçbiri acını dindirmiyor.Teselli,avuntu sözleri daha da canını sıkıyor.:14:

Sarsıla sarsıla ağlamak istiyorum.Çok doluyum.:14:

Ben de bir başlasam duramam

ah be kuzum geçecek elbet.. De ne zaman işte :31:

Yakın olsaydık eğer birbirimizde kalırdık Çağlom :27: Bende geceleri çok zor uyuyorum ki uyuyamıyorum o günlerde işe zombi gibi gidiyorum.Yatağın diğer yanının boş olduğu düşüncesi beni deli ediyor.Sesi,nefesi yok ensemde çıldırıyorum.Annemlere kaçıyorum bende.Ama evimide özlüyorum.Rabbim sabır versin bitanem buda geçer yeter ki yürekleriniz birbirinizin sıcaklığını hissetsin.Ben sabahları benden önce gittiği için yastığını alıp yatıyorum.Kokusuna alışmışım onsuz yapamıyorum :16:

Back