• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Günaydın gelinciklerimmmmmmm
Düğüne 3 hafta kaldıııııı:52::52::52::52::52::52: Gerçi benle sevgili eşime çok fazla bir zaman gibi geliyor ama:)

Çok yoğundum tatil oldu olalı ama değdi, evimin tamamını serdimmm, yatak odasının dolabının yerleştirilmesiyle kırık olan ikili kanepemin teslimi kaldı. Zaten o da bugün teslim edilecek:16:

Gelinliğimi teslim aldım, malum koca bir bel fiyonku olduğundan duvağını kısa tutmak zorunda kaldım. Fotoğrafçımızı ayarladık. Kuaför provam ve davetiyelerim kaldı onlar da bu hafta hallolacak. Gelin Buketimi de internetten sipariş ettim, bugün gelir tahminimce, hatta durun fotosunu göstereyim:Eki Görüntüle 761807

Eve geçince resimlerini çekip size göstereyimmmm:16: Allah bekleyen tüm gelinciklerime en güzelinden nasip etsin inşallah:10::10::10: Böyyyleeeee jet ötesi evlensinler.

Lavinciiiiim çok sevindim evinin yerleşmesine :nazar::nazar::nazar:
Huzurla mutlulukla oturacağınız günler de gelsin bir an önce.
Hem 20 güncük ne ki çabucak geçer.
Fotoları bekliyorum sabırsızlıkla.
Çiçeğin de çoook tatlıııı.
Kısa duvak da çok hoş durabiliyor canım, sana da çok yakışır eminim.
Allah mutlulukla, huzurla, sağlıkla giymeyi nasip etsin canım:54:

lavinnnnnnnnnn :53: 3 haftamı kaldı şaka gibi :53: zaman cidden çabuk geçiyo yaa :26:
hem o buket tamm aşklık bişi yaaa çok güzel kuzum :69: fotilerinide bekliyoruzz aynennn :16:

diğer herkez nerde :26: kimsecikler yok eskisi gibi :5:

Kızlaaar ben suan nurayımın evindeyim. Cok cici mamalar yapmış, evide harika maşallah. Vee biraz önce sınavım açıklandi kazandim:)

Kızlaaar ben suan nurayımın evindeyim. Cok cici mamalar yapmış, evide harika maşallah. Vee biraz önce sınavım açıklandi kazandim:)

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş nasıl sevindim canım ya nasıl sevindim kazanmanaaaaaaaa:52::52::52::52:
Çok iyi biliyorum çünkü bu sıkıntıyı gerçekten çok sevindim tatlım.
Nurayın yanında olmana aaaaaaaaaaaay diyordum tam:9::9:
Ne güzel bir aradasınız, bizim yerimize de öp fıstığı ve bizim yerimize de ye mamalardan:52::52::9:

aaaa :53::53: sizi gidilerrrrrrr ne güzel yaa öpünn birbirinizi bizm içindeee :16::16: :9:
selamlarr nuraykomadaaaa :16::16:

veeee tebriklerrr sanaaaa kuzumm biliodukkk iştee güzel sonuçlar alcaksın demiştikkk kiiiiiiiiiii :16: :119::119::119::119::119::119::124::124::119::119::119:

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş nasıl sevindim canım ya nasıl sevindim kazanmanaaaaaaaa:52::52::52::52:
Çok iyi biliyorum çünkü bu sıkıntıyı gerçekten çok sevindim tatlım.
Nurayın yanında olmana aaaaaaaaaaaay diyordum tam:9::9:
Ne güzel bir aradasınız, bizim yerimize de öp fıstığı ve bizim yerimize de ye mamalardan:52::52::9:

aaaa :53::53: sizi gidilerrrrrrr ne güzel yaa öpünn birbirinizi bizm içindeee :16::16: :9:
selamlarr nuraykomadaaaa :16::16:

veeee tebriklerrr sanaaaa kuzumm biliodukkk iştee güzel sonuçlar alcaksın demiştikkk kiiiiiiiiiii :16: :119::119::119::119::119::119::124::124::119::119::119:

teşekkür ederim kuzularımm:16::16::16::16:
nihanım darısı kpsscilerin başına inşallaahh
nurayimikomla hasret giderdik akşama kadar:16::16::16: yerim ben onuda cicik evinide:nazar::nazar::nazar:

Lavinciiiiim çok sevindim evinin yerleşmesine :nazar::nazar::nazar:
Huzurla mutlulukla oturacağınız günler de gelsin bir an önce.
Hem 20 güncük ne ki çabucak geçer.
Fotoları bekliyorum sabırsızlıkla.
Çiçeğin de çoook tatlıııı.
Kısa duvak da çok hoş durabiliyor canım, sana da çok yakışır eminim.
Allah mutlulukla, huzurla, sağlıkla giymeyi nasip etsin canım:54:

Evettttt çok azıcık kaldı kiiiiiii, Allah'ım şu kpss illetinden kurtarsın sizi de senin de böyle sevinçlerini görelimmmmmm:16::16::16::16::16:

lavinnnnnnnnnn :53: 3 haftamı kaldı şaka gibi :53: zaman cidden çabuk geçiyo yaa :26:
hem o buket tamm aşklık bişi yaaa çok güzel kuzum :69: fotilerinide bekliyoruzz aynennn :16:

diğer herkez nerde :26: kimsecikler yok eskisi gibi :5:

Zaman bize çok yavaş ama sankiiiii, Allahım kavuşsak da rüyalara birlikte dalsakkk:31:

Ayrıca çiçeğim geldi, birebir aynısı, bel kuşağı da hediyeydi fuşya rengi, onu da çok sevdimmmm.

Biliyordum ki bennnnn:nazar::nazar::nazar::nazar: Hadi stresi bitti, Nurayla da kaynatın bakalım, gerçi çoktan bitmiştir buluşmanız ama:31:

teşekkür ederim kuzularımm:16::16::16::16:
nihanım darısı kpsscilerin başına inşallaahh
nurayimikomla hasret giderdik akşama kadar:16::16::16: yerim ben onuda cicik evinide:nazar::nazar::nazar:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ezgişim:16::16:

Evettttt çok azıcık kaldı kiiiiiii, Allah'ım şu kpss illetinden kurtarsın sizi de senin de böyle sevinçlerini görelimmmmmm:16::16::16::16::16:

Zaman bize çok yavaş ama sankiiiii, Allahım kavuşsak da rüyalara birlikte dalsakkk:31:

Ayrıca çiçeğim geldi, birebir aynısı, bel kuşağı da hediyeydi fuşya rengi, onu da çok sevdimmmm.

Biliyordum ki bennnnn:nazar::nazar::nazar::nazar: Hadi stresi bitti, Nurayla da kaynatın bakalım, gerçi çoktan bitmiştir buluşmanız ama:31:

Lavintoşum inşallah yaa.. illet resmen başka bir şey değil. Bir an önce açıklansa da gülecekse gülelim, ağlayacaksak ağlayalım( tabi Allah'ım ağlatmasın) ama nolcaksa olsun artık çatlayacağım stresten:9::9::9:
Çiçeğin aynı olması da çok iyi tatlım rahatlamışsındır:16::16::16:

Bu arada buğunun hesabı niye pasif :44::26:

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaslar 2013 gelini olamadim 2012 gelini oldum ben:) ailem istemese de dugun salonu tutulunca mecburen birazda ben uzulmeyeyim diye 1 yil erken oldu düğün Allah hayirli etsin sizlerinde düğünlerini bir ömür mutlu olun insallah

aaaa canım hoşgeldinn :16: çok mutlu ettin bizi.

..
kuzularımm dün ezgitomitomla mis gibi bi gün geçirdik :16: ikimizin de regl aynı güne denk gelince kavuşmamız erken olduuu :29: evime sefalar getirdi :54: günüme neşe kattı.. öyle şeker öyle tatlı kiiii, yerim onuu ben :70: sınavının sonucu da açıklandı, heyecanla bekledik, sonra sevinçle sarıldık :16: rabbim sınav sonucunu böyle umuta bekleyen güzellerime de sevinçli haberler almayı nasip etsin
..
lavintoşumm bize aşk yuvanı gösteeerrr .. :) herbişeycik hallolmuş sayılır, zaten çok çok az kaldıı düğününe de.

Son düzenleme:
yeriiimmm siziii ezgoootuum nurayımmmm bizim yerimizede sevin birbiriniziii :16::21:
sevdik kokladık ama doyamadıkk:16:
canımm seninde hazırlıklar güzel güzel bitmiş artık, çok az kaldı kavuşmana, düğünümüz vaar kızlaarr:46::8::64::64::64:
aaaa canım hoşgeldinn :16: çok mutlu ettin bizi.

..
kuzularımm dün ezgitomitomla mis gibi bi gün geçirdik :16: ikimizin de regl aynı güne denk gelince kavuşmamız erken olduuu :29: evime sefalar getirdi :54: günüme neşe kattı.. öyle şeker öyle tatlı kiiii, yerim onuu ben :70: sınavının sonucu da açıklandı, heyecanla bekledik, sonra sevinçle sarıldık :16: rabbim sınav sonucunu böyle umuta bekleyen güzellerime de sevinçli haberler almayı nasip etsin
..
lavintoşumm bize aşk yuvanı gösteeerrr .. :) herbişeycik hallolmuş sayılır, zaten çok çok az kaldıı düğününe de.

nurayımm asıl ben senide o mis evinide yerimm:16: heyecanla beklediğim haberi seninle almak, ilk sana sarılmak varmış nasipte ne güzel:21: şimdi napıyoruz arayı açmadan, işe girmeden sık buluşmalara devam ediyoruzz:))

Nihanımm banlanmış bugulop, sanorum bu gece acılcak hesabıı.

Miniklerr ne guzel sevmıssınız bırbırınızıı doyullmaz tabiiğsiii ezgotuuumm en kurabıye bebekler bu topıkte :1: :16:

Oh maşallah kızlar, çok iyi yapmışsınız, sefanız olsun:9::9::16::16::16:
Ya bu arada Çağloş nerdeeeee, Nejla da yok Pelin de yok, elis de yok sanki 2 gündür.
Neredesiniz fıstıklaaaaaaaaaaaarrr..
Pelincik naptı ki iş teklifini:44:

sevdik kokladık ama doyamadıkk:16:

canımm seninde hazırlıklar güzel güzel bitmiş artık, çok az kaldı kavuşmana, düğünümüz vaar kızlaarr:46::8::64::64::64:

Evet çok az kaldı kiiiiiiiii, bugün kuaförle davetiyeyi de hallettik.

İşte böyle sade bir davetiye tercih ettik:

1328_iklim_dugun_davetiyesi_10263_1-700x700.jpg

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ezgişim:16::16:

Lavintoşum inşallah yaa.. illet resmen başka bir şey değil. Bir an önce açıklansa da gülecekse gülelim, ağlayacaksak ağlayalım( tabi Allah'ım ağlatmasın) ama nolcaksa olsun artık çatlayacağım stresten:9::9::9:
Çiçeğin aynı olması da çok iyi tatlım rahatlamışsındır:16::16::16:

Bu arada buğunun hesabı niye pasif :44::26:
Allah'ım alnının akıyla sonuç almayı nasip etsin, yüzünüzü güldürsün inşallah.

Eklentiler

• $1328_iklim_dugun_davetiyesi_10263_1-700x700.jpg
    $1328_iklim_dugun_davetiyesi_10263_1-700x700.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 29
Evet çok az kaldı kiiiiiiiii, bugün kuaförle davetiyeyi de hallettik.

İşte böyle sade bir davetiye tercih ettik:

1328_iklim_dugun_davetiyesi_10263_1-700x700.jpg

Allah'ım alnının akıyla sonuç almayı nasip etsin, yüzünüzü güldürsün inşallah.

İnşallah lavincim, ayyy davetiyeni göreceğimiz günler de gelmiiiiiişşş çok şükür, çok kibar canım, mutlulukla dağıtın:16::9:

Merhaba kızlarrrrrrr
Nasılsınız?
Lavincim davetiyen çook hoş inşallah hayatın boyunca herşeyin böyle çabucak olur:nazar::nazar:
Nurayla Ezgi buluşmuş ne güzel yaaa KK da başlayan arkadaşılıklar ne güzel dostluklara dönüşmüş:34::34:

Merhaba kızlarrrrrrr
Nasılsınız?
Lavincim davetiyen çook hoş inşallah hayatın boyunca herşeyin böyle çabucak olur:nazar::nazar:
Nurayla Ezgi buluşmuş ne güzel yaaa KK da başlayan arkadaşılıklar ne güzel dostluklara dönüşmüş:34::34:

Nejloş nerelerdesin canım sen, özlettin kendini:19
:

aaa mervee banlanmışmı :26: bugün açıktır heralde :31:
lavinnn :nazar: çok hoşmuş davetiyen sade ne güzel işte güzel seçim kuzuu buda aradan çıkmış sona mı yaklaşıyonuz nee :52: :123::123:
puufummm dediğiii gibiii en tatlıı kurabiyelerr burdaa ne güzel dostluklar kurulduuu :16::16: :38:
ama daha sık gelin burayaa çok boşlandınız buraları çoook günde 1 kere yazıp gidiosunuzz :19:

Son düzenleme:

Nihancımmmmmmm canım nete pek giremedim maalesef, napıon nasılsın? kpss ne zaman açıklanıyor tatlım?

daha sık gel canım, sibelin dediği gibi kimse gelmiyor artık :50:
Ben de çeyiz alışverişine verdim kendimi sıkıntıdan:9::9:
Oyalanıyorum öyle. İlk cicilerimi aldım. :16::16::16:
Bugün de bir nevresim takımı var aklımda gittigidiyorda daha uygun, ordan mı alsam diyorum daha önce hiç almadım.
Orijnaldir inşallah.:44:
Kpss de ne zaman açıklanır hiç belli değil kuzum, öyle bir kurum ki ne zaman eserse :19::19::19:

Back