Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ezgimmm şu an ezan okunuyo, cuma vakti. allahım bu ezanlar yüzu suyu hürmetine alnının akıyla çıkmyaı nasip etsin sınavdan. başarılar diliyorum ve saat 2 de kalbimiz seninle..

Ezicim inşallah tüm sınavları geçersinnn başarılarrrrrrr

ezgotummm basarılar kuzucum dualarımız seninle

Allah razı olsun canlarım, çok duygulandım ya sınav stresleri hep beni duygusal yapar. yarın kesin sınava girmeden önce aşkıma sarılıp ağlarım
buarada büşüm gelmiş hoşgelmişş. çok sevindim canım düğünün güzel geçmesine. Allah bir yastıkta kocatsın

Son düzenleme:
Yerim ben sizi yavru kuşlarım benimmmmmmmm, nasıl da güzel mamalar yaparlarmış.

Gerçekten muradına erenlerin topici oldu burasıı

Gelecek kadar vakit bulamadım son zamanlarda.

Malum sonradan nişandan vazgeçtik, nişan alışveirşi yapamadık diye bu hafta hallettik onları.

dün de hem doğumgünüm için, hem nişan eşyaları için bize geldi nişanlım(eşim:) ve ailesi. Güzel bir akşam geçirdik.

Bugün de annemle bazı eksikleri almaya alışverişe çıktık veeeeeeeeeeeeeeee

Gelinliğim geldiiiiiiiii, denedim ve çok sevdim, tam istediğim gibi olmuşşşşşş

Hemencik maillerinize atıyorum kuşlarım, olur da unuttuğum birileri olursa bana hatırlatın emi:)

Kuzulaaaar nasılsınız?
Ben nasılım bilmiyorum bugün güzel bir haber de aldım ama içim burkuldu aynı zamanda.
Abilerimden biri nişanlanmak istiyor birkaç aya
Duygularım aynen böyle
:26::18:
seviniyorum abimin mutluluğuna elbette onun da mutluluğunu istiyorum ama aynı zamanda biz düşünüyorduk eylüle...
Şimdi ailem ikimizi kabul etmeyecek.
Ben küçüğüm diye beklemek zorunda kalacağım.
Ortada işimiz de yok ama bilmiyorum kafam çok karışık..
bizimkileri tanıyorum ve bu bizim için kötü oldu ya...
Neysee....
Büşraaaa hoşgeldin tatlım, düğününün güzel geçmesine çok sevindim. Allah daim etsin.

LAvin doğumgünün müydü, nice mutlu yıllara canım. Ve bana mail gelmemiş amaaa

Nihancım abin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. İnsan bazen buruluyor böyle, ne kadar sevinse de. Bende mailin yok, özelden gönderirsen bana da atarım gelinliğimi:)

Nihancım abin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. İnsan bazen buruluyor böyle, ne kadar sevinse de. Bende mailin yok, özelden gönderirsen bana da atarım gelinliğimi:)

Teşekkür ederim lavincim, inşallah çok sağ ol. Mailimi de gönderdim

herkese slmmm
12 gunluk ask dolu bi gelincik geldi
oncelikle nurayimm dugundasim tebrikler kuzum Allah mesut etsin bi yastikta kocayin :-D
hepinizi cok ozledim naposunuz bakalim??

büşümm gelmişş hoşgelmişşş
herşeyin güzel geçmesine sevindim kuzum hayırlı olsun artık Allah bir yastıkta kocatsın sizide

ezgimm sınavınn nasıldı kuzucumm ? inşallah iyi geçmiştir.

lavinnnn maili bekliorumm heycanlaa canımm

LAvincimmm doğum gününmüş galiba kutlu olsun, maşallah yaaaa herşeyin süper gidiyor maşallah pek hızlısınız Rabbim bozmasın.

Nihancımmm oyyy yaaaa şimdi de abin mi sıranızı aldı, neyse vardır bi hayır diyelim bakalım yaaaa

Ezgicim sınav nasıldı?????

Merhaba bebeklerim ben geldim.Hepinizi çok özledim,uzun zaman giremedim nete,bir ton anlatacak şey birikti.Evlenen bebeklerimi tebrik ediyorum,Rabbim mutluluklarınızı kat be kat artırsın,kem gözlerden korusun inşallah.

Bana gelince.Son yazdığımı hatırlarsınız,14 saat beraberdik demiştim.Sms yapmayan biriydi 4 yıldır,yakın arkadaşlarımdan birinin sınıf arkadaşıydı,aynı zamanda en yakın arkadaşı,numaramı aldı ertesi gün haberleşmek için ve gece 00.30'da ayrıldıktan 1.5 saat sonra mesaj attı uyudun mu diye...Yok dedim uyumadım. Gece 3'e kadar mesajlaştık havadan sudan,bugün ne kadar çabuk geçti zaman falan dedi derken ertesi gün için sözleştik.Acıktım dedim,çıktı yurdun önüne geldi,ne yemek istersin diye.

Ertesi gün 13.00'da mesaj attı,erken buluşalım mı diye...Olur dedim buluştuk.Açık havada bir yerde çay içtik,sohbet ettik.Ailesini anlattı uzun uzun,yaşadıklarını,çektiği zorlukları falan...Ben de anlattım kendimi,hayattan beklentilerimi... Şehri tepeden izleyebileceğimiz bir yere götürdü beni. Orda da normal seyrinde ilerliyordu muhabbet.Bir ara dedi ki,ben şiir yazıyorum biliyor musun? Yok dedim.En iyi şairler matematikçilerden çıkar dedi. Kendisi matematik öğretmenliğinden mezun oldu da. Hadi yaa dedim. Bir tanesini okudu gözlerime bakarak,çok güzel dedim. Yine bir şeylerden konuştuk.Bir tane daha okuyayım mı dedi... Oku dedim. Resmen ilan-ı aşk eden bir şiirdi ama saf ayağına yattım. Ne dersin,benden adam olur mu dedi ? Olur dedim. Olur mu dedi olur dedim. Olursa tut o zaman ellerimi dedi,sımsıkı bir sarıldı ellerime.Oh beee söyledim dedi. Çok mutlu oldum ama bir o kadar da korktum.Ben çok yaralıyım,kırgınım,paramparçayım dedim.Seninle olmayı istiyorum ama üzmekten de korkuyorum dememle kucaklaması bir oldu,döndürdü de döndürdü... Bağırdı kalenin ortasında,seni çok seviyorum diye...

Uzun uzun konuştuk.4-5 aydan fazladır bekliyormuş açılmak için,sebeplerini zaten biliyorsunuz bebeklerim. Parmağıma taktığım yüzüklerin rengine,taktığım eşarplara kadar her şey hafızasında. Çok tuhaf hissediyorum kendimi,kimse benimle bu kadar ilgilenmemişti. Yemekler yaptı bana 2 hafta boyunca,bir kere bile üzmedi,her şey senin istediğin gibi olacak artık üzülmeyeceksin dedi. Her şeyi konuştuk.Geçmişlerimizden sadece bir kez konuştuk,o da canımızı sıkan bir olay oldu,benim patavatsız arkadaşlarım yüzünden.Benim moralim çok bozuldu,ağladım bu sebepten dolayı,başımı ellerinin arasına aldı ve şunları söyledi : ''Ben sana kavuşmak için çok bekledim.Senin geleceğin de benim,geçmişin de,her şeyinle benimsin,artık ağlamak yok.Atanacağım ve ailenin karşısına gelip ailemi getirmek için izin isteyeceğim,seni çok seviyorum.'' dedi.

Bu adam benim mucizem. Ağustos'u sabırsızlıkla bekliyorum görüşmek için.

meyabaaaaaa cupcakeler

lavitom sabah sabah duygulandırdın beni zaten oyyy hep cok mutlu ol seeen her sey bitio artık ne guzeeel bu arada senin de mi dogum gunundu kujumm???

bugumm mervosummmm benimmmm maşallah sana kocaman nazar boncukları hep sürsün bu mutluluğunuz jet hızında evlenin inşallah... haftasonu misafirim var diyodum yaa gelenlerden biri evliydi bizden bikaç ay önce evlendiler... Biz de onlara jetgil adını taktık 6 ay icinde tanısıp asık olup evlenmişler. Söz nişan dugun hatta tanısma hepsi 6 ay icinde yani o kadar da mutlulular kiii kızcagız iyi ki evlenmişim diyo baska da bişi demiyo evlilik güzel şey

orası öle tabi tatlım ama ben mutfagı cok seviyorum acayip hem de bıraksalar beni aksama kadar börek pasta kurabiye yaparım ozellikle onları yapmayı cok seviyorum evlendim evleneli evimde yemek olmasa bile pastam kurabiyem boregim hep var o yuzden ben evde de olsam hiç sıkılmam gibime gelio mutfakta ugrasırım sonra evden de ceviri falan yapabilirim ne bilim işte suan bana ev hanımlıgı cok cazip geliyo o yuzden ama tabi esimin işinin hep yasadıgımız yerde kalması sartıyla hayırlısı artık eşim yerleşik bi duzene geecebilse bi mucize olsa o zaman gercekten bırakırdım işi evden devam ederdim ama yerlesik bi duzeni yok simdi o gider seyire sefere ben onsuz duramam o evde o zaman.... o yuzden sabrediyorum her aksam evine gelebilcei garanti bi işi olsaydı coktan evlilik sebebiyle ayrılıyorum deyip yazmıstım dilekceyi ikinci bi saniye dusunmezdim bile o kadar net soluyorum

evet kujum aynı sehirdeyiz cok sukur ama o bile yetmio ki annişime baska iş bulmak ben de istiyorum ama o kadar kolay degil be kusum sektor hep evime uzak yerlerde zaten burdan cıksam da gideceğim başka yerlerde çok farklı olmayacak durum. Sektörümü değiştirmem lazım o da kolay bir şey değil Allah büyük artık

bu aradaaa hafta sonu bir ıspanak yaptım böle kafamdan uydura uydura şans eseri öle güzel oldu kiii eşimin parmaklarını zor kurtardık çok beğendi paşacanımm 1kg dan yapmıştım oturduk hepsini yedik

Son düzenleme:
Güzel gelinlere günaydınlarrrrrr

Birazdan evimin beyaz eşyaları geliyor, onların yerleştirilmesinde orda olmak istiyorum.

Çok yoruldum ama çeyizim de gitti, ama her şeyi tek tek paketlemek, yok bohçalamak ne zormuş anam

kolay gelsin canımmm cok az kaldı artık o asamalarda eve gidip gelmek ne güzel oluyo dimi ben gittim mi annemlerin evine donmek zor geliodu hiç cıkmak istemiodum ordan

gerci şimdi de öyle değişmedi yine cıkasım gelmio evimden

Günaydın ballı çöreklerim benim Bir haftasonunu daha geçirmiş bulunuyoruz.Haftamız bol kahkahalı,şen şakrak geçsin Haftasonu düğün,mevlüd derken geçirdik.Kocikime hasret kaldım yanımda olsada başbaşa vakit geçirmek gibisi yok İşlerim çok yoğun bebeklerim o yüzden sık sık aranızda malesef olamıyorum ama hep aklımdasınız bilesiniz.Hani gelip yorum atamasamda mutlaka bir göz atıyorum.Lavinkom gelinliğini çok beğendim buarada.Vücuduna cuk diye oturmuş çok yakışmış maşAllah.Oh bugün eşyalarında geliyor nasıl heyecan vardır tahmin edebiliyorum Çağlooom bende çok seviyorum mutfağı bazen kocikim aşkım cık artık mutfaktan gel yanıma diyo ama mamişler yapıyorum kocikim sana diyorum Bide ben ev temizliğini çok seviyorum mis gibi olsun güzel güzel koksun böyle halılarımı vericem artık yıkatmaya yumaklarından tozlarından bıktım her taraf özellikle kapı arkaları halılardan ötürü yumak yumak toz oluyor

elisoooooooooooommm valla haftasonu yetmio dimii

bizim de sürekli bi kosturmaca icinde... bize sürekli birileri gelmek istiyo sürekli ama sayamadım artık kac kişi oldu bekleyenler... e misafir mi agırlıcaz kendimize mi ayırcaz haftasonunu anlayamıyoruz su ara pazar gunu supermane zor kacabildik o da aksam gec vakitteki seansa

haftaya yine eve gelmek isteyenlerle dolu... annem bu sekilde olmaz zaten mevlut okutcaz herkes oraya gelsin dedi mantıklı tek tek ugrasılmaz yoksa imkansız... ama suara gelmek isteyenler listesinde mevlute gelemicek kişiler de var yani cogu yakın arkadas-akraba mesela hadi sen mevlute gel diyemem illa bi solo olarak agırlamam lazım geri kalanlar da askımın iş arkadasları yavas yavas gemiler seferden donuyo hani su benimkinin katılamadıgı buyuk sefer ee dondukce de dugune gelemeyenler eve gelmek istio durumlar baya karısık biz de yani daha kayınvalidemleri bile agırlayamadım 1 ay oldu evime ayak basmadılar cok ayıp oldu kayınbabacık o kadar ugrastı evimle adamcagız bizden cok perişan oldu belki de

bana da suprizi varmıs kayınbabiikonun cok ayıp oldu ya gelelim de getireyim suprizini demiş kocikime haftaici gelsinler diorum ben de ama gec geliorum diye rahatsız etmek istemiolar cumartesiyi de bekleyemicem merakımdan catlıcam ben onlara gidince de gostermio solemio ne oldugunu illa o getircekmiş

ben de bayrama dusunuyorum veririm diye kusum ben de artık dellendim cunku sil süpür ertesi gun hiç yapmamıssın gibi

ezigtosssssssssssssss sınav nasıldu bu arada gel de rapor veeeeeeeeeeeeerrr

herkese slmmm
12 gunluk ask dolu bi gelincik geldi
oncelikle nurayimm dugundasim tebrikler kuzum Allah mesut etsin bi yastikta kocayin :-D
hepinizi cok ozledim naposunuz bakalim??
büşümmm ben de sizi tebrik ediyorum ve kocaman bir nazar boncuğu takıyorum
allahım el ele diz dize yaşlanmayı nasip etsin.

merveemm tüylerim diken diken oldu ! allahım bu büyüyü hiç bozmasın, herşey gönlünüzce olsun inşallah. birbirinize hep değer verin ki bir ömür sürsün bu mucize
bu topikte bulaşıcı jetgillik sendromu var
...
nihancım abin adına çok sevindim, onun kız arkadaşını düşünsene bide bizim gibi günleri, ayları sayıyordu belki.. heyecanla umutla hasretle bekliyordu... allahım yüzlerini güldürsün hep.
evlilik işi kader işi, ailen iki çocuk birden vermeyiz dese de kaderinde ne zaman yazılmışsa o zaman olacak bişey bu. eğer vaktiniz, saatiniz gelmişse ne kadar karşı çıkılsa da olacak. eğer gelmemişse o an, o zaman ailenin karşı çıkışı bir bahane olacak sadece hala beklemek için.
eylül inşallah mucize gibi gelir sana
...
veee lavinnkooooo prenses olmuş o gelinliğin içinde bu kız yaaa
etekleri de prenses zaten :)
mutlulukla giy inşallah canım benim.
burdaki tüm gelinlerin düğünü gibi geçsin seninki de, rüya gibi
eşyalarınız da hayırlı olsun. çok az kaldıı düğünee parça parça alınan o eşyaların, çeyizlerin evinde bir bütün oluşturduğunu görmek çok güzel bi duygu
...
ezgitomun sınavının çok iyi geçtiğini hissediyorum :) öyle bi his va riçimde işte.. ve artık enişteyi de alıp bize gelmesini bekliyorum
aynı şekilde çağlakuşumm, misafirlerini bi hafiflet sonra listeye beni ekle gidilecek yerler listesine de ama
benim de kayınvalidemler gelmedi henüz bize. cuma günü ilk defa biz gittik.
haftasonumuz da harikaydıı, cts. üniv.den arkadaşlarımızla gezdik gün boyu. akşamına bize geldiler, bizde kaldılar.. dün de ufak bi temizlik yaptık sevdicekle, çamaşır yıkadık. dizi izledik.
ve bu sabah ona kahvaltı hazırladımmm işe gönderdim tekrar uyudum :) onun telefon etmesiyle uyandım ve saat 1 di
neyse ki evim temiz, sadece ütülenecek çamaşırlarım var onları da yarına devrettim :) bir makina daha yıkayacağım bu akşam.
bende habire bi çamaşır yıkama durumu var. temiz kirli farketmiyo, iki üç kirli varsa yanına herşeyi topluyorum. bu havluda yıkansın, bu nevresim de yıkansın diyerek çoğaltıyorum dağ gibi. ve o halı tozlarının yanı sıra benim bide saçlarım çok dökülüyo hala kestiremedim fırsat bulup. ufak kıl gibi şeyler de görüyorum eşimin de dökülüyo saçları demekki

ezgimm sınavınn nasıldı kuzucumm ? inşallah iyi geçmiştir.
:

Ezgicim sınav nasıldı?????

ezigtosssssssssssssss sınav nasıldu bu arada gel de rapor veeeeeeeeeeeeerrr

...
ezgitomun sınavının çok iyi geçtiğini hissediyorum :) öyle bi his va riçimde işte.. ve artık enişteyi de alıp bize gelmesini bekliyorum

bebetolarımmmm
sınavım çok zordu. umutsuz çıktım sınavdan, ama cevapları kontrol ettim olacak gibi bakalım. inşallah diyorum. dualarınız için tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun kuzucuklarımmm
dün nişanlıcıımla süper birgün geçirdik. kurs yüzünden görüşemediğimiz günlerin acısını çıkarttık. bu akşamda tatile gidiyorum. telden takip etmeye çalışırım sizi.
nurayım dönünce geleceğiz inşallah dün söyledim ben aşkıma nuraylara gitcez haberin olsun dedm
kendinize iyi bakın, güzel haftalar diliyorummm

süper ötesi bi tatil diliyorum kuzum size

Bebeklerim,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederizzz. Sizin dualarınızla,desteğinizle bugünlere geldim,alnımın akıyla gçetim zorlu imtihanlarımdan. Cumartesi günü büyük sınav var,KPSS. Güzel yüreklerinizle bana dua edin ne olur,ben de öğretmen olayım hayırlısıyla. Ezgitom,inşallah iyi bir sonuç gelir sınavından.

Çağlam hatırlıyor musun,çok yakında birisi girecek hayatına hissediyorum demiştin.O adam senin mucizen olacak ve yaşadığın her acıyı unutturacak demiştin. Sen nasıl bir insanmışşsın be kurabiyem. Hala birbirinin iyiliğini isteyen insanlar tanımak öyle güzel ki...

Lavinim gelinliğini bana yollamamışsın.

Şu an ev bomboş, mobilya ve halılar perdeler hepsi bu 10 günde gelecek. Ama yine de evden ayrılmayı hiç istemiyorummmmm

Oyyyy çok teşekkür ederim Eliscimmmmm, inşallah beni de inşallah sizin gibi güzel zamanlar bekliyorrrr

Fark ettim de ben sana sınav için yazmamışımmm Halbuki aklımdan cevap yazmıştım.

İnşallah ezgimmmm çok çok iyi gelir sonucun, sen de sevinçten şok olursunnn

Dur bakayım tatlım, sana da göndereyim hemencecik.

bugün bizim 1.ayımızzzzzzzzzz aşk dolu bir bir aydı rüya gibiydi Allahım her ayımızı böyle kılsın inşallah darısı bütün aşıklara olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün akşamdan başladık kutlamalara biz akşam kayınbabikleri agırladım en sonundaaa pasta alıp gelmişler hatta babikimmm ilk ay hediyemiz olarak getirdi süprizimiiiiiiii kızlarr yaaa valla ben bu kayınbabikimi napcaaaam ona süper bi hediye hazırlamalıyım acilennn cok begencegi bişey olmalı... Sırf ben pembeyi seviyorum diye bi de pembe yaptırtmış gidip ya!!! Hediyemi size mail olarak attım az önce fotosunu çekmiş paşacanım

Hediyeyi yaptırdığı kız o nasıl bir kayınbaba öyle alnından öpücem valla ilk defa bi kayınbaba yaptırıyo bana böle bi hediye demiş eli öpülesi bas tacı yapılası babişim benimmmmmm yaaa

sabah uyandıgımda yatagımın bası ciceklerle doluydu ben de evden cıkmadan yatagı notlarla doldurdummm aksam da yemek yicez orda mektubumu vericem sevgilicimeee... butun 1 ayı anlattım ona oku oku bitiremicek

nurayımmm aklımdasın merak etmeee su sevdicegin arkadaslarını bi aradan cıkarıyımmm hemen liste bası sizssiniz... sevdicege dedim hatta nuraylara gidicez onlar da bize gelicek diye.. kocikim bi ordu adamla arkadas oldugu icin tabur tabur geliyolar resmen bu hafta yine cumadan baslarım hazırlıga

ezigotsum cok sevindim kusummm insallah hadi bakalım hayırlısı güzel tatiller diliorum size de

bugummmmmmm bugummmm yerim seni bennnnnn hislerimin dogru cıkmasına cok sevindimmm bu kadar cabuk bulmana mucizeni bi ömür bırakmayın birbirinizin eline sakınnnn o mucizeler hayatımıza sonsuza dek bizle kalmak icin geliyolar emin ol

lavinimmm hele bi dolsun evcagızın o zaman görrrr iki katı cıkmak istemiceksin ordan... bi evi yuva yapan da o sanırım... içinde hiç yaşamadığın bir eve bağlanmak

Aşk dolu bir sabahtan günaydınlar hepinize bebekleriiiimmm.

Çağlam ne güzel anlatmışsın,darısı yıldönümlerinize inşallah,mailini sabırsızlıkla bekliyoruumm.

Kahvaltımı yapıp ders çalışmalıyım,dualarınızı bekliyorum bebeklerim.

Sabah gözümü bir açtım,şiir yazıp yollamış bana mucizem. Ne kadar şükretsem az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…