- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.061
Evet kuşum eğitim kolaydı,denemelerde öyle bir kasıyorlardı ki sorma. Hayırlısı artık bu saatten sonra,sıkma canını ne olur.
Evet canım olan oldu artık, umarım iyi olmuştur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuşum eğitim kolaydı,denemelerde öyle bir kasıyorlardı ki sorma. Hayırlısı artık bu saatten sonra,sıkma canını ne olur.
Nihancımmmm Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin umarım emeklerinin karşılığını alırsınız ama ola ki olumsuz oldu unutma Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemez başka başka işler bulunur sağlık olsun yeter
Mervecim senin de sınavının ii geçmesine sevindim hadi bakalım hayırlısı olsunn
İkinizden de umut dolu haberler bekliyoruz kızlarrr
tazecik gelincikler ne güzel bi sohbet alanından uzak kalmışm ben ilk iftar menüleriniz hevesle hazırlanan sofralar çok özendim valla ben bnm düğünüme dört ay fln var gerçi tarihimiz tam belli olmasada hevesimmi o günlere saklıyorum :)
Merhaba kızlarrrr
Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum, Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm dualarınızı kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah
Ay ne güzel menüler bunlarrrr maşallah sizlere kızlarr maşallah.
Ben yerimden kıpırdamıyorum bugün malum antalya nem sıcak evde klimanın önünde geçiriyorum günü
harikamamalar yapıcaksın elisoommm afiyet olsun size şimdiden, allahım kabul etsin.Yavrularrrrr mübarek Ramazan ayımız geldi Rabbim e şükürler olsun bize bu günleri yeniden gösterdi.
Nurayimom bizimde menümüzde -Mercimek çorbası -Fırında soslu dana kuşbaşı -Pilav -Patates Haşlama -Turşu ve meyve var
sibelim sana da afiyet olsunannem ne yaparsa yicem işte bende
menülerinizi yesinler sizin kocişlerinizle afiyet şeker olsun kızlar
nihankuşum aminnn.Oy ben sizin menülerinizi yeriiiimmm...
Zaten açım, başım ağrıyor deli gibi bu yemek isimleri bile ağzımı sulandırıyor
Hepimize hayırlı ramazanlar kuzular
Rabbim güç veriyor bu sıcaklarda insana, hepimize layıklıyla tutmayı nasip etsin oruçlarımızı.
Nurayım ama anlat yaaa... Merak ettik şimdi
hoşgeldin hayırlı ramazanlar.tazecik gelincikler ne güzel bi sohbet alanından uzak kalmışm ben ilk iftar menüleriniz hevesle hazırlanan sofralar çok özendim valla ben bnm düğünüme dört ay fln var gerçi tarihimiz tam belli olmasada hevesimmi o günlere saklıyorum :)
Nihancımmmm Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin umarım emeklerinin karşılığını alırsınız ama ola ki olumsuz oldu unutma Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemez başka başka işler bulunur sağlık olsun yeter
Mervecim senin de sınavının ii geçmesine sevindim hadi bakalım hayırlısı olsunn
İkinizden de umut dolu haberler bekliyoruz kızlarrr
hey beybiiiisss sizi çok özledimmmm
sınav geçti, tatil bitti ve artık işsiz olmanın keyfini sürme zamanı (bebiş bakıcılığını saymazsak tabi ama olsun canıma okusada o benim için bir zevk). sevdiceğimi özlemek dışında güzeldi tatilim. aşkıcanımın hasret başına vurmuş bugün face bi baktım şair olmuş benimki:)) yerim ben onu yaa...
herkescikler iyi mi bakalm? kpss için yazamadım ama dua ettim inşallah emeklerinin karşılığını alır herkes.
taze gelincikler mamalar paylaşmış, saçlarını kestirmiş, yıldönümü kutlamış (birşey atlamadım umarım). Allah mutluluğunuzu daim etsin gelinçelerim
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. ben artık geceleri takılırım burada sahura kadar oyalarım kendimi
Ezgicik hoşgeldin, duaların için çok sağ ol Ne zaman açıklanacak senin sınav canım.
Henüz işsiz sayılmazsın
Diğer kızçeler nerde yaa yine sessiz buralar
heeeyy
hayırlı ramazanlar herkese. allahım ramazanın bereketini sofralarımızdan, gönüllerimizden eksik etmesin inşallah.
dün herkeslerden alıntı yapıp birsürü yorum yazmıştım ve haftasonumuzu anlatmıştım. o kadar uzun yazınca zaman aşımına uğradı ve tekrar giriş yaparken sayfayı kapattım silindi hepsi
ilk iftar menüm:
domates çorbası
biber dolması (kıymasız, zeytinyağlı yapıcam)
fırında köfte patates
buz gibi, mis gibi taze naneli cacık
ee sizde ne var ne yok
Yavrularrrrr mübarek Ramazan ayımız geldi Rabbim e şükürler olsun bize bu günleri yeniden gösterdi.
Nurayimom bizimde menümüzde -Mercimek çorbası -Fırında soslu dana kuşbaşı -Pilav -Patates Haşlama -Turşu ve meyve var
Az kalmış sayılır, o günler de gelir inşallah...
tatlışım nasılsın?
Ah antalyada da zor geçiyordur ramazan, Allah kolaylık versin canım.
Bu ramazan bol bol dualaşaım canım, ben orucumu açmadan dua ederim hep, kavuşalım biz de diye ismini anacağım inşallah
Ezgicik hoşgeldin, duaların için çok sağ ol Ne zaman açıklanacak senin sınav canım.
Henüz işsiz sayılmazsın
Diğer kızçeler nerde yaa yine sessiz buralar
günaydınlar bebişlerr
sınava giren bebiloplarr inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız rabbim emeklerinizin karşılığını verir
ezgicimmm hoşgeldinn sendee umutsuz olma kuzum işsizlik konusunda. sınavın açıklansın bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah sende
bu arada hayırlı ramazanlar
ay sonunda açıklanacak sınavım kuzular. inşallah bakalım herkescikler alsın emeklerinin karşılığını. işsizlikten şuanda yakınmıyorum valla tadını çıkarıyorum harikaymışHoşgeldin Ezgitom,ben de sahura kadar oturmayı düşünüyorum hep ama bakalım. Buralarda olursan kaynatırız.:13: Bu arada ben inanıyorum,sınavdan iyi bir sonuç alacaksın.
Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.: