Taze gelincikler, güzel kızçeler merhaba ben geldim
Uzun zamandır yazamıyordum bu topiğe nasılsınız bakalım
Hoş, ne zaman girsem, yazmasam bile bu topiğin her sayfasını okuyorum
Birçoğunuz birinci ayınızı doldurdunuz kutlarım can-u gönülden, Rabbim nice yıllara erişmenizi nasip etsin
Bu arada bugu'nun da hayatında yeni gelişmeler var gözümden kaçmadı
Siboşum da hala beklemede, biz de ona dua yolluyoruz, inşallah tez zamanda güzel haberler verecek bize
Lavin evlilik yolundaki hazırlıklarını tamamlama derdinde, müstakbel eşinin kpss sınav sonucu için dua ediyoruz, inşallah gönlüne göre hayırlı bir yere yerleşir
Diğer kızların da yazdığı gelişmeleri yakından takip ediyorum
Yani demem o ki yazmasam da sürekli okuyorum, takipteyim ve dualarımı yolluyorum size
Gelelim bana
Kızçeler biz de sevdicekle 1. ayımızı bitirdik hatta 16 gün sonra 2 ay olacak
Ramazan-ı Şerif'ten sonra babişko ile sevdicek tanışacaklar inşallah
Sonra klasik prosedürler uygulanacak sırayla...
Malumunuz, benim önceden bir söz atma olayım olduğundan mütevellit ailem çok endişeliler, ağırdan almak istiyorlar herşeyi
Herşey bir yana, sonuçta herşeyin hayırlısı diye dua ettiğim onca zamandan sonra tanıştım ben sevdicekle,
Hatırlarsınız ki görücü usulü tanıştırılıp kör sıklam aşık olmayı becerebilen bir çift olduk biz (Benim sevdicek "Sana sırıl sıklam aşığım diyeceğine yanlışlıkla 'kör sıklam' demişti,o günden beri biz birbirimize kör sıklam aşığız
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
)
Şimdi evlilikle ilgili mevzuları konuşabiliyoruz çok rahat, sözdü nişandı eşyalar ve tüm alınacaklar hakkında istişare ediyoruz.
Şöyle bir mevzu var ki benim sevdiceğin ailesinin durumu pek iyi değil, düğün için bize pek bir maddi destekleri olmayacak ne yazık ki.
Herşeyi benimki kendi eti budu yettiği miktarda yapacak, yetmediği yerde ben yardım edicem birlikte sırt sırta verip bir yuva kurucaz inşallah
Birinci sorum şu; sizce biz bir sonraki yaza kadar düğünü yetiştirebilir miyiz?
Nişan alışverişi yapılacak, altınlar alınacak, mobilyalar, perdeler, a dan z ye aklınıza gelecek herşeyi kendimiz yapıcaz. Nakit birikimimiz olmadığı için birçoğunu borçla harçla halledicez maalesef
Bu kadar masrafın, borcun altında çok ezilir miyiz, ne dersiniz? İkimiz de çalışan insanlarız, evlendikten sonra yavaş yavaş öderiz herhalde borçlarımızı :26:
Aranızda evlenen kızçeler var bana fikir verin, moral verin valla bu aralar maddiyat beni epey gerdi
İkinci sorum da olacak size
Şimcik biz ilk önce kirada oturucaz ama Allahın izniyle en fazla 2 yıl sonra kendi evimize geçicez inşallah
Ben sevdiceğe beğendiğim mobilya tarzını anlattım, tabii ne bilsin garibim country mobilyanın ne olduğunu
O zaten benim zevkime bırakıyor alınacakları vs ama bana geçen dedi ki idareten ihtiyacımızı karşılayacak mobilyalar alalım kendi evimize geçince tüm evi senin istediğin gibi kendi ellerimle döşücem ben
Yani demeye çalışıyor ki şimdi çok açılmayalım bir an önce evlenelim sonra kendi evimiz olunca en iyisinden alırız
Ben de olabilir zevkime uygun bulursak neden olmasın dedim tabii ama sonra internetten bilindik mobilya sitelerine baktım ama bakmamla sinirimin bozulması bir oldu
Hem çok abidik gubidik modeller var hem çok demodeler hem de çok pahalılar
Yani bir takım en az 4- 5 binden başlıyor. Hiçbiri tarzıma uygun değil üstelik
Ben country tarzda döşenmiş bir evde oturmayı hayal ettim bugüne kadar. Şimdi beğenmediğim tarzda bir mobilyayı alıp evime sokmak istemiyorum, ister bir yıl ister on yıl olsun, içime sinmeyen bir eşyayla huzurlu olamam ki ben
Masko Modoko gibi mobilyacılar çarşısında butik mobilyacılardan yaptırsam; yatak odası, yemek odası ve salon takımı bana totalde ne kadara mal olur fikri olan var mı
Litfen litfen bana akıl verin kızlar çok muzdaribim bu aralar ben yardımlarınıza muhtacım
Seviyorum hepinizi
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)