- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.081
nihankuşum aminnn.
aslında pek ilginç bişey olmadı :) bol bol gezdik. harika bi gün batımı izledik, bodrumu andıran, kıyısında birsürü kayıkların olduğu bi yere götürdü sevdiceğim beni :) güneşin batışını izledik.
Eki Görüntüle 751590
Nurayım manzara muhteşemmm....
Bayılırım ben gün doğumuna, gün batımına, şahane fotolar çekilir orda
Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.
Bebiş de severlermiş. Akrabalar hemen bir şey ararlar o fotoğrafın altında kuzum. Ohhh bayıldım menüne ellerine sağlık.
Elisoom senin de yemekler harika,Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Hastalıktan ölüyorum bir haftadır,yaz günü burnum akıyor ya. Çağlam da rahatsızlanmış geçen,o da hastaymış.
Hepinize hayırlı Ramazanlar kızçelerim,dualarınızı eksik etmeyin.
Bugucum Allah kolaylık versin canım, alandan da çok iyi sonuçlar alacağına inanıyorum ben
Ayrıca Nurayım buguya katılıyorum, o akrabalar her şeye karışmayı, her şlaftan, sözden bir şey çıkarmayı peek severler. YAkın zamanda akrabalardan biri beni sinir etti de öfkelendim şimdi
Nihan kuşummmmm teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın?
Antalyada çalışıyorsan gerçekten zor canım annem çok zorlanıyor ama Rabbim sabrını veriyor.
Ya tatlım evet süper olur ismen dua edelim yaaaa harika olur tamam anlaştık oruç açmadan ismen dua ediyoruz Rabbim bizleri sevdiklerimize kavuştursun bu mübarek Ramazan ayı hürmetine
Ben dün ettim kiii, ettim kiii...
Allah kabul eylesin dualarımızı tatlım...
Ben de idare ediyorum canım yaa... Sorular da verilmedi, netleri de bilmiyoruz bekliyoruz ööyle...:18:
Duygularım şu ara bastırılmış durumda
ay sonunda açıklanacak sınavım kuzular. inşallah bakalım herkescikler alsın emeklerinin karşılığını. işsizlikten şuanda yakınmıyorum valla tadını çıkarıyorum harikaymış
bugum gel gel takılırız diyecem ama ben ikinci günden fire verdim. hoop uyuya kalmışım
muhtemelen bu mesajımı sabah göreceksiniz o yüzden günaydınlaaarr
Günaydın bebişler bugün hava buralarda biraz basık gibi Sahurda yine iki gıdım bişey yedim bakalım bugün kolay geçecek mi?Çok öpüyorum hepinizi gününüz musmutlu geçsin
günaydınlarrrr
hava serinnn böyle geçsin hep ramazan
öpüorum hepinizi
Günaydın fıstıklar, nasılsınız?
Dün son saatlerde çok susamıştım ama Allah yardım ediyor sahiden.
Evimiz de biraz serin, dışarı çıkmaya korkuyorum ama