• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nihankuşum aminnn.
aslında pek ilginç bişey olmadı :) bol bol gezdik. harika bi gün batımı izledik, bodrumu andıran, kıyısında birsürü kayıkların olduğu bi yere götürdü sevdiceğim beni :) güneşin batışını izledik.
Eki Görüntüle 751590

Nurayım manzara muhteşemmm....
Bayılırım ben gün doğumuna, gün batımına, şahane fotolar çekilir orda :9::9:

Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.:14::14:

Bebiş de severlermiş.:23::1: Akrabalar hemen bir şey ararlar o fotoğrafın altında kuzum.:9::9: Ohhh bayıldım menüne ellerine sağlık.:56::56:

Elisoom senin de yemekler harika,Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.:56::56:

Hastalıktan ölüyorum bir haftadır,yaz günü burnum akıyor ya.:5::5: Çağlam da rahatsızlanmış geçen,o da hastaymış.

Hepinize hayırlı Ramazanlar kızçelerim,dualarınızı eksik etmeyin.:54:

Bugucum Allah kolaylık versin canım, alandan da çok iyi sonuçlar alacağına inanıyorum ben:54:
Ayrıca Nurayım buguya katılıyorum, o akrabalar her şeye karışmayı, her şlaftan, sözden bir şey çıkarmayı peek severler. YAkın zamanda akrabalardan biri beni sinir etti de öfkelendim şimdi:47::47:

Nihan kuşummmmm teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın?

Antalyada çalışıyorsan gerçekten zor canım annem çok zorlanıyor ama Rabbim sabrını veriyor.

Ya tatlım evet süper olur ismen dua edelim yaaaa harika olur :52::52: tamam anlaştık oruç açmadan ismen dua ediyoruz Rabbim bizleri sevdiklerimize kavuştursun bu mübarek Ramazan ayı hürmetine

Ben dün ettim kiii, ettim kiii...:52::52:
Allah kabul eylesin dualarımızı tatlım...
Ben de idare ediyorum canım yaa... Sorular da verilmedi, netleri de bilmiyoruz bekliyoruz ööyle...:31::18:
Duygularım şu ara bastırılmış durumda:9:

ay sonunda açıklanacak sınavım kuzular. inşallah bakalım herkescikler alsın emeklerinin karşılığını. işsizlikten şuanda yakınmıyorum valla tadını çıkarıyorum harikaymış:1:
bugum gel gel takılırız diyecem ama ben ikinci günden fire verdim. hoop uyuya kalmışım:9:
muhtemelen bu mesajımı sabah göreceksiniz o yüzden günaydınlaaarr:16:

Günaydın bebişler bugün hava buralarda biraz basık gibi :31: Sahurda yine iki gıdım bişey yedim bakalım bugün kolay geçecek mi?Çok öpüyorum hepinizi gününüz musmutlu geçsin :54:

günaydınlarrrr :16:
hava serinnn böyle geçsin hep ramazan :27:
öpüorum hepinizi :16:

Günaydın fıstıklar, nasılsınız?
Dün son saatlerde çok susamıştım ama Allah yardım ediyor sahiden.
Evimiz de biraz serin, dışarı çıkmaya korkuyorum ama:52::9:

ay sonunda açıklanacak sınavım kuzular. inşallah bakalım herkescikler alsın emeklerinin karşılığını. işsizlikten şuanda yakınmıyorum valla tadını çıkarıyorum harikaymış:1:
bugum gel gel takılırız diyecem ama ben ikinci günden fire verdim. hoop uyuya kalmışım:9:
muhtemelen bu mesajımı sabah göreceksiniz o yüzden günaydınlaaarr:16:

Çaktırma canım ben de uyuyakaldım.:9::1::1::1:

Günaydın bebekleriiimmm ! :54: Bizim burası yanıyor maşallah.:ssz:

Ben de alan sınavına çalışmaya devam,uğrarım yine,Rabbim kolaylık versin hepinize.:29:

Nihanım yürüyen tavuklar görüyorum :9::9::9: İftarla sahur arası arası kısa bir süre olduğu için insan sahurda yemekte yiyemiyor.Bu akşam kayınvalidemlerdeyiz.Orda kalıcaz:27: 1 ay kalıcaz desek hiç hayır demicek annecikimiz:9:Bavulumu hazırladım anneciğim geliyooooruuummmm :52::27:

Nihanım yürüyen tavuklar görüyorum :9::9::9: İftarla sahur arası arası kısa bir süre olduğu için insan sahurda yemekte yiyemiyor.Bu akşam kayınvalidemlerdeyiz.Orda kalıcaz:27: 1 ay kalıcaz desek hiç hayır demicek annecikimiz:9:Bavulumu hazırladım anneciğim geliyooooruuummmm :52::27:

ha haa:60::60::60: koptum elis yaa...
Benim de ağzımın suyu akıyor yemek bahsi geçince:56:
Gerçekten ne kadar kısa iftarla sahur arası. Kaçırcaklarmış gibi yedim dün:9::9::9: Karnım şişiyor sonra da. Oysa ne güzel zayıflamış da gelmiştim anneme:9: Bence sen de dikkat et elisim annecikler çok yediyor:9::9::9:

Aynen Nihanım ya annecikler 1 kepçe koy diyosun 3 kepçe koyuyo bitene kadarda kaldırmıyolar şişman rambo olucaz :9:

Canlar napıyorsunuz, kimler var? :16::16::16:

İftar ve sahur muhabbetleri yine dönmeye başlamış :9: Bende uyandığımdan beri ne pişirsem diye düşünüyorum :17: dün oruç tutamadık, sahura kalkamamışız :31: akşam kurulmuş saat gibiydim yataktan fırlayışımı görseniz bu kız hiç uyumamış derdiniz :27: çok şükür bugün niyetlendik... İnşallah kuşuma güzel güzel mamalar yaparım :17:

İnşallah bebeğim çok teşekkür ederiimm.:16:

Hoşgeldin Ezgitom,ben de sahura kadar oturmayı düşünüyorum hep ama bakalım.:30: Buralarda olursan kaynatırız.:13: Bu arada ben inanıyorum,sınavdan iyi bir sonuç alacaksın.:16:

Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.:14::14:

Bebiş de severlermiş.:23::1: Akrabalar hemen bir şey ararlar o fotoğrafın altında kuzum.:9::9: Ohhh bayıldım menüne ellerine sağlık.:56::56:

Elisoom senin de yemekler harika,Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.:56::56:

Hastalıktan ölüyorum bir haftadır,yaz günü burnum akıyor ya.:5::5: Çağlam da rahatsızlanmış geçen,o da hastaymış.

Hepinize hayırlı Ramazanlar kızçelerim,dualarınızı eksik etmeyin.:54:
o sevdiceğin kuzeninin bebişkosuu :) çok tatlıydı maşallah :16: bazıları altına yorum yazmış zaten, hayırdır gibisinden.. çok komikler :9: daha bismillah bir aylık olmadık

İftar ve sahur muhabbetleri yine dönmeye başlamış :9: Bende uyandığımdan beri ne pişirsem diye düşünüyorum :17: dün oruç tutamadık, sahura kalkamamışız :31: akşam kurulmuş saat gibiydim yataktan fırlayışımı görseniz bu kız hiç uyumamış derdiniz :27: çok şükür bugün niyetlendik... İnşallah kuşuma güzel güzel mamalar yaparım :17:
lokumcum hoşgeldin. allah kabul etsin orucunuzu :16:
ben bugün bulgur pilavı, bide yanına patlıcanlı bi yemek yapıyım diyodum ama vazgeçtim. dünden biber dolmalarım arttı hep. onu yiyelim bugün. bide çorba yapıcam önden.. dün köfte patates yapmıştım biber dolmasının yanına. bugün bişey yapmıcam. o biberler biteceekk işte o kadar :9:

o sevdiceğin kuzeninin bebişkosuu :) çok tatlıydı maşallah :16: bazıları altına yorum yazmış zaten, hayırdır gibisinden.. çok komikler :9: daha bismillah bir aylık olmadık

lokumcum hoşgeldin. allah kabul etsin orucunuzu :16:
ben bugün bulgur pilavı, bide yanına patlıcanlı bi yemek yapıyım diyodum ama vazgeçtim. dünden biber dolmalarım arttı hep. onu yiyelim bugün. bide çorba yapıcam önden.. dün köfte patates yapmıştım biber dolmasının yanına. bugün bişey yapmıcam. o biberler biteceekk işte o kadar :9:

Hoşbuldum lokumumm:16:
Benim de yayla çorbam var, o yüzden çorba yapmıcam :56: Pilav, fırında tavuk yanına da patates kızartması yaparım bu akşam için :56: Salata mı yapsam, cacık mı henüz karar veremedim :26:

Sahur için de akşamdan patates haşlayayım diyorum, peynirle harika gidiyor :16:

O değil de benimki çok zor uyanıyor sahurda :27:

Günaydın canlarımmmm:16::16::16::16:

Nihancımmm sabah namazından sonra sana dua ettimm Rabbim onu sevdiceğine kavuştur dedimmm:1::1: Rabbim kabul etsin inşallah

Ay forumu okurken ağzımın suyu aktı resmen :1::1::1:

Eliscimmm en iyisi annede kalmak Ramazan ayında onların yaptıkları yemekler bi başka oluyor yaaa, bi de siz çalışıyorsunuz iftara yemek yapmak sıkıntı olur.

Ben çoook yiyorum yaa 4 kilo almam lazım bol bol ekmek ve patates yiyorum:9::9::9:

Benim de yayla çorbam var, o yüzden çorba yapmıcam :56: Pilav, fırında tavuk yanına da patates kızartması yaparım bu akşam için :56: Salata mı yapsam, cacık mı henüz karar veremedim :26:

dün cacık yapmıştım ben. naneli, mis gibiii çok güzeldi. bence cacık yap :)
ilk gün sahurda benim artan patates pürem vardı. cidden çok güzel gitti :)
benimki de zor uyanıyo biraz :1: sabah işe giderken de öyle :) kalksa bile yüzünü yıkatana kadar gözlerini açmaz bile :9:

düzeltiyorum: cacık yapma :) yayla çorbası da yoğurtlu ya hem. salata yap lokumcum

Son düzenleme:
dün cacık yapmıştım ben. naneli, mis gibiii çok güzeldi. bence cacık yap :)
ilk gün sahurda benim artan patates pürem vardı. cidden çok güzel gitti :)
benimki de zor uyanıyo biraz :1: sabah işe giderken de öyle :) kalksa bile yüzünü yıkatana kadar gözlerini açmaz bile :9:

düzeltiyorum: cacık yapma :) yayla çorbası da yoğurtlu ya hem. salata yap lokumcum

Benimde nanelerim organik bahçeden :16: kayınannim yazlığın bahçesinde yetiştiriyo sonrada kurutuyo bana da verdi sağ olsun, tadı ayrılıyo diğerlerinden :16: Cacıkla nefis gidiyo ama bence de ben salata yapayım lokumum :56:

Sorma nurayım uyandırana kadar akla karayı seçiyorum. Gerçi benim ondan aşağı kalır yanım yoktu ama iş başa düşünce durum değişti... :27:

Benimde nanelerim organik bahçeden :16: kayınannim yazlığın bahçesinde yetiştiriyo sonrada kurutuyo bana da verdi sağ olsun, tadı ayrılıyo diğerlerinden :16: Cacıkla nefis gidiyo ama bence de ben salata yapayım lokumum :56:

Sorma nurayım uyandırana kadar akla karayı seçiyorum. Gerçi benim ondan aşağı kalır yanım yoktu ama iş başa düşünce durum değişti... :27:

pelotum, geçen sene annem gelir zorla kaldırmaya çalışırdı beni sahura. tamam tamam derdim kadıncağız bir kaç sefer gelir giderdi. en son elimden kolumdan çeke çeke kaldırırdı .. etme bulma dünyasıymış :9: aynen şimdi iş başa düştü..
naneyi ben çok severim. benim kuru nanelerimde aynı sizinkiler gibi. bahçeden. babamın emeği hepsi :16: ben salataya da koyuyorum. zeytinyağı,tuz,limon ve nane karışımı yapıp üstüne döküyorum salatanın. oh mis.
biz de fesleğen aldık geçen, makarnalarımıza sos yapıcaz taze taze. insallah :9:

pelotum, geçen sene annem gelir zorla kaldırmaya çalışırdı beni sahura. tamam tamam derdim kadıncağız bir kaç sefer gelir giderdi. en son elimden kolumdan çeke çeke kaldırırdı .. etme bulma dünyasıymış :9: aynen şimdi iş başa düştü..
naneyi ben çok severim. benim kuru nanelerimde aynı sizinkiler gibi. bahçeden. babamın emeği hepsi :16: ben salataya da koyuyorum. zeytinyağı,tuz,limon ve nane karışımı yapıp üstüne döküyorum salatanın. oh mis.
biz de fesleğen aldık geçen, makarnalarımıza sos yapıcaz taze taze. insallah :9:

Aynen lokumum kaç kere seslenirdi bana da annem, uyanamazdım... şimdi hem kalkıyoruz hem sofra hazırlıyoruz (ilk kez sahur sofrası hazırladım) hemde kocacanlarımızı uyandırıyoruz :16: aferim ki bize o zaman :12::13:

evet salataya da çok yakışıyor nane, güzel bi salata yapayım ben iyisi mi :16:

ben geçen knorr'un makarna için fesleğen sosunu aldım ama çok kötüydü, belki bende becerememiş olabilirim :31: en güzeli insanın kendi sosunu kendi yapması :16:

Hoş geldin kestaneli pastam,Allah kabul etsin orucunuzu.:16::54:

Salata daha iyi olur kestanem.:56::56:

O değil de ben çok acıktım yaaa.:14::14:

Çok güzel oluyor fesleğenli makarna,annecim yaptı geçenlerde.:56::56:

Ah benim güzellerim ya,geçen sene bu zamanlar bugünlerin şafağını sayıyordunuz.:31: Biz de görebilecek miyiz acaba bu günleri ? :31:

pelişimm glmişşş :16::16::17:
yazdıklarınızı okurken bende mi böyle olcam demeden geçemedim :27:
bende çok zor kalkıyorum dün annem baya sinir olmuş hatta :9:
olsun ya gece kalkıpda bi şekilde kocişlerinize mamalar yapmakda güzel olsa gerek :17:,
ALlahımm hepimizin oruclarını kabul etsinn inşallah..
2.günde bitti bile bi bakmışız sonu gelmiş :31:

Aynen lokumum kaç kere seslenirdi bana da annem, uyanamazdım... şimdi hem kalkıyoruz hem sofra hazırlıyoruz (ilk kez sahur sofrası hazırladım) hemde kocacanlarımızı uyandırıyoruz :16: aferim ki bize o zaman :12::13:

evet salataya da çok yakışıyor nane, güzel bi salata yapayım ben iyisi mi :16:

ben geçen knorr'un makarna için fesleğen sosunu aldım ama çok kötüydü, belki bende becerememiş olabilirim :31: en güzeli insanın kendi sosunu kendi yapması :16:
canım knorrun domatesli bi sosu var ben de onu denemiştim, kıyma falan koyun diyodu tarifte. annem bak yapma hiç güzel olmaz dediği halde yaptım tarifteki gibi. çok kötü oldu. bence de sosu kendimiz yapsak daha güzel oluyo

Ah benim güzellerim ya,geçen sene bu zamanlar bugünlerin şafağını sayıyordunuz.:31: Biz de görebilecek miyiz acaba bu günleri ? :31:

mervemm oy kuzum göreceksiniz tabi. bana o zamanlar hiç geçmek bilmeyen zaman, şimdi vay be ne çabuk geçmiş o günler dedirtiyo inan ki.
haftasonu ege tostu diye bişey yedik. içinde peynir, zeytin ezmesi ve fesleğen vardı. o kadar lezzetliydi ki anlatamam. bi koşu gidip fesleğen aldık :9: makarna da yapıcaz :16:
ben de acıktığımı hissediyorum.
çamaşırları yıkamam lazım sepet doldu ama öyle üşeniyorum ki :14: yarın yaparım dimii dimi, bugün yapmıyım dimiiii :14:

olsun ya gece kalkıpda bi şekilde kocişlerinize mamalar yapmakda güzel olsa gerek :17:,

Demi Sibelim yaa,ne güzel olur.:31:

Amin kestanem, cümlemizin kabul olsun inşallah :16:

Salata yapcam, bol limonlu, zeytinyağlı ve naneli oohh mis :56:
Evet geldim siboşum :10::16:
Biz sahurumuzu yaptıktan sonra balkonda keyfimizi bile yaptık :ssz::9:
Hepimizin oruçları kabul olsun şekercanım:16:

canım knorrun domatesli bi sosu var ben de onu denemiştim, kıyma falan koyun diyodu tarifte. annem bak yapma hiç güzel olmaz dediği halde yaptım tarifteki gibi. çok kötü oldu. bence de sosu kendimiz yapsak daha güzel oluyo

mervemm oy kuzum göreceksiniz tabi. bana o zamanlar hiç geçmek bilmeyen zaman, şimdi vay be ne çabuk geçmiş o günler dedirtiyo inan ki.
haftasonu ege tostu diye bişey yedik. içinde peynir, zeytin ezmesi ve fesleğen vardı. o kadar lezzetliydi ki anlatamam. bi koşu gidip fesleğen aldık :9: makarna da yapıcaz :16:
ben de acıktığımı hissediyorum.
çamaşırları yıkamam lazım sepet doldu ama öyle üşeniyorum ki :14: yarın yaparım dimii dimi, bugün yapmıyım dimiiii :14:

Yemine derim okurken ağzımın suyu akacak diye korktum,yok böyle bir açlık.:56::56::14::9::9:

Mucizem planlamayı yaptı bil,2014 yazında nişan,2015 mart doğum günümde de düğün.:17:

Tabi bunların olması için önce atanmak lazım.:31: Dualarınızı eksik etmeyin.:30:

Çok mu çamaşırın Nurayım yaa ? İftara yakın at madem,iftardan sonra toplar asarsın,aç halde asmak zor olur.:32:

Demi Sibelim yaa,ne güzel olur.:31:
bizede nasip eder rabbiim inşallah mervemm :17:

Amin kestanem, cümlemizin kabul olsun inşallah :16:

Salata yapcam, bol limonlu, zeytinyağlı ve naneli oohh mis :56:

Evet geldim siboşum :10::16:
Biz sahurumuzu yaptıktan sonra balkonda keyfimizi bile yaptık :ssz::9:
Hepimizin oruçları kabul olsun şekercanım:16:

ohh sefanız olsunnn bebişimm :16:
amin kuzum benim :17:

nuraycımm yarın yaparsın kii acele çamaşırın yoksa şimdi nie kascan kendini :9: orucun bizi sündürdüğü son saatlerde hele :9:

Back