- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.881
Merhaba canlarımmmmmmm
Koca bi haftayı sevdiğimle geçirdim bi baktım ki bitmiş ama buna da şükür evlilik kampanyası başlatın ve ilk evlenenler biz olalımmmmm nolurrrrrrrrr
Herşeyin belirsiz olması ne kötü ama geçen hafta bi arkadaşım sevdiğini kaybetti maalesef kızı görünce o an dedim ki varsın geç evlenelim ama Rabbim bizi ayrımasın sağlık sıhhat versin. Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Her yeni evli gibi halı şikayetleri başlamışşşş
Hoşgeldin Nejlacım nasılsın
Enerji depolamışsındır ne güzel... Arkadaşına çok üzüldüm, başı sağolsun. Bazen haber alamyınca ben de korkuyorum ve hep aynı şeyi düşünüyorum, o hep sağlıklı olsun da... Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
Hoşbulduk canım benimmmmm
Walla depoladım oh bi de ev arkadaşımın düğünü vardı ii oynadımSen napıosun sınav az kaldı dimi. Ay hadi bakalım inşallah atanır da güzel bi kutlamam yaparsınız. Atanırsa daha sık görüşürsünüz dimi?
Nihancım inşallah atanır ama Allah korusun aksi durumda planınız ne?
oy mis kuzusu ne zamandır denk gelemedik, özledim seniiiBebeciklerim nasılsınız??? Ah halılar diyorum başka bişey demiyorum yumak yumak oluyor hergün süpürgeyi açsam yeri yanihaftasonu genel temizlikte borayı açıyorum haftaiçi merlini merlin kuş kadar zaten Kesinlikle borası olan merlinini almalı ben alışverişi azcık azcık aldım bittikçe alıyorum bizde mübarek çok yiyoruz ama Çağlomun dediği gibi yapan sanki daha az yiyo yemeği yaparken doyuyorum nerdeyse Koçişkom ooohhh süpürüo mamaları 2 kilo almısım ben 23 günde az yememe rağmen.Evlilşk beni tosuncuk gibi yapmamalı yapmasın di mi ama ya Evlilik güzel şey evlenin evlendirin kampanya başlatıcam
heeyy benim de artık merlinim var, boramı yalnız bırakmadımgelin tabii kusumcaaan basımın uzerinde yeriniz varbiz de gelceeez ki seker evinde mamalar yiceeez
kıyamam sana ya beeeen
yahu ben de anneme yakınım ama oyle cok aramadım valla annemin yoklugunubalayı donusu gittigimizde evi gorunce icim buruldu falan ama gecti hemen... oysa ki cok el bebek gul bebek buyutuldum
annem her gun bana sitem ediyo gelmiosun diye,, yedi mahalleye yaymıs kızım evlendi beni unuttu diye napabilirim ama yeni evliyim ben azıcık vaktim var onda da bırak da evime duzenime alısayım istiyo ki yedi yirmi dort arasın her gun gelsin ben eve 8 bucukta gidiyorum el insaf yani bi yere gitsem zaten evde gecircek vaktim kalmıyoannem cok anlayıssız yaaa ortalıgı ayaga kaldırdı bi gun arayamadım diye onda da hastaydım ondan arayamamıstım yoksa her allahın gunu duzenli olarak konusuyoruz balayından doner donmez yanına gittim hemen... bazen annem kaynana gibi oluyo basıma hey allahım bi afralar bi tafralar sorma gitsin evlendim ben de kendi annemden cekiyorum herkes kaynanadan ceker
bebetommmm hos geldinnnnn
resmen bora ve merlin dernegi kurmusuz burda hepimizkesinlikle bence de borası olanın merlini de olmalı yoksa zorrr bizde bu haftasonu actık haftasonu bidaha acarız bizimde ole haftasonları seklinde gidicek gibi gorunuyoo
hihihi yerim seni yaaaa sen her halinle fıstıkossun bebegim :
kampanyana destek verebilirim elisommmevlenmeyen kalmasın ayol
evlilik her yonden guzel ve insanı bambaska yapan bir sey... evlendim evleneli hayata daha bi farklı bakıyorum artık herkesi oldugu gibi kabul edip daha anlayıslı olabiliyorum... resmen yepyeni tertemiz bi sayfa actım kimseye kızamıyorum küsemiyorum hep böle olsa iyi olur bütün negatif enerjimden arındım zira
balayında kuma basmak iyi geldi
tüylü halılarımı bile seviyorum
canımm, o hayalleriniz gerçek olacak inşallah.. şimdi çok uzakmış gibi geliyo sana biliyorum, belirsizlikler umutsuzluğa itiyo hep.. ben şu anki duruma gelişimize hala inanamıyorum. bu topiğe geldiğimde henüz öğrenciydik biz, okul bitecek miydi, askere hemen gidebilecek miydi, bakalım kısa dönem çıkacak mıydı, iş bulabilecek miydi. herşey tamamsa bile babam tamam diyecek miydi... neler yaşadım. neler yaşadı bir çok insan burda... sizin içinizdeki sabır ve inanç herşeyin üstesinden gelmenizi sağlayacak. şu an hiç geçmeyen o zaman, beklediğiniz an geldiğinde ne kadar çabuk geçmiş dedirtiyo.Kızlar elinizi başıma filan sürün de ben de evleneyim
Bugün sevdicekle birlikteydim, ah dönmek istemedim yanından. Kokusu benimle sanki hala..
Zaten en az iki ay göremiycez birbirimizi. Atanırsa daha çok ama hayırlısıyla atanmasına razıyım tabi ki.
Düğünümüzden konuştuk, hayaller kurduk...Ahh ah
aşkla geçen haftaların çoğalsın nejlacım :)Merhaba canlarımmmmmmm
Koca bi haftayı sevdiğimle geçirdim bi baktım ki bitmiş ama buna da şükür evlilik kampanyası başlatın ve ilk evlenenler biz olalımmmmm nolurrrrrrrrr
Herşeyin belirsiz olması ne kötü ama geçen hafta bi arkadaşım sevdiğini kaybetti maalesef kızı görünce o an dedim ki varsın geç evlenelim ama Rabbim bizi ayrımasın sağlık sıhhat versin. Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Her yeni evli gibi halı şikayetleri başlamışşşş
Sağolasın canım benim inşallahhhhhhhh hepimizinyaa erken kalkıp eşine kahvaltı hazırlamak süper bişi ama yapabilir miyim bilmiyorum
benim tatlı makaronlarımmmm hepinize merhabaaa
canımm, o hayalleriniz gerçek olacak inşallah.. şimdi çok uzakmış gibi geliyo sana biliyorum, belirsizlikler umutsuzluğa itiyo hep.. ben şu anki duruma gelişimize hala inanamıyorum. bu topiğe geldiğimde henüz öğrenciydik biz, okul bitecek miydi, askere hemen gidebilecek miydi, bakalım kısa dönem çıkacak mıydı, iş bulabilecek miydi. herşey tamamsa bile babam tamam diyecek miydi... neler yaşadım. neler yaşadı bir çok insan burda... sizin içinizdeki sabır ve inanç herşeyin üstesinden gelmenizi sağlayacak. şu an hiç geçmeyen o zaman, beklediğiniz an geldiğinde ne kadar çabuk geçmiş dedirtiyo.
nihantosum ve nejlosum siz de kavusursunuz insallah sevdiceklere hemencecik
nurayımmmm biz iki baslıgı da denedik dedigin gibi parkelere diğerini halıya turboyu kullandık... sonra eşim ya ne gerek var bu turbo daha iyi cekiyo her yeri bunla alalım dedi öle yaptık
turbo baslıgı halıya cok yapısıyo ama cidden kuvvet lazım o makineyi kullanmak icin züperman olmasa yanmıstımben ona artık SÜPÜRMAN diyorum süpürgeyi o kullanıyo ya hatta esprilere basladı... Yerde toz gorduk mu hemen "Süper etkili turbo baslıgım, su kovam ve celik sapım hepiniz salona kooridnatları veriyorum," diye süper kahraman moduna giriyo kopuk askım benim yaaa
Ben de idare ediyom tatlım yaaa etrafımda hep kötü örnekler var yaaaa sorma biri sevgilisi intihar etti, biri çok severek evlendi 6 ay sonra boşandı çocuk psikopat çıktı, diğerleri evlenmek istiyorlar kimse yok offfffffff sorma hep kötü örnekler dün resmen onları dinlerken depresyona girdim yaaaaaaaaa
Aman tatlım inşallah atanır atanmasa da seneye kpss ile memur olarak atanır onda şansı yüksek olabilir. Bak bizim arkadaşın eşi atanamadı memur oldu hem fazla maaş alıyo hem de rahat
ahahahaah :90: kopardın beni çağloşkom
.. nihancım öyle deme. dertlerimizi, sevinçlerimizi, sorularımızı, sorunlarımızı paylaşmak için burdayız.
çocuk gibiler bebişim yaabi de poz vermesi var o supurgeyle ben mutfakta yemek hazırlıyodum bu almıs supurgeyi gelmiş kapının pervazına dayanmıs yüzüne de boyle cool bi ifade vermeye calısıyo, dedim hayırdır askım napıosun?
"Çok iyi süpürge kullanırım bebeğim, numaralarımı görmek ister misin?" dedi gülmekten doğradığım patatesleri yere döktüm hep
ben de " göster bakalım sahte kovboy işe burayı temizlemekle baslayabilirsin mesela," dedim baktım toz oldu hemen kapıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?