- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.341
kına abiyem ve ayakkabım eklememiştim bunlarıelbisem birebir aynısı değil rengi aynı modeli biraz farklı ama buna yakın
mrb özlem hayırlra vesile olsun inş..
ama bence şuan doğru zaman değil. geçmiş görmüş yaşamış biri olaraktan söylüyorum..
sen zor zamanlar geçirdin. bunları kaldırabildinmi..
unutabildinmi.. geçmişi hala hatırlıyorsan zor güzelim..
ilk başlarda özlediğin mutlulgunu huzuru buluyosun. ama sonradan geçmişe yine odaklanıp kalıyosun..
yani tabiki yeni bir başlangıç yapmak herzaman güzeldir.ama doğru zamanda unutma..
yeni hayaller yeni umutlar..
bunların sağlam olabilmesi için senin geçmişini içine sindirmiş olman grekiyor..
acın hafifledi.. alıştınmı.. evet alıştım geçmiş umrumda deil.. hiç bir şekilde hatırlamaycam diyorsun yeni başlangıcına merhaba de..
Geçmişe bakarak ileriye yürüyemezsin fıstığım.Kalbinin sesini dinle,o sana en doğru yolu gösterecektir.Bazı şeyler vardır,önüne geçemezsin,uzun süreli bir ilişkiden çıkmışsındır ya da yeni bitmiştir ilişkin,bu kendini dünyaya kapatmanı gerektirmez.Acıların dibine gömülüp dünyayı zindan etmenin anlamı yok. İçinden geldiği gibi davran,karşındakini iyi ölç tart ve olumlu şeyler hissedersen,ben neden olmasın diyenlerdenim.
dipnot : 2 yılı doldurmuş bir ilişkiyi yaklaşık 2 hafta önce bıçak gibi kestim ve mutluyum.Eğer bir şey olmuyorsa olmuyordur tatlım.
özlemmm neler duyuyorum fıstıkosss
hmmmm onun duygularından emin değilsennn illa ki bişiler vardır ama bi ipucu veriyodur sanki :26: cok sevindim demek kalbini carptırabiliyooo birileri kusumbu harika bi olay benceeeeee
Çağla kuşum ve Elisim artık sizin mutluluğa doğru geri sayım başladııııı
Çağlacım tatlım elbisen ve ayakkabın bir harika çok beğendim
Özlemcim birisi için kalbinin yeniden heyecan duyması çoook güzel bol bol dua et tatlım inşallah bu sefer herşey süper olur senin için
Berfincim...
Benim eski sözlüm ayrıldıktan 15 gün sonra ailesinin görücü usulü seçtiği kızla görüşmeye başlamış, geçen haftada beni arayıp sözleneceğini söyledi.
Ben ona geri dönersem, vazgeçecekmiş. Bir buçuk aydır görüşüp de kızı isteme evresine gelen ve beni arayıp dön çağrısı yapan bir erkeğin benim hayatımda yeri olmayacağına kanaat getirdim.
Onun araması beni başta çok incitti ama sonra farkına varmadan beynimde ona dair var olan bitmemiş meselelerimden kurtulduğumu gördüm.
Ayrıldıktan sonra hüngür hüngür ağlayıp asla evlenmeyeceğim, seni ömür boyu bekleyeceğim diyen bir erkeğin 15 gün sonra ailesinin bulduğu kızla görüşüp evlilik kararı alması ve beni arayıp böyle adice bir teklif yapması kafamda ona dair tüm iyi niyetleri bitirdi.
Ve bu evreden sonra kendime geldim ve şuan da kalbimi kıpırdatan biri var.
Ben korkuyorum platonik hoşlantıya dönüşmesi istemiyorum içimdekilerin, ama gel gör ki duygularıma engel olamıyorum 1-2 gündür
Çok geçmişe gidemedim malesef ama özlem için güzel şeyler okudum ve çok mutlu oldumm
Özlemcim umarım doğru insandır ve senin kalbini tamamen kazanabilir, ben hızlı olmuş yavaş olmuş demicem... İlişki iki kişi arasında yaşanır kafada bittiyse acı da vermez, hüzün de... Aynı durumu yaşadım, müstakbel eşimle 'ciddi sandığım ilişkim' bittikten tam 14 gün sonra görüşmüştük, ama ben ona içinde bulunduğum durumdan dolayı değil gerçekten beni mutlu edebileceğine inandığım için "evet" dedim. Belki kısa bi süreydi ama benim için en doğru insan oydu bu hayatta, Allah da yanıltmasın... Hem mutlu etti hem kendine aşık etti, mükemmel bi insan çünkü. Kimse 4-4lük değildir ama benim için gerçekten o 4-4lük bi insan, şükürler olsun Allahıma...
Umarım senin için doğru zaman ve doğru insandır kuşum, çok mutlu olmanı diliyorum, dua edicem senin için
Bir deee ne görüyorum kurabiyemle jelibon elisimin tam 30 günü kalmış, kocaman bir MAŞALLAHNerden nereye bebeklerimm :123: Son 1'i de görelim inşallah
Sevmek,aşık olmak güzel şeyler.Umarım senin için doğru insandır kuşum.
zaten birine ümit vermişken, senide aramsı etik bi davranış olmamış..
ozaman inş doğru bir başlangıç yapıp çok mutlu olursun
duygularını yavaş yavaş yaşa..
ALLAh korusun platonik hoşlantıya dönüşürse üzülürsün canım
ben seninde diğer kızlarında sadece ve sadece mutlu olmasını isterim..
eski erkek arkaşından senden uzak ALLAha yakın olsun
Çok geçmişe gidemedim malesef ama özlem için güzel şeyler okudum ve çok mutlu oldumm
Özlemcim umarım doğru insandır ve senin kalbini tamamen kazanabilir, ben hızlı olmuş yavaş olmuş demicem... İlişki iki kişi arasında yaşanır kafada bittiyse acı da vermez, hüzün de... Aynı durumu yaşadım, müstakbel eşimle 'ciddi sandığım ilişkim' bittikten tam 14 gün sonra görüşmüştük, ama ben ona içinde bulunduğum durumdan dolayı değil gerçekten beni mutlu edebileceğine inandığım için "evet" dedim. Belki kısa bi süreydi ama benim için en doğru insan oydu bu hayatta, Allah da yanıltmasın... Hem mutlu etti hem kendine aşık etti, mükemmel bi insan çünkü. Kimse 4-4lük değildir ama benim için gerçekten o 4-4lük bi insan, şükürler olsun Allahıma...
Umarım senin için doğru zaman ve doğru insandır kuşum, çok mutlu olmanı diliyorum, dua edicem senin için
Bir deee ne görüyorum kurabiyemle jelibon elisimin tam 30 günü kalmış, kocaman bir MAŞALLAHNerden nereye bebeklerimm :123: Son 1'i de görelim inşallah
teşekkür ederim bebekleeeeeeeeeerrr rengini ben de cok sevdimmm ucus ucus tam yaz elbisesi yerim yerrr
özlemcimmm elbette acele etme tatlım... bak ben nisanlımla tanıstıgımda yine evlilige giden ama berbat bi ilişkiden yeni cıkmıstım... psikolojim kalbim herseyim altüst olmus vaziyetteydi kendimi o kadar zor toparlamıstım ki anlatamam
kendime tekrar geldigimde daha bir hafta olmamıstı ki karsıma nisanlım cıktı...
ilk defa biri oylesine carptırmıstı kalbimi...
onunla ilk defa konusmustum belki ama sanki dogdugumdan beri beraberdim öyle bir his olmustu ve ben carpılmıstım allahım bu nasıl bir sey hala psiklojim yerlerde oldugu icin mi bole hissediyorum diye... güldüğü zaman dünyada geri kalan ne varsa unutturuyordu bana (keza hala oyle) hatta ilk bulusmamızda bi anısından bahsedip gulumsemişti baya sonra da bana sende de var mı bole anılar demişti
o kadar dalıp gitmişim ki o kadar kaybolmusum ki yüzünde o an bir an cevap olarak alakasız bi sekilde hayır ben hala okuyorum üniversiteye gidiyorum ben demiştim
o da onu dinlemedigimi sanmıstı halbuki her kelimesi hala aklımda ben sadece o gülüşte asılıp kalmıştım o an ve hersey durmustu soru sorunca da ona hayran hayran baktıgımı fark etti diye utanıp bocalamıstım
ama hal boyleyken bile... gecelerce dusundummm dogru olan o mu yeniden bi kalp kırıklıgına daha hazır degilim hele bu seferkini hiç kaldıramam cunku o cok baska diyordum kendime
bu evrelerden illaki gececeksin cunku acının biri daha cok yeni... ama merak etme su akıp yolunu buluyor o senin kaderinse asla onune gecemiyorsun asla...
benim hikayemde oyle oldu cunku... benim ayrılıgım bile bogurtleni bulmam icindi resmen rabbim öyle bir yol cizmiş ki nereye gitsem ona cıkacakmıs zaten diyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?