- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.101
canım knorrun domatesli bi sosu var ben de onu denemiştim, kıyma falan koyun diyodu tarifte. annem bak yapma hiç güzel olmaz dediği halde yaptım tarifteki gibi. çok kötü oldu. bence de sosu kendimiz yapsak daha güzel oluyo
mervemm oy kuzum göreceksiniz tabi. bana o zamanlar hiç geçmek bilmeyen zaman, şimdi vay be ne çabuk geçmiş o günler dedirtiyo inan ki.
haftasonu ege tostu diye bişey yedik. içinde peynir, zeytin ezmesi ve fesleğen vardı. o kadar lezzetliydi ki anlatamam. bi koşu gidip fesleğen aldıkmakarna da yapıcaz
ben de acıktığımı hissediyorum.
çamaşırları yıkamam lazım sepet doldu ama öyle üşeniyorum kiyarın yaparım dimii dimi, bugün yapmıyım dimiiii
Yemine derim okurken ağzımın suyu akacak diye korktum,yok böyle bir açlık.
Mucizem planlamayı yaptı bil,2014 yazında nişan,2015 mart doğum günümde de düğün.
Tabi bunların olması için önce atanmak lazım.Dualarınızı eksik etmeyin.
Çok mu çamaşırın Nurayım yaa ? İftara yakın at madem,iftardan sonra toplar asarsın,aç halde asmak zor olur.
kirli sepeti doldu. ama renkliler beyazlar karışık tabi. ben onları ayırıcam ve azalıcak. sonra etraftan temiz çamaşırları da toplıycam madem yıkanıyo bu da yıkansın diye. haliyle çoğalıcak. sonra bide ütü varbizede nasip eder rabbiim inşallah mervemm
ohh sefanız olsunnn bebişimm
amin kuzum benim
nuraycımm yarın yaparsın kii acele çamaşırın yoksa şimdi nie kascan kendiniorucun bizi sündürdüğü son saatlerde hele
bence deneme lokumcum. biz hiç yiyememiştik. veya o tarife uyma, bi garip oluyo onun tadı.Nurayım ben o fesleğenliyi alırken yanında domateslisini de almıştım o zaman onu da hiç denemeyeyim
Ooo ben gitmişim siz toplanmışsınız, kıskandım işte kıskandım
Ya sayfaları nasıl okudum cacık lafı geçince nasıl da içim gitti.
Dün naneli, soğuk güzel bir cacık yapmıştım doyamadım bugün yine cacık istiyor canım. Ama erişte salatası yaptım o da yoğurtlu olmaz birlikte.
Bizde de feleğen vaar, fesleğen kardeşleri mi olduuk. Mis gibi kokuyor dokununca
Nejlacım duların için sağ ol tatlım, ben de öyle didim, kabul olsun inşallah
Buguu planlar yapılmış, onun plan yapması ne kadar rahatlatıyor değil mi...
Olmasa bile güven duyuyor insan, huzur buluyor.İnşallah gerçek olur.
Özlemcim hoşgeldin, daha sık gel bekliyoruz. Bu kadar birebir olabilir bir mevzu.Aynı şeyi sevdiğim de söyledi çünkü biz de ne yaparsak kendimiz yapacağız ve hiçbir şeyimiz yok.Atanırsa ve ailem düğünü yaza kabul ederse, nasıl yetişecek her şey? Ben country tarzı mobilya düşünmesem de içime sinmeyen şeyler istemiyorum. Ama beğendiklerim de pahalı... Sorularınına evli hatunlarımız daha sağlıklı cevap vereceklerdir. Ben de merakla bekliyorum doğrusu fikirlerini.
Bu arada lavinin eşi atanmamış mıydı, ben mi yanlış biliyorum:26:
Roman okur gibi okudum Özlemcim,öncelikle maşallah diyorum.
İkiniz de memursanız kredi çekebilirsiniz aslında.:44: Yani ben en kötü ihtimal öyle yaparım diyorum ilerde.Yetişme konusuna gelince bence yetişir kuzum.:44: Tabi tecrübeli fıstıklarım daha iyi bilir.
Hayırlısı olsun hakkınızda,her şey gönlünce olsun.
Ooo ben gitmişim siz toplanmışsınız, kıskandım işte kıskandım
Ya sayfaları nasıl okudum cacık lafı geçince nasıl da içim gitti.
Dün naneli, soğuk güzel bir cacık yapmıştım doyamadım bugün yine cacık istiyor canım. Ama erişte salatası yaptım o da yoğurtlu olmaz birlikte.
Bizde de feleğen vaar, fesleğen kardeşleri mi olduuk. Mis gibi kokuyor dokununca
Nejlacım duların için sağ ol tatlım, ben de öyle didim, kabul olsun inşallah
Buguu planlar yapılmış, onun plan yapması ne kadar rahatlatıyor değil mi...
Olmasa bile güven duyuyor insan, huzur buluyor.İnşallah gerçek olur.
Özlemcim hoşgeldin, daha sık gel bekliyoruz. Bu kadar birebir olabilir bir mevzu.Aynı şeyi sevdiğim de söyledi çünkü biz de ne yaparsak kendimiz yapacağız ve hiçbir şeyimiz yok.Atanırsa ve ailem düğünü yaza kabul ederse, nasıl yetişecek her şey? Ben country tarzı mobilya düşünmesem de içime sinmeyen şeyler istemiyorum. Ama beğendiklerim de pahalı... Sorularınına evli hatunlarımız daha sağlıklı cevap vereceklerdir. Ben de merakla bekliyorum doğrusu fikirlerini.
Bu arada lavinin eşi atanmamış mıydı, ben mi yanlış biliyorum:26:
özleeemmm canım arkadaşım benimm
ne güzel anlatmışsın ne güzel akmış öyle güzel yüreğinden
seni böyle gördükçe ben çok iyi oluyorum !
örnek oluyosun bana sen .. yitirdiğim umutlarımı geri buluyorum seni gördükçe...
aşkınıza size kocaman maşallah öncelikle
bu mobilya fiyatlarını çağlam daha iyi bilr nurayım falan aslında :26:
onlar okuyunca yazarlar zaten
Evet kuzum çabaladığını,bir şeyler yapmaya çalıştığını görmek çok güzel.İnşallah canım.
Ahh inşallah ben de,senin sevdicek de benim sevdicek de bombayı patlatırız.Atama haberlerimizi yazarız buraya,gerisi gelir inşallah.
Hoşbuldum nihancım,
Evet benim topikte azıcık dertleşmiştik senle, durumlar aynı ikimizin biliyorum...
Aff afff Allah yardımcımız olsun ne diyeym,
Şu Ramazan-ı Şerif'te bol bol dua edelim birbirimize ismen...
özlem cnm benide biliyorsun hep country tarzda evim olsun hayaliyle yanıp tutuşuyordum ferforje yatak hayallerim vardı ama olmadı malesefinan hiç üzülmüyorum musmutlu sıcacık bir yuva kurduk kendimize içindeki herşey bizim emeğimiz ve inan kullanırken nasıl dikkat ediyoruz kendi emeğimiz olunca kıymetli oldu anlayacağın demem o ki olurda kesenize göre country tarzda eşya alamazsanız hiç takma kafana mevlam büyük ilerde yavaş yavaş istediğin tarz bir evin olur rabbim ağız tadı versin sağlık sıhhat versin hepsi olur
Merhabaa Özlem Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Canımm benim ailem de hiç yardım etmeyecek sevgilimin ailesi de ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sinmeyen hiçbirşeyi almak istemiyorum. Biz kredi çekeceğiz inşallah napalım öderiz bi kaç yıl, Kredi çekin ikiniz de çalışıyorsunuz nasıl olsa ama siz el elel verin herşeyi yaparsınız.Ucuza getirmke için bence imalat yerlerine gidin mağazalara değil. Misal dayım bi masa sandalye yaptırdı country tarzı ama mağazaya gitmedi imalat yerine gitti düşün masa ve 6 tane sandalye 800 tl yaptılar aynısı mağazada 1500 tl.
cnm benim seninde yerin ayrı kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş arkadaşım benimCanım.. Gamzem.. Senin bu alçak gönüllülüğüne hayranım ben
Sen herşeyin en güzeline layıksın, bendeki yerin ayrı senin...
Verdiğin moral motivasyon için sana minnettarım tatlım.. Öperim kocaman
Nejlacım işte tam da böyle bir şey arıyorum ben yaa
İmalatçı mobilyacı tarafından yaptırmak istiyorum ben de , dayın nerde yaptırmış??
Nolur İstanbuldayım dee banaaa
kimler burada?
siboşş ve mervee farzetkidesiniz yakaladım sizii gelin çabuk buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?