Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nurayımm yerim ben senii. bizde seni çok ama çok sevdik. yine gel hep gel biliyorsun sende artık bu evin kızısın.
oh bundan sonra hep birlikte olacağımızı bilmek çok güzel canım benimm

oyyy yerim ben seniiii keske yakın olsaydık ben de annemlerde kalıyorum bazen kardesm gelip kalıyo bizde öyle idareye calısıyorum ama işte annemlere gitsem dengem bozuluyo evde kalsam o aşık oldugum ev içinde asık oldugum adam olmadan bana dunyanın en sıkıcı yeri gibi geliyo... Hele de uzun giderse orda nereye baksam onu gorucem daha beter olcam

cok zor bir sey ya... Allah herkese her aksam eşinin eve gelebildigi hiç ayrı kalmadıgı bir evlilik nasip etsin

o yastık olayıını bende yapıorum ama almıyorum onun yattıgı tarafa geciyorum o kalkınca :)

Son düzenleme:
Sağ ol ezgişim haberdar ederim gelişmelerden inşallah. Fotoları gördük cicik çeyizlere de bakılmış birlikte
Maşallah ne güzel buluşabildiniz siz, belki bir gün hepimiz toplaşırız
Mekanınızı da çok merek ettim düğün fotoğraflarınızı görürüz inşallah

Ah bugum altı yıldır bunu yaşıyorum bu hasretin bir başkası tarafından anlaşılması çok güç. Kokusuna, sesine, bakışına alışıyorsun, bağlanıyorsun o senin canından öte can oluyor, soluğun oluyor bir bakıyorsun yine yalnızsın. her ayrılık daha derin bir darbe yüreğime. Gitgide daha da güçleşiyor... Biz de hasreti bitirenlerden, ayrılmamak üzere kavuşanlardan oluruz inşallah

Akşama mücver yapmaya karar kıldım az önce kabaklarımı degerlendireyim.. Mervosum aklıma sen geldin her yaptıgımda gelir artık mervosum da sevio diye

Akşama mücver yapmaya karar kıldım az önce kabaklarımı degerlendireyim.. Mervosum aklıma sen geldin her yaptıgımda gelir artık mervosum da sevio diye

Biz de yaptık 2 gün evvel,hala yiyoruz. Benim de sen geldin aklıma.

Eğer olur da bir gün birbirimizin evlerine misafir olursak ilk ikramımız mücver olsun.

Oyy canım kurabiyem,ellerine sağlık.

Biz de yaptık 2 gün evvel,hala yiyoruz. Benim de sen geldin aklıma.

Eğer olur da bir gün birbirimizin evlerine misafir olursak ilk ikramımız mücver olsun.

Oyy canım kurabiyem,ellerine sağlık.

süper olur valla kusum deriz bu mücverin anısı var diye

sag ol bebeeeem ilk defa deniyecegim bakalım bizim kırmızı pelerinli paşacuk begenecek mi

Merhaba kızlarrrr ben geldimm çok özledim sizlerle sohbeti inşallah pazar günü kendi evime gidiyorum orada netime kavuşacağım artık bol bol sohbet ederiz

ÇAğlacıımm enişte uzun süreli seferlere de gidiyor mu? Aylarca demişsin de tatlım Rabbim inşallah sizi ayırmasın hiç, üzülme kuşum.

Yaa kızlar oh nuray ezgi pelin nazlı hep görüşüyorsunuz çoook imrendim keşke ben de istanbulda olsaydım hepinize gelir giderdim, başınızdan ayrılmazdım kolay kolay, buluşur sohbetler ederdik dimi, afyonda hiç yok sizdenBurada etrafımda böyle aşk dolu gelincikler yok ki hiiiiiççççç, sizlere yakın olsaydım hep aşktan konuşurduk

Tatlım evde net olmayınca geçmişe ancak şöyle baktım yeni gördüm senin adına çooook sevindim inşallah kpss yi kazanırsın ve çoook daha güzel bir hayat seni bekliyoru her şey gönlünce olsuuun
canım ahşap bloklarına bayıldım nuraycım ellerine sağlık maşallah ne kadar yeteneklisiniz yaaa darısı başıma ben de yetenekli olmak istiyorum

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin.
izinlidir çoğu kişi bugün sanırım ben çalışıorum yia :84:

Kuzularım.

Biliyorsunuz ben atanamıyorum. Amaaaa.....

Artık matematik öğretmeni bir sevgilim var beniiiiiiiiiiiiim !

Şükürler olsun.

Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun,sizi çok seviyoruuuuuummm.

bu ne güzeeell bi haberr buguloooppppp :13: darısıı başınaaaaa

bende coook begendım ezgotunn mekanınıı halay başıı olcaaz ordaa
lokumummm nisan mayıs haziran başı arası gidiyoruz geliyoruz işte net bi tarih yok 2 hafta sonra sizin mekana bakıcaz bi eğer kurbikte aşık olursa muhtemelen hazirana kayıcaz bide en bastan beri dediğim bi yer vardı ya limak eurasia hotel orası olursa mayıs yada nisan olabilir nisan olursa tabiii yıldönümümüze yakın bi tarih olur

hoşşbuldum misleeer misiii Eliskooo doyamadım pelmikeee kışa onlar gelcek artık ömrümüzün yarısı keşan istanbul arası geççek gibi ya biz onları istanbula getircez yada biz keşana yerleşcez du bakalım

ezgootummm en deli sıkıntımız şu ben kır düğünü istiyorum kurbik hazirana kadar beklemeyelim diyo nisan mayıs olur diyo ee bende ne kadar erken kavussak kardır dıye dusunuyorum tam ama sonaa yaa hayallleeeriiiimmmm nolcaaaakk diye isyanaa baglıyorum

pelintoşumuz nerdeee... İş durumu noldu acaba:44:

kuzucuuum pelintoş önümüzdeki hafta yuvasına dönüücek doyamadı erikliye eski işine yüksek ihtimalle dönmiceek ama çalışmak istiyoo bakalım onun içinde bol bol dualar ediciiiz topikcene

yeriimkii pastalar pastaasıı fırsat buldukcaa kaccam gelceem unuttunuzz beni zalımlaaar Çok şükür gerçekten büyük bi sınavdan geçtik, bence yüksek bi puan aldık ama Allah büyük daha kötüsüyle sınamasın kimseleri Kurbaamın olaylardan sonra başını omzuna yaslayıp suskun suskun dururken dediği gibi " büyük bi fırtına savurdu bizi ama YIKILMADIK " tabi bunun üstüne benim mahsun kırmızı güle bağlayıp yıkılmadık ayaktayızz naaralarımı atarak romantizmiii berbaaat ettiğiimii söyleemiiimmm

Kıyamam sanadaa üzülmee nolur Allah beterinden korusuuunn ama en uzunn gidişi 2-3 gün olsun

Sağ olasın pufuumm. Çok sevindim,hep böyle olun e mi ?

Buraya da her fırsatta gel,özlüyoruz.

bugular prensesiiimm inşallah hep böle devaam ederiiz

Çok teşekkür ederim pufum benim,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah şükürler olsun.

Temiz kalpli bebeklerim benim.

Sen de gelin oluyorsunnn.

Arkandan gelmeyi ümit ediyorum.

Fırtına mum ışığını söndürür,alevleri daha da güçlendirir.

Kuzularım.

Biliyorsunuz ben atanamıyorum. Amaaaa.....

Artık matematik öğretmeni bir sevgilim var beniiiiiiiiiiiiim !

Şükürler olsun.

Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun,sizi çok seviyoruuuuuummm.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok sevindim tatlım siz bizim yaşadığımızı yaşamayacaksınız inşallah çok şükür canım ya.Hayırlı olsun.

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Artık benim sevdiceğim de öğretmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
Çok mutluyum çoooooooooooookkk...
Rüya gibi geliyor hala inanamıyorum ben.
Yerimde duramıyorum. Şükürler olsun Rabbime tüm hatalarımıza, günahlarımıza rağmen bırakmıyor kullarını, geri çevirmiyor.
Şimdi deli gibi merak ediyorum nereye atanacak diye.
Dualar edelim de buğuyla sevdiceklerimiz güzel yerlere atansın

Ben bu mutlulukla çeyizler baktım. İyi de denk geldi bugüne.
Size danışayım diyordum. Emsanın bir seti vardı çok içime sindi almak istiyorum.
84 parça Yemek takımı + 18 parça çelik tencere takımı, 90 parça çkb. takımı+42 parça kahvaltı takımı 1760 lira.
Ama ben kahvaltı takımını hiç beğenmedim, karacadan çok beğendiğim bir modeli ekleyince 1926 oluyor.
Bana makul geldi çok da sevdim ne dersiniz hanımlar, emsan iyi midir?Hiç olumsuz yorum da duymadım

Son düzenleme:

Nihantoşuuummm.

İlk sen geldin aklıma ama cep numaran olmadığın için yazamadım..

İnanamıyorummmm çifte bayram buuu !

Çook mutluyum çoookkkk !

Nihantoşuuummm.

İlk sen geldin aklıma ama cep numaran olmadığın için yazamadım..

İnanamıyorummmm çifte bayram buuu !

Çook mutluyum çoookkkk !

oyyy mervem yaa ben de çok mutluyum kesinlikle çifte bayram bu.
Çok şükür Rabbime yaaaaaaa bin şükür.
Yarinin atanacak olmasına inan çok sevindim ben de.
Bizim çektiğimiz sıkıntıları yaşamanızdan çekiniyordum ama çok şükür atanıyor.
Bol bol dua edelim canım, hayırlı ve güzel yerlere atansınlar inşallah

Çok şükür canım,şimdi de yer heyecanı başladı.

günaydınlarrrrrrrrrr

nihanımmm mervoşuuummm hadi gözünüz aydınn bebeklerr ne güzel haberlerr verdinizz ölee darısı başına mervem inşallah sende görüceksin bu günleeriiii

Çok şükür canım,şimdi de yer heyecanı başladı.

evet merak ediyoruz biz de, benim yerimden daha güzel olsun diyorum ben gidicem yanına büyük ihtimal
Darısı başına mervoşum,

günaydınlarrrrrrrrrr

nihanımmm mervoşuuummm hadi gözünüz aydınn bebeklerr ne güzel haberlerr verdinizz ölee darısı başına mervem inşallah sende görüceksin bu günleeriiii

Sağ ol sibelim gözümüz aydın valla çok şükür ya, nasıl rahatladık anlatamam

günaydınlarrrrrrrrrr

Teşekkür ederim bebeklerim,inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…