Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağloooommmmmmm bebeiiimmmmm evleniyoruz miicik ufacık içi dolu turşucuk kadar kaldı Davetiyeler,telefonlar uçuşuyor heryerde Düğün gelmiş düğün arefesindesiniz ne durumdasınız telefonları falan.Nasıl heyecanlıyım nasıl

neeeeeeeee...13 güncük müüüüü?? ay inanamıyorum elisimmm..ne çabuk geçmiş zaman... Çok çok mutlu olursunuz inşallah
Amin kuzucum sizde inşAllah.Nerden nereye geldik şaşkınım bazen.Onca zaman beklerken sadece 12 güncük kaldı

Nejlammmm ayakkabının altına yazıcam seni akşam gider gitmez eve Biri doldu taştı diğerine geçtim artık

Nurayimoommm minnak kaldı artıkın.Peloşumu bu hafta yeni hayatına uğurluyoruz Rabbim heyecanımızı,mutluluğumuzu,aşkla dolup taşan yüreğimizi bir ömür sürdürsün inşAllah.

yazarım tabi özlemcimmm

Nurayımikommm sevdicegin doom gunusu kutlu olsun nice nice yıllar gorun beraber

elisocaaaaan ben de aynı durumdaymmmm acayip de yoruldummm balayııı balayıııı bian önce gel lütfennnn geel

Nasılsınız gelincikler?
Bugün pelintoşun fotoğraf çekimi vardı yanlış hatırlamıyorsam:44: Güzel geçmiştir umarım.

Benim tadım hiç yok kızlar ya, öyle böyle değil boğuluyorum sanki.
İçim daralıyor. Çok sıkıldım buralarda tek başıma mücadele etmekten
Evden kesin çıkıcam yirmi güne kadar ama sorun şu ki ortada ev yok, ev sahibim de sağ olsun çok anlayışlı (!) illa tam gününde çıkacakmışım. Rastgele bir yere de çıkmak istemiyorum. Anlayacağınız bunalmış durumdayım. Çok sıkıldım çoooooook

canım benim çook saolasın güzel dileklerinn için senin içinde hayırlısı olsun kuuzumm Allah şu saatten itibaren hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza

pelinimm ,çağloşum,eliscim,nuraycımm ayakkabınızın altına bide sibel yazarmısınızz kiiiii

nihancımm kıyamam sana ya ne anlayışsızmış ev sahibin az tölerans gösterebilir oysaki :26:
belki ummadığın anca çıkar be canım bi yerden he sıkma sen o tatlı canınııı

liminin çekimleri bugun muyduuuuuuuuu umarım cok eglenirler

foto cekimi feci eglenceli bişey... benim kardeşim profesyonel kursa gidiyo biz de ona modellik yapıoruz eniştesi ve ablası olarak da cok egleniyoruz her seferinde

nihankusummm hiç sıkma canınııı gelip gecici bu gunler... bigün gülerek hatırlıcaksın. Sıkıntı cekilmeden elde edilen mutlulugun kıymeti cok bilinmez... Gökkuşağını görmek için önce yagmur yagması gerek senin için de dinecek yagmurlar bir gün bol bol dua et sabret kusum

son 11 gün yarından itibaren FINAL COUNTDOWN başlıyor

dün akşam annemlerle evimdeydik, elimde bezle calısma odasına sızmısım annem de sen de bu totoyla evleniosun bir de diyor napalım artık kısmet diorum ben de

kocikim de iki gundur uydu telefonundan bana ulasmaya calısıomus haberi yok ki tabi benim elimde bezle köşelerde sızdıgımdan...

hem calısmak hem de evlenmeye calısmak cok zormus yaaa Allah yardımcısı olsun herkesin

bebeklerimm nerdesinizz amaaaaaa
pelotların foto.çekimi dündü diye biliyorum.. yarın da nazlı kuş pelintoşuna kavuşuyor cuma kına, cumartesi düğün..
benim de kınama 2 hafta kalıyooorrrr

ben evimi özledim ya çok özledimm

Selaammlar :)

Cokcok uzun zamandır gıremıyorum, neler olmus neleeerrr :)

Okudugum kadarıyla lavın dugun tarıhın bellı olmus, hayırlı olsuun :)

Çaglaaa kuzıcaaanım nıkahlanmıs artııkk :) evle ılgılı sorunlar da halledıldı sanırım evını cokk merak edıyorum ayrıcanaa :)

Sıbelcım sanırım ayrılık kararı almıssın hakkında hayırlısı olsun.

Pelınım de bu hafta evlenıyor artık takıp edıyorum onu :)

Veee ben sızden aynı sıbel gıbı dua ıstıyorum, yanı cokk musmutluyum ben ssevdıcegımle ama kavusalım dıye ıstıyorum :$ Allahın ıznıyle aynı sızler gıbı bu heyecanları yasamak ıstıyorum :)

Tabı oncelıkle haala ıs ıs ıs !

Hepınızı sevıyorum bol bol opuyoruum :)))

kıymeeettt, hoşgeldin nerelerdesin canımmm
abloşunu evlendirdin, hayırlı uğurlu olsun,darısı en güzel şekilde başına inşallah .. sevgilinle aranın iyi olması herşeyin başı zaten maşallah.
kendime de sana da hayırlı bi iş kapısı diliyorum kıymetlimmm

Iyıyım nurayımm, bende abla cok bıtane daha var artık kım gıdıcek once bılmıyorum :))

Ask da ısınde bı esık atlayacak ınsallah onu beklıyoruz dort gozle, ben ıs bulmadan evlenıcem dıyemem demem kımseye. Bakalım bu yaz sonu onumuzu gorucez :)

Allah hayırlı zamanda nasıp etsın, hersey ıcıme sınerek olsun ıstıyorum tadını cıkarmak ıstıyorum :)

Bıde gelınlıklerınız evlerınız bıttıyse fotograf paylasın hepsını merak edıyorum :)

Sibelcim, Çağlomikom sağ olun desteğiniz için.
Çağlam sen insanı nasıl rahatlatıyosun yaa, yaşam koçum benim
Haklısın hem de çok ama işte sabır tükeniyor bazen, güç de...
Bu belirsizlik, beklerken çekilen sıkıntılar, çok bunaldım Allah biliyor.
Elbette ona olan sevgim ilk günkünden kat be kat fazla çok şükür, Rabbim nasip ettikçe bekleyeceğim de...
Ah işte ne desem eksik ahvalimi anlatmaya

Bir ev buldum ama pek içime sinmedi, Hiç içimden gelmiyor tamam demek, bekliyorum işte.
Sevdiceğin yazın askere gitme durumu da askıya alındı
Çok sevinmiştim oysa ki... Yaza düğün yetişir diyorduk.
Ama saftirik ben plan yapmamam gerektiğini öğrenemedim hala
Bu kaçıncı hayalkırıklığım

Tatlım sabret inşallah herşey yoluna girer. Plan yapma gerçekten çok sakıncalı dediğin gibi çok hayal kırıklığı oluyor Benim de güya hemencik evlenecektik 5 yıl oldu hala ortada bişi yok, daha 2 yılım var ama napalım sevdik sabredecez.
Biliyor musun ileride bu çektiğimiz çileleri düşündükçe sevdiklerimizi hiç üzmeyiz aşkımız inşallah daha da bi sağlam olur.

Canım inşallah bir artısını görürüz bu çektiklerimizin
Dediğin gibi kadir kıymet biliriz inşallah.
Gerçekten artık o kadar yoruldum ki hayal kırıklığından, bu kaçıncı artık saymıyorum.
Bak buraya yazdıktan sonra hiç beklenmedik bir şey duydum ama yok ümitlenmek istemiyorum çünkü biliyorum iki gün sonra da olmayacağını anlayacağız.Sabrım deneiyor gerçekten imtihanım bu diyorum
Sizinki de çok zor tatlım Allah yardımcınız olsun. Biz de hep 2 yıl diyorduk ya, askere bu yaz giderse bir yıla çekeriz dedik ama bir kurs açıldı mesleği ile ilgili, atamada da bir şans olur belki diye ona gitmesi gerekebilir. Öyle olunca da askerlik kalır...
Off ne kadar aciz kullarız onu anlıyorum. Ne kadar hayal kurup istesek de nasipten ötesi olmuyor, olmuyor, olmuyor

günaydıııınnnnnn ballı tatlı gelinlerimmmm

sibelimm, elbette yazarım ayakkabıya adını, dün görmemişim bu sorunu kuzumm.

bu sondan bir önceki şafak sayışımm
2 yıldır ne saydım be
aşkcığıma 15 gün sonra kavuşucammm.. sonraki şafağım sadece ve sadece 3 güncük olucak allahın izniylee ve hasret bitecek :123:
allahım bekleyen, isteyen herkese de bugünleri göstersin inşallah

all
Allahımm ne kadar da azıcık kaldı böyleeeee
Sibelcim çok yakında dualarım sana ulaşacak inşallah, hemmmmm pazartesi bizim nikah günümüzzzzzz

27 MAyıs'ta eş oluyoruz inşallahhh:123:

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir...

Nurayımm sen de azalttın safakalrı hiç ayrılmayın bidaha bitanemmmm...

laviskom tarihiniz hayırlı olsunn kusummm

Ve ben artık cidden cok doldum... Artıkkk gercekten kötü nazar ile bakan kim veya kimlerse hayatları en ummadıkları anda tepetaklak olsun insallah diyorum baska da bisey demiyorum...

Dün ayak bileğim cıktı yerinden... Topallayarak geziyorum...

Allahınn cezalarııı nasıl gözleri varmısss beeee hasetleri cıkamadı gitti!!! Pess ötesi PESSSSSSSSSSS

Son düzenleme:

Çağlacım çok çok çok geçmiş olsunnnn

Nasıl bir kötü gözdür bu Allah'ım
Allah en acilinden şifalar versn sana, düğün sonrası da kuş gibi hafifle

çağlaammm çok geçmiş olsunn kuzum ya :26:
cidden nedir bu senin başına gelenler böyle

lavinimmmm allah razı olsun kuzum benim tarihiniz hayırlı olsun sadece 4 gün sonra karı koca oluyosunuz demek

hepinizii yerim ayrıcanaaa hepiniz çok saolunn bebeklerimm benimm

all

Allahımm ne kadar da azıcık kaldı böyleeeee
Sibelcim çok yakında dualarım sana ulaşacak inşallah, hemmmmm pazartesi bizim nikah günümüzzzzzz

27 MAyıs'ta eş oluyoruz inşallahhh:123:
jetgillersiniz siz bundan böyle
maşallah lavinimm imamı da kıyarsınız resmi nikahtan sonraa bol bol duacıklar edersin bizeeee

gözleri çıkasıca

Çağlaaam sendeki nazar nedir böyle kuzum yaa... Cidden bol bol nazar duası oku, okut ve sadaka ver kuzum, başına gelmeyen kalmadı, çok geçmiş olsun

Laviiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
Maşallah canım ya Çok sevindim senin adına 4 gün sonra evlisin inşallah...

Nuray'ım gözün aydın, Allah kavuştursun ve hiç ayırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…