Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

fikirlerinizi yerim sizin bennnnn yaa

nihancım ben de oyle bişiler dusundum zatennn aama bakalımm

pufum gramafonu yok ama aklıma bişi getirdin... kendi babama da ona da elim rahatlayınca gramafon alabilirim ikisi de nostaljiye duskun harika bi hediye olur hem deeeee

elisommmm kolay gelsin bebişim biz de seni cok seviyoruz

merhaba ballarımmm
senem aramıza hoşgeldin ziyaretçi derken kk ya üye olmayanları kastettik. sadece üyelere özel bi bölümde olalım istemiştik

çağlam hediye olarak benim de aklıma hep nihanın söyledikleri geldi. pufumun fikri de harikaymış.
kış olsaydı hırka, kazak tarzı bişey de olurdu.
çanta taşıyorsa ufak bi el çantası da olabilir.
cüzdan veya

Bizim topic önceden buluşma&aktiviteler bölümündeydi, oradayken ziyaretçiler izleyemiyorlardı yazdıklarımızı. Zamanında bu topic onun için açılmıştı yani ama bir anlamı kalmadı şimdi.

Yoksa neden gelmeni istemeyelim olur mu öyle şey.
Sadece bu aralar herkes yoğun, düğünler yaklaştı, hem de maalesef bazı arkadaşlarımız da zor zamanlar geçiriyor ondan tenhalaştık.

Nurayyyyy tickerda 1 ay yazıyorrrrrrr

nurayımmm bunları da not ettim haftasonu vakit bulabilrsem bakıcam hosuma giden ilk ne bulursam onu alırım kravat ya da cuzdan olabilir simdilik eveeeeeeet 1 ayı gördü sonunda melegim deeeeee

laviiiiiiiiişşş farzetkide eylül falan bişiler gördüm ne oluyoruz

merhaba speedy

sizlere de selam vereyim

eski dostları da unutmamak lazım

Hoşgeldin seni görmek ne güzel

Hehe

Canım cumartesi olsun da bir gelsin sevgilimin ailesi kesinleşecek bazı şeyler ama kendi aramızda Eylüle yetişmeye çalışacağız. Malum bizim meslekte tatil önemli. Ayyy bilmiyorum her şey karışık bugünlerde.

Nurayyyyy tickerda 1 ay yazıyorrrrrrr
ayy eveeettttt zil takıp oynayasım var şu an

kaldı 60 gün prensime kavuşmamaaa

çağlamm 1 ayları gördüm sonundaa az mı kaldı ne :)
haftaya pzt günü k.pederim geliyo eşyalarımı götürmek için ve sadece 10 gün sonra aşkcığımın yanındayım, aşk yuvamızı göreceğimm, çeyizlerimi yerleştireceğimmm
lavin de eylül gelini olmalı benceee

Son düzenleme:

Daha bir şey belli olmadan ümitlere kapılmayı istemiyorum ama ben de çok istiyorum Eylül olmasını

Var ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.
inşallah çok mutlu haberlerdir mervemm

Daha bir şey belli olmadan ümitlere kapılmayı istemiyorum ama ben de çok istiyorum Eylül olmasını
herşeyin hayırlısı lavinim.. rabbim ne yazmışsa o tabiki. biz dileyelim belki gerçekten de böyledir :)
sen sevdiğinlesin, allahım bu yolda ilerlemenizi nasip etti ya gerisi çokta sıkıntı değil. olsun da en güzel şekilde olsun. mutluluğunuza gölgeler düşmeden.

haftasonu güzel haberler alacağız inşallah. hem senden hem çağlamdan. onunda mis eşyaları gelecek

Haklısın canım benim insanın huzuru olsun yeter zaten pek çok şey için.

ay ben senin heycanlarını severimmmmmmmmmmmm

hakkınızda hayırlsı bebişim heyecanla haberlerini bekliyoruz inşallah eylül gelini olcaksınn kusum

Var ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.

noldu mervoş catlarım valla meraktan

hey gidi heyyyy nereden nreye dimi kusummmm bir zamanlar hersey belirsizdi simdi sadece gunler kaldı asklara kavusmaya

cok heyecanlıııııııııııııııı evcagızlarımıza mis esyalarımızaaa kavusuyoruzzz

heellöööö beybilerrrrrrrrr sayfalar çoğalmamışş herkez yogunn galibamsaaa
tickerlarınızıdaa sizideee yeeğrimmmmmmm

Bence de cüzdan iyi bir fikir sonuçta sürekli ihtiyaç... Hepinizin bir arada olduğu güzel bir aile resminizi de çerçeveletebilirsin, malum bir yaştan sonra bu tarz şeyler çok değerli oluyor

Lavinnnnn tebrik ederim, umarım öne çekersiniz düğünü... Eylül düğün için harika bir ay
Bu sene herkesss evlensin, bütün aşk böcükleri mutlu olsun

merhaba nasılsın bakalım.

sizi de öyle tatlım. nasılsınız ?

yorgun ve heyecanlı

senin evlilik nasıl gidiyor ???

heellöööö beybilerrrrrrrrr sayfalar çoğalmamışş herkez yogunn galibamsaaa
tickerlarınızıdaa sizideee yeeğrimmmmmmm

dugunler yaklastı yogunluk had safhada beybiiii senden haberler yok mu enişte nirelerde

Bence de cüzdan iyi bir fikir sonuçta sürekli ihtiyaç... Hepinizin bir arada olduğu güzel bir aile resminizi de çerçeveletebilirsin, malum bir yaştan sonra bu tarz şeyler çok değerli oluyor

evet guzel bi cuzdan gorursem hemen alabilirim ona da bakıcam canım

cerceve olayını da dogum gunu icin dusunebilirim ya da babalar gunu de olur bir yıllık hediye hakkımı doldurdcam sayenizde ne guzel fkirler

lavinnnnnnnn inşallah eylüll olurr

çağloşuum hayıyyyyyyy hiçbi haber gelişme yok gomutanımm izmirde kursta bebişim temmuza kadan görüşemicezz büyük ihtimall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…