- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.061
Yaaaa siz topikciğinize ziyaretçi istemiyormuşsunuzBen ara ara ne konuşmuşsunuz diye bakınıyordum daa gördümmmmm Çooook üzüldüm amaa ben şimdi küt diye dalmış olmadım di mi??? Anlayışsızlık yapmak istemedim
merhaba ballarımmm
senem aramıza hoşgeldinziyaretçi derken kk ya üye olmayanları kastettik. sadece üyelere özel bi bölümde olalım istemiştik
çağlam hediye olarak benim de aklıma hep nihanın söyledikleri geldi. pufumun fikri de harikaymış.
kış olsaydı hırka, kazak tarzı bişey de olurdu.
çanta taşıyorsa ufak bi el çantası da olabilir.
cüzdan veya
sizlere de selam vereyim
eski dostları da unutmamak lazım
nurayımmm bunları da not ettim haftasonu vakit bulabilrsem bakıcam hosuma giden ilk ne bulursam onu alırım kravat ya da cuzdan olabilir simdilikeveeeeeeet 1 ayı gördü sonunda melegim deeeeee
laviiiiiiiiişşş farzetkide eylül falan bişiler gördüm ne oluyoruz
merhaba speedy
ayy eveeetttttNurayyyyy tickerda 1 ay yazıyorrrrrrr
çağlamm 1 ayları gördüm sonundaanurayımmm bunları da not ettim haftasonu vakit bulabilrsem bakıcam hosuma giden ilk ne bulursam onu alırım kravat ya da cuzdan olabilir simdilikeveeeeeeet 1 ayı gördü sonunda melegim deeeeee
laviiiiiiiiişşş farzetkide eylül falan bişiler gördüm ne oluyoruz
merhaba speedy
ayy eveeetttttzil takıp oynayasım var şu an
kaldı 60 gün prensime kavuşmamaaa
çağlamm 1 ayları gördüm sonundaaaz mı kaldı ne :)
haftaya pzt günü k.pederim geliyo eşyalarımı götürmek içinve sadece 10 gün sonra aşkcığımın yanındayım, aşk yuvamızı göreceğimm, çeyizlerimi yerleştireceğimmm
lavin de eylül gelini olmalı benceee
inşallah çok mutlu haberlerdir mervemmVar ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.
herşeyin hayırlısı lavinim.. rabbim ne yazmışsa o tabiki. biz dileyelim belki gerçekten de böyledir :)Daha bir şey belli olmadan ümitlere kapılmayı istemiyorum ama ben de çok istiyorum Eylül olmasını
inşallah çok mutlu haberlerdir mervemm
herşeyin hayırlısı lavinim.. rabbim ne yazmışsa o tabiki. biz dileyelim belki gerçekten de böyledir :)
sen sevdiğinlesin, allahım bu yolda ilerlemenizi nasip etti ya gerisi çokta sıkıntı değil. olsun da en güzel şekilde olsun. mutluluğunuza gölgeler düşmeden.
haftasonu güzel haberler alacağız inşallah. hem senden hem çağlamdan. onunda mis eşyaları gelecek
Hoşgeldin seni görmek ne güzel
Hehe
Canım cumartesi olsun da bir gelsin sevgilimin ailesi kesinleşecek bazı şeyler ama kendi aramızda Eylüle yetişmeye çalışacağız. Malum bizim meslekte tatil önemli. Ayyy bilmiyorum her şey karışık bugünlerde.
Var ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.
ayy eveeetttttzil takıp oynayasım var şu an
kaldı 60 gün prensime kavuşmamaaa
çağlamm 1 ayları gördüm sonundaaaz mı kaldı ne :)
haftaya pzt günü k.pederim geliyo eşyalarımı götürmek içinve sadece 10 gün sonra aşkcığımın yanındayım, aşk yuvamızı göreceğimm, çeyizlerimi yerleştireceğimmm
lavin de eylül gelini olmalı benceee
merhaba speedy
Hoşgeldin seni görmek ne güzel
gecicek puflar kralicemmm cok az kaldıı kiiiii bizden sonra sizde sıra hemencik
denk gelemioruz topikcanımızda uzun sohbetlerimizi ozledim kiii
bu arada hadi bana akıl verinnn kayınbabikime hediye almak istiyorum... Evimiz için inanılmaz kosturuyo Allah razı olsun o olmasa bicok sey kalırdı
bi teşekkür hediyesi almak istiyorum babacıgıma
ne olabilir sizce??? :26:
merhaba nasılsın bakalım.
sizi de öyle tatlım. nasılsınız ?
heellöööö beybilerrrrrrrrrsayfalar çoğalmamışş herkez yogunn galibamsaaa
tickerlarınızıdaa sizideee yeeğrimmmmmmm
Bence de cüzdan iyi bir fikir sonuçta sürekli ihtiyaç... Hepinizin bir arada olduğu güzel bir aile resminizi de çerçeveletebilirsin, malum bir yaştan sonra bu tarz şeyler çok değerli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?