• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

canım knorrun domatesli bi sosu var ben de onu denemiştim, kıyma falan koyun diyodu tarifte. annem bak yapma hiç güzel olmaz dediği halde yaptım tarifteki gibi. çok kötü oldu. bence de sosu kendimiz yapsak daha güzel oluyo

mervemm oy kuzum göreceksiniz tabi. bana o zamanlar hiç geçmek bilmeyen zaman, şimdi vay be ne çabuk geçmiş o günler dedirtiyo inan ki.
haftasonu ege tostu diye bişey yedik. içinde peynir, zeytin ezmesi ve fesleğen vardı. o kadar lezzetliydi ki anlatamam. bi koşu gidip fesleğen aldık :9: makarna da yapıcaz :16:
ben de acıktığımı hissediyorum.
çamaşırları yıkamam lazım sepet doldu ama öyle üşeniyorum ki :14: yarın yaparım dimii dimi, bugün yapmıyım dimiiii :14:

Nurayım ben o fesleğenliyi alırken yanında domateslisini de almıştım o zaman onu da hiç denemeyeyim :9:

Yemine derim okurken ağzımın suyu akacak diye korktum,yok böyle bir açlık.:56::56::14::9::9:

Mucizem planlamayı yaptı bil,2014 yazında nişan,2015 mart doğum günümde de düğün.:17:

Tabi bunların olması için önce atanmak lazım.:31: Dualarınızı eksik etmeyin.:30:

Çok mu çamaşırın Nurayım yaa ? İftara yakın at madem,iftardan sonra toplar asarsın,aç halde asmak zor olur.:32:

bizede nasip eder rabbiim inşallah mervemm :17:

ohh sefanız olsunnn bebişimm :16:
amin kuzum benim :17:

nuraycımm yarın yaparsın kii acele çamaşırın yoksa şimdi nie kascan kendini :9: orucun bizi sündürdüğü son saatlerde hele :9:
kirli sepeti doldu. ama renkliler beyazlar karışık tabi. ben onları ayırıcam ve azalıcak. sonra etraftan temiz çamaşırları da toplıycam madem yıkanıyo bu da yıkansın diye. haliyle çoğalıcak. sonra bide ütü var :14: yok bugün bi sıkkınlık bi bıkkınlık var bende, bugün yapmıyım ben.

Nurayım ben o fesleğenliyi alırken yanında domateslisini de almıştım o zaman onu da hiç denemeyeyim :9:
bence deneme lokumcum. biz hiç yiyememiştik. veya o tarife uyma, bi garip oluyo onun tadı.

Taze gelincikler, güzel kızçeler merhaba ben geldim

Uzun zamandır yazamıyordum bu topiğe nasılsınız bakalım :3:

Hoş, ne zaman girsem, yazmasam bile bu topiğin her sayfasını okuyorum :23:

Birçoğunuz birinci ayınızı doldurdunuz kutlarım can-u gönülden, Rabbim nice yıllara erişmenizi nasip etsin :16:

Bu arada bugu'nun da hayatında yeni gelişmeler var gözümden kaçmadı :32:

Siboşum da hala beklemede, biz de ona dua yolluyoruz, inşallah tez zamanda güzel haberler verecek bize :31:

Lavin evlilik yolundaki hazırlıklarını tamamlama derdinde, müstakbel eşinin kpss sınav sonucu için dua ediyoruz, inşallah gönlüne göre hayırlı bir yere yerleşir :31:

Diğer kızların da yazdığı gelişmeleri yakından takip ediyorum :6:

Yani demem o ki yazmasam da sürekli okuyorum, takipteyim ve dualarımı yolluyorum size :8:

Gelelim bana

Kızçeler biz de sevdicekle 1. ayımızı bitirdik hatta 16 gün sonra 2 ay olacak :17:

Ramazan-ı Şerif'ten sonra babişko ile sevdicek tanışacaklar inşallah :31:

Sonra klasik prosedürler uygulanacak sırayla...

Malumunuz, benim önceden bir söz atma olayım olduğundan mütevellit ailem çok endişeliler, ağırdan almak istiyorlar herşeyi

Herşey bir yana, sonuçta herşeyin hayırlısı diye dua ettiğim onca zamandan sonra tanıştım ben sevdicekle,

Hatırlarsınız ki görücü usulü tanıştırılıp kör sıklam aşık olmayı becerebilen bir çift olduk biz (Benim sevdicek "Sana sırıl sıklam aşığım diyeceğine yanlışlıkla 'kör sıklam' demişti,o günden beri biz birbirimize kör sıklam aşığız :9:)

Şimdi evlilikle ilgili mevzuları konuşabiliyoruz çok rahat, sözdü nişandı eşyalar ve tüm alınacaklar hakkında istişare ediyoruz.

Şöyle bir mevzu var ki benim sevdiceğin ailesinin durumu pek iyi değil, düğün için bize pek bir maddi destekleri olmayacak ne yazık ki.

Herşeyi benimki kendi eti budu yettiği miktarda yapacak, yetmediği yerde ben yardım edicem birlikte sırt sırta verip bir yuva kurucaz inşallah

Birinci sorum şu; sizce biz bir sonraki yaza kadar düğünü yetiştirebilir miyiz?

Nişan alışverişi yapılacak, altınlar alınacak, mobilyalar, perdeler, a dan z ye aklınıza gelecek herşeyi kendimiz yapıcaz. Nakit birikimimiz olmadığı için birçoğunu borçla harçla halledicez maalesef :31:

Bu kadar masrafın, borcun altında çok ezilir miyiz, ne dersiniz? İkimiz de çalışan insanlarız, evlendikten sonra yavaş yavaş öderiz herhalde borçlarımızı :26:

Aranızda evlenen kızçeler var bana fikir verin, moral verin valla bu aralar maddiyat beni epey gerdi :53:

İkinci sorum da olacak size :9:

Şimcik biz ilk önce kirada oturucaz ama Allahın izniyle en fazla 2 yıl sonra kendi evimize geçicez inşallah

Ben sevdiceğe beğendiğim mobilya tarzını anlattım, tabii ne bilsin garibim country mobilyanın ne olduğunu :9:

O zaten benim zevkime bırakıyor alınacakları vs ama bana geçen dedi ki idareten ihtiyacımızı karşılayacak mobilyalar alalım kendi evimize geçince tüm evi senin istediğin gibi kendi ellerimle döşücem ben

Yani demeye çalışıyor ki şimdi çok açılmayalım bir an önce evlenelim sonra kendi evimiz olunca en iyisinden alırız :9:

Ben de olabilir zevkime uygun bulursak neden olmasın dedim tabii ama sonra internetten bilindik mobilya sitelerine baktım ama bakmamla sinirimin bozulması bir oldu

Hem çok abidik gubidik modeller var hem çok demodeler hem de çok pahalılar :19:

Yani bir takım en az 4- 5 binden başlıyor. Hiçbiri tarzıma uygun değil üstelik :50:

Ben country tarzda döşenmiş bir evde oturmayı hayal ettim bugüne kadar. Şimdi beğenmediğim tarzda bir mobilyayı alıp evime sokmak istemiyorum, ister bir yıl ister on yıl olsun, içime sinmeyen bir eşyayla huzurlu olamam ki ben :5:

Masko Modoko gibi mobilyacılar çarşısında butik mobilyacılardan yaptırsam; yatak odası, yemek odası ve salon takımı bana totalde ne kadara mal olur fikri olan var mı :31:

Litfen litfen bana akıl verin kızlar çok muzdaribim bu aralar ben yardımlarınıza muhtacım :31:

Seviyorum hepinizi :54:

Roman okur gibi okudum Özlemcim,öncelikle maşallah diyorum.:nazar::nazar::nazar:

İkiniz de memursanız kredi çekebilirsiniz aslında.:44: Yani ben en kötü ihtimal öyle yaparım diyorum ilerde.:10: Yetişme konusuna gelince bence yetişir kuzum.:44: Tabi tecrübeli fıstıklarım daha iyi bilir.:31:

Hayırlısı olsun hakkınızda,her şey gönlünce olsun.:54:

Ooo ben gitmişim siz toplanmışsınız, kıskandım işte kıskandım:19::19::9::9::9:
Ya sayfaları nasıl okudum cacık lafı geçince nasıl da içim gitti.
Dün naneli, soğuk güzel bir cacık yapmıştım doyamadım bugün yine cacık istiyor canım. Ama erişte salatası yaptım o da yoğurtlu olmaz birlikte.
Bizde de feleğen vaar, fesleğen kardeşleri mi olduuk. Mis gibi kokuyor dokununca:16:

Nejlacım duların için sağ ol tatlım, ben de öyle didim, kabul olsun inşallah:34:

Buguu planlar yapılmış, onun plan yapması ne kadar rahatlatıyor değil mi...
Olmasa bile güven duyuyor insan, huzur buluyor.:31::31::31: İnşallah gerçek olur.

Özlemcim hoşgeldin, daha sık gel bekliyoruz. Bu kadar birebir olabilir bir mevzu.Aynı şeyi sevdiğim de söyledi çünkü biz de ne yaparsak kendimiz yapacağız ve hiçbir şeyimiz yok. :50: Atanırsa ve ailem düğünü yaza kabul ederse, nasıl yetişecek her şey? Ben country tarzı mobilya düşünmesem de içime sinmeyen şeyler istemiyorum. Ama beğendiklerim de pahalı... Sorularınına evli hatunlarımız daha sağlıklı cevap vereceklerdir. Ben de merakla bekliyorum doğrusu fikirlerini.

Bu arada lavinin eşi atanmamış mıydı, ben mi yanlış biliyorum:26:

Son düzenleme:
Dün naneli, soğuk güzel bir cacık yapmıştım doyamadım bugün yine cacık istiyor canım. Ama erişte salatası yaptım o da yoğurtlu olmaz birlikte.
Bizde de feleğen vaar, fesleğen kardeşleri mi olduuk. Mis gibi kokuyor dokununca:16:

Nejlacım duların için sağ ol tatlım, ben de öyle didim, kabul olsun inşallah:34:

Olmasa bile güven duyuyor insan, huzur buluyor.:31::31::31: İnşallah gerçek olur.

Özlemcim hoşgeldin, daha sık gel bekliyoruz. Bu kadar birebir olabilir bir mevzu.Aynı şeyi sevdiğim de söyledi çünkü biz de ne yaparsak kendimiz yapacağız ve hiçbir şeyimiz yok. :50: Atanırsa ve ailem düğünü yaza kabul ederse, nasıl yetişecek her şey? Ben country tarzı mobilya düşünmesem de içime sinmeyen şeyler istemiyorum. Ama beğendiklerim de pahalı... Sorularınına evli hatunlarımız daha sağlıklı cevap vereceklerdir. Ben de merakla bekliyorum doğrusu fikirlerini.

Evet kuzum çabaladığını,bir şeyler yapmaya çalıştığını görmek çok güzel.:nazar::nazar: İnşallah canım.:16::16::16:

Ahh inşallah ben de,senin sevdicek de benim sevdicek de bombayı patlatırız.:52::52::52::52: Atama haberlerimizi yazarız buraya,gerisi gelir inşallah.:16::16::16:

özleeemmm canım arkadaşım benimm :38:
ne güzel anlatmışsın ne güzel akmış öyle güzel yüreğinden
seni böyle gördükçe ben çok iyi oluyorum !
örnek oluyosun bana sen .. yitirdiğim umutlarımı geri buluyorum seni gördükçe...
aşkınıza size kocaman maşallah öncelikle :nazar:

bu mobilya fiyatlarını çağlam daha iyi bilr nurayım falan aslında :26:
onlar okuyunca yazarlar zaten :31:

Roman okur gibi okudum Özlemcim,öncelikle maşallah diyorum.:nazar::nazar::nazar:

İkiniz de memursanız kredi çekebilirsiniz aslında.:44: Yani ben en kötü ihtimal öyle yaparım diyorum ilerde.:10: Yetişme konusuna gelince bence yetişir kuzum.:44: Tabi tecrübeli fıstıklarım daha iyi bilir.:31:

Hayırlısı olsun hakkınızda,her şey gönlünce olsun.:54:

Hehehh evet mervecim bayadır yazmadığım için uzun uzadıya yazdım okuyan kızçeler sıkılmaz inşallah :9:

Yok canım ya ikimiz de memur değiliz, ben özel bir şirkette çalışan psikoloğum, sevdicek de gazeteci

Kredi işi zaten Allahın emri, o kesin de bakalım ne halt edicez, Allah yardımcımız olsun :18:
Amin canım, hepimizin hakkında hayırlı olan gönlünce olsun inşallah :16:

Evli hatunlar litfen başı dumanlı arkadaşınızın sorularını yanıtlayın yeaww :27:

Hoşbuldum nihancım,

Evet benim topikte azıcık dertleşmiştik senle, durumlar aynı ikimizin biliyorum...

Aff afff Allah yardımcımız olsun ne diyeym,

Şu Ramazan-ı Şerif'te bol bol dua edelim birbirimize ismen...

özleeemmm canım arkadaşım benimm :38:
ne güzel anlatmışsın ne güzel akmış öyle güzel yüreğinden
seni böyle gördükçe ben çok iyi oluyorum !
örnek oluyosun bana sen .. yitirdiğim umutlarımı geri buluyorum seni gördükçe...
aşkınıza size kocaman maşallah öncelikle :nazar:

bu mobilya fiyatlarını çağlam daha iyi bilr nurayım falan aslında :26:
onlar okuyunca yazarlar zaten :31:

Siboşum... Teşekkür ederim kuzum...

Sıkıntılar hiç bitmez... Ama bugünlerimize de hamdolsun...

Sen benden çok daha iyi olursun inşallah canım benim... Çok daha güzel çok daha iyilerine layıksın eminim buna..

Umudunu asla kaybetme, asla..

--

Nuraayyyyy ve Çağlaaaa :27:

Uzman tv seçildiniz hadi cevaplayın bakalım kızçeler benim aklıma takılan soruları :52:

özlem cnm benide biliyorsun hep country tarzda evim olsun hayaliyle yanıp tutuşuyordum ferforje yatak hayallerim vardı ama olmadı malesef:31: inan hiç üzülmüyorum musmutlu sıcacık bir yuva kurduk kendimize içindeki herşey bizim emeğimiz ve inan kullanırken nasıl dikkat ediyoruz:9::9: kendi emeğimiz olunca kıymetli oldu anlayacağın:9::9: demem o ki olurda kesenize göre country tarzda eşya alamazsanız hiç takma kafana mevlam büyük ilerde yavaş yavaş istediğin tarz bir evin olur rabbim ağız tadı versin sağlık sıhhat versin hepsi olur:16::16:

Merhabaa Özlem Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Canımm benim ailem de hiç yardım etmeyecek sevgilimin ailesi de ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sinmeyen hiçbirşeyi almak istemiyorum. Biz kredi çekeceğiz inşallah napalım öderiz bi kaç yıl, Kredi çekin ikiniz de çalışıyorsunuz nasıl olsa ama siz el elel verin herşeyi yaparsınız.Ucuza getirmke için bence imalat yerlerine gidin mağazalara değil. Misal dayım bi masa sandalye yaptırdı country tarzı ama mağazaya gitmedi imalat yerine gitti düşün masa ve 6 tane sandalye 800 tl yaptılar aynısı mağazada 1500 tl.

Evet kuzum çabaladığını,bir şeyler yapmaya çalıştığını görmek çok güzel.:nazar::nazar: İnşallah canım.:16::16::16:

Ahh inşallah ben de,senin sevdicek de benim sevdicek de bombayı patlatırız.:52::52::52::52: Atama haberlerimizi yazarız buraya,gerisi gelir inşallah.:16::16::16:

Ne güzel olur be tatlım, inletiriz burayı şükürlerle, sevinç çığlıklarıyla. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin her şeyden önce.
Atansa da dertler bitecek gibi görünmüyor ama en çok istediğimiz şey bu.:31:

Hoşbuldum nihancım,

Evet benim topikte azıcık dertleşmiştik senle, durumlar aynı ikimizin biliyorum...

Aff afff Allah yardımcımız olsun ne diyeym,

Şu Ramazan-ı Şerif'te bol bol dua edelim birbirimize ismen...

Evet canım Allah yardımcımız olsun. Çok da iyi olur ismen dua tatlım, edeceğim hep inşallah:16::16:

özlem cnm benide biliyorsun hep country tarzda evim olsun hayaliyle yanıp tutuşuyordum ferforje yatak hayallerim vardı ama olmadı malesef:31: inan hiç üzülmüyorum musmutlu sıcacık bir yuva kurduk kendimize içindeki herşey bizim emeğimiz ve inan kullanırken nasıl dikkat ediyoruz:9::9: kendi emeğimiz olunca kıymetli oldu anlayacağın:9::9: demem o ki olurda kesenize göre country tarzda eşya alamazsanız hiç takma kafana mevlam büyük ilerde yavaş yavaş istediğin tarz bir evin olur rabbim ağız tadı versin sağlık sıhhat versin hepsi olur:16::16:

Canım.. Gamzem.. Senin bu alçak gönüllülüğüne hayranım ben :17:

Sen herşeyin en güzeline layıksın, bendeki yerin ayrı senin...

Verdiğin moral motivasyon için sana minnettarım tatlım.. Öperim kocaman :54:

Merhabaa Özlem Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Canımm benim ailem de hiç yardım etmeyecek sevgilimin ailesi de ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sinmeyen hiçbirşeyi almak istemiyorum. Biz kredi çekeceğiz inşallah napalım öderiz bi kaç yıl, Kredi çekin ikiniz de çalışıyorsunuz nasıl olsa ama siz el elel verin herşeyi yaparsınız.Ucuza getirmke için bence imalat yerlerine gidin mağazalara değil. Misal dayım bi masa sandalye yaptırdı country tarzı ama mağazaya gitmedi imalat yerine gitti düşün masa ve 6 tane sandalye 800 tl yaptılar aynısı mağazada 1500 tl.

Nejlacım işte tam da böyle bir şey arıyorum ben yaa

İmalatçı mobilyacı tarafından yaptırmak istiyorum ben de , dayın nerde yaptırmış??

Nolur İstanbuldayım dee banaaa :27:

Canım.. Gamzem.. Senin bu alçak gönüllülüğüne hayranım ben :17:

Sen herşeyin en güzeline layıksın, bendeki yerin ayrı senin...

Verdiğin moral motivasyon için sana minnettarım tatlım.. Öperim kocaman :54:
cnm benim seninde yerin ayrı kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş arkadaşım benim:16::54: sende herşeyin en iyisine güzeline layıksın rabbim büyük inş herşey gönlüne göre olur:16:

Nejlacım işte tam da böyle bir şey arıyorum ben yaa

İmalatçı mobilyacı tarafından yaptırmak istiyorum ben de , dayın nerde yaptırmış??

Nolur İstanbuldayım dee banaaa :27:

Tatlımm maalesef antalya:2::2::2: ama bi araştırın sevdicekle eminim sizde böyle bi yer bulursunuz, misal dayım hiç tanımıyordu kendi gitti böyle yerlere tanıştı buldu yaptırdı. Çevrenizde vardır tanıyanlar ah keşke istanbulda olsaydık yardım ederdim yaaaa.

Back