• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

sevdik kokladık ama doyamadıkk:16:

canımm seninde hazırlıklar güzel güzel bitmiş artık, çok az kaldı kavuşmana, düğünümüz vaar kızlaarr:46::8::64::64::64:

nurayımm asıl ben senide o mis evinide yerimm:16: heyecanla beklediğim haberi seninle almak, ilk sana sarılmak varmış nasipte ne güzel:21: şimdi napıyoruz arayı açmadan, işe girmeden sık buluşmalara devam ediyoruzz:))

evettt sık sık kavuşcaz kuzumm :16:
ramazandan sonra nazlışı, çağloşu falan da öpcez, koklıycaz inşallah :) buluşalımmmmm :16:
..
bu ara instagrama taktım kafayı :) orda kayboluyorum :) bide ev işleri falan filan pek fırsat kalmıyo kk ya bakmaya. ama daha çok gelmeye çalışcam.
pelintoş tatildeee
eliso ile çağloş yoğun çalışıyodur bu ara
..
kızlar ben de kursa yazıldım. iş güvenliği uzmanlığı. kasımda sınava giricez. hatta sevdicekle birlikte yazıldık. haftasonları gitcez. inşallah sonrasında bi iş bulurum o sertifikamla.
..
lavinim davetiyeleriniz çok güzel.

evettt sık sık kavuşcaz kuzumm :16:
ramazandan sonra nazlışı, çağloşu falan da öpcez, koklıycaz inşallah :) buluşalımmmmm :16:
..
bu ara instagrama taktım kafayı :) orda kayboluyorum :) bide ev işleri falan filan pek fırsat kalmıyo kk ya bakmaya. ama daha çok gelmeye çalışcam.
pelintoş tatildeee
eliso ile çağloş yoğun çalışıyodur bu ara
..
kızlar ben de kursa yazıldım. iş güvenliği uzmanlığı. kasımda sınava giricez. hatta sevdicekle birlikte yazıldık. haftasonları gitcez. inşallah sonrasında bi iş bulurum o sertifikamla.
..
lavinim davetiyeleriniz çok güzel.

Nurayım hayırlı olsun inşallah güzel kapılar açar Rabbim. hem sıkılmazsın da evde.
Kızlardan haberler getirsmişsin merak ediyordum ben de:21:
Yaa nurayım her yere yazdım sana da sorayım,bulamıyorum bizim kızları.
Ben sarevin bir nevresim takımını beğendim canım markafonide indirimde.Ama kargoyla 166 oluyor.
kapıda ödemesi var mı varsa işte 170 filan oluyor.
Gittigidiyorda 140a gördüm ama emin olamadım orijinal midir?
Napayım sence:26:

Selam kızlar ben geldim :3:

Okuyorum da yazamıyorum üşengeçliğimden :ssz:

Hepinizi takipteyim hee sakın görmüyorum sanmayın :31:

Eğer bir gün buluşma ayarlarsanız beni de çağırın litfen litfeennn :9:

daha sık gel canım, sibelin dediği gibi kimse gelmiyor artık :50:
Ben de çeyiz alışverişine verdim kendimi sıkıntıdan:9::9:
Oyalanıyorum öyle. İlk cicilerimi aldım. :16::16::16:
Bugün de bir nevresim takımı var aklımda gittigidiyorda daha uygun, ordan mı alsam diyorum daha önce hiç almadım.
Orijnaldir inşallah.:44:
Kpss de ne zaman açıklanır hiç belli değil kuzum, öyle bir kurum ki ne zaman eserse :19::19::19:

Ay çeyiz alışverişi süper bişi dimi, insanda stres falan bırakmıyor aldıkça alası geliyor. Ben de ramazandan sonra kahvaltı takımı alacağım inşallah.Ya tatlım GG ben pek sevmiyorum sebebi şu yurtdışındaki ürünleri bayaaaaa pahalıya satıyorlar ama diğer ürünleri nasıldır bilmiyorum genelde insanlar memnun

Bebeloplarım ben geldiiimmm.:3::3::3:

Mapıs damlarında yalnız koymadınız beni,halimi hatrımı sordunuz sağ olun hepiniz.:14::29::9:

Çenem yüzünden 3 gündür cezalıydım.:1::1:

Buluşmalar olmuş,oyy yerim sizi ben.:16::16: Ezgitomm tebrik ederim bebeğim,darısı başımıza.:26::16:

Ay çeyiz alışverişi süper bişi dimi, insanda stres falan bırakmıyor aldıkça alası geliyor. Ben de ramazandan sonra kahvaltı takımı alacağım inşallah.Ya tatlım GG ben pek sevmiyorum sebebi şu yurtdışındaki ürünleri bayaaaaa pahalıya satıyorlar ama diğer ürünleri nasıldır bilmiyorum genelde insanlar memnun

Hem de i-na-nıl-mazz keyifiliymiş canım yaa.. Yok böyle bir tatlı alışveriş. :16:
Gerçi aşkla birlikte yapsaydık süper ötesi olurdu ama fotolarla haberleşiyoruz işte:9::9:
Kalbim pır pır bi şey alınca.
2 nevresim takımımız var artıııııııııııııkkkk:52::52::52::52::52:
kahvaltı takımları da pek şeker, sanırım çok zorlanıcam onda:9::9:
Ordan almadım ben de canım, olumsuz şeyler duydum daha ucuza başka yer buldum:27:

Bebeloplarım ben geldiiimmm.:3::3::3:

Mapıs damlarında yalnız koymadınız beni,halimi hatrımı sordunuz sağ olun hepiniz.:14::29::9:

Çenem yüzünden 3 gündür cezalıydım.:1::1:

Buluşmalar olmuş,oyy yerim sizi ben.:16::16: Ezgitomm tebrik ederim bebeğim,darısı başımıza.:26::16:

Nirdesin sen kuzum:20::20::19:
Merak ettik ama seni,bir daha koyma buralarda bizleri yalnız:21:
Daha sık gel buraya da:16::16:

Son düzenleme:
Nihancım hayırlı olsun tatlımm çook sevindim. Ama dikkat et acayip bulaşıcı bişi bu çeyiz alışverişi, bi başladın mı acayip sarıyor herşeyi alası geliyor insanın :9::9::9: ben abartıp yurtdışına bile kaymıştım bi aralar, alamıyordum ama bakarken bile psikopat gibi olmuştum

Nihancım hayırlı olsun tatlımm çook sevindim. Ama dikkat et acayip bulaşıcı bişi bu çeyiz alışverişi, bi başladın mı acayip sarıyor herşeyi alası geliyor insanın :9::9::9: ben abartıp yurtdışına bile kaymıştım bi aralar, alamıyordum ama bakarken bile psikopat gibi olmuştum

:9::9::9::9: yakında ben de açılırsam yurtdışlarına şaşırmayın o zaman:9::9:
Ya sorma tatlım gerçekten her şeyi alasım var, bakıyorum saçma sapan şeylere ucuzlamış diye bakınıyorum bir de o durum var.:9:
Nehir'in Can canan kaşıklarından istiyorum şimdi:9::9:
Ivır zıvır almak istemiyorum ya pek bakalım nasıl olacak:31: Aşk atansaydı onu da bu heyecan sarsa, seviniyor filan ama benim bu heyecanımı görünce ben bir şey yapamıyorum diye üzülüyor yaa:14::14:

:9::9::9::9: yakında ben de açılırsam yurtdışlarına şaşırmayın o zaman:9::9:
Ya sorma tatlım gerçekten her şeyi alasım var, bakıyorum saçma sapan şeylere ucuzlamış diye bakınıyorum bir de o durum var.:9:
Nehir'in Can canan kaşıklarından istiyorum şimdi:9::9:
Ivır zıvır almak istemiyorum ya pek bakalım nasıl olacak:31: Aşk atansaydı onu da bu heyecan sarsa, seviniyor filan ama benim bu heyecanımı görünce ben bir şey yapamıyorum diye üzülüyor yaa:14::14:

Nihancım çeyiz maceralarına mı atılırmışşşşş:16::16::16::16:

Canım benim çeyiz işi çok güzel, alması bakıp bakıp hayal kurması, ama!

Unutma karşı taraf da bir şeyler yapıyor. Mesela benim evimde 8 battaniyem oldu, 8-9 nevresim takımı, 6 yorgan gibi.

Yani şu yatak odası işlerine erkek tarafı da bir şeyler alıyor. Sonra benim gibi hayır diyemiyorsun:9:

İnsanlar oğulları için özenmiş çünkü.

Mutfak için de, ben de zor sığdım, mutfağımın kileri olmasaydı hiçbir yere sığamazdım. Ama bana sorsan hala fazla değil eşyalarım:9::9::9:

Çeyiz topiğimde görüp bilmek istediğin ne olursa sorabilirsin, yakında kullanacağım zaten. Yardımcı olurum.:34:

Nihancım çeyiz maceralarına mı atılırmışşşşş:16::16::16::16:

Canım benim çeyiz işi çok güzel, alması bakıp bakıp hayal kurması, ama!

Unutma karşı taraf da bir şeyler yapıyor. Mesela benim evimde 8 battaniyem oldu, 8-9 nevresim takımı, 6 yorgan gibi.

Yani şu yatak odası işlerine erkek tarafı da bir şeyler alıyor. Sonra benim gibi hayır diyemiyorsun:9:

İnsanlar oğulları için özenmiş çünkü.

Mutfak için de, ben de zor sığdım, mutfağımın kileri olmasaydı hiçbir yere sığamazdım. Ama bana sorsan hala fazla değil eşyalarım:9::9::9:

Çeyiz topiğimde görüp bilmek istediğin ne olursa sorabilirsin, yakında kullanacağım zaten. Yardımcı olurum.:34:

Laviniiiiiiiiim evet yaa başladım bismillah diyip bakalım nasıl şeyler alacağım:9::9:
Tavsiyelerin için çoook sağ ol tatlım zaten bu süreçte başınızı çok ağrıtacağım sanırım. :31:
Özellikle tupperlar konusunda sana çok sorularım var:9::9: Kullan cicilerini sorayım inşallah:16::16:
haklısın az almakta fayda var, onlar da yapar çünkü dediğin gibi.
İki nevresim, bir runner aldım şimdilik ah bir de tatlı süt şişelerimi :9::9::9: olmazsa olmazdı:9::9::9:
Çok acele etmek de istemiyorum. Belki aşk atanırsa daha keyiflenir, bakınırız birlikte diye, çünkü hep birlikte alalım diyor paşam:16::nazar: İşte şimdilik bakınıyorum çok beğendiklerimi alıyorum tatlım.
Geçen benim bu çeyiz alışverişim ailede biraz gerginlikler oluşturdu çok ağladım filan ama sonra annem de al beğendiklerini artık dedi:52::52::52::52:

ağzını burnunu yediklerimmmmmmmm napıyosunuz bakim ordaa :52::52:

özledim hepiciiniziiii bebişikleeer... umarım herkes iyidir

lavitomm hazırlıklar tam gaz devam bakıyorum cok az kaldı :16::16:

ahhh yaaa ne güzel bir şey o heyecanlarrr :16:

sanırım 2 Haziran'a dönmek defalarca defalarca defalarca defalarca kez daha evlenmek istiyorum böğürtlen prensiyle :16:

sonrasında da balayına gitmek istiyorum tabii...

Voyage Belek yaktın beni yaktın aklımdan cıkmıosun :27::27::27::27:

eşim evde beni sakinleştirmek zorunda kalıyo bazen krizim gelince sakin ol aşkım yine gideriz hatta daha bile güzellerine gideriz diye ama balayı başka bisey yaaa :31:

her anının beynine kazı lavişim... böle uzun uzun tadını cıkar her anının ay seni cok kıskanıyorum suandaaa ben de bidaha evleniyim nolru yaaa heheheheh :9::9:

günadyınlarrrrr öperimmmm siziiiiii :54: :16::16::16:

buguummmm hoşgeldinnnnnn :16::16:

çağloşummm
da gelmişşş :16: yoğunluk bitttmi kuzum devam mı :26:

nihanımmmm
al al bisssürrüüü çeyizz ve topicc açç görelimm bizde cicikleriniii :16:

nurayım kursa yazılmışsınn hayırlı olsun canım iyi olmuş senin açından :34:

lavinnnnn :nazar: gelinn olupp gidiyorssunnn musunn bakimm seenn :52: nede az kaldı amaa :nazar::123::123:

nejlacımm sanadaaa mrb canımmmm :3::3:

özlemmm
:20: nedemek üşenip yazmıyorum aşk olsunn :19: hep gel ve hep yazz :38::16:

pufummm,ezgimmm,pelinimmmmm
:16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:

Laviniiiiiiiiim evet yaa başladım bismillah diyip bakalım nasıl şeyler alacağım:9::9:
Tavsiyelerin için çoook sağ ol tatlım zaten bu süreçte başınızı çok ağrıtacağım sanırım. :31:
Özellikle tupperlar konusunda sana çok sorularım var:9::9: Kullan cicilerini sorayım inşallah:16::16:
haklısın az almakta fayda var, onlar da yapar çünkü dediğin gibi.
İki nevresim, bir runner aldım şimdilik ah bir de tatlı süt şişelerimi :9::9::9: olmazsa olmazdı:9::9::9:
Çok acele etmek de istemiyorum. Belki aşk atanırsa daha keyiflenir, bakınırız birlikte diye, çünkü hep birlikte alalım diyor paşam:16::nazar: İşte şimdilik bakınıyorum çok beğendiklerimi alıyorum tatlım.
Geçen benim bu çeyiz alışverişim ailede biraz gerginlikler oluşturdu çok ağladım filan ama sonra annem de al beğendiklerini artık dedi:52::52::52::52:

Nihanım ben tupperları geliş fiyatıyla almak için üye olmuştum. Satış hediyeleri ile birlikte çok tupperım oldu. Mini bir servet yatırdım galiba:9: geçen yıl evlenen arkadaşımla beraber almıştık, o memnundu, ama bende çok parça var eşyalarımı kullandıkça yorumlarım.

sanırım 2 Haziran'a dönmek defalarca defalarca defalarca defalarca kez daha evlenmek istiyorum böğürtlen prensiyle :16:

eşim evde beni sakinleştirmek zorunda kalıyo bazen krizim gelince sakin ol aşkım yine gideriz hatta daha bile güzellerine gideriz diye ama balayı başka bisey yaaa :31:

her anının beynine kazı lavişim... böle uzun uzun tadını cıkar her anının ay seni cok kıskanıyorum suandaaa ben de bidaha evleniyim nolru yaaa heheheheh :9::9:

Kurabişşşşşşşş stresi de var bu işin öyle deme, benim kadar rahat biri bile sıkıldı artık. Evlenelim de artık evimize gidelim yaaa:14::14::14:

Biz balayına gidemiyoruz maalesef, eş durumu tayinini beklediğimizden, gecikmiş balayı yapacağız. Evlenip eve gitcez:16::16::16::16::16::16::16:

Siz de seneye 2 Haziran düğün tazeleyin misler gibi, hem de zaten evli olduğunuzdan tadını rahat rahat çıkarırsınız:9::9::9:

yok siboşum ya mafeles yeni kitap cıkana kdr bana rahat yüzü yok... onumde 2 aylık bi süreç var biraz esnetebildim sadece yeni evliyim su bu diyerekten o kadarcık cok salmamam lazım yoksa ipin ucu kacıyor ve yetiştiremiyorum

lavitom olsun yaaaa valla evliligin guzelleigini gorunce diceksin ki " ZAFERE GİDEN YOLDA CEKTİGİM ÇİLE KUTSALMIŞ." hehehehe :9::9::9::9::9: şimdi o beni krize sokan telaslar bile tatlı geliyor bana

ben bu kafayla gidersem kesin öle bişey yaparım... doyamadım resmen eskiler 40 gun 40 gece yaparmıs dugunu ne güzelmiş keske hala ole olsa ben ancak doyardım :9::9::9:

olsun kusum ya gec olsun sonucta balayı beraber ilk tatil ve evlisiiniiiiiiiiizzzz... :16::16: biri seni bi rüyanın içinde unutmuş giibi :31:

Son düzenleme:
2 ay daha mı var :18: kolay gelsin vallaaa bebekimmmmm arada kaç gel yaz bizeee özletmeee kendini burnumuzda tütmesinn kurabiyee kokusuu :16::16::16:

Kurabiye kokulu prenses nerelerdesin seen...
Meraklardaydık hepimiz, ayyy öyle güzel anlatmışsın ki çağloşum hemmen evlenesim geldi.O düğünün büyüsü bambaşkadır yaa, o ilk anlar, o ilk heyecanlar :16::16::16::16: ahhh aşka geldim:9::9::9: 2 ay daha mı yoksun yani:50: arada kaç gel bari canım ya

nihanımmmm[/COLOR] al al bisssürrüüü çeyizz ve topicc açç görelimm bizde cicikleriniii :16:

Günaydın canım... He he alcam bissürü sonra açcam topiğimi inşallah. Şimdi çok bi şeyim yok ama :31:

Nihanım ben tupperları geliş fiyatıyla almak için üye olmuştum. Satış hediyeleri ile birlikte çok tupperım oldu. Mini bir servet yatırdım galiba:9: geçen yıl evlenen arkadaşımla beraber almıştık, o memnundu, ama bende çok parça var eşyalarımı kullandıkça yorumlarım.

Kurabişşşşşşşş stresi de var bu işin öyle deme, benim kadar rahat biri bile sıkıldı artık. Evlenelim de artık evimize gidelim yaaa:14::14::14:

Biz balayına gidemiyoruz maalesef, eş durumu tayinini beklediğimizden, gecikmiş balayı yapacağız. Evlenip eve gitcez:16::16::16::16::16::16::16:

Siz de seneye 2 Haziran düğün tazeleyin misler gibi, hem de zaten evli olduğunuzdan tadını rahat rahat çıkarırsınız:9::9::9:

Lavitom bakmıştım senin tupperlara maşallah epey var. Ben çok fazla alamam en kullanışlısını, en çok lazım olanı alayım diyorum.Antartika seti almak istiyorum ama bak:9: Saklama kaplarında cam da iyi olmaz mı? Cam saklama kapları alayım diyorum daha çok:31: Ne dersin?
Bu arada biz de balayına gidemeyebiliriz lavinim, tatilin sonlarında düğün yapmak zorunda kalırsak gidemeyiz ki. Daha sözüm bile yok balayını düşünüyorum:9::9::9:

yok siboşum ya mafeles yeni kitap cıkana kdr bana rahat yüzü yok... onumde 2 aylık bi süreç var biraz esnetebildim sadece yeni evliyim su bu diyerekten o kadarcık cok salmamam lazım yoksa ipin ucu kacıyor ve yetiştiremiyorum

lavitom olsun yaaaa valla evliligin guzelleigini gorunce diceksin ki " ZAFERE GİDEN YOLDA CEKTİGİM ÇİLE KUTSALMIŞ." hehehehe :9::9::9::9::9: şimdi o beni krize sokan telaslar bile tatlı geliyor bana

ben bu kafayla gidersem kesin öle bişey yaparım... doyamadım resmen eskiler 40 gun 40 gece yaparmıs dugunu ne güzelmiş keske hala ole olsa ben ancak doyardım :9::9::9:

olsun kusum ya gec olsun sonucta balayı beraber ilk tatil ve evlisiiniiiiiiiiizzzz... :16::16: biri seni bi rüyanın içinde unutmuş giibi :31:
Kuşummm benim arkadaş öyle yaptı, ilk yıllarında tekrar giydi gelinliği, ufak bi eğlence ve sonra tekrar fotoğraf çekimi ve balayı siz de yaparsnız doyarsın o zaman tatlımm:34::34:

buguummmm hoşgeldinnnnnn :16::16:

çağloşummm
da gelmişşş :16: yoğunluk bitttmi kuzum devam mı :26:

nihanımmmm
al al bisssürrüüü çeyizz ve topicc açç görelimm bizde cicikleriniii :16:

nurayım kursa yazılmışsınn hayırlı olsun canım iyi olmuş senin açından :34:

lavinnnnn :nazar: gelinn olupp gidiyorssunnn musunn bakimm seenn :52: nede az kaldı amaa :nazar::123::123:

nejlacımm sanadaaa mrb canımmmm :3::3:

özlemmm
:20: nedemek üşenip yazmıyorum aşk olsunn :19: hep gel ve hep yazz :38::16:

pufummm,ezgimmm,pelinimmmmm
:16::16::16::16::16::16:
Sibelcim merhaba canımmmm, nasılsın?:34::34:

Evet kuzum çok şükür alabilmek, başlamak bile çok mutlu etti beni.:16::16::16: İnşallah bissürü bissürü olsunlar:9::9:
Nihancımmm ayy şu çeyizler çoğalsa beklemeler bitse ne kadar süper olur dimiiiiii:52::52::52:

Son düzenleme:
Kurabiye kokulu prenses nerelerdesin seen...
Meraklardaydık hepimiz, ayyy öyle güzel anlatmışsın ki çağloşum hemmen evlenesim geldi.O düğünün büyüsü bambaşkadır yaa, o ilk anlar, o ilk heyecanlar :16::16::16::16: ahhh aşka geldim:9::9::9: 2 ay daha mı yoksun yani:50: arada kaç gel bari canım ya

Günaydın canım... He he alcam bissürü sonra açcam topiğimi inşallah. Şimdi çok bi şeyim yok ama :31:

Lavitom bakmıştım senin tupperlara maşallah epey var. Ben çok fazla alamam en kullanışlısını, en çok lazım olanı alayım diyorum.Antartika seti almak istiyorum ama bak:9: Saklama kaplarında cam da iyi olmaz mı? Cam saklama kapları alayım diyorum daha çok:31: Ne dersin?
Bu arada biz de balayına gidemeyebiliriz lavinim, tatilin sonlarında düğün yapmak zorunda kalırsak gidemeyiz ki. Daha sözüm bile yok balayını düşünüyorum:9::9::9:

Ben oval set, şu servis kaşıkları ve peynir dünyası için üye olmuştum ama ilk üye olunca 75 tllik ödemenin karşılığından hediye olarak bir koli dolusu bir şeyler gelmişti. Arkadaşlarımdan bilip memnun olduklarını sana söyleyeyim, aklında kalır belki.

Yağdanlıklar:Damlatma, sızma yapmıyor. Ben iki tane aldım, zeytinyağı ve ayçiçek yağı için.
Eki Görüntüle 764756
Şek şek: Hediye gelmişti, ben bunu ne yapacağım ne lazım dedim ama içinde krema bile yaptım, ayran için de birebir.
Eki Görüntüle 764757
Mini şef: Bir soğan, maydanoz için çok pratik, temizlemesi kolay, avuçiçi kadar bir şey. Bir benzeri sanki başka bir markada da var. Fiyatları yakın.
$TUPPERWARE-IPLI-SUPER-SEF-HEMDE-KARGOSUZ__48533739_0.jpg
Peynir Dünyası: Peyniri muhafaza için kullananlardan iyi şeyler duydum hep.
$TUPPERWARE-PEYNIR-DUNYASI-ORTA-BOY__68338872_0.jpg
Antartikalar: Çalışan bayanlar için buzluğa atılan hazır gıdalar önemli malum, yapıştırmaması da antartika setlerden iki-üç parça aldım.

Patates-Soğan için de kapları yeni aldım, o seperler falan bana hiç dayanıklı gelmiyor, suvvenneir(nickini yanlış yazmış olabilirim) çeyiz topiğinde olumlu bahsetmesinden etkilenip aldım.
$TUPPERWARE-MAKSI-KILER__43886435_0.jpg
Dediğim gibi geri kalanı da ya çok cazip indirimlerden, ya da satış hedilerinden.

Back