- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.601
Nikah fotoları akşama maillerinize geliyorrrr![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikah fotoları akşama maillerinize geliyorrrr![]()
Nikah fotoları akşama maillerinize geliyorrrr![]()
ayy üsttekinin tickerında 6 gün yazıyoooo
yerim o üsttekini ben![]()
bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm
düşündükçe nefes alamıyorummmmmmmmmmmm![]()
çok şükür allahım bugünleri de gösterdiii mis kurabiyem
ben bile 20 gün kalmış, arada bi heyecan dalgasına kapılıyorum.. gelinliğimi giymek ve balayı heyecanlandırıyoooo şu ansevdiğimle kavuşma düşüncesinin mutluluğu ise herşeyin üstünde
![]()
kusum son bir ay zaten bildigin su misali... ne ara 6 gün kaldı anlamadım günlerin hızına resmen yetişilmiyo yaaa
ben de balayını bekliyorumm cok yoruldukkk ilaç gibi gelecek valla ... gelip gecsin su dugunde artık atlatalımmm
dün salonda bayılcaktım nerdeyse bir an heryerin dolu oldugunu ve onca insanın ortasında yurudugumu dusundum kolumda deniz kokulu böörtlenimleee oiiiiiiiiy cok feciiiii![]()
![]()
gittim cnm ya doktor da bıktı benden artıkigne falan oldum ilk bikac gün kremlerim de var zaten sürüorum
amin inşallah sonra da darısı basınıza deriz artık :)
özlemcimmm cok sevindim tatlımmm
inşallah aradıgın bekledigin prens odur ilk seferde bu kdr etkilendiysen zaten buyuk ihtimal olur bu iş
ederim tabi etmezmiyim dua![]()
Bir puf görüyorum aşağıdaaa
Dünya güzeli gelsene ama bakıp kaçmak olmaz öyle
Düğünde hairkaydın sen de gözümüzden kaçmadııı![]()
oyyy teşekkür ederiimm askım nihanımm![]()
Sende ne var ne yok kuzum, düğünün yorgunluğunu atabildin mi?
atmaya calısıorum kuzucuuumm işlerde çok birikmiş koşturdum durdum gün boyusen nasısınn bebegııım?
Canım Allah yardımcın olsun da ev sahibi neden evden çıkarıyor hukuken doğru mu?