- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.641
merhaba tatlışlarımaa
nazlı lokumum ben de gördüm fotograflarınızı, çok cicik görünüyodu minnak tatilinizsiz ne zaman düşünüyosunuz düğünü?
ezgimin düğün ve kına mekanını gördüm ben, çok çook beğendimhele kına mekanı pembiş pembiş çok romantikkk bi yer çok eğlenicez orda.
mis gibi çeyizlerine baktık, sohbetler ettiksanki yıllardır yüz yüze görüştüğüm arkadaşım gibi yaa, öyle tatlı kiiiii bu şeker ezgiş
dün ben bide miniş bi lokum sevdim, defneyle tanıştımo nasıl bal bi bebek allahımmmm anneciği, ablacığı da çok tatlı ki ezgim gibiii. beni çok içten karşıladılar sağolsunlar.
çağlamm, inşallah sefer çok kısadır. ayrılığın her türlüsü çok zor ama en azından kısa olmasıyla teselli bulursun. hem biz de yalnız bırakmayız seni.
Yakın olsaydık eğer birbirimizde kalırdık ÇağlomBende geceleri çok zor uyuyorum ki uyuyamıyorum o günlerde işe zombi gibi gidiyorum.Yatağın diğer yanının boş olduğu düşüncesi beni deli ediyor.Sesi,nefesi yok ensemde çıldırıyorum.Annemlere kaçıyorum bende.Ama evimide özlüyorum.Rabbim sabır versin bitanem buda geçer yeter ki yürekleriniz birbirinizin sıcaklığını hissetsin.Ben sabahları benden önce gittiği için yastığını alıp yatıyorum.Kokusuna alışmışım onsuz yapamıyorum
Sağ ol ezgişim haberdar ederim gelişmelerden inşallah. Fotoları gördük cicik çeyizlere de bakılmış birlikteneymiş o deli sorular bakayımmbiz bu sene yapılmış bir salon tuttuk canım. 6000 tl ye. 3 tane salon yanyana en küçük olanı kına için tuttuk. mail atarım şimdi sana mekanı. biz çok kalabalık olcağımız için ancak salon paklardı bizi. burasıda yeni ve klasik salonlara göre çok şık. içime sindi bu yüzden
aleyküm selam kuşummbol bol kulaklarını çınlattık. eniştenin seferde olduğu bir haftasonu sana koşmayı planladık bizde.
inşallah uzun süreli gitmez canım ya. Allah ım yardımcınız olsun çağloşum ya
inşallah dahada iyi atlatırsın canım. dualarımız seninle. o aklındaki şeyde umarım çok güzel sonuçlanır
biz bugün nurayimikomla çok güzel vakit geçirdik :)) haftaya ayarlayabilirsek yine beraberiz inşallah ama bu sefer aşkıcanlarımızda olucak :))
Şu kırmızılı yer...Ne anlama geldiğini gerçekten yaşamayan bilemez. Hep eksiksin,hep yarımsın.Ruhun bedenini terk edip gidiyor. Nefes alıyorsun ama yaşamıyorsun.İştiyorsun ama duymuyorsun. Bomboş oluyorsun.Çevrende,yanında bir sürü insan var ama hiçbiri acını dindirmiyor.Teselli,avuntu sözleri daha da canını sıkıyor.
Sarsıla sarsıla ağlamak istiyorum.Çok doluyum.
Akşama mücver yapmaya karar kıldım az önce kabaklarımı degerlendireyim.. Mervosum aklıma sen geldin her yaptıgımda gelir artık mervosum da sevio diye
Biz de yaptık 2 gün evvel,hala yiyoruz.Benim de sen geldin aklıma.
Eğer olur da bir gün birbirimizin evlerine misafir olursak ilk ikramımız mücver olsun.
Oyy canım kurabiyem,ellerine sağlık.
Tatlım evde net olmayınca geçmişe ancak şöyle baktım yeni gördüm senin adına çooook sevindim inşallah kpss yi kazanırsın ve çoook daha güzel bir hayat seni bekliyoru her şey gönlünce olsuuunnurayım ne güzel ciciklerr yapmışsınn sen öleee ellerinee kollarınaa sağlıkk
nihanımmm tez zamanda şu sıkıntılardan kurtulursun inşallahh canım benimmmm
bana geliince pskologa gittim bikaç kez bazı şeylerden saplatılarımdan kurtulmak için çok iyi geldi diyebilirim
4 ay oldu sözümü atalı kolay olmadı çok zor dönemden geçtim ..
ama artık iyi olduğumun yeni farkına vardım çevrem herkez öle uğraştı destek oldu ki ve sizler tabiki herkeze çok çok teşekkürler
bişeylere odaklanmam lazımdı hayatıma yön vermem lazımdı .. kpss ye çalışmaya başladım 1 yıl var özel derse başladım eksik olduğum derslerde iş çıkısındada kendim çalışıyorum dershane araştırdım saatlerim uymadıolur yada olmaz zamanımı artık bu şekilde geçiriyorum bende ..
canım ahşap bloklarına bayıldım nuraycım ellerine sağlık maşallah ne kadar yeteneklisiniz yaaa darısı başıma ben de yetenekli olmak istiyorummervemmm
belki de gelmez annişin :) belki gelirim demiş çünkü.
bu arada ezgitom arkadaşına el emeği bişey yapmak istemişsin, kızlara katılıyorum :) büyük bi taş bulup onu kapı önü ağırlığı olarak süsleyebilirsinboyayıp, beğendiğin bi deseni peçeteden trasfer edersin çokta cici olur.
çağloşumun bloguna baktım az önce o da çok sevimli bişeycikler yapmış prensiyleböyle cicik kağıtlarım olursa ben de yatak odamızın kapısına yaparım kiiii çok sevdim.
ben de geçen gün baş harflerimizin olduğu ahşap bloklar almıştım onları boyadımilk defa ahşap boyamayı becerebildim. çatlamadı, peçeteler kalkmadı :) bide kürdanlığım yoktu benim, kürdanların kendi kutusunu süsledim şimdilik
Eki Görüntüle 786820 Eki Görüntüle 786822
Eki Görüntüle 786823
merhaba tatlışlarımaa
nazlı lokumum ben de gördüm fotograflarınızı, çok cicik görünüyodu minnak tatilinizsiz ne zaman düşünüyosunuz düğünü?
ezgimin düğün ve kına mekanını gördüm ben, çok çook beğendimhele kına mekanı pembiş pembiş çok romantikkk bi yer çok eğlenicez orda.
mis gibi çeyizlerine baktık, sohbetler ettiksanki yıllardır yüz yüze görüştüğüm arkadaşım gibi yaa, öyle tatlı kiiiii bu şeker ezgiş
dün ben bide miniş bi lokum sevdim, defneyle tanıştımo nasıl bal bi bebek allahımmmm anneciği, ablacığı da çok tatlı ki ezgim gibiii. beni çok içten karşıladılar sağolsunlar.
çağlamm, inşallah sefer çok kısadır. ayrılığın her türlüsü çok zor ama en azından kısa olmasıyla teselli bulursun. hem biz de yalnız bırakmayız seni.
Pufingooommm hoş geldin sefalar getirdin oohh miscik Pelinikoyla mini bir tatil yapmışsınız resimlerinizi çok çok beğendim ki
Çağlom seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bazen benim eşimde geceleri nöbetçi kalıyor evde olmayınca uyuyamıyorum.Allah yardımcın olsun Çağlom o da geçer inşallah.Üzülmemek elde değil ama elden sabretmekten başka hiçbir şey gelmiyor.Çok öpüyorum seni kuşum güzel yüreğindensakın üzülme olur mu???
neymiş o deli sorular bakayımmbiz bu sene yapılmış bir salon tuttuk canım. 6000 tl ye. 3 tane salon yanyana en küçük olanı kına için tuttuk. mail atarım şimdi sana mekanı. biz çok kalabalık olcağımız için ancak salon paklardı bizi. burasıda yeni ve klasik salonlara göre çok şık. içime sindi bu yüzden
pelintoşumuz nerdeee... İş durumu noldu acaba:44:
pufuuuummm cok özlediiiikkk arayı bu kadar acma... sizin eskisi gibi olmama sansınız zaten yoktu gercek asklar ne yaparsan yap asla küllenmezler yok olmazlar sizinki de öyle
hepinize de tunaydın bebişkolar...
bugun cok uykusuzum beeen gece hiç uyumadım sanırım. Kabuslar gordum durdum. Sonra yataga oturdum uyuyan eşime bakıp bakıp agladım. Bilincaltım bu ara cok hassas sanırım
Sağ olasın pufuumm.Çok sevindim,hep böyle olun e mi ?
Buraya da her fırsatta gel,özlüyoruz.
Kuzularım.
Biliyorsunuz ben atanamıyorum.Amaaaa.....
Artık matematik öğretmeni bir sevgilim var beniiiiiiiiiiiiim !
Şükürler olsun.
Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun,sizi çok seviyoruuuuuummm.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok sevindim tatlım siz bizim yaşadığımızı yaşamayacaksınız inşallah çok şükür canım ya.Hayırlı olsun.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Artık benim sevdiceğim de öğretmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
Çok mutluyum çoooooooooooookkk...
Rüya gibi geliyor hala inanamıyorum ben.
Yerimde duramıyorum.Şükürler olsun Rabbime tüm hatalarımıza, günahlarımıza rağmen bırakmıyor kullarını, geri çevirmiyor.
Şimdi deli gibi merak ediyorum nereye atanacak diye.
Dualar edelim de buğuyla sevdiceklerimiz güzel yerlere atansın
Ben bu mutlulukla çeyizler baktım. İyi de denk geldi bugüne.
Size danışayım diyordum. Emsanın bir seti vardı çok içime sindi almak istiyorum.
84 parça Yemek takımı + 18 parça çelik tencere takımı, 90 parça çkb. takımı+42 parça kahvaltı takımı 1760 lira.
Ama ben kahvaltı takımını hiç beğenmedim, karacadan çok beğendiğim bir modeli ekleyince 1926 oluyor.
Bana makul geldi çok da sevdim ne dersiniz hanımlar, emsan iyi midir?Hiç olumsuz yorum da duymadım
Nihantoşuuummm.
İlk sen geldin aklıma ama cep numaran olmadığın için yazamadım..
İnanamıyorummmm çifte bayram buuu !
Çook mutluyum çoookkkk !
oyyy mervem yaa ben de çok mutluyum kesinlikle çifte bayram bu.
Çok şükür Rabbime yaaaaaaa bin şükür.
Yarinin atanacak olmasına inan çok sevindim ben de.
Bizim çektiğimiz sıkıntıları yaşamanızdan çekiniyordum ama çok şükür atanıyor.
Bol bol dua edelim canım, hayırlı ve güzel yerlere atansınlar inşallah
Çok şükür canım,şimdi de yer heyecanı başladı.
günaydınlarrrrrrrrrr
nihanımmm mervoşuuummm hadi gözünüz aydınn bebeklerr ne güzel haberlerr verdinizz ölee darısı başına mervem inşallah sende görüceksin bu günleeriiii
günaydınlarrrrrrrrrr
nihanımmm mervoşuuummm hadi gözünüz aydınn bebeklerr ne güzel haberlerr verdinizz ölee darısı başına mervem inşallah sende görüceksin bu günleeriiii
evet merak ediyoruz biz de, benim yerimden daha güzel olsun diyorum ben gidicem yanına büyük ihtimal
Darısı başına mervoşum,
Sağ ol sibelim gözümüz aydın valla çok şükür ya, nasıl rahatladık anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?