Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm

düşündükçe nefes alamıyorummmmmmmmmmmm :52::52::52:

çok şükür allahım bugünleri de gösterdiii mis kurabiyem :nazar:
ben bile 20 gün kalmış, arada bi heyecan dalgasına kapılıyorum.. gelinliğimi giymek ve balayı heyecanlandırıyoooo şu an :1: sevdiğimle kavuşma düşüncesinin mutluluğu ise herşeyin üstünde :16:

Lavincimm hayırlı olsun tekrardannnn:nazar::nazar::nazar:Rabbim nazarlardan korusun inşallah

Ay çoğu kişinin az kaldı evlenmesine yaaaaa maşallah :nazar::nazar:, siz evlendikten sonra napcam ben bi boşluğa düşeceğim:44::44: :9::9:Artık diğerlerininin gününü sayacağımve belki ilerde benimmmmmmmmmm:16::16::16: Allahım o günleri göstersin inşallah

çok şükür allahım bugünleri de gösterdiii mis kurabiyem :nazar:
ben bile 20 gün kalmış, arada bi heyecan dalgasına kapılıyorum.. gelinliğimi giymek ve balayı heyecanlandırıyoooo şu an :1: sevdiğimle kavuşma düşüncesinin mutluluğu ise herşeyin üstünde :16:

kusum son bir ay zaten bildigin su misali... ne ara 6 gün kaldı anlamadım günlerin hızına resmen yetişilmiyo yaaa

ben de balayını bekliyorumm cok yoruldukkk ilaç gibi gelecek valla ... gelip gecsin su dugunde artık atlatalımmm

dün salonda bayılcaktım nerdeyse bir an heryerin dolu oldugunu ve onca insanın ortasında yurudugumu dusundum kolumda deniz kokulu böörtlenimleee oiiiiiiiiy cok feciiiii :27: :9::9:

kusum son bir ay zaten bildigin su misali... ne ara 6 gün kaldı anlamadım günlerin hızına resmen yetişilmiyo yaaa

ben de balayını bekliyorumm cok yoruldukkk ilaç gibi gelecek valla ... gelip gecsin su dugunde artık atlatalımmm

dün salonda bayılcaktım nerdeyse bir an heryerin dolu oldugunu ve onca insanın ortasında yurudugumu dusundum kolumda deniz kokulu böörtlenimleee oiiiiiiiiy cok feciiiii :27: :9::9:

:52::52:
ben korkudan lens takamadım. gözlüğümü çıkarınca kimseyi göremeyeceğim için o kadar gerilmem heralde :9: bi yandan iyi bi yandan kötü bu. kendi düğünümü göremeyeceğim yahu :25:
11 gün sonra da yarime kavuşuyorumm, 12 gün sonra kınamız var :46:
gün sayacına döndüm :1:

gittim cnm ya doktor da bıktı benden artık :1::1: igne falan oldum ilk bikac gün kremlerim de var zaten sürüorum

amin inşallah sonra da darısı basınıza deriz artık :)

özlemcimmm cok sevindim tatlımmm :16::16:

inşallah aradıgın bekledigin prens odur ilk seferde bu kdr etkilendiysen zaten buyuk ihtimal olur bu iş :9:

ederim tabi etmezmiyim dua :16:

Çok sağol çağlamm :16: Artık sizleri gelin ettikten sonra sıra bizim günleri saymaya gelir inşallah :16:

Lavin kuşum hayırlı olsun, sabah yazamadım kusura bakma olur mu?
Allah iki cihanda da mutluluk nasip etsin canım. Çok çok mutlu ol, aşkla donansın kalbiniz, yuvanız, ömrünüz.
Fotoğrafları göremedim ama:26:

Bir puf görüyorum aşağıdaaa:77::77:
Dünya güzeli gelsene ama bakıp kaçmak olmaz öyle:16:
Düğünde hairkaydın sen de gözümüzden kaçmadııı :34::23::23:

Son düzenleme:
Niye kimse uğramıyor burayaaaa:84::84:
Özlettiniz ama kendinizi:19:
Bana dua edin kızçelerim. Evsiz barksız kaldım sahiden. 15 güne boşaltmalıyım evi, küçük emrah modunda gezinmeyeyim ortalarda.
Dün tam istediğim gibi bir ev tutulmuş hemen çok üzüldüm.
Küçük bir yer fazla seçeneğim de yok.
Eşyalarımla sokakta kalıcam ya bu gidişle, ev sahibi de 1 gün bile mühlet vermez:47::20:
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisindeki ikinci unsurum eksik:9::9::9::30:
Barınmam yok, güvenliğim yok:27::37:

Bu arada lavintoş ben hala görmedim fotoları, bana mail gelmedi. Meraktan çatladım, beni sevmiyor musunuz, ben de nişantaşı çocuğuyum amaa:9:

Veee Çağlayla Elise 5 güncük kaldıııııııııııııııı:52::52:
Bir elin parmakları kadarcık.
Miniminnacık:16::16::16::16:

Canım Allah yardımcın olsun da ev sahibi neden evden çıkarıyor hukuken doğru mu?

Canım bir yılımız doldu tam, ve adam % 20 zam yaptı ben de ödeyemem o kadar kirayı, mecburen çıkıcam. Şu an boş evde yok adam söyledim paranızı vereyim ev bulunca çıkayım hemen diye kabul etmedi:50:

Back