- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.181
Lavinim fiysbuka ekleyen benim seni.Önce onu diyeyim,sonra da maşallah diyeyim kiii......
Ya şu geleneklerden,adetlerden nefret ediyorum.Ama iyi anlaştılarsa sorun yok kuzum.
Gerisi bir şekilde olur.
Eve geçince bakacağım facee canımm, bence de gelip geçici anlık şeyler için yıpratamam kendimi valla.
Babam da kızarsa kızsın dedim gitti
Ben de hiç gelenekçi değilim,aslında ailem de değil ama kız babası oldu ya birden bişi oldu sanki
lavinim ailelerin anlaşmasına çok sevindimm
en kısa zamanda isteme nişan düğün ardı ardına haberlerini bekliyoruz :)
babikin içi buruluyo aslında ama çaktırmıyo, takı seçmekte bişey yok, begenin tabi sırası gelince alınacak zaten, normal bi zamanda buna ses etmezdi belki ama söz konusu kendi kızı olunca daha duygusal olmuştur o. ben kızımı vermedim daha ne takısı diye düşünmüştür :) .. tatlı huysuzluklara hazır ol bundan sonra
hep mutlu gülüşler bulaşsın en güzel anlarınıza canım benim.
devamı da çorap söküğü gibi gelsin inşallah.
böyle süpersonik gececegini biliyordum kiiiiiiiiiiii
harikasınızzz lavişimmm rabbim tez zamanda dugun tarihini soylemeyi de nasip etsin buradan insallah
hep böyle süper anlasınnnn ailelerin anlasması gercekten harika bir sey
masallah kuzumaaa 41 kereeee
Kızlar merhaba ben geldim
Kk'ya girince bir çeyiz topiğine bir de cupcake topiğine mutlaka giriyorum,
Sohbetinize çok müdahil olamasam da, sizleri tanımasam da seviyorum hepinizi
Lavin'i hem tebrik etmek hem de ona teşekkür etmek istiyorum, bana özelden mesaj yazarak bile olsa manevi destek verdi, minnettarım O'na... Tabii siz diğer kızların hakkını da asla yiyemem...
Ayrıca okuduğum kadarıyla aileler tanışmıi ve güzel bir muhabbet hasıl olmuş. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder. Ailelerin uyumlu olması ve anlaşabilmesi çok önemli bir detay arkadaşlar..
Gelelim cupcake üfürükçüsü çağlaya
Çağlaaaaaaaa
Beni de üfle gofretli cupcake güzelimmm
Üfle de beni aşkla sevgiyle kuşatacak, iki alemde de eşim olacak o herif neredeyse beni oraya ışınla
Dualarınızı bekliyorum canlarım,
Burada güzel haberler vermeyi can-u gönülden diliyorum
Sevgilerimle kızlar, hayırlı akşam olsun hepimize
Özlem Allah gönlüne göre birini nasip etsin inşallah yakın zamanda. İnşallah aşkı da, huzuru da, mutluluğu da yaşatacak biri çıkar karşına.
Lavincim bizim de çook zor görünüyor, önümüzdeki yıl için bile zor her şey. Elde yok avuçta yok, 2 yıl daha bekliycez gibi.
Biraz özel olacak belki kızlar ama kredi mi çektiniz naptınız bu düğün masraflarını?
Öyle çok uçmayalım, orta yollu şeyler alalım diyoruz ama bir düğün yapmak, ev kurmak gerçekten masraflı.
Bu maddiyatın bizim mutluluğumuza gölge düşürmesinden korkuyorum.
Ne demek keşke elimden daha fazlası gelse de yapabilsem.
İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.
Özlem Allah gönlüne göre birini nasip etsin inşallah yakın zamanda. İnşallah aşkı da, huzuru da, mutluluğu da yaşatacak biri çıkar karşına.
Lavincim bizim de çook zor görünüyor, önümüzdeki yıl için bile zor her şey. Elde yok avuçta yok, 2 yıl daha bekliycez gibi.
Biraz özel olacak belki kızlar ama kredi mi çektiniz naptınız bu düğün masraflarını?
Öyle çok uçmayalım, orta yollu şeyler alalım diyoruz ama bir düğün yapmak, ev kurmak gerçekten masraflı.
Bu maddiyatın bizim mutluluğumuza gölge düşürmesinden korkuyorum.
Biz de taksit yapalım ama kredi çekmeyelim dedik hep ama çok zor görünüyor.
Siz de bizim gibisiniz, zaten erkek arkadaşım benden sonra atandı birikimi de yok. Bu şartlar altında çok zor.
Çok düşük faizle kredi bulursak çekmeyi istiyoruz. Mesela bizim okulda bir arkadaş var, 800 faiz ödemiş sadece. 2 yıl vadeli. Böyle uygun olursa bir kısmını krediden karşılasak iyi olur.
Amin canım, gönlümdekinden ziyade hakkımda hayırlı olanı nasip etsin Mevla. Gönlümüzdeki hakkımda hayırlı olan mı bunu bilemiyoruz ki
Sana da hayırlısıyla, maddi manevi sıkıntıya düşmeden evlenip huzurlu ve mutlu bir yuva kurabilmek nasip olsun canım...
İşte kredidi de faiz var değil mi?Hayırlı bir iş yapıp yuva kurarken faiz bulaştırmayalım diyorduk bizde ama imkansız gibi.
Evet gerçekten benziyormuşuz. Üstelik benim sevdiceğim atanamadı daha, bu yaz ne olur Allah bilir.
Zengin ailelelerimiz de yok ki hoop hadi düğün yapalım.
Ne yaparsak biz yapıcaz da nasıl yapıcaz.
Taksit için de kredi kartı gerekiyor değil mi? Benim o bile yokÇok harcarım diye almadım
Allah kolaylık versin hepimize.
Amiiin canım çok teşekkür ederim güzel duaların için, hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı kılsın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?