- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.021
Allah tez zamanda sana da en güzellerini nasip etsin canım benimmm,inşallah artık sıra sendewuhuu jetgil lavinnn
yüzüklerinizzz çoookk hoşş aşklaa kullanınn inşallahh canım benimm
öbürayda nikahh
lavinnnnn
tebrk ederim.. çok sevindim yüzüklerinizde çok güzel
aşkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip olur inş
hayırlsı cumalar kızlar.. dua ile..
SEVGİ DEĞİLMİDİR YÜREĞİMİZDE YETİŞEN?
O HALDE NE FARKIMIZ VAR GÜL BAHÇESİNDEN.
TEK TEK VERMESEKTE GÜLLERİMİZİ,
HER NE KADAR GÖREMESEKTE BİRBİRİMİZİ..
DUALARIMIZ DEĞİLMİDİR SEVGİMİZİN İFADESİ ...!!!
GÖNÜL BAHÇESİNDE YEŞEREN GÜL KOKULU DUALARLA İNŞALLAH..... ♥
hayırlı cumlar
merhaba canlarımm
allahım hepinizin mutluluğunu görmeyi nasip etsin banaa. aminn :)
heyecanlarını seviyim seniin ben ya masallah kusuma
sibos senden de boyle hızlı bi cıkıs beklioruz artık
maşallah topiğimize yaaa
napıyosunuz kızlar? uzun zaman sonra toplaştık yine galiba pek sessizdik bu aralar
Hayırlı cumalar bebelaklar rabbim dualarımızı kabul etsin cuma yüzü suyu hürmetinee hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah
bende kafamda sorular, meraklar,sınav hazırlığı, yeni başlangıçlar...bir yandanda işimi bir an önce bitirip çıkma telaşı.ama sanırım iyiyimkafamda ucusan yapılacaklar listesinden sıyrılıp işe odaklanmaya calısıyorum kusikoom
sen nasılsın bakalım
canım benim işler acayip yoğunlaştı biranda.birde üstüne problemler yaşadım falan.gelemedim o yüzden.Hakikaten o ne sessizlikti yahuuuu, hadi benim bilgisayar bozuktu,akşam da tavuklar gibi 8 de yatıyorum size ne oldu kuzular,nasıl bir bahar yorgunluğu var bizde yahuuu:44:
ezgimm, bu sefer 12 gün ordayım (ne çok diminurayım çok az kaldı kuzumm.şansa bak iştende çıkıyorum.sen geldiğinde çıkmış olurum rahat rahat görüşme fırsatımız olacaköbür türlü ancak akşam görüşebilicektik.hafta sonu tüm gün kurs var çünkü biliyosun. ohh tatil yapmak istiyorum
böğürtlen soslu kurabiyemm, az kaldııı, pelot evlencek senin kına telaşın olcak, pelot balayından döncek sen evlenceksin, sen balayından dönceksin benim kınam olcak
nurayımmm kolay gelsinn ceyizler de gidiyor zaman yaklastı
ben de cok ozledim sevgilimiburnumu boynuna gomup orada oylece unutulmak istiyorum tüm dunya tarafından mumkunse
ezgitomm yogunlukdan pek giremıyorum bende gecmıse göz gezdırdım ama kacırmısım demekki hakkında hayırlısı olsun kuzumtopıcıgımızee nazarlar mı degdi ya üzüldüm yazılanları okuyunca ayrılan arkadaslar kaderden öte bisey yok bence herseyın hayırlısını nasip etsin rabbim..
Pufitoom ben de özledim seniii hepiniziii.
Niye böyle sessiz oldu ki burası, eskisi gibi olsuuun
Bende geçmişi okurken bian nazaramı geldik dediim kuzum topikçene.. Ama sonra şu aklıma geldi biz hiçbirimiz zaten yanlızca iyi gün dostu değiliz senelerdir yaşadığımız ufaklı büyüklü bu zorluklar dahada kenetledi bizleri birbirimize... Dualarımızla güzel enerjilerimize birbirimize destek olmaya hep devam edicez.. Ezgotum hayırlı bi iş bulucak, fındık berfooomda öyle üzülmiceek herşey yoluna giricek hyatında.. Uzun süreli ilişkisini bitiren Özlemciimde hayırlısıyla ve kendinden emin duuruşuyla bu kötü günleri hediyesini alıcak kısa sürede.. Allah hepimizin her zaman yanında... Prenses gelinlerimiz mutlu yuvalarına uçucaak kısa süre sonra onları uğurliicaazz arkalarından dualar serpeliceez
Lavinim cok guzel yuzugunuz nikahınızda simdiden hayırlı vede ugurlu olsun
Atladığım biri varsa affola.. hepinizi çok özlediiiiiiiiiiiiim!
oluuur kurabiiişşş merak etme sen hiiç şu telaşeleri yogunlugu atlatalım miisss gibii sohbetler bizi bekleerbu arada beeennn yemek tabakcıklarımııı alldııııımmm yanı daha dogrusu okadar ekşınlı oldu kiiii 2 haftaya elimdeleer
Bi resimde gördüm ve aşık oldum kendilerinearaştırdım ettim bulamadım sonunda başka birinde gördüm tesadüfen markasını söledi , nette aradım ama internette stokta yok bitmiş sezonu.. üşenmedim gittim mağazaya istediğim renklerin düz taabağı bi şehirde çukurunun 3ü denizlide , 2si bodrumda falan komedi gibii ama aşık oldum ya bi kere illlllaaa isteremde istereeeem getırtebılıyo musunuz yoksa ben sehır sehır gezımmı dedım? adam şoka girmiş şekildeee bu kadar cok ıstıoanız tabıııkı getırtırız dedıler
aksamına sevgılıcıgee attım futurafları kendılerı bunlaar pembeeeeeee birazda benı düşüün ben arkadaslarımla mac ızlıcem bızı pembe tabaklarlaa hayall edebılıomusun fala dedı şakayla karısıkk hevesım kaçtı ama sonaa benim dudak büzmeme dayanamadı tabiiiğğsiii sonacıma bende hak verdım onaa cidden komık bı goruntuu olucaakbende hem krem rengı hem pembeden 6şarlı aldım hem bölece 12 kişilik yemek takımım olmus oldu hemde minik yemeklerimizde sevgılıcıgın erkek agırlıklı arkadasları gelırse kendılerıne kremli takımla hazırlıcam mis gibi sofralarım olcak olduu
ablikom pekkk beğenmesedee aşık olduuuuguum zatııııı şahaneler bunlaaar
Eki Görüntüle 684468
Eki Görüntüle 684469 Eki Görüntüle 684470 Eki Görüntüle 684471 Eki Görüntüle 684472
pufumun tabakları da kendi gibi puf gibi aynıııı puf sekerlemesiiiiiiiiiiii
ahh benim güzel bebeklerim sizin o ince sofistike zevklerinizi yerim ben
pelomu özledim...
bu telaşlardan sıkıldım, sürekli yapılcak bir şeyler olup hala yapılacak olarak beklemelerinden sıkıldım
dişçiye gitmek zorunda olmaktan nefret ediyorum....
aşkımsızlıktan yoruldum....son 50 :123:
geçsin şu zaman artık yahu
Sağol bitanem, herkes çok ama çok mutlu olur inşallah
Çağlaya dedim sana da söyleyeyim canım, rica etsem bana dini nikahında dua eder misin ya da nikahın kıyıldıysa evlenirken topuğunun altına ismimi yazar mısın tatlım
Sen sevdiysen sorun yok ki tatlım, hem gerçekten pembeler çok tatlı, şeker gibi puf gibi
Ben bi çöp bile almıyom çeyizime
Hiçbir şey belli değilken nasıl alayım ki
Neyse kuzular öyle uykum var ki ekrana yapışıcam
, öpüyorum sizi
ama ben bu tabaklarıı yeriiimmmmmmmmmm
çok güzeller pufikomm. mis gibilerr lokumummmm
ben de bievin venice serisinin bu tondaki pembesini istiyoruuummminşallah alabilirim. eminönünde ki züccaciyede görmüştüm.
pembik tabaklarımızlaa çok mutlu sofralar kurucaaazzz bizzz
çok feminen bi ev oldu bizimkisi, ama sevdicek pek sesini çıkarmıyoonu da yerimmm neyseki bide beyazlı tabaklarım var, o ve arkadaşlarına ben de onlarda ikram ederimmm kiii
canımmmm beniiiiiimmm pufunuzz yesin siziii emiiibizimde daha kesin belli olan bişi yok kuzuuumm sen eğer imkanın varsa küçük küçük bişiler al deriim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?