- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.941
Ezgimmm şu an ezan okunuyo, cuma vakti. allahım bu ezanlar yüzu suyu hürmetine alnının akıyla çıkmyaı nasip etsin sınavdan. başarılar diliyorum ve saat 2 de kalbimiz seninle..
Ezicim inşallah tüm sınavları geçersinnn başarılarrrrrrr
ezgotummm basarılar kuzucum dualarımız seninle
Nihancım abin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. İnsan bazen buruluyor böyle, ne kadar sevinse de. Bende mailin yok, özelden gönderirsen bana da atarım gelinliğimi:)Kuzulaaaar nasılsınız?
Ben nasılım bilmiyorum bugün güzel bir haber de aldım ama içim burkuldu aynı zamanda.
Abilerimden biri nişanlanmak istiyor birkaç aya
Duygularım aynen böyle
:26: :18:
seviniyorum abimin mutluluğuna elbette onun da mutluluğunu istiyorum ama aynı zamanda biz düşünüyorduk eylüle...
Şimdi ailem ikimizi kabul etmeyecek.
Ben küçüğüm diye beklemek zorunda kalacağım.
Ortada işimiz de yok ama bilmiyorum kafam çok karışık..
bizimkileri tanıyorum ve bu bizim için kötü oldu ya...
Neysee....
Büşraaaa hoşgeldin tatlım, düğününün güzel geçmesine çok sevindim. Allah daim etsin.
LAvin doğumgünün müydü, nice mutlu yıllara canım. Ve bana mail gelmemiş amaaa
Nihancım abin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. İnsan bazen buruluyor böyle, ne kadar sevinse de. Bende mailin yok, özelden gönderirsen bana da atarım gelinliğimi:)
herkese slmmm
12 gunluk ask dolu bi gelincik geldi
oncelikle nurayimm dugundasim tebrikler kuzum Allah mesut etsin bi yastikta kocayin :-D
hepinizi cok ozledim naposunuz bakalim??
suan icin kiymetini biliyorum ama uzun vadede bu durum biraz sıkıci olur gibi:-\
kuzum ne guzel iste mis gibi mamisler yiyosundur her aksam benim sevgilimde haftasonu yapti bana mamalar sanki daha bi tatli geldi seninkidr oledir ask koyuyolar icine sanirsam:-D
canim bide sen calismasan evde otursan bile sonucta esin calisiyo yine gorusulen zaman kisitli olcak oyuzdrn kariyerini silme bence;-) haftasonlarin var hem birlikte mis gibi zaman gecirirsin hic bozma moralini evde oturmakta cok mikemmel.degil
Hayırlı olsun canımm evliliğin Rabbim huzurunuzu bozmasın hiç ve bize de harika bol eğleneli düğünler nasip etsin
Tatlımm ay sen bi tanecik kız annenin sırdaşı dostu kadıncağız haklı napsın çok şükür aynı şehirdesiniz. Annen eşinin işini çok seviyordur o zaman sefere filan gidiyor yaTatlım sen napcan kendi işini yaaaa böyle olmaz başka iş bulsana???
büşümmm ben de sizi tebrik ediyorum ve kocaman bir nazar boncuğu takıyorumherkese slmmm
12 gunluk ask dolu bi gelincik geldi
oncelikle nurayimm dugundasim tebrikler kuzum Allah mesut etsin bi yastikta kocayin :-D
hepinizi cok ozledim naposunuz bakalim??
Merhaba bebeklerim ben geldim.Hepinizi çok özledim,uzun zaman giremedim nete,bir ton anlatacak şey birikti.Evlenen bebeklerimi tebrik ediyorum,Rabbim mutluluklarınızı kat be kat artırsın,kem gözlerden korusun inşallah.
Bana gelince.Son yazdığımı hatırlarsınız,14 saat beraberdik demiştim.Sms yapmayan biriydi 4 yıldır,yakın arkadaşlarımdan birinin sınıf arkadaşıydı,aynı zamanda en yakın arkadaşı,numaramı aldı ertesi gün haberleşmek için ve gece 00.30'da ayrıldıktan 1.5 saat sonra mesaj attı uyudun mu diye...Yok dedim uyumadım. Gece 3'e kadar mesajlaştık havadan sudan,bugün ne kadar çabuk geçti zaman falan dedi derken ertesi gün için sözleştik.Acıktım dedim,çıktı yurdun önüne geldi,ne yemek istersin diye.
Ertesi gün 13.00'da mesaj attı,erken buluşalım mı diye...Olur dedim buluştuk.Açık havada bir yerde çay içtik,sohbet ettik.Ailesini anlattı uzun uzun,yaşadıklarını,çektiği zorlukları falan...Ben de anlattım kendimi,hayattan beklentilerimi...Şehri tepeden izleyebileceğimiz bir yere götürdü beni. Orda da normal seyrinde ilerliyordu muhabbet.Bir ara dedi ki,ben şiir yazıyorum biliyor musun? Yok dedim.En iyi şairler matematikçilerden çıkar dedi. Kendisi matematik öğretmenliğinden mezun oldu da. Hadi yaa dedim. Bir tanesini okudu gözlerime bakarak,çok güzel dedim. Yine bir şeylerden konuştuk.Bir tane daha okuyayım mı dedi... Oku dedim. Resmen ilan-ı aşk eden bir şiirdi ama saf ayağına yattım. Ne dersin,benden adam olur mu dedi ? Olur dedim. Olur mu dedi olur dedim. Olursa tut o zaman ellerimi dedi,sımsıkı bir sarıldı ellerime. Oh beee söyledim dedi. Çok mutlu oldum ama bir o kadar da korktum. Ben çok yaralıyım,kırgınım,paramparçayım dedim.Seninle olmayı istiyorum ama üzmekten de korkuyorum dememle kucaklaması bir oldu,döndürdü de döndürdü... Bağırdı kalenin ortasında,seni çok seviyorum diye...
Uzun uzun konuştuk.4-5 aydan fazladır bekliyormuş açılmak için,sebeplerini zaten biliyorsunuz bebeklerim.Parmağıma taktığım yüzüklerin rengine,taktığım eşarplara kadar her şey hafızasında. Çok tuhaf hissediyorum kendimi,kimse benimle bu kadar ilgilenmemişti. Yemekler yaptı bana 2 hafta boyunca,bir kere bile üzmedi,her şey senin istediğin gibi olacak artık üzülmeyeceksin dedi. Her şeyi konuştuk.Geçmişlerimizden sadece bir kez konuştuk,o da canımızı sıkan bir olay oldu,benim patavatsız arkadaşlarım yüzünden.Benim moralim çok bozuldu,ağladım bu sebepten dolayı,başımı ellerinin arasına aldı ve şunları söyledi : ''Ben sana kavuşmak için çok bekledim.Senin geleceğin de benim,geçmişin de,her şeyinle benimsin,artık ağlamak yok.Atanacağım ve ailenin karşısına gelip ailemi getirmek için izin isteyeceğim,seni çok seviyorum.'' dedi.
Bu adam benim mucizem.Ağustos'u sabırsızlıkla bekliyorum görüşmek için.
ezgimm sınavınn nasıldı kuzucumm ? inşallah iyi geçmiştir.
:
Ezgicim sınav nasıldı?????
ezigtosssssssssssssss sınav nasıldu bu arada gel de rapor veeeeeeeeeeeeerrr
...
ezgitomun sınavının çok iyi geçtiğini hissediyorum :) öyle bi his va riçimde işte.. ve artık enişteyi de alıp bize gelmesini bekliyorum
bebetolarımmmm
sınavım çok zordu. umutsuz çıktım sınavdan, ama cevapları kontrol ettim olacak gibi bakalım. inşallah diyorum. dualarınız için tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun kuzucuklarımmm
dün nişanlıcıımla süper birgün geçirdik. kurs yüzünden görüşemediğimiz günlerin acısını çıkarttık. bu akşamda tatile gidiyorum. telden takip etmeye çalışırım sizi.
nurayım dönünce geleceğiz inşallah dün söyledim ben aşkıma nuraylara gitcez haberin olsun dedm
kendinize iyi bakın, güzel haftalar diliyorummm
kolay gelsin canımmm cok az kaldı artıko asamalarda eve gidip gelmek ne güzel oluyo dimi ben gittim mi annemlerin evine donmek zor geliodu hiç cıkmak istemiodum ordan
gerci şimdi de öyle değişmedi yine cıkasım gelmio evimden
Günaydın ballı çöreklerim benimBir haftasonunu daha geçirmiş bulunuyoruz.Haftamız bol kahkahalı,şen şakrak geçsin Haftasonu düğün,mevlüd derken geçirdik.Kocikime hasret kaldım yanımda olsada başbaşa vakit geçirmek gibisi yok İşlerim çok yoğun bebeklerim o yüzden sık sık aranızda malesef olamıyorum ama hep aklımdasınız bilesiniz.Hani gelip yorum atamasamda mutlaka bir göz atıyorum.Lavinkom gelinliğini çok beğendim buarada.Vücuduna cuk diye oturmuş çok yakışmış maşAllah.Oh bugün eşyalarında geliyor nasıl heyecan vardır tahmin edebiliyorum Çağlooom bende çok seviyorum mutfağı bazen kocikim aşkım cık artık mutfaktan gel yanıma diyo ama mamişler yapıyorum kocikim sana diyorum Bide ben ev temizliğini çok seviyorum mis gibi olsun güzel güzel koksun böyle halılarımı vericem artık yıkatmaya yumaklarından tozlarından bıktım her taraf özellikle kapı arkaları halılardan ötürü yumak yumak toz oluyor
bebetolarımmmm
sınavım çok zordu. umutsuz çıktım sınavdan, ama cevapları kontrol ettim olacak gibi bakalım. inşallah diyorum. dualarınız için tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun kuzucuklarımmm
dün nişanlıcıımla süper birgün geçirdik. kurs yüzünden görüşemediğimiz günlerin acısını çıkarttık. bu akşamda tatile gidiyorum. telden takip etmeye çalışırım sizi.
nurayım dönünce geleceğiz inşallah dün söyledim ben aşkıma nuraylara gitcez haberin olsun dedm
kendinize iyi bakın, güzel haftalar diliyorummm
Bebeklerim,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederizzz.Sizin dualarınızla,desteğinizle bugünlere geldim,alnımın akıyla gçetim zorlu imtihanlarımdan. Cumartesi günü büyük sınav var,KPSS. Güzel yüreklerinizle bana dua edin ne olur,ben de öğretmen olayım hayırlısıyla. Ezgitom,inşallah iyi bir sonuç gelir sınavından.
Çağlam hatırlıyor musun,çok yakında birisi girecek hayatına hissediyorum demiştin.O adam senin mucizen olacak ve yaşadığın her acıyı unutturacak demiştin.Sen nasıl bir insanmışşsın be kurabiyem. Hala birbirinin iyiliğini isteyen insanlar tanımak öyle güzel ki...
Lavinim gelinliğini bana yollamamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?