- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
benimde nisanım evde oldu... bastan dedim hem kendi anneme hem karsı tarafa bohca falan filan işlerine girmeyin.. İstemiyorum...
o yuzden oyle alısveriş falan olmadı.. Kıyafetimizi yuzuklerimizi geri kalan ne varsa işte hepsini de biz nisanlımla gidip tek basımıza aldık begendik
eskide kaldı artık o hep beraber gidilmeler bakılmalar gibi gelio bana... He kaynananla falan cok iyi anlasıosundur arkadas gibisindir gelsin dersin fikrini almak istersin o baska
ama bole bir durum yoksa gereksiz bence... Ayol siz evleniyorsunuz sonucta gonlunuz neyi dilerse siz alacaksınız...
ve sunu unutma bastan nası baslarsa ole gidiyo.. taviz tavizi doguruyo yani... nisanlına bunu anlat biz evleniyoruz dukkanlara ole harala gurele girilirmi hem ben senin annenin yanında mı ic camasırı alıcam falan de belki anlar canım
anladım kusummm ama fiyatı iyiymiş bence gereksiz parcalara bakma sen fazladan duruosa dursun gerekli parcalar var mı? varsa ve begendiysen al 12 kişilik
tamam yollıcam sana burdan üfürüp üfürüp
canım bohça değil mevzu, benim 2 kız kardeşimde ünide okuyor. babam bu sene düğün yaparsanız ben yardımcı olamam seneye olsun dedi. kayınvalidem para sıkıntı değil hemen yapalım biz karşılarız herşeyi dedi. sözümüzü yaptık. sonra yatak odasını kız tarafı alır dediler, babam sıkışıklığına ragmen eyvallah dedi. şimdide herşey eşit olsun biz ne alıyorsak sizde alın mantığına büründü kayınvalidem. takım elbisesi vs..
ben bohça gibi şeylerden hoşlanmam fakat erkek tarafı bana göre nişanda kızın temel ihtiyaclarını hediye eder. elbisesini alır durumu varsa takı takar. kız tarafıda temel ihtiyaçlarını alır. bizim buralarda takım elbisesi alınmaz. çok saçma bir mevzu ama dün çok kötü tartıştık. yanlışım varsa söyleyin.
sözlüme bizim durumu biliyodun, babam uyardı seni diyorum. oda inatla bizde de durum yok ozaman diyor
ki durumları gayet iyi. tutumu hiç hoşuma gitmedi. ben onu böyle tanımamıştım
Ayy ne fedakarlıklarla alındı o eşyalar yapmasın gözünü seveyim yaah peloşum. ah lokumum.
sığar sığmasına, ortaboy 20 koli olur gibi geliyo bize.
gel gör ki kayınpederime bunu anlatamıyoruz.
çeyizimi almaya gelicekmiş. otobüse koyup götürecekmiş(bildiğimiz şehirlerarası otobüs)
ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bunu ilk duyduğumda. sevdiceğim bunlar otobüsle taşınır mı ufak bi kamyonet tuacağız dediğinde, sen kafayı mı yedin diyip bağırıyomuş.
nerdeydim, nereye düştüm allahım ben
bir kavanoz şey göndericek olsak biz asla gidip otobüse falan vermeyiz ya direk kargoya falan veririz. bundan yıllar önce biz taşınırken istanbuldan babam evden eve nakliyat ile taşıttı, sıradan taşıma yapan kamyonlara bile vermedi yani. şimdi bide otobüsle taşınacağını duysa neler der.
Cupcake diyen ağzını yerler senin dikkat et hatuncanSevgiliii cupcakelerimmm sizee süperrr bi soru soruorumm şimdikkk
Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?
12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?
Canım malesef nişa üstü söz üstü gerginlikleri pek çok kişi yaşıyo, ben yaşamadım şükürmerhaba kızlar, konuyla alakasız fakat fikirlerinize ihtiyacım var.
dün sevdiceğimle nişan alışverişi yüzünden tartıştık. sanıyorum annesinin dolduruşuna geldi
şuan görüşmüyoruz, ikimizde çok gerginiz. nişan alışverişini nasıl yaptınız.
siz neler aldınız, onlar neler aldı. bu arada nişan evde olacak
yanıtlarsanız çok mutlu olurum, benmi saplantılı davrandım bilmiyorum.. kafam çok karıştı
canım bohça değil mevzu, benim 2 kız kardeşimde ünide okuyor. babam bu sene düğün yaparsanız ben yardımcı olamam seneye olsun dedi. kayınvalidem para sıkıntı değil hemen yapalım biz karşılarız herşeyi dedi. sözümüzü yaptık. sonra yatak odasını kız tarafı alır dediler, babam sıkışıklığına ragmen eyvallah dedi. şimdide herşey eşit olsun biz ne alıyorsak sizde alın mantığına büründü kayınvalidem. takım elbisesi vs..
ben bohça gibi şeylerden hoşlanmam fakat erkek tarafı bana göre nişanda kızın temel ihtiyaclarını hediye eder. elbisesini alır durumu varsa takı takar. kız tarafıda temel ihtiyaçlarını alır. bizim buralarda takım elbisesi alınmaz. çok saçma bir mevzu ama dün çok kötü tartıştık. yanlışım varsa söyleyin.
sözlüme bizim durumu biliyodun, babam uyardı seni diyorum. oda inatla bizde de durum yok ozaman diyor
ki durumları gayet iyi. tutumu hiç hoşuma gitmedi. ben onu böyle tanımamıştım
Ayy ne fedakarlıklarla alındı o eşyalar yapmasın gözünü seveyim ya
Bi çözüm bulun nurayımm lütfen.
Hatta onun gelmesine izin vermeden transporter gibi bi araba tutun ve hoop uçurun istanbul'a. Kayınbaban da şok olsun. :)
Evet evet en güzel çözüm bu.
pelinim
nefret ediyorum ben onlardan sanırımo kadar bunaldım ki, dayanamıyorum artık
balayı otelimize karışan bi adam, gelinlik seçerken kuyruk gibi peşimizde dolaşan bi adam. nasıl engel olayım ben ona
biz bişey konuşuyoruz, bi karar veriyoruz nişanlımla. ailem soruncada almış olduğumuz kararı söylüyorum. bir kaç gün sonra kayınpederim aradığında bambaşka şeyler söylüyo. sonra babam annem dönüp hani böyle olacaktı kızım diyolar.
bıktım.
canım bende sevmem bohça türü şeyleri. ama sonuçta bir alışveriş oluyor
tartışma da bu alışveriş zaten. sen onu alacaksın ben bunu söylemine girdiler.
olmadı herkes kendine alışveriş yapsın dedi sözlüm, bütün sinirim tepeme çıktı.
mesela neler aldınız canım alışverişte.
ben gece elbisesi, gecelik, iç çamaşırı, makyaj malzemesi tamamdır dedim. erkeğede gecelik, traş seti, iç çamaşırı gibi şeyler dedim. yok efendim takım elbiseside alınırmıs, herşey eşit olacakmış gibi şeyler söylendi.
çağla gelmedi eross
pelinim
balayı otelimize karışan bi adam, gelinlik seçerken kuyruk gibi peşimizde dolaşan bi adam. nasıl engel olayım ben ona
biz bişey konuşuyoruz, bi karar veriyoruz nişanlımla. ailem soruncada almış olduğumuz kararı söylüyorum. bir kaç gün sonra kayınpederim aradığında bambaşka şeyler söylüyo. sonra babam annem dönüp hani böyle olacaktı kızım diyolar.
bıktım.
kim bu nuray:26::26:
Ayy ne fedakarlıklarla alındı o eşyalar yapmasın gözünü seveyim ya
Bi çözüm bulun nurayımm lütfen.
Hatta onun gelmesine izin vermeden transporter gibi bi araba tutun ve hoop uçurun istanbul'a. Kayınbaban da şok olsun. :)
Evet evet en güzel çözüm bu.
Cupcake diyen ağzını yerler senin dikkat et hatuncan
12 kişilikten yana kullanıyorum hakkımı fıstıkcan.
6 kişilikle yorma kendini.
Ben 0 12 kişiliğin dışında daha kaç takım aldım
Hatta kayınannimde olanları hiç saymıyorum
Havlusundan tut pikesine battaniyesine kız gibi çeyiz düzmüş oğluşuna
Canım malesef nişa üstü söz üstü gerginlikleri pek çok kişi yaşıyo, ben yaşamadım şükür
Bizde durum şöyle olmuştu. Annem ve kayınvalidem buluştular sonra ben yanlarına gittim. Biz beraber yaptık bohçayı. Sonuçta belki benim ya da bizim unutacağımız şeyler olabilirdi. Nişanlım katılmadı alışverişe.
Zaten 1 gunde herşeyi halledip aldık.
Onlar bana gecelik takımı, babydoll takım, iç çamaşırı takımı, parfüm, havlu, patik, tülbent, 6-7 tane şal, 2 çift ayakkabı aldılar.
Bizde onlara erkek için pijama takımı, işte çamaşır takımı vs, çorabı, cüzdan ve kartvizitlik, parfüm, havlu falan koyduk.
Ben kıyafetimi nişanlıma ödetmedim. Kendim ödedim.
Aynı şekilde onun takım elbisesini de ben değil kendisi ödedi.
Bunlar maddi konular. Bence maneviyatın yuksek olduğu konularda maddiyat çok karıştırılmamalı diye düşünüyorum.
Sonuçta güzel bir yola girmişsiniz üzmeyin birbirinizi. Yıpranmayın..
pelinim
bıktım.
Ben sana kıyamam ya kıyamam.
Ne hasta ruhlu bi insan ya. Bir tanecik çocugu var, herşeyi adam akıllı ne biliyim doğru düzgün yapacağı yerde hep antin kuntin şeylerle ugrasıyor.
Ne kadar bencil. Oğlunu düşeceği durumu hiç düşünmüyor.
Karışmasın istiyorsun ama balayına bile karışıyor ya hu bırak be adam bi kere olucak bişey bu balayı sonucta.
Ayy valla çok sinirlendim gene.
Tepesine binesim geldi onun.
elisim güle güle kullanın bütün cicilerinizi.Abe benim fındıklarım abe benim tatlı ballı gelinciklerim hoppidik hoppidik sağdan soldan yandan yukardan tilililililili:118:Nasılsınız canlar? İşler başımdan aşkın tükenmiyor.Biri bitiyor biri başlıyor bende gelemiyorum özledim ki sizi. Dün ikea yaya gittik tam 7 saat alışveriş yaptık bir sürü ciciler aldık evimize sehpa aldık mutfak masası aldık tekli koltuk aldık ohhooo çeyizcikler aldık mutlu beennn Ama cokta yorulduk sevdicekle.Evimize bişeyler aldıkça bendeki mutluluk oranı yükseliyor.
gülinim.Ahh Nurayımm ahhh geçen gün gelinlik konusunda kayınbabanın geldiğini okuyunca da çok sinirlenmiştim ama yorum yapıp seni daha da üzmek istemiyorum kuzummm benimmm çok şükür ki nişanlın yanında ve en büyük destekçin.
Şurda bikaç ay kaldı birazcık daha sık dişini canım benim sonra bu kadar muhattap olmak,hesap vermek zorunda olmycaksınız
hem sen erosu bulmusun daha neeee
tanıştıgıma memnun olmak isterdim ama olamadım:26: ama kaynanan kendine göre bi koca bulmuş:26:berfin, tanıştırıyım canım. müstakbel kayınpederim
kızlar hepinize teşekkür ederim ilkönce yorumlarınız için
2.5 yıllık ilişkimizde bir kere olsun maddiyatı öne sürmedim
butür şeyleri hiç konuşmadık. kayınvalidem hemen yapalım paranız hazır diye tutturdu en başından beri.
adetlere uymayalım ne ihtiyacımız varsa bunları halledelim dedim.
geçen hafta nişan tarihimiz konuldu. ve kv sözlümü arayıp kim neyi alacaksa kararlaştıralım gibi şeyler saçmalamış.
aslında alınacak şeyler hepinizn bahsettiği şeyler. benim için olmasada olacak şeyler.
tutumları çok yanlış geldi, sen takım almazsan bizde almayız gibi şeyler. eşit olacak herşey ne demektir zaten. iyice bel altı gibi. şimdiden böyle oluyorsa ileride neler olur allah bilir.
benim eros olmayacak gibi çağla.. daha belli değil ama bakalım kuzum :18::18:
tanıştıgıma memnun olmak isterdim ama olamadım:26: ama kaynanan kendine göre bi koca bulmuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?