- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.261
Kuşummm benim arkadaş öyle yaptı, ilk yıllarında tekrar giydi gelinliği, ufak bi eğlence ve sonra tekrar fotoğraf çekimi ve balayı siz de yaparsnız doyarsın o zaman tatlımm
Sibelcim merhaba canımmmm, nasılsın?
Nihancımmm ayy şu çeyizler çoğalsa beklemeler bitse ne kadar süper olur dimiiiiii
Ben oval set, şu servis kaşıkları ve peynir dünyası için üye olmuştum ama ilk üye olunca 75 tllik ödemenin karşılığından hediye olarak bir koli dolusu bir şeyler gelmişti. Arkadaşlarımdan bilip memnun olduklarını sana söyleyeyim, aklında kalır belki.
Yağdanlıklaramlatma, sızma yapmıyor. Ben iki tane aldım, zeytinyağı ve ayçiçek yağı için.
Eki Görüntüle 764756
Şek şek: Hediye gelmişti, ben bunu ne yapacağım ne lazım dedim ama içinde krema bile yaptım, ayran için de birebir.
Eki Görüntüle 764757
Mini şef: Bir soğan, maydanoz için çok pratik, temizlemesi kolay, avuçiçi kadar bir şey. Bir benzeri sanki başka bir markada da var. Fiyatları yakın.
Eki Görüntüle 764759
Peynir Dünyası: Peyniri muhafaza için kullananlardan iyi şeyler duydum hep.
Eki Görüntüle 764760
Antartikalar: Çalışan bayanlar için buzluğa atılan hazır gıdalar önemli malum, yapıştırmaması da antartika setlerden iki-üç parça aldım.
Patates-Soğan için de kapları yeni aldım, o seperler falan bana hiç dayanıklı gelmiyor, suvvenneir(nickini yanlış yazmış olabilirim) çeyiz topiğinde olumlu bahsetmesinden etkilenip aldım.
Eki Görüntüle 764761
Dediğim gibi geri kalanı da ya çok cazip indirimlerden, ya da satış hedilerinden.
nejloşş iyimmm canım sen nasılsın neler yapıosun bakimmm
nihan yağdanlıktan bahsedio kuzumm uzun ince sıvı yağ olan içinde
nihancım bu tupperın yağdağlığından bizde kullanıyoruz evde bulaşık makinasında falan hiçbi zarar görmedi daha
tupperlar pahalı ama değer yani bu korumaya kaliteye
Ah nejloşum inşallah ya inşallah... Hemen düğün dernek kurasım var :) Ama bu sene nişan yapsak da çook mutlu olurum yani
Tatlım sağ ol bilgilerin için. Süper şef ve patates- soğan seperlerini de istiyorum aslında ama çok pahalı değiller mi:26:
Süper şef 85, kapların tanesi 50
Alsam hiç fena olmaz tabi. Yağdanlıklar da aklıma yattı.Annemde buna benzer ama tupper değil bir yağdanlık var, çok kir tutuyor, kapağı bulaşık makinasında tuhaf oldu, pürüzsüzlüğü gitti, bir de yağı döktükten sonra çok kirleniyor sanki.Başka aldık biz de. Bu iyiyse almak isterim, kaça aldın canım sen?
Nihancım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben mini şefin 40 tl ye aldım , süper şef daha büyük olan mı acaba? LAvinin resimde gösterdiği mini şef işte o 40 tl
nejloşş iyimmm canım sen nasılsın neler yapıosun bakimmm
nihan yağdanlıktan bahsedio kuzumm uzun ince sıvı yağ olan içinde
nihancım bu tupperın yağdağlığından bizde kullanıyoruz evde bulaşık makinasında falan hiçbi zarar görmedi daha
tupperlar pahalı ama değer yani bu korumaya kaliteye
SAğol tatlım iyiyim bende Ramazan ayı olunca tüm vaktim bi odada klimanın karşısında iftar vaktini beklemekle geçiyorama bu sene Ramazan çok çabuk geçiyor yaa, heee bi de nette tüm alışveriş sitelerini talan edyorum
Canım patates soğan kaplarından iki tane aldım, temsilci fiyatı 35 tl idi. Ben sipariş dolduramasam da yakın bir ablam kendi siparişlerini benim hesabıma yazıp yine alış fiyatıyla almama yardımcı oluyor.
Mini şef de 50 tl en fazla, ama alternatifi de var bak,bu da fissler'in:
Eki Görüntüle 764877
evet sibosum malesef bu da en az iki ay
nihancım arada kacıp gelmeye calıscam gun ıcınde anladım ki illa kafamı bi sekilde dagıtmam gerekiyor. Cunku her gun kendimi tamamen kapatıp sadece işe odaklandıgımda her aksam bas agrısı cektigimi gordum bu kadar zorlamanın alemi yok sanırım
arada gelirim artık bi nefes almak icin
nejlacım öyle bi fikir aklımızda var zatenumarım gerçekleştirebiliriz
Nihancım ben işte bunun mor rengini 40 tl ye aldım anneme hatta kendime pembesini almayı düşünüyorumama eylülde bizim orda bi bayan öğretmen satıyor tatlım elinde varsa pembesini alacağım kendime inşallah
SAğol tatlım iyiyim bende Ramazan ayı olunca tüm vaktim bi odada klimanın karşısında iftar vaktini beklemekle geçiyorama bu sene Ramazan çok çabuk geçiyor yaa, heee bi de nette tüm alışveriş sitelerini talan edyorum
ohh bende böyleee geçirsemm keşkee ramazanı valla hep çalışarak tutmakla geçiyo
ramazan çabuk geçiyo evet sona yaklaşıoz nerdeyse ama 17 saatten fazla oruç tutmamıza rağmen nası böle çabucak geçio ya rabbime şükürler olsun
nihanımmmm85 i görür görmez alma işte bekle indirimleri oluyo onların
ki netten de bakabilirsin sanalpazar , gittigidyor yada facebookda çok böle uygun fiyata satanlar var onları takip et bende (eski ) çeyizime 40 a almııştım yeni alcam bende hep işte
Ayyy nejloşum benim,nasıl tatlısın düşüncelisin sen öyleee, sağ olasınEvet tatlım moru bu, eğer ben eylülde gittiğimde kadının elinde varsa alırım sana mor renginden 40 tl ye falan
Anladım canım dediğin gibi beklemek, bakınmak mantıklı olan. 85 çok pahalı ki di mi yaaa
yeni yeni mis gibi alırsın canım inşallah sen de.
pahalı tabi kuzum 2 katı yani
bende az daha geçsinn başlıcam bakalımm duruma göre sıfırdan
günaydınn kuzucanlaarrrr
lavintoş davetiyen çok şık, mutlulukla dağıt inşallah
evet nurayım ramazan geçsin nazlımla çağloşumuda koklayalım inşallahh
nasılsınız bakalım dadlu gelincikler?
ay ben buara kariyer ve düğün hazırlıkları peşinde koşuyorum.
düğün mekanı bulamamakla kafayı yemiş durumdayım
bir yandan 3 yıllık adaylık sürecimi 2 yıla düşürmek için yüksek lisans yapma çabasındayım. hee birde iş bulmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?