• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nihancımmmm Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin umarım emeklerinin karşılığını alırsınız ama ola ki olumsuz oldu unutma Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemez başka başka işler bulunur sağlık olsun yeter:34::34:

Mervecim senin de sınavının ii geçmesine sevindim hadi bakalım hayırlısı olsunn:34::34:

İkinizden de umut dolu haberler bekliyoruz kızlarrr

Nihancımmmm Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin umarım emeklerinin karşılığını alırsınız ama ola ki olumsuz oldu unutma Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemez başka başka işler bulunur sağlık olsun yeter:34::34:

Mervecim senin de sınavının ii geçmesine sevindim hadi bakalım hayırlısı olsunn:34::34:

Sağ ol Nejla'cım, Allah razı olsun...Bugün netlerini ortalama bir hesaplamış da doğruysa durum kritik :18::18::18:
Bakalım, dediğin gibi sağlık olsun.:31::50::31:

hey beybiiiisss sizi çok özledimmmm:3::3:
sınav geçti, tatil bitti ve artık işsiz olmanın keyfini sürme zamanı (bebiş bakıcılığını saymazsak tabi :9: ama olsun canıma okusada o benim için bir zevk). sevdiceğimi özlemek dışında güzeldi tatilim. aşkıcanımın hasret başına vurmuş bugün face bi baktım şair olmuş benimki:)) yerim ben onu yaa...
herkescikler iyi mi bakalm? kpss için yazamadım ama dua ettim inşallah emeklerinin karşılığını alır herkes.
taze gelincikler mamalar paylaşmış, saçlarını kestirmiş, yıldönümü kutlamış (birşey atlamadım umarım). Allah mutluluğunuzu daim etsin gelinçelerim:54:
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. ben artık geceleri takılırım burada sahura kadar oyalarım kendimi:32:

Son düzenleme:
Ezgicik hoşgeldin, duaların için çok sağ ol:54: Ne zaman açıklanacak senin sınav canım.
Henüz işsiz sayılmazsın:34:

Diğer kızçeler nerde yaa yine sessiz buralar:19:

günaydınlar bebişlerr :16::16:
sınava giren bebiloplarr inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız rabbim emeklerinizin karşılığını verir :16:
ezgicimmm hoşgeldinn sendee :16: umutsuz olma kuzum işsizlik konusunda. sınavın açıklansın bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah sende :38:

bu arada hayırlı ramazanlar :31:

heeeyy :3:
hayırlı ramazanlar herkese. allahım ramazanın bereketini sofralarımızdan, gönüllerimizden eksik etmesin inşallah.
dün herkeslerden alıntı yapıp birsürü yorum yazmıştım ve haftasonumuzu anlatmıştım. o kadar uzun yazınca zaman aşımına uğradı ve tekrar giriş yaparken sayfayı kapattım :14: silindi hepsi

ilk iftar menüm:
domates çorbası
biber dolması (kıymasız, zeytinyağlı yapıcam)
fırında köfte patates
buz gibi, mis gibi taze naneli cacık :16:

ee sizde ne var ne yok :1:

Yavrularrrrr mübarek Ramazan ayımız geldi Rabbim e şükürler olsun bize bu günleri yeniden gösterdi.

Nurayimom bizimde menümüzde -Mercimek çorbası -Fırında soslu dana kuşbaşı -Pilav -Patates Haşlama -Turşu ve meyve var :56::56::56::56::56:

annem ne yaparsa yicem işte bende :27::27:

menülerinizi yesinler sizin kocişlerinizle afiyet şeker olsun kızlar :16:

Oy ben sizin menülerinizi yeriiiimmm...
Zaten açım, başım ağrıyor deli gibi bu yemek isimleri bile ağzımı sulandırıyor:56::56:
Hepimize hayırlı ramazanlar kuzular:16::16:
Rabbim güç veriyor bu sıcaklarda insana, hepimize layıklıyla tutmayı nasip etsin oruçlarımızı.
Nurayım ama anlat yaaa... Merak ettik şimdi:27:

tazecik gelincikler ne güzel bi sohbet alanından uzak kalmışm ben ilk iftar menüleriniz hevesle hazırlanan sofralar çok özendim valla ben bnm düğünüme dört ay fln var gerçi tarihimiz tam belli olmasada hevesimmi o günlere saklıyorum :):16::16::16::16:

Merhaba kızlarrrr

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum, Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm dualarınızı kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah:34::34:

Ay ne güzel menüler bunlarrrr maşallah sizlere kızlarr maşallah.

Ben yerimden kıpırdamıyorum bugün malum antalya nem sıcak evde klimanın önünde geçiriyorum günü:1::1::1:

tazecik gelincikler ne güzel bi sohbet alanından uzak kalmışm ben ilk iftar menüleriniz hevesle hazırlanan sofralar çok özendim valla ben bnm düğünüme dört ay fln var gerçi tarihimiz tam belli olmasada hevesimmi o günlere saklıyorum :):16::16::16::16:

Az kalmış sayılır, o günler de gelir inşallah...

Merhaba kızlarrrr

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum, Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm dualarınızı kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah:34::34:

Ay ne güzel menüler bunlarrrr maşallah sizlere kızlarr maşallah.

Ben yerimden kıpırdamıyorum bugün malum antalya nem sıcak evde klimanın önünde geçiriyorum günü:1::1::1:

tatlışım nasılsın?
Ah antalyada da zor geçiyordur ramazan, Allah kolaylık versin canım.
Bu ramazan bol bol dualaşaım canım, ben orucumu açmadan dua ederim hep, kavuşalım biz de diye ismini anacağım inşallah:16:

Yavrularrrrr mübarek Ramazan ayımız geldi Rabbim e şükürler olsun bize bu günleri yeniden gösterdi.

Nurayimom bizimde menümüzde -Mercimek çorbası -Fırında soslu dana kuşbaşı -Pilav -Patates Haşlama -Turşu ve meyve var :56::56::56::56::56:
harikamamalar yapıcaksın elisoommm :16: afiyet olsun size şimdiden, allahım kabul etsin.

annem ne yaparsa yicem işte bende :27::27:

menülerinizi yesinler sizin kocişlerinizle afiyet şeker olsun kızlar :16:
sibelim sana da afiyet olsun :16:

Oy ben sizin menülerinizi yeriiiimmm...
Zaten açım, başım ağrıyor deli gibi bu yemek isimleri bile ağzımı sulandırıyor:56::56:
Hepimize hayırlı ramazanlar kuzular:16::16:
Rabbim güç veriyor bu sıcaklarda insana, hepimize layıklıyla tutmayı nasip etsin oruçlarımızı.
Nurayım ama anlat yaaa... Merak ettik şimdi:27:

nihankuşum aminnn.
aslında pek ilginç bişey olmadı :) bol bol gezdik. harika bi gün batımı izledik, bodrumu andıran, kıyısında birsürü kayıkların olduğu bi yere götürdü sevdiceğim beni :) güneşin batışını izledik.
$1005989_10151564444913165_969977945_n.jpg
hoşgeldin :3: hayırlı ramazanlar.
allah tamamına erdirsin sizinkini de.. bekar geçirilen son ramazan bu demek :)

İnşallah bebeğim çok teşekkür ederiimm.:16:

hey beybiiiisss sizi çok özledimmmm:3::3:
sınav geçti, tatil bitti ve artık işsiz olmanın keyfini sürme zamanı (bebiş bakıcılığını saymazsak tabi :9: ama olsun canıma okusada o benim için bir zevk). sevdiceğimi özlemek dışında güzeldi tatilim. aşkıcanımın hasret başına vurmuş bugün face bi baktım şair olmuş benimki:)) yerim ben onu yaa...
herkescikler iyi mi bakalm? kpss için yazamadım ama dua ettim inşallah emeklerinin karşılığını alır herkes.
taze gelincikler mamalar paylaşmış, saçlarını kestirmiş, yıldönümü kutlamış (birşey atlamadım umarım). Allah mutluluğunuzu daim etsin gelinçelerim:54:
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. ben artık geceleri takılırım burada sahura kadar oyalarım kendimi:32:

Hoşgeldin Ezgitom,ben de sahura kadar oturmayı düşünüyorum hep ama bakalım.:30: Buralarda olursan kaynatırız.:13: Bu arada ben inanıyorum,sınavdan iyi bir sonuç alacaksın.:16:
Ezgicik hoşgeldin, duaların için çok sağ ol:54: Ne zaman açıklanacak senin sınav canım.

Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.:14::14:

heeeyy :3:
hayırlı ramazanlar herkese. allahım ramazanın bereketini sofralarımızdan, gönüllerimizden eksik etmesin inşallah.
dün herkeslerden alıntı yapıp birsürü yorum yazmıştım ve haftasonumuzu anlatmıştım. o kadar uzun yazınca zaman aşımına uğradı ve tekrar giriş yaparken sayfayı kapattım :14: silindi hepsi

ilk iftar menüm:
domates çorbası
biber dolması (kıymasız, zeytinyağlı yapıcam)
fırında köfte patates
buz gibi, mis gibi taze naneli cacık :16:

ee sizde ne var ne yok :1:

Bebiş de severlermiş.:23::1: Akrabalar hemen bir şey ararlar o fotoğrafın altında kuzum.:9::9: Ohhh bayıldım menüne ellerine sağlık.:56::56:

Elisoom senin de yemekler harika,Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.:56::56:

Hastalıktan ölüyorum bir haftadır,yaz günü burnum akıyor ya.:5::5: Çağlam da rahatsızlanmış geçen,o da hastaymış.

Hepinize hayırlı Ramazanlar kızçelerim,dualarınızı eksik etmeyin.:54:

Az kalmış sayılır, o günler de gelir inşallah...

tatlışım nasılsın?
Ah antalyada da zor geçiyordur ramazan, Allah kolaylık versin canım.
Bu ramazan bol bol dualaşaım canım, ben orucumu açmadan dua ederim hep, kavuşalım biz de diye ismini anacağım inşallah:16:

Nihan kuşummmmm teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın?

Antalyada çalışıyorsan gerçekten zor canım annem çok zorlanıyor ama Rabbim sabrını veriyor.

Ya tatlım evet süper olur ismen dua edelim yaaaa harika olur :52::52: tamam anlaştık oruç açmadan ismen dua ediyoruz Rabbim bizleri sevdiklerimize kavuştursun bu mübarek Ramazan ayı hürmetine

günaydınlar bebişlerr :16::16:
sınava giren bebiloplarr inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız rabbim emeklerinizin karşılığını verir :16:
ezgicimmm hoşgeldinn sendee :16: umutsuz olma kuzum işsizlik konusunda. sınavın açıklansın bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah sende :38:

bu arada hayırlı ramazanlar :31:

Hoşgeldin Ezgitom,ben de sahura kadar oturmayı düşünüyorum hep ama bakalım.:30: Buralarda olursan kaynatırız.:13: Bu arada ben inanıyorum,sınavdan iyi bir sonuç alacaksın.:16:

Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.:14::14::
ay sonunda açıklanacak sınavım kuzular. inşallah bakalım herkescikler alsın emeklerinin karşılığını. işsizlikten şuanda yakınmıyorum valla tadını çıkarıyorum harikaymış:1:
bugum gel gel takılırız diyecem ama ben ikinci günden fire verdim. hoop uyuya kalmışım:9:
muhtemelen bu mesajımı sabah göreceksiniz o yüzden günaydınlaaarr:16:

Günaydın bebişler bugün hava buralarda biraz basık gibi :31: Sahurda yine iki gıdım bişey yedim bakalım bugün kolay geçecek mi?Çok öpüyorum hepinizi gününüz musmutlu geçsin :54:

Back