• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pufitoommmm senide Allah ın izniyle gelin olarak görelim inşAllah :16:

Nurayimoommm çok güzel bir gelin olmuşsun maşAllahh zaten bizim topikin gelinlerinin maşAllah ı var:16: Alah yuvanızdan huzuru,aşkı,mutluluğu,sağlığı hiç eksik etmesin balım:nazar::nazar:

Çağla geçmiş olsun canım, önünüzde upuzun bir ömür var artık üzülme sakın...
Kocikin sana yine mamalar hazırlar:34:
Ve işin günümüzün, ömrümüzün büyük bir kısmını aldığına katılıyorum :50:

günaydınlarrrrrrr :16:
pufummmmm :16::nazar: aşkınızaa size maşallahhh :nazar: geçiçek hepiciğiikii azıcık zamann :34:
çağlamm geçmiş olsun sanada bebeğimm :16:

saolun kuslar :54:

evet nihamikom öleee ama işte insan bosa giden zaman gibi goruyo artık onca yol falan.. ne gerek var sevdiklerime evime ayıramadıktan sonra zamanımı hayatım bosa gecio gibi hissediorum :27: işimi özlerim ben falan diodum ama 2 haftada gram özlemedim valla :1:

nevresim takımı falan demişin bak aklıma askımın gecen söylenmesi geldi :9: nevresim takımımızı değiştirip yattık aşkııım diyip kafasını benimkinin yanına koymaya calıstı ama bası iki yastıgın arasına gomuldu garibimin :9: ve ilk dırdırını gercekleştirdi ; "Aşkım hani bi yastıkta kocayacaktık bu ne böle hep ayrı yastıklar almıssın bunların butun olanı yok muydu?" diye :9::9::9:

evet nihamikom öleee ama işte insan bosa giden zaman gibi goruyo artık onca yol falan.. ne gerek var sevdiklerime evime ayıramadıktan sonra zamanımı hayatım bosa gecio gibi hissediorum :27: işimi özlerim ben falan diodum ama 2 haftada gram özlemedim valla :1:

nevresim takımı falan demişin bak aklıma askımın gecen söylenmesi geldi :9: nevresim takımımızı değiştirip yattık aşkııım diyip kafasını benimkinin yanına koymaya calıstı ama bası iki yastıgın arasına gomuldu garibimin :9: ve ilk dırdırını gercekleştirdi ; "Aşkım hani bi yastıkta kocayacaktık bu ne böle hep ayrı yastıklar almıssın bunların butun olanı yok muydu?" diye :9::9::9:

merhaba cookie yazını görünce dayanamadım, yazayım dedim.
sanırım biz de evliliğimizin ilk ayı dolmak üzereyken "bu ne ya" dedik, gittik bir heyecanla uzun yastık yaptırmaya :1: terzi kadın bizi pek sevdi, "bu zamanda böyle gençler var mı, en güzeli tek yastık tabi ki" dedi. neyse biz aldık yastığı, üç kılıf da diktirdik yanına. bir ay falan kullandık, sonra nevresim değiştirirken tekrar ayrı yastık yaptık. sonra ben boynum ağrıyor yastıkta deyip kendi yastığımı kaldırdım, güya yastıksız yatacağım. bu sefer de eşimin yastığı ortaya koyup o şekilde yatmaya başladık, taa ki düne kadar :1: dün kendi yastığımı da koydum. yastık maceraları sürer gider, sizinki de başlamış :1:

Hahaa:1::1::1: doğru demiş eşin, bir benzer muhabbeti de biz yapmıştık aşkla, çeyizde uzun yastıklardan da olacak mı mevzusundan hareketle:1: Ama ben o yastıklar da yatamam sanki yaa:27:
Ben de evlensem işi özlemem sanırım. ancak eşim de işe başlarsaa ve ben evde yapacak bir şey bulamazsam belki:9:
Eşin evdeyken de çıkıp işe gelmek çok zor tatlım, koşa koşa eve gidiyorsundur sen:34:
Çağlamiko niye kimse seramik kaplarıma yorum yapmadı yaa:19:
Onlar benim ilk beğendiğim çeyiz parçalarımdı, gerçi vazgeçtim sayılır internet diye ama :37:

günaydın herkeşleyee :27::27::27:

nurayımitommmm Allah bir ömür ayırmasın o elleri... diyodum sana dimiii Antalya ahhh antalyaaa suan orda olmak icin neler vermezdim... ya da sadece evde olsam da olurdu :17: hihihi :9:

pufitosummmmm sonundaaa :54::54::54::54::52: neden bu kadar özletiosunnnn amaa :10: selotla konustuk cok yogundu en son dedi valla vurcam gelip ordakileri hee :27::27:

vee ben dun aksam askımın mamişlerinin tadını bile cıkaramadım yaaa... eve gittim kocikin zoruyla bi tabak corba ictim ve kendimi yataga attım... rgl sancısı mide bulantısı bas agrısı :50: zaten evde gecircemiz kus kadar vakit var o da ziyan oldu yatar yatmaz uyumusum uyandıgımda sabah olmus iş vakti gelmişti..

bunun bi couzumu olmalı yeaa yiteeer hayatım calısmak ve uyumaktan ibaret olmamalı :33:

Çağlacımmm canım walla haklısın yaaa ben ömrümün çoğunu uyumakla geçirdim ama sonra aşkımla karşılaşınca kariyermiş uyumakmış salla dedim ben evimin kadını çocuklarımın annesi olmalıyım iyi bir aile kurmalıyım dedim :9::9: ve :9:önceki işimi bırakıp kpss ye çalıştım öğretmenliği seçtim hem insan yetiştiriyorum hem de eve erken geleceğim bence sende bi düşün tatlım öğretmenliği:34::34: gerçi enişte sefere gidiyor galiba o zamanlarda sıkılır mısın bilmem:44::44:

Öğretmenlik bence de güzel de branşına göre de değişiyor ama, misal benim bölümüm çok yoğun, okuldaki programlar, gösteriler, özel günler, yarışmalar hep bizden soruluyor daha ilk yıldan sıkıldım bu durumdan:37:

Topiğin Güzel gelinleri tek tek gelmeye başlamış :16:
Düğünlerinizin çok güzel geçmesine çook sevindimmm. :16:
Yüreklerimiz zaten hep sizleydiii.
Pek buraya yazı yazamadım ama hep geldim topiğin güzel gelinleri gelmiş mi diye.
Bundan sonraki güzel hayatınızda da hep musmutluuuu hepp aşkkk doluuu olunnnn İnşallahhhh:16:

Öğretmenlik bence de güzel de branşına göre de değişiyor ama, misal benim bölümüm çok yoğun, okuldaki programlar, gösteriler, özel günler, yarışmalar hep bizden soruluyor daha ilk yıldan sıkıldım bu durumdan:37:

Edebiyat mı canım senin ?? Bizim okuldaki öğretmenler yazık ya mahvoldular yani

Edebiyat mı canım senin ?? Bizim okuldaki öğretmenler yazık ya mahvoldular yani

Evet Nejloşum edebiyat, gerçekten sinir bozucu. Vakit ayrı dert, hazırlık süreci ayrı dert... Neyse çok dert yanmayayım yine. :9: bölümümü seviyorum da ekstra bir ücret koysalar bunlar için hiç fena olmaz:9::9::9:

allah hep korusun sizi bebeğim benimmmmmm :16::16:

ayy yerim ben seniii :16: nurayım saolsun guzel dileklerinizi hep iletti bana darısı basına kusumcannn eminim senin de aşk dolu aşk kokulu bir yuvan olacak

kız nihan aşk olsun neden alınalım kujucum ama sen bu kdr karamsar olma anlıyorum seni ben beklemek belirsizlik cok zor ama atlatıcaksınız bu dönemi de insallah.. :29:

Aminn cumlemizi insallah kusummm
Buarada hala mail gelmemis foto atarsn diye bekliyorumm:))
Nurayımm maşallah sizedee, Allah daim etsin mutlulugunuzu
Kuzular cok stresliyim cumartesi sinava giricem. Dualarinizi esirgemeyin nolur. Iyi geceler gelincelerimm

Lavin cim kusura bakma cevabım biraz geç oldu, canım benim düğün tarihim 31.ağustos.2013 :) senin :) birlikte heyecanla sayarız tabi kiiii :))

heeeeyyyy :52:
2 sepet dolusu çamaşır ütülemiş bir gelincik geldiii :32: :1:
hepinizi çok özledimmm, nasılsınız?
ezgitoo hemen üstte sınavının olduğunu okudum. inşallah tahmininden bile daha güzel geçer kuzum, başarılar diliyorum şimdiden. veee sınavını atlatıp seni benimle buluşmalara bekliyorum :16:

ben geldimmm :27::27: gözlerimi acamıorum uykusuzluktan yaaa limitless filmindeki ilaçtan lazım bana :9:

yastık muhabbetleri olmus :9: evet cok komik sanırım bicok cift yasıyo ama yastık savası icin iyi oluyo ayrı yastıklar bunu da test edip onayladım madame coco nun yastıkları bicilmiş kaftan yumusacıklar vurunca hiç acıtmıyooo ihihih :33:

nejlosumm benim ogretmenlik icin formasyon almam gerek ama en son alamıyodum... dil edebiyat cıkıslıyım ya o sebepten :31:

ezgitom sınavın mis gibi gecmiştir insallah kusumm sonucları bekliorum biz fotoları almadık daha bu hafta alıcaz o zaman atarım :54:

nurayım fıstıgımmm masallah sanaaa :9: biz ütü olayını serdik valla bas edilmiyo yazın habire camasır cıkıyo hangi birini utulicez :37: katlayı yerlestiriyorum ben giycemiz zaman utuluyoruz kim eline utuyu alırsa ikimizin de o gun giyceklerini ütülüyo bazen kocik bazen de ben :52:

haftasonu paşalokumu bana süprayz yapıp kız kulesine kahvaltıya goturdu Muthıstıııııı resmennnn yemekler cok lezzetli manzara on numara yedik de yedik tam brunch keyfi :1: sonra da gezdik bıdı bıdı taa en tepelere cıktık fotolar cekindik kesinlikle tavsiye ederim size de cok romantik cok cicik bir yerrrr :38:

Son düzenleme:
bu arada pufilikom sen foto cekimini merak ediodun orda belki ogrenmişsindir teklifini orda almıstın cunkum ama ben yine de solıyım :9: gelin damat cekimleri yapıılıyo ordaa ama kız kulesinin kendi fotocuları var onlar cekiyolardı... yani dısardan kendi fotocunu getiremiyosun sanırım oranın fotocularıyla anlasmak gerekiyo :54:

Son düzenleme:
çağlomikolataa :) kız kulesi miiii :16: hiç gitmedim, çok istiyorum gitmeyi. biz de marinadaydık dün, 1.haftamızı kutladık :1:
ben evdeyim ya kuşum canım sıkılmasın diye bişeylere sarmaya başladım :) yeni ütüledim kaldırdım ama kirli sepeti dolmaya başladı bile hemencik :25:
soframı da hazırladım ben sevdiceği bekliyorum :) biraz basit yemekler oldu ama olsun belim koptu benim onları yaparken :9:
domates çorbası (çok sever aşk prensim)
kuskus
havuç, ceviz,semiz otu ve yoğurt karışımı bişey :)
çoban salata
tatlı olarakta ben varım :9:

Ayy yeni gelinimizin yemek listesini yesinler:16::16::16:
Hiç de basit değil canım onları yapamayanlar da var:9: şekil A ben:17:
Hem yaz için güzel olmuş, ağır yemekler gitmiyor.

Back