- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.601
nurayımm inan simdi çalışmıyo olsam birden fazla kursa giderim valla... su halimle bile gozum doymuyo ki biliyosunuz ben evdede calısıyorum ofis harici ama evime yakın olması avantajı varr yolda saatim gitmicek 5 dakikacık dersler zaten 2 saat suruyo vakit ayırailirim gibi geliyo ama bilmiyorum eşim de gaz verdi sen öğren dikmeyi sana dikiş makinesini ben alıcam en iyisinden diye hoş koycak yer de mesele ama iş o noktaya gelsin bi...
kafamda bir sürü elbise modeli tasarladım onları bi diksem var yaaa fifuuuyt olur magazalara bakıyorum allahım herkes aynı seyleri alıp giyiyo her yer aynı seyi satıyo farklı versiyonla kendi giyceklerimi diksem yeter bana
lavinimmmm kursu evlerine yakın olanlar olaraktan haydi hep birlikte diyoruz o zaman... sen de git birbirimize gaz verelim ve kursları feth edelim bizim ordakinde de varmıs ahsap kursu ama onu netten bakarak yapabiliorum diye dikişe kaydı gönlüm
hemen evimin ilerisinde yaa bu fırsatı kacıramayız diiiy miiii
evim merkezi bi yerde olsa, etrafında kurs falan geçtim, minibüse güvenle gidip binebileceğimi bilsem başka semte falan da giderim. ama sitenin dışı nasıl köpek kaynıyo anlatamam. yanlış anlaşılmasın sakın sevmediğimden demiyorum ama çok korkuyorum. kocaman köpekler, arabayla geçerken bile saldırıyolar.
ben belediyeye mail atıcaktım şimdi iyiki aklıma geldi bilgisayar başındayken, yazıyım hemen.
bunun bi önlemi alınmalı bence. üst kattaki komşuyu ısırmışlar. kadın uzun bi sopayla gidip geliyo dışarı.
bense asla tek başıma sitenin dışına adım atamam.. gardiyanımın işten gelmesini bekliyorum akşamları :) onunla çıkabiliyorum sadece.