- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.021
Yeni evlenmiş kısa saçlılar cemiyeti yavrumSizi çok özlüyorum buarada tatlı sohbetlerimizi yoğunluk azalıyor diyorum hooooppp yenisi pörtlüyor
![]()
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
He he tam öyle oldu elisim, biz de seni özlediiikkk.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Nihancımmm canım benim ne güzel annikine kavuşmussun inşallah sevdiğine de kavuşacaksın canım benim![]()
Tatlışım çok sağ ol, hepimiz kavuşalım hepimiz
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
bugubugulopuummm canım benım Allah'ım hep yuzunu guldursuuunlokum nurayım demiş yogunlugumu felaketız bu ara 33 saat calısmıslıgım bıle var bıde malum sıkıntılı bı donemden gectım halada gecıyorum, böle zamanlarda ben pek konuskan olamıorum malesef Allah razı olsun destekcı arkadaslarım hal hatır sorunca haberleşiyoruz ama akıllarına gelmedıklerımde olmuyo degıl
insan bole zamanlarda goruyo ıste dostu dusmanı
![]()
Nihaaanımmm bende özledim kuzucuuummm
Siboşum bende nurayım gibi gercek sandım bian okuduklarımıSabret bebegiim o iç yangını dunyanın en beter seyı bılıyorum ama nolursun sabret
Lavincim gelinliğini göremedim atmamışsın ama zevklı oldugun ıcın guzellıgını tahmın edıyorum Allah mutlu mesut giymeyi nasip etsin inşallah.
Pelintoşumunda neti 1-2 güne baglanıcak , telefondaki net pakedide bitti giremiyo hiç![]()
Aaa bizim pufitomuz gelmiiş
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Nasılsın diycem ama çok yogunmuşsun canım Allah kolaylık versin. Geçmedi mi sıkıntıların ben düzeldi biliyordum. Umarım atlatırsın bu sıkıntıları canım, gel buraya da anlat, elimziden bir şey gelmese de dinleriz