Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ah nejloşum inşallah ya inşallah... Hemen düğün dernek kurasım var :) Ama bu sene nişan yapsak da çook mutlu olurum yani

Tatlım sağ ol bilgilerin için. Süper şef ve patates- soğan seperlerini de istiyorum aslında ama çok pahalı değiller mi:26:
Süper şef 85, kapların tanesi 50
Alsam hiç fena olmaz tabi. Yağdanlıklar da aklıma yattı.Annemde buna benzer ama tupper değil bir yağdanlık var, çok kir tutuyor, kapağı bulaşık makinasında tuhaf oldu, pürüzsüzlüğü gitti, bir de yağı döktükten sonra çok kirleniyor sanki. Başka aldık biz de. Bu iyiyse almak isterim, kaça aldın canım sen?

Nihancım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben mini şefin 40 tl ye aldım , süper şef daha büyük olan mı acaba? LAvinin resimde gösterdiği mini şef işte o 40 tl

nejloşş iyimmm canım sen nasılsın neler yapıosun bakimmm

nihan yağdanlıktan bahsedio kuzumm uzun ince sıvı yağ olan içinde
nihancım bu tupperın yağdağlığından bizde kullanıyoruz evde bulaşık makinasında falan hiçbi zarar görmedi daha
tupperlar pahalı ama değer yani bu korumaya kaliteye

SAğol tatlım iyiyim bende Ramazan ayı olunca tüm vaktim bi odada klimanın karşısında iftar vaktini beklemekle geçiyor ama bu sene Ramazan çok çabuk geçiyor yaa, heee bi de nette tüm alışveriş sitelerini talan edyorum

Canım patates soğan kaplarından iki tane aldım, temsilci fiyatı 35 tl idi. Ben sipariş dolduramasam da yakın bir ablam kendi siparişlerini benim hesabıma yazıp yine alış fiyatıyla almama yardımcı oluyor.

Mini şef de 50 tl en fazla, ama alternatifi de var bak,bu da fissler'in:
Eki Görüntüle 764877

evet sibosum malesef bu da en az iki ay

nihancım arada kacıp gelmeye calıscam gun ıcınde anladım ki illa kafamı bi sekilde dagıtmam gerekiyor. Cunku her gun kendimi tamamen kapatıp sadece işe odaklandıgımda her aksam bas agrısı cektigimi gordum bu kadar zorlamanın alemi yok sanırım

arada gelirim artık bi nefes almak icin

nejlacım öyle bi fikir aklımızda var zaten umarım gerçekleştirebiliriz

Nihancım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben mini şefin 40 tl ye aldım , süper şef daha büyük olan mı acaba? LAvinin resimde gösterdiği mini şef işte o 40 tl

Canım aklım karıştı şimdi benim:44: Lavinin eklediği resimdekini görmüştüm işte ve 85 liraydı kaç yerde.40sa iyi bence de. 85 e elektirkli alırım demiştim o zaman:26: Sen de üye misin canım, nerden aldın?

yağdanlığı da söylemiştim evet canım, hıım sanırım bir de listeye tupper yağdanlık eklendi
Ben tupperı bilmiyordum hiç burda öğrendim :26: Teşekkür ediyoruum

Benim de tüm günüm böyle nerdeyse. Bir de bence de ramazan çok hızlı geçti:44::44:

Tanesini 35e aldın değil mi canım iyiymiş. Benim çevremde hiç yok satıcısı filan, üye olmak da düşünmüyorum pek:26:
50 miii...Ben niye 85e gördüm ki farklı şeyler mi ki ben de resim ekleyeyim.
Bu kaliteli mi peki, fiyatı ne kadar canım?

Çağlaşum çok yorma kendini bu kadar. Sinirden, stresten harap oluyoruz. Beim işim, okulum da çok stresli. Ve tatilde anladım ki ne kadar yoruyormuşum ben kendimi.Dişlerimi bile durup dururken sıktığımı farkettim işleri, dertleri düşününce. Minik molalar iyidir, daha verimli olursun hem Biliyo musun Çağloş ben çeyizime başladııııııımmm

benim dediğim de işte bu kızlar 85 lira:18: aynı değiller mi işte

Son düzenleme:

yaa sanırım işte satıcı bulmak gerek, faceden de baktım satıcılara 85 diyor yaa
Ben de 40a bulsam kaçırmam ve ben de mor alırdım sanırım çok tatlııı

ohh bende böyleee geçirsemm keşkee ramazanı valla hep çalışarak tutmakla geçiyo
ramazan çabuk geçiyo evet sona yaklaşıoz nerdeyse ama 17 saatten fazla oruç tutmamıza rağmen nası böle çabucak geçio ya rabbime şükürler olsun

Eki Görüntüle 764890

benim dediğim de işte bu kızlar 85 lira:18: aynı değiller mi işte

nihanımmmm 85 i görür görmez alma işte bekle indirimleri oluyo onların
ki netten de bakabilirsin sanalpazar , gittigidyor yada facebookda çok böle uygun fiyata satanlar var onları takip et bende (eski ) çeyizime 40 a almııştım yeni alcam bende hep işte

Son düzenleme:

Anladım canım dediğin gibi beklemek, bakınmak mantıklı olan. 85 çok pahalı ki di mi yaaa
yeni yeni mis gibi alırsın canım inşallah sen de.

Evet tatlım moru bu, eğer ben eylülde gittiğimde kadının elinde varsa alırım sana mor renginden 40 tl ye falan
Ayyy nejloşum benim,nasıl tatlısın düşüncelisin sen öyleee, sağ olasın Haberleşiriz kuzum, bakınalım nerelerde varmış

Son düzenleme:

pahalı tabi kuzum 2 katı yani
bende az daha geçsinn başlıcam bakalımm duruma göre sıfırdan

Bir de süper şef2 çıkmış gördünüz mü, bunun daha uzunu.
Onda sıvı şeyler de mi yapılıyormuş ne tam bilmiyorum.
Hangisini almak mantıklıdır:44:
Başla canım bizler de birlikte kuralım çeyizlerimizi
Ama az önce canım sıkıldı benim yaa...
Aşk pek umutsuz kpssden

günaydınn kuzucanlaarrrr
lavintoş davetiyen çok şık, mutlulukla dağıt inşallah
evet nurayım ramazan geçsin nazlımla çağloşumuda koklayalım inşallahh
nasılsınız bakalım dadlu gelincikler?
ay ben buara kariyer ve düğün hazırlıkları peşinde koşuyorum.
düğün mekanı bulamamakla kafayı yemiş durumdayım
bir yandan 3 yıllık adaylık sürecimi 2 yıla düşürmek için yüksek lisans yapma çabasındayım. hee birde iş bulmam gerek

günaydınn ezgimmmm nasılsın kuzucaaann
inşallah güzel bi iş bulursun tez zamanda canım
bide sizin düğün tarihiniz bellimiydi kuzum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…