- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.541
hayır ksuumcaaaannn sormadı sadece mehiri sordu...
ben de hiç düşünmemiştim böle bişiyi ben kendisine bıraksam olur mu dedim ( gonlunden ne koparsahahaha )
hoca da hayyyııııırr olmaaaaz mehir ne demek biliosun dimi dedi. ben de evet biliorum dedim soledim, O da Allah korusun ole bişi olmasını asla istemeyiz ama dinimiz bunu sart kosmus isitceksin dedi ben de yaa bilmem ki ne olsa falan derken 50 gr altın olsun hadi adet yerini bulsun diye dedi.. Superman mudahale etti ordan, "Hocam, 50 gr az oldu yaa 100 olsun," dedi
ben de ii tmm 100 olsun dedim bu kadarcık
elisommmmmmmmmmmmmmmmmmm
evlenyoruzzzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaa
kıpır kıpır her yanımmmmmmm
ivittt kocacıkımın helalisi oldumm verene kurban olurum onu beeeennn cok guzel bişimiş yeaa
Amin kuzucum sizde inşAllah.Nerden nereye geldik şaşkınım bazen.Onca zaman beklerken sadece 12 güncük kaldıneeeeeeeee...13 güncük müüüüü?? ay inanamıyorum elisimmm..ne çabuk geçmiş zaman... Çok çok mutlu olursunuz inşallah
Nejlammmm ayakkabının altına yazıcam seni akşam gider gitmez eveMErhaba kızlarrrrrr
Uzun zamandır giremedim diş ile ilgili problemlerim oldu da ankaraya gittim falan vs
Çağla kuşummmmmmm sen artık evli misin imam nikaın kıyılmış ay çook sevindimm Rabbim utandırmasın inşallah çok mutlu olsun
Lavincimmmm düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun çoook sevindimmmm yaaa çooook
Pelitomun düğünü oluyorrrrrr ay çok heyecanlı yaaaa ondan sonraaaaaaaaa Eliscimmm ve Çağla kuşummmm evlenecekkkk kızlar ayakkabınız altına adımı yazınnnn. Bi de evlendikten sonra namaz kılıyorsunuz ya o zaman da dua eder misiniz bana o gece yapılan dualar kabul oluyormuş Rabbim gönlümüze göre versin sağlık sıhhat versin ve iyi insan iyi kul olalım:)))
bugünnn bugün çok güzel bi günnn
ömrümün mucizesi doğdu bugünnaşka hayat verildi bugünn ..
bekar son doğum gününü buradan da kutluyoruumm ey sevgilimmmm
lavintoş insan inanamıyor dimi, hep hayalini kurduğu şeyler birden artık anıları haline dönüşüverince :) 12 ağustosun prensesi olucaksın sennn
özleemmm hakkında hayırlısı olsun. umarım en doğru adımları atarsın canımm
kurabiyeminn, elisomun 12 günü mü kalmııışşşpelotun 4
ayy heyecan bastı beni
Bayadır girememiştim, sibelin yazdıklarını okuyunca gözlerim dolu dolu oldu
Canım bilirim o sıkıntıyı, için yangın yeri gibidir şimdi senin...
İnşallah atlatacaksın herşeyi.. Hayırlısıyla çok daha güzel insanlar dolduracak kalbindeki o boşluğun yerini... Lütfen kendini bırakma...
Sakın eskileri düşünerek yıpratma kendini... Sen elinden geleni yaptın, hakkında verilebilecek en iyi karar olduğu için bu kararı verip bitirdin... Bence böyle biri için verilebilecek en doğru kararı verdin Sibelcim...
Dualarım seninle arkadaşım...
Tatlım sabret inşallah herşey yoluna girer. Plan yapma gerçekten çok sakıncalı dediğin gibi çok hayal kırıklığı oluyorSibelcim, Çağlomikom sağ olun desteğiniz için.
Çağlam sen insanı nasıl rahatlatıyosun yaa, yaşam koçum benim
Haklısın hem de çok ama işte sabır tükeniyor bazen, güç de...
Bu belirsizlik, beklerken çekilen sıkıntılar, çok bunaldım Allah biliyor.
Elbette ona olan sevgim ilk günkünden kat be kat fazla çok şükür, Rabbim nasip ettikçe bekleyeceğim de...
Ah işte ne desem eksik ahvalimi anlatmaya
Bir ev buldum ama pek içime sinmedi, Hiç içimden gelmiyor tamam demek, bekliyorum işte.
Sevdiceğin yazın askere gitme durumu da askıya alındı
Çok sevinmiştim oysa ki... Yaza düğün yetişir diyorduk.
Ama saftirik ben plan yapmamam gerektiğini öğrenemedim hala
Bu kaçıncı hayalkırıklığım
Tatlım sabret inşallah herşey yoluna girer. Plan yapma gerçekten çok sakıncalı dediğin gibi çok hayal kırıklığı oluyorBenim de güya hemencik evlenecektik 5 yıl oldu hala ortada bişi yok, daha 2 yılım var ama napalım sevdik sabredecez.
Biliyor musun ileride bu çektiğimiz çileleri düşündükçe sevdiklerimizi hiç üzmeyiz aşkımız inşallah daha da bi sağlam olur.
günaydıııınnnnnn ballı tatlı gelinlerimmmm
sibelimm, elbette yazarım ayakkabıya adını, dün görmemişim bu sorunu kuzumm.
bu sondan bir önceki şafak sayışımm
2 yıldır ne saydım be
aşkcığıma 15 gün sonra kavuşucammm.. sonraki şafağım sadece ve sadece 3 güncük olucak allahın izniylee ve hasret bitecek :123:
allahım bekleyen, isteyen herkese de bugünleri göstersin inşallah
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir...
Nurayımm sen de azalttın safakalrı hiç ayrılmayın bidaha bitanemmmm...
laviskom tarihiniz hayırlı olsunn kusummm
Ve ben artık cidden cok doldum... Artıkkk gercekten kötü nazar ile bakan kim veya kimlerse hayatları en ummadıkları anda tepetaklak olsun insallah diyorum baska da bisey demiyorum...
Dün ayak bileğim cıktı yerinden... Topallayarak geziyorum...
Allahınn cezalarııı nasıl gözleri varmısss beeee hasetleri cıkamadı gitti!!! Pess ötesi PESSSSSSSSSSS
jetgillersiniz siz bundan böyleall
Allahımm ne kadar da azıcık kaldı böyleeeee
Sibelcim çok yakında dualarım sana ulaşacak inşallah, hemmmmm pazartesi bizim nikah günümüzzzzzz
27 MAyıs'ta eş oluyoruz inşallahhh:123:
gözleri çıkasıcaGünaydın kızlar umarım herkes iyidir...
Nurayımm sen de azalttın safakalrı hiç ayrılmayın bidaha bitanemmmm...
laviskom tarihiniz hayırlı olsunn kusummm
Ve ben artık cidden cok doldum... Artıkkk gercekten kötü nazar ile bakan kim veya kimlerse hayatları en ummadıkları anda tepetaklak olsun insallah diyorum baska da bisey demiyorum...
Dün ayak bileğim cıktı yerinden... Topallayarak geziyorum...
Allahınn cezalarııı nasıl gözleri varmısss beeee hasetleri cıkamadı gitti!!! Pess ötesi PESSSSSSSSSSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?