- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.581
nurayimitom ne güzel olmuş onlar maşallah canım yaa ellerine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzularımm ben geldimm, size pasta yaptım, çay yaptım hadi buyrun
Eki Görüntüle 786727
nihanım, öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm. geçen seneki halim geçti aklımdan. bende benzer şeyleri yaşadım.
hiç bir anne babanın kızının ilişkisini duyduktan sonra 'tabi kızım buyursunlar gelsinler istesinler, istediğiniz gibi olsun bu iş' dediğini duymadım ben şimdiye kadar. elbet yaşanıyor bi can sıkkınlığı.
ben de çok laflar işittim ailemden
ama şimdi? dünya bi yana damatları bi yana.
insanın yaşadıkları çok gücüne gidiyo. bidaha eskisi gibi olamayız ailemle falan diyo hatta o kadar şeyden sonra.. ama hepsi unutuluyo.
sen kararlı olup, bu konuyu babana açmalısın bence de. baban daha resmi duruşlu, her konu yanında açılacak biri olmayabilir, anlıyorum bu durumu da, fakat bu mesele çok ciddi ve senin artık çabalaman gereken bi mesele. ne yaşarsan yaşa eğer sevginden ve sevdiğinden eminsen asla yılma.
ne derlerse desinler, kulağını tıka. alınıp güceneceksin belki ama sonunda mutluluğa kavuşunca unutacaksın. ailen de belki pişmanlık duyacak keşke yapmasaydık böyle diye.
ben düğüne yakın babamın günlerce hüngür hüngür ağladığını bilirim. çocuk gibi kucağından indirmeyip saatlerce beni sevdiğini. o bana her lafı söyleyen adam. ilk duyduğunda evleneceksen kapı orda çık git diyen adam. hergün sesimi duymadan yapamayan adam yine o adam.. ne varsa dillerinde var bu süreçte. demem o ki, su akar yolunu bulur.
annene de mantıklı bi şekilde kendi planlarınızdan bahset. ne kadar kararlı ve istekli oluğunu göster.
1 ayda düğün mü olur de, ne bu acele, ne bu sıkıştırma.. deseki 6 ay olsun nişan düğün arası rahat rahat hazırlığımızı yapalım, anlarım.. 1 ayda onlarda damadı ve ailesini tanıyabilecek mi bakalım.
hepbirlikte daha iyi tanıyalım, bakalım biz onlara onlar biz uygun mu bi gelip gidilsin falan de.
inşallah en kısa zamanda sevinçli haberlerini alırız canım.
Canım benim babamda kalp krizi geçirmişti ve ne denli tepki verdiğini aklın hayalin almaz. Bişey olmadı çok şükür tekrar kriz falan geçirmedi. O zamanlar topikte yoktun sen ama kızlar iyi bilir. Ben bile aştıysam ve bugünleri görebildiysem, allahım da dilediyse sen de yapabilirsin.
Nurayım yüreğine sağlık uzun uzun anlatmışsın, destek oluyorsunuz çok sağ olun
Yemeklerin, sofraların harika kuzum maşallah
Yukarda kırmızıladığım yer işte benim elimi kolumu en çok bağlayan şey,onları kırmak, üzmek istemiyorum, rızalarıyla olsun istiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim. evet toz pembe olmayacağını biliyordum ama birkaç ay nişanlı kalışımıza bu denli bir tepki beklemiyordum.O askere gidecek kasımda bir aksilik çıkmazsa ne olacak ki Allah aşkına
babama bu konuyu ben açamam Çok çekiniyorum, korkuyorum, üzülmesini istemiyorum. Zaten kalp krizi geçirmiş bir insan ve ben ona bir şey olacak diye, Allah korusun beni düşünüp üzülüp rahatsızlanmasından çok çok korkuyorum. Annemler de beni böyle frenliyor.
Canım benim babamda kalp krizi geçirmişti ve ne denli tepki verdiğini aklın hayalin almaz. Bişey olmadı çok şükür tekrar kriz falan geçirmedi. O zamanlar topikte yoktun sen ama kızlar iyi bilir. Ben bile aştıysam ve bugünleri görebildiysem, allahım da dilediyse sen de yapabilirsin.
Annenin bunu kullanması da çok acı. Bak baban zaten kalp krizi geçirdi diye girmesi olaya.. Tekrar babana kriz geçirtecek, onu üzecek ne yapıyorsun sen allah aşkına? Allahın emri değil mi bu? Alnının akıyla telli duvaklı gelin olmak istiyorsun.
Allah yardımcın olsun.
Annenin bunu kullanması da çok acı. Bak baban zaten kalp krizi geçirdi diye girmesi olaya.. Tekrar babana kriz geçirtecek, onu üzecek ne yapıyorsun sen allah aşkına? Allahın emri değil mi bu? Alnının akıyla telli duvaklı gelin olmak istiyorsun.
Allah yardımcın olsun.
günaydın kuzularımm
biz biraz önce salonumuzu tuttuk şükürler olsun istediğim tarih ve yer oldu
6. yıldönümümüzde evleniyor olacağız Allah'ım nasip edersee
nihantosumm kınalı kuzummm benimmmm ne oldu sanaaaa nedir bu üzerindeki negatiflik...
baksana bana sen.. sanıyormusun ki hepimiz güllük gülistanlık evlendik
nurayım yaşadıklarını anlatmış zaten bizde şahit olduk onunla beraber ne zorluklar yaşadı... ben buraya geldigimde bazı seyleri asıp da gelmiştim
ama öncesinde yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir... annemle aynı evin icinde küs kaldım annem sinir krizleri gecirip bayıldı hastanelere tasıdık
sevmek suc mmuydu? sadece sevmiştim ve evlenmek istiyordum sırf onun istedigi meslek gruplarına mensup değil diye... sırf memur diye ya da annem annesini sevmedi diye vaz mı gececektim???
tabiki hayır eger ki haklı bir nedeni olsaydı vazgecerdim o benim annem ailem canım onlar benim ama haklı bir nedeni yoktu sımarıklıktı yaptıgı
iyiki de vazgecmemişim iyi ki de direnmişim kabus gibi gunlar yasadım/yasadık esimle beraber ki annem dugunume 3 gun kala bile yaptı yapcagını yine beni kaybetme korkusuyla ayıldı bayıldı evde
ama şimdi... O istemediği damadına bir tanecik oğlum o benim diyo... kardeşimle bana aşkım der... şimdi damadına da aşkım diyo
damadı gelecek diye 1 saat icinde ziyafet sofraları kuruyo
kaynanamı dugun gunume kadar istemedi hatta dugun gunumde bile yapmadıgını bırakmadı surat bes karıs gezdi... ne annen gelsin evime ne de ben gelirim size dedi eşime dügünden bir hafta once
ama şimdi? en son telefonda haftaya sizde mi toplansak biz demi toplansak diye kıkır kırık gülüşüyorlardı
demem o ki ilk tepkilerine göre devam etmiyor cogu zaman hiçbir sey yani her zaman basta nasılsa oyle gitmiyor.. Sen söylemek ve kararırın arkasında durmak zorundasın sevdigin icin
inan bana ben kararımın arkasında durmasaydım
esim benişm arkamda durup senin annen bana sunu bunu yaptı deyip tavır alsaydı bana destek olmasaydı simdi hicbir sey boyle olmazdı
kenetlenmek kenetlenmek kenetlenmek
isin özü bu... sevdiceginden askından aldıgın gücle aşacaksın bunu
nurayımm ellerine saglık cok tatlı olmuslar... bloguma da koydugum bir LOVE yazım var benim gormussundur.. yurtdısından aldı onu eşim ama burdada senin bu ahsap blokları gormustum direk aklıma bu dekupajla yapılır o bloklara diye gelmişti özlüşa da soylemiştim hatta
sen fikrimi gercekleştirmissin
nurayım ne güzel ciciklerr yapmışsınn sen öleee ellerinee kollarınaa sağlıkk
nihanımmm tez zamanda şu sıkıntılardan kurtulursun inşallahh canım benimmmm
bana geliince pskologa gittim bikaç kez bazı şeylerden saplatılarımdan kurtulmak için çok iyi geldi diyebilirim
4 ay oldu sözümü atalı kolay olmadı çok zor dönemden geçtim ..
ama artık iyi olduğumun yeni farkına vardım çevrem herkez öle uğraştı destek oldu ki ve sizler tabiki herkeze çok çok teşekkürler
bişeylere odaklanmam lazımdı hayatıma yön vermem lazımdı .. kpss ye çalışmaya başladım 1 yıl var özel derse başladım eksik olduğum derslerde iş çıkısındada kendim çalışıyorum dershane araştırdım saatlerim uymadı olur yada olmaz zamanımı artık bu şekilde geçiriyorum bende ..
ay gecmise kacamak kacamak donunce bole oluyor...
ezigişimmmm bebişimmmm kusummm hayırlı olsunnn mekanınız istedigin gun ve yer olmasına coook sevindimmmm
mervosum senin de sevdicegin geliyormus nasıl gidecegim diye dusunuyorsun sanırım.. allah sevenlere yardım eder bir yolunu bulup gorursun insallah bi bahane uydurursun kusum ya :44:
arada kim kaldı atladım mı bilmiorum cok detaylı okuyamadım :44:
bana geliince pskologa gittim bikaç kez bazı şeylerden saplatılarımdan kurtulmak için çok iyi geldi diyebilirim
ama artık iyi olduğumun yeni farkına vardım çevrem herkez öle uğraştı destek oldu ki ve sizler tabiki herkeze çok çok teşekkürler
bişeylere odaklanmam lazımdı hayatıma yön vermem lazımdı .. kpss ye çalışmaya başladım 1 yıl var özel derse başladım eksik olduğum derslerde iş çıkısındada kendim çalışıyorum dershane araştırdım saatlerim uymadı olur yada olmaz zamanımı artık bu şekilde geçiriyorum bende ..
Ben de bunu diyorum Nurayım, biz edebimizle, rızalarıyla olsun istiyoruz ama aldığımız tepki öyle büyük ki... Nişanlanınca çok rahat olacakmışız,ben de uzaktaymışım, babamın aklı bizde kalcakmış.Nereye atanır kimbilir. Askere de gidecek inşallah hayırlısyla..Birbirmizi görebilsek amenna. Ama en azından hazırlığımızı yaparız, kavuşmanın mutluluğunu tadarız.Çok mu şey istiyoruz... Dualarını esirgeme nurayım nolur
kuşuummm bence de gitmelisinnnn. yani ben olsam uçarak giderdim ama şimdi sen çok yoğunsun tabi onu da bi değerlendirmen lazım :)nihanımm olacak insallah hayırlı iş bu Allah yardımcınız olsun... Sen söyle üzerine düşeni yap evlenmek istemek neden kalp krizi sebebi olsun yahu ne bu mantık...
siboşum böyle iyi hissetmen ne güzelll insan bi meşgale bulunca gerçekten kafası dagılıyor dimi..
ben de sanki mesgalem azmıs gibi kursa gitmeyi dusunuyorum. Herkes cıldırdın heralde diyo. Evde iş ofiste iş her yanımdan işe batmısken hala kurs pesindeyim... Napıyım tam sokagımın basına geldi dikiş kursu.. gitmeyeyim mi şimdi haftasonları bir-iki saatcikten bişey olur mu
Biri bana dur desin lütfen
mervosumm kuzum cok sevindimmmmmmmmmm enistacanı gorceksin yehuuuuuuuuuu
nihanımm olacak insallah hayırlı iş bu Allah yardımcınız olsun... Sen söyle üzerine düşeni yap evlenmek istemek neden kalp krizi sebebi olsun yahu ne bu mantık...
siboşum böyle iyi hissetmen ne güzelll insan bi meşgale bulunca gerçekten kafası dagılıyor dimi..
ben de sanki mesgalem azmıs gibi kursa gitmeyi dusunuyorum. Herkes cıldırdın heralde diyo. Evde iş ofiste iş her yanımdan işe batmısken hala kurs pesindeyim... Napıyım tam sokagımın basına geldi dikiş kursu.. gitmeyeyim mi şimdi haftasonları bir-iki saatcikten bişey olur mu
Biri bana dur desin lütfen
mervosumm kuzum cok sevindimmmmmmmmmm enistacanı gorceksin yehuuuuuuuuuu
Dikiş kursu mu ? Ben de gitsem fena olmaz aslında bi sökük,düğme dikebilsem yine yeter. 1-2 saatcikten ne olacak kuzum,evine de yakınsa güzel olur bence.Ama çok yoğun çalışıyorsun bildiğim kadarıyla,çok da hırpalama vücudunu.
Evet kuzucum,yarın görüşmeyeli 2 ay doluyor.Sınırlı saatlerle de olsa görebilmek çok büyük bir şey bizim için.
ben de beyime pantul, kendime entari.. ve olduğu zaman bebişime zıbın falan dikerim diyorum
ya işte cok yogunum benim de aklıma takılan o... ama biraz denerim baktım yetişemiyorum baska bahara artık derim diyorum
ah kuzuuum bilirim bilirim hem nasıl bilirim ben o halleri rabbim hiç ayrılmıcanız günleri tez getirsin inşallah