- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.261
Kuşummm benim arkadaş öyle yaptı, ilk yıllarında tekrar giydi gelinliği, ufak bi eğlence ve sonra tekrar fotoğraf çekimi ve balayı siz de yaparsnız doyarsın o zaman tatlımm
Sibelcim merhaba canımmmm, nasılsın?
Nihancımmm ayy şu çeyizler çoğalsa beklemeler bitse ne kadar süper olur dimiiiiii![]()
Ah nejloşum inşallah ya inşallah... Hemen düğün dernek kurasım var :) Ama bu sene nişan yapsak da çook mutlu olurum yani
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Ben oval set, şu servis kaşıkları ve peynir dünyası için üye olmuştum ama ilk üye olunca 75 tllik ödemenin karşılığından hediye olarak bir koli dolusu bir şeyler gelmişti. Arkadaşlarımdan bilip memnun olduklarını sana söyleyeyim, aklında kalır belki.
Yağdanlıklaramlatma, sızma yapmıyor. Ben iki tane aldım, zeytinyağı ve ayçiçek yağı için.
Eki Görüntüle 764756
Şek şek: Hediye gelmişti, ben bunu ne yapacağım ne lazım dedim ama içinde krema bile yaptım, ayran için de birebir.
Eki Görüntüle 764757
Mini şef: Bir soğan, maydanoz için çok pratik, temizlemesi kolay, avuçiçi kadar bir şey. Bir benzeri sanki başka bir markada da var. Fiyatları yakın.
Eki Görüntüle 764759
Peynir Dünyası: Peyniri muhafaza için kullananlardan iyi şeyler duydum hep.
Eki Görüntüle 764760
Antartikalar: Çalışan bayanlar için buzluğa atılan hazır gıdalar önemli malum, yapıştırmaması da antartika setlerden iki-üç parça aldım.
Patates-Soğan için de kapları yeni aldım, o seperler falan bana hiç dayanıklı gelmiyor, suvvenneir(nickini yanlış yazmış olabilirim) çeyiz topiğinde olumlu bahsetmesinden etkilenip aldım.
Eki Görüntüle 764761
Dediğim gibi geri kalanı da ya çok cazip indirimlerden, ya da satış hedilerinden.
Tatlım sağ ol bilgilerin için. Süper şef ve patates- soğan seperlerini de istiyorum aslında ama çok pahalı değiller mi:26:
Süper şef 85, kapların tanesi 50
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Alsam hiç fena olmaz tabi. Yağdanlıklar da aklıma yattı.Annemde buna benzer ama tupper değil bir yağdanlık var, çok kir tutuyor, kapağı bulaşık makinasında tuhaf oldu, pürüzsüzlüğü gitti, bir de yağı döktükten sonra çok kirleniyor sanki.